Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ σημαντική – Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

szryseryds ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, ΖΩΔΙΑ, Νέα Αμμοχώστου, ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Οι μέρες 23-29 Σεπτεμβρίου, έχουν τις ευκαιρίες τους, έχουν όμως και τις προκλήσεις τους. Ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία (17η μοίρα) την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου προσφέροντας την άνεση του λόγου, των διαπραγματεύσεων και των ευκαιριών για προτάσεις, γνωριμίες, επαφές και συμφωνίες κυρίως για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) και τα ζώδια του Λέοντα (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) του 2ου δεκαημέρου. Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου (13η μοίρα) προβληματίζει και περιορίζει την άνεση και την χαρά για θέματα αισθηματικά και οικονομικά κυρίως τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου. Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, το τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα (20η μοίρα) εντείνει το παρασκήνιο, την ίντριγκα, την επιμονή αλλά και την τάση για αποκαλύψεις σκανδάλων για τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου. Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου  πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου αυτή τη φορά από την 5η μοίρα του Ζυγού εγκαινιάζοντας ένα νέο κύκλο σε σχέσεις και σε συνεργασίες ιδιαίτερα για τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου. Η εβδομάδα μας ολοκληρώνεται με το εξάγωνο Αφροδίτης – Δία (17η μοίρα) που προσφέρει ευκαιρίες δικτύωσης, αισθηματικών γνωριμιών, χαράς, απόλαυσης και διασκέδασης. Τυχεροί θα σταθούν οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 2ου δεκαημέρου.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο και δεκαήμερο 

ΚΡΙΟΣ

Το ενδιαφέρον σας είναι στραμμένο στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας και σε αυτούς τους τομείς προσπαθείτε αυτό το διάστημα να βρείτε τις ισορροπίες σας. Οι Κριοί του 1ου δεκαημέρου είστε πιο ανοιχτοί, αισιόδοξοι και ικανοποιημένοι από την εξέλιξη των διαπροσωπικών σας επαφών, ευνοείστε για την έναρξη μίας νέας σχέσης ή συνεργασίας. Οι Κριοί του 2ου δεκαημέρου, αισθάνεστε ανικανοποίητοι και πιεσμένοι από την εξέλιξη κάποιων επαγγελματικών υποθέσεων, ενώ έχετε ανάγκη να οριοθετήσετε καλύτερα τις καταστάσεις γύρω σας θέτωντας κάποιους κανόνες στις διαπροσωπικές σας επαφές. ΄Στο τέλος της εβδομάδας χαλαρώνετε, ηρεμείτε ενώ σας δίνεται η ευκαιρία για μία νέα γνωριμία, μία νέα πρόταση, μία νέα ευκαιρία που σας προσφέρει χαμόγελα. Οι Κριοί του 3ου δεκαημέρου έχετε τεταμένο ημερήσιο πρόγραμμα, με αρκετές υποχρεώσεις ενώ αυτό που πρέπει να προσέξετε τις ημέρες που ακολουθούν είναι τα κουτσομπολιά, το παρασκήνιο και τις αποκαλύψεις μυστικών, ιδιαίτερα στις επαγγελματικές σας επαφές, προσέξτε ποιους ανθρώπους εμπιστεύεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Αφοσιώνεστε περισσότερο σε θέματα ρουτίνας, συγκροτείτε την καθημερινότητά σας, την εργασία σας, ή επιμελείστε ένα θέμα που αφορά την φυσική σας κατάσταση. Οι Ταύροι του 1ου δεκαημέρου, αξιοποιήστε αυτές τις μέρες για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ήρεμες στιγμές, γιατί στην συνέχεια ο Οκτώβριος θα σας κουράσει. Ευνοείστε για την έναρξη μίας νέας επαγγελματικής δραστηριότητας ή και για την αναμόρφωση της εργασίας σας.Οι Ταύροι του 2ου δεκαημέρου, είστε πιεσμένοι από επαγγελματικές υποθέσεις, δοσμένοι περισσότερο σε θέματα εργασίας και αισθάνεστε ότι το πρόγραμμά σας δεν είναι όσο χαλαρό θα θέλατε. Δεν παύουν όμως να σας δίνονται σημαντικές ευκαιρίες για να τακτοποιήσετε οικονομικές υποθέσεις ή και να βρεθείτε ωφελημένοι από κάποια οικονομική εξέλιξη. Οι Ταύροι του 3ου δεκαημέρου δείξτε παραπάνω προσοχή ποιους ανθρώπους εμπιστεύεστε στα επαγγελματικά σας. Αυτές τις μέρες ίσως σταθείτε αρκετά απαισιόδοξοι ή και κουρασμένοι πνευματικά. Οι μέρες είναι ιδανικές για να πάρετε πρωτοβουλίες και να κινητοποιηθείτε στα ερωτικά σας, ή σε οτιδήποτε σας δίνει χαρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι μέρες σας γίνονται πιο χαρούμενες και δημιουργικές και αφοσιώνεστε περισσότερο στον έρωτα, στο παιδί και σε ότι σας δίνει χαρά. Οι Δίδυμοι του 1ου δεκαημέρου κάνετε ένα νέο αισθηματικό ξεκίνημα, ή ξεκινάτε μία νέα δημιουργική δραστηριότητα που σας προσφέρει αισιοδοξία. Οι Δίδυμοι του 2ου δεκαημέρου, σταδιακά θα μπορέσετε να ξεφύγετε από το ομιχλώδες τοπίο των περασμένων ημερών, σας δίνονται ευκαιρίες για την ανάπτυξη και εξέλιξη μίας σχέσης, ευνοείστε για νέες γνωριμίες που θα σας δώσουν χαρά.Τα οικονομικά σας ωστόσο σας προβληματίζουν και σας στερούν το αίσθημα της ανεμελιάς. Οι Δίδυμοι του 3ου δεκαημέρου, βρίσκεστε σε συναισθηματική ένταση, υπάρχει νευρικότητα στο σπίτι, στην οικογένεια,  ενώ είναι σημαντικό να δείξετε προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι μέρες που ακολουθούν στρέφουν το ενδιαφέρον σας στις πολύ προσωπικές σας υποθέσεις και έχετε την επιθυμία να ανανεώσετε το σπίτι σας, τις σχέσεις με την οικογένεια και να είστε πιο κοντά σε κάθε τι οικείο. Οι Καρκίνοι του 1ου δεκαημέρου, έχετε ανακατατάξεις στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Ηρεμείτε ψυχολογικά, αλλάζετε το χώρο σας, ή νιώθετε πιο όμορφα μέσα από τις προσωπικές σας εξελίξεις. Οι Καρκίνοι του 2ου δεκαημέρου απογοητεύεστε από την εξέλιξη κάποιων διαπροσωπικών σας σχέσεων και έχετε την ανάγκη να οριοθετήσετε καλύτερα τις καταστάσεις. Σας δίνονται ωστόσο σημαντικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας, τις οποίες δεν θα πρέπει να δείτε επιπόλαια, αλλά θα χρειαστεί να τις αξιοποιήσετε άμεσα. Οι Καρκίνοι του 3ου δεκαημέρου, είστε σε πνευματική εγρήγορση, οι μέρες είναι έντονες, με αρκετές επικοινωνίες και με νευρικότητα κάποιες στιγμές. Είστε πιο καχύποπτοι και επιφυλακτικοί στις επαφές σας, υπάρχουν κάποια νέα που σας δυσαρεστούν, ενώ αρκετά πιθανή είναι μία αποκάλυψη ή μία συνειδητοποίηση που θα σας πικράνει.

