Το κάvoυv όλοι, εivαι άκpως επικivδuvo: Το κόλπο με την θερμοφόρα για δροσερό ύπνο στον καύσωvα

Ο viral τρόπος των Ευρωπαίων να δροσίζονται από το κύμα καύσωμα που επελαύνει με μία θερμοφόρα, κρύβει σοβαρότατο κίνδυνο για τραυματισμό.

to kavoyv oloi eivai akpos epikivduvo to kolpo me tin thermofora gia drosero ypno ston kaysova ΕΞΥΠΝΟ ΚΟΛΠΟ, ΘΕΡΜΟΦΟΡΑ, ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΥΣΩΝΑ

Ο viral τρόπος των Ευρωπαίων να δροσίζονται από το κύμα καύσωμα που επελαύνει με μία θερμοφόρα, κρύβει σοβαρότατο κίνδυνο για τραυματισμό.

Οι υψηλές θερμοκρασίες δεν είναι πλέον φαινόμενο που βλέπουμε μόνο στην Αγγλία, την Ισπανία και πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες, καθώς πλέον το ίδιο αρχίζει να συμβαίνει και εδώ.

Στην Μεγάλη Βρετανία όμως, επειδή δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοιες συνθήκες, ψάχνουν κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο για να δροσιστούν. Ένας από αυτούς που «παίζει» αρκετά στο TikTok και έχει γίνει viral, είναι αυτός με μία θερμοφόρα.

Ο συγκεκριμένος λοιπόν προτρέπει τον κόσμο να παίρνει την θερμοφόρα, να της βάλει νερό και να την αφήσει στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει. Μόλις αυτό γίνει, την παίρνεις και την βάζεις στο κρεβάτι σου για να το δροσίσει.

Μόνο που όπως επισημαίνουν αρκετοί, αν γίνει κάτι τέτοιο ελλοχεύει κίνδυνος σοβαρού τραυματισμού τον χειμώνα. Βλέπετε το υλικό που είναι κατασκευασμένη η θερμοφόρα δεν είναι για να υποδέχεται κρύο νερό και όταν αυτό παγώνει, ουσιαστικά το καταστρέφει.

Κάτι που σημαίνει πως τον χειμώνα με το καυτό νερό, ενδεχομένως να έχει διαρροές ή ακόμα και να σκάσει, προκαλώντας εγκαύματα σε όποιον το έχει πάνω του.

Δείτε το βίντεο στο TikTok

@andcarli♬ som original – Anderson Carli

 

via: Enimerotiko