Αυτά τα 5 ζώδια θα δουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή τους το 2019

menrntn 2019, ΑΛΛΑΓΕΣ, ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, Αφιέρωμα, ΖΩΔΙΑ, ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

Σύμφωνα με το astrology.gr το ζώδιο που πραγματικά θα δει πολλές αλλαγές στη ζωή του την ερχόμενη χρονιά είναι ο Ταύρος, ενώ στη λίστα υπάρχουν 4 ακόμη ζώδια, που θα έχουν μεγάλες θετικές και αρνητικές αλλαγές στη ζωή τους μέσα στο 2019. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως η ζωή των υπόλοιπων ζωδίων θα είναι… στάσιμη για έναν ολόκληρο χρόνο, απλά τα ακόλουθα ζώδια σίγουρα θα ζήσουν μια ιδιαίτερα έντονη χρονιά.

ΤΑΥΡΟΣ: Το ζώδιο που θα δει τις μεγαλύτερες αλλαγές

Πες «αντίο» στην καθημερινή σου βαρετή ρουτίνα. Η ζωή σου θα αλλάξει και θα ανακαλύψεις μια νέα πλευρά του εαυτού σου μέσα στο 2019. Θα έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αλλά και θάρρος, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με την ερωτική σου ζωή. Αυτή η χρονιά θα είναι γεμάτη πάθος και ενέργεια, κατά την οποία οι κόποι σου θα αποδώσουν καρπού. Οι μήνες που θα πρέπει να δουλέψεις παραπάνω για να δεις τα «κέρδη» σου είναι το διάστημα μεταξύ Μαΐου-Σεπτεμβρίου. Αλλαγές θα έχεις και στα οικονομικά σου από τις αρχές του Απριλίου μέχρι τον Ιούνιο. 

ΛΕΩΝ: Έρχονται θετικές εξελίξεις

Για σένα το 2019 θα είναι μια χρονιά, στην οποία θα κάνεις απαραίτητα βήματα για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Μπορεί να μην είναι πάντα ένας εύκολος δρόμος, αλλά για ένα άτομο σαν εσένα, που έχει μάθει να ξεπερνά τα εμπόδια, δε θα είναι και τόσο δύσκολα τα πράγματα. Σε κάθε περίπτωση, οι αλλαγές που θα δεις να γίνονται στη ζωή σου θα είναι μόνο για καλό και μάλιστα θα σου επιτρέψουν να βρεις την πραγματική αγάπη. Τους πρώτους μήνες θα εστιάσεις περισσότερο στους φίλους σου και στα ερωτικά σου. Από το τέλος του Οκτωβρίου θα ξεκινήσει για σένα μια πολύ παραγωγική περίοδος. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια χρονιά γεμάτη αλλαγές

Για κάποιον/α σαν εσένα που είσαι συνήθως τόσο ντροπαλός/η, αυτή η χρονιά θα σε βγάλει έξω από το καβούκι σου. Επιτέλους, θα ξεπεράσεις τους φόβους και τις ανησυχίες σου και θα πάρεις τη ζωή στα χέρια σου. Είναι καιρός να χαράξεις την δική σου πορεία και να καταλάβεις ότι εσύ φτιάχνεις την ζωή σου όπως την θέλεις. Μπορείς να ξεκινήσεις μια καινούργια καριέρα, αυτή που πάντα ονειρευόσουν ή να χωρίσεις από έναν σύντροφο που πια δεν αγαπάς. Το μέλλον είναι δικό σου. Το 2019 έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να το κάνουν να είναι μια καλή χρονιά για σένα. Μπορεί να είναι η ιδανική χρονιά για τους Παρθένους να παντρευτούν ή να γίνουν ακόμα και γονείς. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα επιστρέψεις ακόμα πιο θαρραλέος/α

Είναι μια σημαντική χρονιά για τους Αιγόκερους. Θα νιώθεις ανίκητος/η και τίποτα δεν θα σε τρομάζει. Τόσο στα ερωτικά σου όσο και στα επαγγελματικά σου, θα μπεις σε μονοπάτια που ούτε είχες τολμήσει στο παρελθόν. Κάποτε ήσουν ο «μοναχικός λύκος», τώρα ψάχνεις για συντροφιά και δεν φοβάσαι να ανοίξεις την καρδιά σου… Μπορεί να ξεκινήσεις την νέα χρονιά με μια ανασφάλεια στην ζωή σου, εξαιτίας μιας απόφασης που δεν μπορούσε να παρθεί μέσα στον Δεκέμβριο του 2018. Από τις 6 Ιανουαρίου μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου, είτε θα… αποφασίσεις τι να κάνεις είτε θα επιλέξεις κάτι άλλο.

ΙΧΘΥΕΣ: Θετικές εξελίξεις στον ορίζοντα

Οι Ιχθύες φημίζονται για την διαίσθησή τους. Άρα έχεις ήδη καταλάβει ότι το 2019 θα είναι μια χρονιά γεμάτη αλλαγές για σένα. Είσαι έτοιμος/η να βάλεις στην άκρη τους φόβους και τις αμφιβολίες σου, προκειμένου να πετύχεις τα όνειρά σου. Δεν θα επιτρέψεις πια σε κανέναν να ανακατεύεται στην ζωή σου. Ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνεται λίγο πιο… κακός/α και επιβλητικός/η. Πολλά νέα και ασυνήθιστα γεγονότα μπορεί να συμβούν, θα είσαι πιο ανήσυχος/η και θα αναζητάς νέες εμπειρίες για να ξεφύγεις από την ρουτίνα σου. Μπορεί να επιδείξεις και κάποιες… επαναστατικές τάσεις , ειδικά αν κάποιος προσπαθήσει να σε περιορίσει. Αυτή τη χρονιά πρέπει να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και να ακολουθήσεις κάποιες πρωτοπόρες ιδέες.