Αυτά τα 4 ζώδια θα βιώσουν μεγάλες αλλαγές μετά την αυριανή Νέα Σελήνη

zdtx ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ

Όπως διαβάζουμε στο astrology.gr, η Νέα Σελήνη στον Κριό, και το τετράγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω κάνει επιτακτική την ανάγκη για αλλαγές και τομές, με γνώμονα τη λογική και τον ρεαλισμό. Ενδεχομένως αρκετοί να χρειαστεί να καταπιεστούν συναισθηματικά, να συμβιβαστούν με μια κατάσταση, όσο και αν δεν τους αρέσει, να προχωρήσουν στη διακοπή μιας άλλης ή να πάρουν επιπλέον ευθύνες. Το σίγουρο είναι ότι «επιβάλλεται» το μέτρο και η σύνεση σε ό,τι κάνουμε.

Όλα τα ζώδια θα επηρεαστούν, αλλά ειδικά αυτά τα 4 θα δουν να αλλάζουν αρκετά πράγματα στη ζωή τους και θα κληθούν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σου, σου δίνει τη δύναμη να παλέψεις για να πραγματοποιήσεις αυτά που επιθυμείς. Ο ενθουσιασμός σου θα περισσεύει και θα θέλεις να τελειώνεις μια ώρα αρχύτερα με τα παλιά για να κάνεις μια καινούργια αρχή. Ωστόσο, με τον Κρόνο να περιορίζει τις επιλογές και να σου βάζει εμπόδια, κυρίως επαγγελματικά, λίγος θα είναι ο χρόνος που θα αφιερώσεις στα προσωπικά σου ζητήματα και κυρίως στα ερωτικά.

Δεν αποκλείεται, όμως, να κάνεις και σκέψεις «αποκατάστασης», κάτι που φυσικά σημαίνει ότι θα πάρεις τις ευθύνες που σου αναλογούν. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να διοχετεύσεις την ενέργειά σου σε συγκεκριμένο στόχο και να αποφύγεις βιαστικές αποφάσεις και αψυχολόγητες κινήσεις γιατί το αποτέλεσμα θα σε απογοητεύσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον 10° οίκο σου, τον Κριό, ενισχύει τον δυναμισμό σου και το κουράγιο σου να πολεμήσεις για τους στόχους σου, αλλά και να «χτυπήσεις» τους ανταγωνιστές ή του αντιπάλους σου στον επαγγελματικό σου χώρο. Ωστόσο, με τον Κρόνο απέναντί σου να μετέχει σε αυτήν, η ανηφόρα είναι μεγάλη και δύσκολη και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά σου να αντέξεις και να μην υποχωρήσεις από τα εμπόδια που θα συναντήσεις, με κύριο αυτό της αδικίας προς το πρόσωπό σου και της μη αναγνώρισης των ικανοτήτων σου.

Ένας συνεργάτης σου πάντως ίσως φανεί κατώτερος των περιστάσεων και πολύ σύντομα ο «γάμος» σας να λάβει τέλος. Προβλήματα αναμένονται αυτή την περίοδο και στη σχέση σου, εξ αιτίας των πιέσεων ή της συμπεριφοράς του/ης συντρόφου σου που θα είναι πιο ψυχρή ή αδιάφορη για τα θέματά σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Κριό και 7° οίκο σου έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα των ερωτικών σου σχέσεων και των συνεργασιών σου κι ενώ ως τώρα ήσουν πρόθυμος/η να καταβάλλεις κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρήσεις την ισορροπία, να συμβιβάσεις τα πράγματα και να κάνεις υποχωρήσεις προκειμένου να μην ταράξεις τα νερά, θα διαπιστώσεις ότι αυτός που ταράζεται συνεχώς είσαι εσύ.

Με τις ευθύνες από το σπίτι και την οικογένεια να αυξάνονται, θα νιώσεις αφόρητη πίεση κι είναι πλέον απαραίτητο να βάλεις όρια προς όλους, συνειδητοποιώντας ότι αν συνεχίσεις το ίδιο τροπάρι θα είσαι μόνιμα ο/ χαμένος/η ή ριγμένος/η της υπόθεσης. Είναι λοιπόν σημαντικό πρώτα να ικανοποιήσεις τις δικές σου 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον 4ο οίκο σουκαι τη συμμετοχή του Κρόνου στο ζώδιό σου, το ενδιαφέρον σου θα μονοπωλήσουν θέματα οικογενειακά και σπιτιού. Στην πρώτη περίπτωση θα γίνεις αρκετά αυστηρός/η έως και κακός/α σε κάποιες αυθαιρεσίες, παρεμβάσεις ή λόγω της άδικης προς εσένα συμπεριφοράς ενός δικού σου προσώπου, ενώ στη δεύτερη θα χρειαστεί να κάνεις αγορές, αλλαγές ή τεχνικές εργασίες, εξ αιτίας ζημιών ή προγραμματισμένες που συνεχώς ανέβαλες γιατί δεν είχες το χρόνο να ασχοληθείς.

Το κακό είναι ότι θα είσαι σε διαρκή υπερένταση και δε θα μπορείς να ηρεμήσεις, ούτε και στον χώρο σου, που θα επικρατεί μια ανακατωσούρα ή θα μπαινοβγαίνουν άνθρωποι, που θα σου χαλούν την ησυχία σου. Δεν αποκλείεται να νιώσεις κι ότι έχεις φορτωθεί με ευθύνες και καθήκοντα που δε σου αναλογούν και δε βλέπεις ευχαρίστηση.