Βρες την κpuμμέvη κουκουβάγια της εικόνας: Το τεστ παρατηρητικότητας που ελάχιστοι απαντούν σωστά

Η παρακάτω οφθαλμαπάτη αποτελεί το νέο «στοίχημα» του διαδικτύου, οι χρήστες του οποίου προσπαθούν μανιωδώς να εντοπίσουν μια κουκουβάγια.

vres tin kpummevi koykoyvagia tis eikonas to test paratiritikotitas poy elachistoi apantoyn sosta κουκουβάγια, ΟΠΤΙΚΗ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ, ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗ

Η παρακάτω οφθαλμαπάτη αποτελεί το νέο «στοίχημα» του διαδικτύου, οι χρήστες του οποίου προσπαθούν μανιωδώς να εντοπίσουν μια κουκουβάγια.

Μπορείς να παρατηρήσεις προσεκτικά την εικόνα σε ελάχιστο χρόνο;

Οι εικόνες, οι οπτικές ψευδαισθήσεις και τα ψυχολογικά τεστ αποκαλύπτουν πολλά για τη σχέση με τους γύρω μας αλλά και για την προσωπικότητά μας. Αυτό που σε χαρακτηρίζει περισσότερο, σύμφωνα με τους ψυχολόγους, κρύβεται πίσω από αυτό που βλέπεις στις οπτικές ψευδαισθήσεις.

Κάθε ψυχολογικό τεστ υποσυνείδητα εκφράζει κάτι πιο βαθύ και ουσιαστικό για εμάς. Η παρακάτω εικόνα μπορεί να σου δείξει τον δρόμο στο να ανακαλύψεις περισσότερο τον εαυτό σου και άγνωστες πτυχές που φανερώνονται κυρίως μέσα από την επικοινωνία σου με τους άλλους.

Το παρακάτω τεστ με ένα πτηνό έγινε αμέσως viral και σε καλεί να ενεργοποιήσεις την προσοχή σου. Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να κοιτάξεις προσεκτικά την παρακάτω εικόνα.

Δείτε παρακάτω την εικόνα

κουκουβάγια

Μπορείς να δεις την κουκουβάγια που κρύβεται στο δέντρο σε λιγότερο από 30″; Γενικά, θεωρείται δύσκολο να την εντοπίσεις.

Οι οπτικές ψευδαισθήσεις ή οφθαλμαπάτες είναι εικόνες που αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά από ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Αν δεν κατάφερες να δεις το πτηνό, ιδού η απάντηση:

κουκουβάγια

 

via: Enimerotiko