Τον σταμάτησαν γιατί την ώρα που οδηγούσε έβλεπε… ταινία

ertryr οδηγός, ταινια

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί!

Η βρετανική αστυνομία σταμάτησε έναν οδηγό στον αυτοκινητόδρομο του Σάρεϊ γιατί κάτι περίεργο φαινόταν στην καμπίνα, ένα εκτυφλωτικό φως.

Ο οδηγός ήταν μάλιστα τόσο απορροφημένος στο φιλμ του που δεν είδε καν το σήμα των αστυνομικών, οι οποίοι αναγκάστηκαν να επιβιβαστούν στις μηχανές τους και να τον κυνηγήσουν για 2-3 χιλιόμετρα.

Όταν τον ακινητοποίησαν τελικά, οι χειρότεροι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν: ο τύπος έβλεπε ταινία και δεν την έκλεισε ούτε όταν είδε την αστυνομία κολλημένη πίσω από την BMW του.

#M25 J9-8. Vehicle stopped as driver had a film playing on screen. They were so engrossed they didn’t see the marked police bike next to them for over 2 miles! #points #fines pic.twitter.com/nbw4c0KJdt

— RPU – Surrey Police (@SurreyRoadCops) March 10, 2018

Ένας χρήστης του Twitter ρώτησε το αστυνομικό τμήμα του Σάρεϊ, που ανέβασε το όλο περιστατικό, μια δίκαιη ερώτηση: «Θα γίνει ποτέ η χρήση της οθόνης σαν την οδήγηση υπό την επήρεια μέθης;», εννοώντας προφανώς πως είναι εξίσου επικίνδυνα τα δυο αμαρτήματα. «Όχι», απάντησε η Αστυνομία του Σάρεϊ, «πρέπει πρώτα να αλλάξει η νομοθεσία για τη χρήση κινητών τηλεφώνων».

Ένας άλλος ρώτησε την αστυνομία αυτό που μας καίει όλους: τι ταινία έβλεπε ο τύπος και είχε κολλήσει; Και επειδή οι αστυνομικοί είχαν χιούμορ, του απάντησαν: τον «Ηλίθιο και πανηλίθιο»!