Αυτά είναι τα 5 ζώδια που δεν φοβούνται την μοναξιά

koioo 0 ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΜΟΝΑΞΙΑ, ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ

Και σύμφωνα με την αστρολογία και τα όσα διαβάσαμε στο astrology.gr, υπάρχουν πέντε ζώδια που έχουν την τάση να μην ενοχλούνται και τόσο από τη μοναξιά όσο όλοι οι άλλοι. Δείτε ποια είναι αυτά.

Παρθένος

Δεν είναι ότι ξετρελαίνεται να μένει μόνος, αλλά αν χρειαστεί, ή του τύχει, τότε, δεν θα κολλήσει πουθενά και θα την παλέψει μια χαρά. Το καλό είναι ότι τον φθείρει ψυχολογικά και μπορεί να βγει από μια περίοδο μοναξιάς… αλώβητος!

Σκορπιός

Μάλλον του συγκεκριμένου του ταιριάζει κιόλας! Ο Σκορπιός ο βαρβάτος, ο γνήσιος, βρίσκει ανακουφιστική την μοναχικότητα και δεν υποφέρει καθόλου. Αντιθέτως, τον κουράζει η πολυκοσμία και τον αποδιοργανώνει. Προτιμάει να χαλαρώνει και ρίχνει τις άμυνες και να κάνει και μερικές ωραίες κουβεντούλες με τον εαυτό του.

Αιγόκερως

Είναι από τα ζώδια που τα έχουν καλά με τον εαυτό τους κι έτσι, ενώ είναι επιλεκτικά κοινωνικός, αν του τύχει να μείνει μόνος, δεν τα χάνει, δεν του στοιχίζει και δεν τον πονάει. Όπως και ο Σκορπιός, θα αποτραβηχτεί στο «καβούκι» του και θα κάτσει να τα βρει με τον εαυτό του, καταστρώνοντας τα επόμενα σχέδια του.

Υδροχόος

Αν και πολύ κοινωνικός, ο Υδροχόος έχει έναν διακόπτη που του επιτρέπει να «κλείνει» τους πάντες και τα πάντα έξω. Με αυτή την λογική, δεν έχει ιδιαίτερο θέμα να μείνει μόνος και δεν θα στρεσαριστεί καθόλου μάλιστα! Θα βρει κάτι να γεμίσει το χρόνο του και σίγουρα δεν θα κλάψει για… το κακό που τον βρήκε!

Ιχθύς

Για να είμαστε δίκαιοι, κι ο Καρκίνος θα μπορούσε να είναι στην λίστα. Όλα τα ζώδια του Νερού δηλαδή, το έχουνε το ταλέντο να παλεύουν και να χειρίζονται την μοναχικότητα, καλύτερα από τα υπόλοιπα. Έτσι κι ο Ιχθύς, αποζητά ορισμένες φορές να μένει μόνος του, για να μπορεί να αδειάζει το κεφάλι του και να ξεπλένει λίγο την αύρα του από τις επιρροές των προσώπων γύρω του!