Αφροδίτη στον Καρκίνο: Τα 12… δώρα που θα κάνει από αύριο σε όλα τα ζώδια

fsr8urfykgtfi8t ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΖΩΔΙΑ, ΙΟΥΛΙΟΣ 2019, Καρκίνος

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης που συνδέεται άμεσα με τα χρήματα, τα συναισθήματα, την απόλαυση, την διασκέδαση, την χαρά, τα παιδιά, την τέχνη αλλά και τις ομορφιές της ζωής , από το ζώδιο του Καρκίνου χαρίζει απλόχερα όλο τον συναισθηματισμό, την δοτικότητα και την ζεστασιά για να μπορέσουμε να αφοσιωθούμε πλήρως στους παραπάνω τομείς  προκειμένου να ικανοποιήσουμε τα βαθύτερα θέλω μας…

Βασικά ζητούμενα της Αφροδίτης από το ζώδιο του Καρκίνου, είναι η αφοσίωση, η δέσμευση, η ασφάλεια και η σταθερότητα, προκειμένου να αναπτυχθούν συναισθηματισμοί δεσμοί που θα προσφέρουν την ψυχική / συναισθηματική ισορροπία και αρμονία. Η περίοδος λοιπόν που ανοίγεται μπροστά μας, μας επιτρέπει να αφεθούμε στο συναίσθημα, να αναθερμάνουμε σχέσεις, να αναπτύξουμε το αίσθημα της οικειότητας με τους ανθρώπους που αγαπάμε αλλά και να απολαύσουμε στιγμές που θα προσφέρουν μοναδικές συγκινήσεις.

Τι μπορώ να απολαύσω  και να χαρώ με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο;

Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω με την Αφροδίτη στον Καρκίνο;

Παρόλο που η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, μπορεί να χαρακτηριστεί αρκετά “γενναιόδωρη” σημαντικό ωστόσο είναι να μην αφήσεις την υπερβολή του συναισθήματος να σε παρασύρει σε λάθη.  Ποια είναι όμως αυτά τα λάθη; Είναι πολύ πιθανό να εκδηλωθούν και να εκφραστούν “τραύματα” του παρελθόντος, να κυριαρχήσει κυκλοθυμία που προέρχεται από το αίσθημα της ανασφάλειας ή και του φόβου της απώλειας, να υπάρξουν συναισθηματικά καταπιεστικές καταστάσεις ή και προσκολλήσεις σε μνήμες, υποθέσεις, ανθρώπους του παρελθόντος.

Ποιες όψεις θα σχηματίσει  η Αφροδίτη με τους υπόλοιπους πλανήτες και ποια θα είναι η επιρροή τους;

8 Ιουλίου –  Αφροδίτη εξάγωνο με Ουρανό: Ευχάριστες εκπλήξεις, γνωριμίες, ευκαιρίες για διασκέδαση αλλά και απρόβλεπτες εξελίξεις στα ερωτικά αφορούν κυρίως τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς και Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους που γεννήθηκαν στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους αλλά και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 6η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

17 Ιουλίου – Αφροδίτη αντίθεση με Κρόνο: Κάποιες επιθυμίες για να μπορέσουν να γίνουν πραγματικότητα χρειάζονται θυσίες, κόπο, χρόνο αλλά και … δοκιμασία! Αυτή την ημέρα οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου θα νιώσουν πιο πιεστικές τις συνθήκες γύρω τους τόσο σε θέματα που αφορούν τα αισθηματικά όσο και στα οικονομικά.  Επηρεάζονται και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 16η  μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

 18 Ιουλίου – Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα:  Μέρα γεμάτη τρυφερότητα, ρομαντισμό, ζεστασιά και συναισθηματισμό. Οι ανθρώπινες σχέσεις μπορούν να αναζωπυρωθούν ενώ η ενασχόληση με καλλιτεχνικές δραστηριότητες μπορούν πραγματικά να φέρουν αρμονία, χαρά και ικανοποίηση. Τα ζώδια που επηρεάζονται θετικά είναι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες  και Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 18η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

21 Ιουλίου 2019 – Αφροδίτη σε αντίθεση με Πλούτωνα: Μοιραίες στιγμές για τις σχέσεις των Κριών, Καρκίνων, Ζυγών, Αιγόκερων του 3ου δεκαημέρου καθώς και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 21η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Τα πάθη διεγείρονται και παρασύρουν σε μεγάλες συναισθηματικές εκφράσεις, οι οποίες ωστόσο είναι να απαραίτητο να χαλιναγωγηθούν για να μην εκδηλωθούν ζήλιες, καταπιεστικές τάσεις, ίντριγκες, παρασκήνια και ρήξεις.

Πηγή: astrokoukous.orokopos.gr