Αυτά τα 4 ζώδια, θα επηρεαστούν πολύ από την Πανσέληνο στις 19 Απριλίου

sfdyrfgyrd ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ, ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019, ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Αυτή η Πανσέληνος θα φέρει πολλές αλλαγές και αναστάτωση στις σχέσεις  και στα ερωτικά ζητήματα, και όπως διαβάζουμε στο astrokouskous.oroskopos.gr, σηματοδοτεί μια περίοδο όπου κάποιοι θα χρειαστεί να αλλάξουν σελίδα, ενώ είναι πιθανό αυτό το διάστημα να δούμε πολλές αποκαλύψεις, ξεκαθαρίσματα, αντιδικίες, ξαφνικά γεγονότα, αλλά και ατυχήματα.

Περισσότερο θα επηρεαστούν από την Πανσέληνο του Απριλίου οι Κριοί , Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου, ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί στις 2 τελευταίες ημέρες του ζωδίου τους (18-20/4, 20-22/7, 20-22/10, 17-19/1), καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 27-29  μοίρα των παραπάνω ζωδίων. 

Κριός

Πιο έντονη επιρροή από αυτή την Πανσέληνο έχετε εσείς που είστε γεννημένοι κοντά στις 18 με 20 Απριλίου . Σε ένα γενικότερο πλαίσιο σε αυτή την περίοδο θα σας απασχολήσουν ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Σε αυτούς ακριβώς τους τομείς θα έχετε εξελίξεις και αλλαγές που θα σας προκαλέσουν ένταση, θα σας βοηθήσουν ωστόσο να γυρίσετε μία νέα σελίδα , διατηρώντας στο πλευρό σας ανθρώπους αληθινούς, που μαζί τους μπορείτε να έχετε μία ομαλή κοινή πορεία. Αποφύγετε την παρορμητικότητα του λόγου και των μετακινήσεων, γιατί είναι πιθανό η απρόσεκτη και βιαστική σας στάση να σας οδηγήσει σε λάθη.

Καρκίνος

Πιο έντονη επιρροή από αυτό το φεγγάρι δέχεστε οι γεννημένοι  κοντά στις 20 με 22 Ιουλίου. Σε ένα γενικότερο πλαίσιο τις ημέρες που ακολουθούν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι και συμβαίνουν γεγονότα που αφορούν το σπίτι, την προσωπική ζωή, τις συνήθειες, την οικογένεια ή ακόμα και τα επαγγελματικά, όπου σας αιφνιδιάζουν. Αποφύγετε τα ενδοοικογενειακά καβγαδάκια, παραμείνετε ψύχραιμοι στους αιφνιδιασμούς που πιθανότατα θα έχετε σε αυτούς τους τομείς, δείξτε προσοχή σε ζημιές στο σπίτι.

Ζυγός

Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο, αυτή τη φορά όμως επηρεάζεστε πιο έντονα όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στις 20 με 22 Οκτωβρίου.  Οι μέρες κοντά στο φεγγάρι σας προκαλούν αναστάτωση εξαιτίας της συμπεριφοράς των ανθρώπων που σας περιβάλλουν. Πολλοί από εσάς βιώνετε αποκαλύψεις που σας προκαλούν μεγάλη συναισθηματική ένταση και σας ωθούν να επαναπροσδιορίσετε τα θέλω σας αλλά και τις κινήσεις σας.  Διαχειριστείτε την ένταση των ημερών και θυμηθείτε ότι το “ατού” σας αυτή την περίοδο είναι το καλωσόρισμα νέων ανθρώπων στη ζωή σας, αλλά και η υιοθέτηση ενός νέου τρόπου σκέψης. Απεμπλακείτε από κάθε τι που δεν σας αφήνει να εξελιχθείτε…

Αιγόκερως

Πιο έντονα βιώνετε την Πανσέληνο του Απριλίου οι Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί κοντά στις 17-19 Ιανουαρίου, με  ξαφνικές εντάσεις και αλλαγές που αφορούν την καριέρα και τους στόχους σας. Νιώθετε ότι ανατρέπονται κάποια σχέδιά σας και το γεγονός αυτό σας προκαλεί μεγάλο εκνευρισμό. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας αποδεχόμενοι το γεγονός ότι οι αλλαγές που προκύπτουν τώρα στην πορεία θα φέρουν την περεταίρω ενδυνάμωσή σας.