Αυτά τα 4 ζώδια έχουν… διακόπτη στον έρωτα: Ερωτεύονται και χωρίζουν αμέσως!

koio 4 ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΕΡΩΤΑΣ, ΖΩΔΙΑ, ΧΩΡΙΣΜΟΣ

Δείτε ποια είναι τα ζώδια που μοιάζει να έχουν… διακόπτη στον έρωτα όπως τα παρουσιάζει το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Εννοείται ότι είναι το Νο 1 στη συγκεκριμένη λίστα, αφού ο ενθουσιασμός ,η ανυπομονησία και η παρόρμησή του πάνε χέρι-χέρι. Μόλις «πετύχει» ένα πρόσωπο που του προκαλεί το ενδιαφέρον του, που θα του κάνει το «κλικ», δε θα χάσει καθόλου χρόνο. Μία που θα το δει, μία που θα το προσεγγίσει και -ενίοτε- το κερδίζει. Είναι ικανός, πάνω στο μήνα, να προτείνει ακόμα και γάμο ή συμβίωση. Ωστόσο, πολύ γρήγορα ο έρωτάς του θα «καεί», αν η άλλη πλευρά δεν τον τροφοδοτεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κι αυτός της φωτιάς, είναι ο δεύτερος πιο γρήγορος στο να ξε-ερωτευτεί. Όταν βρίσκεται υπό το καθεστώς του ενθουσιασμού, μπορεί να πάει το ταίρι του στο φεγγάρι, να του τάξει τα άστρα, να το κάνει να νιώσει ότι είναι η αγάπη της ζωής του. Κι όσο περνάει καλά, τόσο πιο χαρούμενος είναι, στο πρώτο πρόβλημα όμως, αρχίζει να ξενερώνει. Αν, μάλιστα, υπάρξει δυσφορία από την άλλη πλευρά ή του ζητηθεί να κάνει επιλογές, όρκους, υποσχέσεις και έρωτα να ξεχνάει αυτόματα και όπου φύγει-φύγει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος κινείται σε υψηλές ταχύτητες έτσι κι αλλιώς, οπότε λογικό είναι με αυτόν τον τρόπο να ερωτεύεται. Μόλις γνωρίσει ένα πρόσωπο που έχει κάτι να του «πει» και του ερεθίσει το μυαλό του, αυτόματα νιώθει ότι χτυπιέται από τα βέλη του έρωτα. Το κακό με αυτόν είναι ότι γυρίζει πολύ και γνωρίζεται και φλερτάρει, οπότε όλο και κάποιο άλλο άτομο θα πετύχει στο δρόμο του, που, επίσης, θα του φανεί ενδιαφέρον ή θα του προκαλέσει την περιέργεια, οπότε, ο έρωτας μεταφέρεται σε αυτό και αυτόματα ξεχνιέται το πρώτο. Αν δε θέλει να παίξει σε διπλό ταμπλό βέβαια, κρατώντας και τα δύο…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τελευταίος στη λίστα είναι ο άνθρωπος του μέλλοντος, με τη διαφορά ότι μπορεί να αργήσει λίγο περισσότερο από τους άλλους να ξε-ερωτευτεί, αρκεί να μην του βάλει το άλλο πρόσωπο τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι για να προχωρήσει σε σχέση. Ο φόβος της δέσμευσης και της ρουτίνας δρα αποτελεσματικά πάνω του γι’ αυτό είναι πάντα σε ετοιμότητα και μόλις αισθανθεί ότι πιέζεται, γυρίζει το διακόπτη στο μυαλό του σε χρόνο dt σβήνοντας κάθε ερωτικό στοιχείο.