Αυτά τα 5 ζώδια μπορούν να σε σκάσουν με το αγύριστο κεφάλι τους

Για κάποια ζώδια είναι λίγο – πολύ γνωστό πως έχουν απίστευτο πείσμα και είναι αγύριστα κεφάλια, όμως κάποια από τα ζώδια που διαβάσαμε σε λίστα του astrology.gr με τους πιο ξεροκέφαλους του ζωδιακού, μάλλον μας εξέπληξαν.

Ταύρος

Άνετα θα μπορούσε να βγει πρωταθλητής, καθώς είναι γνωστό ότι όταν ο Ταύρος μουλαρώσει και στυλώσει τα πόδια στο έδαφος, δεν τον κουνάς με τίποτα. Αυτό που πιστεύει ότι είναι το σωστό, αυτό θα κάνει. Τσάμπα θα χαλάσεις το σάλιο σου, τσάμπα θα χτυπιέσαι, αφού ό,τι κι αν του πεις, όχι μόνο δε σε ακούει (είσαι μια ενοχλητική μύγα στο αφτί του), αλλά όσα χρόνια κι αν περάσουν, δεν πρόκειται να παραδεχτεί ότι έκανε και λάθος…

Κριός

Για όλα φταίει η παρόρμησή του. Έχει πάρει φόρα ο Κριός και θα μπεις εσύ μπροστά να τον σταματήσεις με λογικά επιχειρήματα; Τρελός θα είσαι! Ούτε καν θα γυρίσει να σε κοιτάξει, μη σου πω ότι θα σε πάρει παραμάζωμα, πόσο μάλλον να κάτσει να ακούσει ότι αυτό που πάει να κάνει είναι η μεγαλύτερη βλακεία ever και θα βαράει το κεφάλι του στον τοίχο. Ε και; Πρώτη φορά θα είναι; Έλα τώρα σε παρακαλώ..

Τοξότης

Αν νομίζεις ότι μόνο ο Υδροχόος ή ο Κριός είναι οι αντιδραστικοί, γελιέσαι… Ο Τοξότης είναι το ίδιο, μη σου πω και χειρότερος από τους δύο. Εκτός αυτού, είναι και φωτεινός παντογνώστης. Άρα, τι έχεις να αντιμετωπίσεις; Αντίδραση + Ξερολίαση! Είναι δυνατό με τέτοιο συνδυασμό να του αλλάξεις γνώμη; Με την καμία! Θα κάνει αυτό που θέλει, μόνο και μόνο γιατί του είπες να μην το κάνει για να σου αποδείξει ότι εσύ είσαι λάθος! Άσε, ξέρει αυτός…

Σκορπιός

Ο Σκορπιός ανήκει στην κατηγορία του απόλυτου! Είναι ο κύριος «my way or no… way». Είτε θα γίνει το δικό του, δηλαδή, είτε δε θα γίνει τίποτα, ποτέ. Άπαξ και του κάτσει κάτι στο κεφάλι, θα μαλλιάσει η γλώσσα σου, θα πεταχτούν τα μάτια σου έξω, αλλά δε θα τον μεταπείσεις. Στανταράκι ότι θα σε μισήσει κιόλας, αν επιμείνεις παραπάνω, μπας και του δώσεις να καταλάβει ότι αυτό που λέει ή κάνει είναι λάθος.

Ζυγός

Ιδού κι η έκπληξη που λέγαμε…. Ο Ζυγός, ο δίκαιος, ο ισορροπημένος και ο εξ ίσου ξεροκέφαλος. Και πίστεψέ μας, αν με τους άλλους καταλαβαίνεις ότι το παιχνίδι είναι χαμένο από την αρχή, με αυτόν το αντιλαμβάνεσαι στο τέλος. Γιατί; Γιατί ούτε θα αντιδράσει, ούτε θα νευριάσει, ούτε καν θα σε κοιτάξει με μίσος, αν προσπαθήσεις να του αλλάξεις γνώμη… Θα συζητήσει μαζί του, θα σου χαμογελάσει, θα σου πει πόσο δίκιο έχεις και μετά… θα μάθεις ότι τελικά έκανε το δικό του! Τόσο απλά σε έχει… γειώσει!