Αυτά τα 4 ζώδια όχι μόνο δεν φρικάρουν με την καραντίνα, αλλά… γουστάρουν

Σύμφωνα με το astrology.gr, όσοι ανήκουν στα ακόλουθα ζώδια, συχνά έχουν τα χαρακτηριστικά του “σπιτόγατου”, οπότε η καραντίνα δεν τους ενοχλεί και τόσο.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν έχει μόνο την φήμη του αραχτού! Είναι σπιτόγατος και με το παραπάνω. Μπορείς να τον κάνεις εικόνα να ξαπλώνει στον καναπέ του και να βλέπει ταινίες και σειρές τρώγοντας ποπ κορν; Αυτός είναι ο Ταύρος. Ακόμα και η διαδρομή μέχρι την κουζίνα του φαίνεται… “βόλτα” στην εξοχή μιας και είναι και καλοφαγάς, αλλά και… κοιλιόδουλος. Για τον Ταύρο, η καραντίνα είναι σαν να ζει το όνειρό του. Ζωάρα κάνει και γουστάρει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στο κομμάτι αυτό είναι ίδιος με τον Ταύρο. Κάνει ακριβώς όσα αναφέραμε λίγο πιο πάνω και ακόμα περισσότερα. Για τον Καρκίνο η καραντίνα είναι μια ευκαιρία να περάσει χρόνο με την οικογένειά του, να φροντίσει τα παιδιά του, το ταίρι του και να μαγειρέψει, πολύ… Κατσαρόλες, ταψιά και τηγάνια έχουν την τιμητική τους. Θα φάει, θα πιει, θα κοιμηθεί, θα χαλαρώσει στο σαλόνι του και να κάνει όλα όσα έκανε και πριν χωρίς να του στοιχίζει καθόλου. Για τον Καρκίνο η καραντίνα είναι… πανεύκολη. Ούτε που καταλαβαίνει πώς περνάει η ώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τι σημαίνει να είσαι σε καραντίνα; Είσαι μόνος, δεν βλέπεις κανέναν, έχεις την ησυχία σου και παρακολουθείς τα πάντα από απόσταση. ΖΩΑΡΑ για έναν Σκορπιό. Αυτά ακριβώς κάνει και χωρίς να χρειάζεται να μπει σε… αυτο-απομόνωση. Όλη αυτή η κατάσταση είναι βούτυρο στο ψωμί του. Το χαίρεται, το διασκεδάζει και περνάει ζάχαρη. Δεν υπάρχει περίπτωση να τον ακούσεις να παραπονιέται…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καραντίνα για τον Αιγόκερω είναι μια απίστευτη ευκαιρία για να αφοσιωθεί ακόμα περισσότερο στην δουλειά του. Ούτως ή άλλως δεν ήταν ποτέ το… party animal της παρέας. Πάνω από όλα έβαζε την επαγγελματική του ζωή. Απλά, τώρα κάνει από το σπίτι όλα όσα έκανε στην δουλειά του και ακόμα περισσότερα, διότι δεν έχει και τα πέρα-δώθε. Οπότε εκμεταλλεύεται και αυτή την περίσσεια ώρα όσο πιο πολύ μπορεί. Φυσικά και δουλεύει όλη μέρα, οπότε να περιμένεις mail κτλ ακόμα και την πιο άκυρη στιγμή.