Το μωρό που γεννήθηκε «θυμωμένο»: Η παράξενη διάγνωση, το σπάνιο πρόβλημα και το ένστικτο της μητέρας

Viral στα κοινωνικά δίκτυα έχει γίνει ένα μωρό καθώς έχει μόνιμα ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του ένα θυμωμένο βλέμα γεγονός που δημιουργεί απορία

to moro poy gennithike thymomeno i paraxeni diagnosi to spanio provlima kai to enstikto tis miteras viral, ΘΥΜΩΜΕΝΟ ΜΩΡΟ, ΜΩΡΟ

Viral στα κοινωνικά δίκτυα έχει γίνει ένα μωρό καθώς έχει μόνιμα ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του ένα θυμωμένο βλέμα γεγονός που δημιουργεί απορία.

Όταν γεννήθηκε η μικρή Winter όλοι όσοι είδαν το μωρό έλεγαν: «Φαίνεται τόσο θυμωμένη»

Η Winter είναι ένα πραγματικό θαύμα, γιατί συνελήφθη με φυσικό τρόπο παρόλο που οι γιατροί έλεγαν στη μητέρα της ότι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα γονιμότητας. Έχει όμως μια ιδιαιτερότητα: μονίμως θυμωμένο ύφος, που έχει κάνει το μικρό κοριτσάκι viral στα social media.

Η μαμά της, Hollie Wallis, είχε δύο αγόρια με τον πρώην σύζυγό της, αλλά στο δεύτερο γάμο αντιμετώπιζε ζητήματα υπογονιμότητας, μετά από δύο σοβαρές επεμβάσεις στη μήτρα στις οποίες είχε υποβληθεί. Μάλιστα οι ειδικοί έλεγαν στο ζευγάρι ότι δεν θα συλλάμβανε με φυσικό τρόπο.

Όταν λοιπόν η Hollie κράτησε στα χέρια της το θετικό τεστ εγκυμοσύνης, δεν πίστευε στα μάτια της. Στην αρχή όλα πήγαιναν μια χαρά με την εγκυμοσύνη. Οπως αναφέρει δεν υπήρχε καμία αλλάγη σε σχέση με τις προηγούμενες δύο.

Αυτό μέχρι τη στιγμή που πήγε στο γιατρό για να κάνει ένα υπερηχογράφημα. Εκεί ήρθε αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο γιατρός διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε αμνιακό υγρό στη μήτρα και την έστειλε κατευθείαν στο νοσοκομείο. Διαγνώστηκε με ολιγοϋδράμνιο, όπως ονομάζεται ο χαμηλός όγκος αμνιακού υγρού. Η κατάστασή της πάντως δεν κρίθηκε επείγουσα και προγραμμάτισε τοκετό σε τρεις μέρες.

Όμως μία ημέρα πριν από τον προγραμματισμένο τοκετό, το ένστικτό της την προειδοποίησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Οι κινήσεις του μωρού έγιναν παράξενες και έσπευσε, ευτυχώς, στο νοσοκομείο. Οι αρρυθμίες του μωρού, όπως της εξήγησε ένας γιατρός, θα μπορούσαν να υποδηλώνουν ότι το μωρό ήταν εγκεφαλικά νεκρό.

Μπήκε για επείγουσα καισαρική τομή και έτσι γεννήθηκε η Winter, που ευτυχώς ήταν απόλυτα υγιής. Το «θυμωμένο» πρόσωπό της, ωστόσο, την έκανε διάσημη στο Ίντερνετ.

 

via: Enimerotiko