Τουρίστρια είχε την πιο επική αντίδραση σε πρόταση γάμου στα Χανιά: Πάγωσαν όλοι μέχρι να πει το «ναι»

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η πρόταση γάμου από τα Χανιά όπου η κοπέλα δεν δείχνει και τόσο ενθουσιασμένη όταν ο σύντροφός της γονάτισε.

toyristria eiche tin pio epiki antidrasi se protasi gamoy sta chania pagosan oloi mechri na pei to nai ΑΜΗΧΑΝΙΑ, Πρόταση γάμου, ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η πρόταση γάμου από τα Χανιά όπου η κοπέλα δεν δείχνει και τόσο ενθουσιασμένη όταν ο σύντροφός της γονάτισε.

Ένας Αμερικάνος τουρίστας στα Χανιά αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του με τον πιο ρομαντικό τρόπο. Βγήκαν λοιπόν για φαγητό, ήπιαν τις μπύρες τους και την ώρα που σηκώθηκαν για να φύγουν, έκανε την κίνησή του. Γονάτισε μπροστά της και έβγαλε από την τσέπη του ένα μονόπετρο, ζητώντας της να τον παντρευτεί.

Εκείνη, προφανώς και δεν περίμενε κάτι τέτοιο. Είχε μείνει να τον κοιτάζει με μία αμηχανία. Με αποτέλεσμα ο άνδρας, αλλά και όσοι παρακολουθούσαν το σκηνικό να νιώσουν κάπως άβολα. Όλοι θεώρησαν πως δεν θα απαντήσει καταφατικά στην πρόταση.

Τελικά μετά από μερικά δευτερόλεπτα αγωνίας, είπε το «ναι» -αν και εξακολουθούσε να έχει το «παγωμένο» ύφος-, με το ζευγάρι να ανταλλάζει φιλιά.

Δείτε την πρόταση γάμου
https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ftchristoulakes%2Fvideos%2F862166544489059%2F&show_text=0&width=560

 

via: Enimerotiko