ΛΕΩΝ

Ανανεώνετε τον τρόπο σκέψης σας, είστε αρκετά δημιουργικοί, επικοινωνιακοί και έτοιμοι να εκφραστείτε, να μοιραστείτε τις ιδέες σας αλλά και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Οι Λέοντες του 1ου δεκαημέρου δέχεστε μία σημαντική πρόταση, κάνετε μία νέα συμφωνία, αλλάζετε το μεταφορικό μέσο ή παίρνετε μία σημαντική απόφαση για την πορεία σας. Οι Λέοντες του 2ου δεκαημέρου, μπορεί να πιέζεστε και να αγχώνεστε για τα επαγγελματικά σας, όμως οι μέρες είναι γεμάτες από αισιοδοξία και ευνοείστε ιδιαίτερα στα αισθηματικά σας και σε μία νέα γνωριμία που θα προκύψει τώρα. Ένα δημιουργικό σας σχέδια μπορεί τώρα να καρποφορήσει. Οι Λέοντες του 3ου δεκαημέρου διανύετε περίοδο με αρκετά οικονομικά έξοδα, στα επαγγελματικά σας υπάρχει έντονο παρασκήνιο αλλά και ανταγωνισμός, είστε εν αναμονή περισσότερων ευκαιριών από την επόμενη εβδομάδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δέχεστε σημαντικές ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημά σας ή και να νιώσετε πιο ασφαλής από τα δεδομένα γύρω σας, αυτό ακριβώς οφείλετε να το αξιοποιήσετε όλοι οι Παρθένοι αυτή την περίοδο. Οι Παρθένοι του 1ου δεκαημέρου, διανύετε μία περίοδο διεύρυνσης, ευκαιριών , νέων σχεδίων ενώ οι μέρες που ακολουθούν φέρνουν μία νέα προοπτική για τα οικονομικά σας, αλλά τονώνεται σημαντικά και η αυτοπεποίθησή σας από τα επιτεύγματα που έχετε. Οι Παρθένοι του 2ου δεκαημέρου βλέπετε το οικογενειακό εισόδημα να βελτιώνετε, το ίδιο και η διάθεσή σας. Στα αισθηματικά σας μπορείτε να έχετε ήρεμες στιγμές, αρκεί οι επιλογές σας να είναι ξεκάθαρες και αληθινές. Οι Παρθένοι του 3ου δεκαημέρου είστε σε εγρήγορση και έτοιμοι να πάρετε πρωτοβουλίες. Οι μέρες σας είναι γεμάτες, αλλά και νευρικές, ενώ στα αισθηματικά σας είστε γεμάτοι πείσμα και επιμονή.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο σας και ξεκινά επίσημα η νέα αστρολογική σας χρονιά. Βρίσκεστε σε μία περίοδο ανανέωσης, η οποία θα σας βοηθήσει να κάνετε τα βήματα εκείνα για να ξεφύγετε από τις προκλήσεις και τις πιέσεις της τελευταίας περιόδου.  Οι Ζυγοί του 1ου δεκαημέρου, κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, γυρίζετε μία νέα σελίδα στη ζωή σας, αλλάζετε εσείς οι ίδιοι αλλά και τα ζητούμενά σας. Οι μέρες είναι εξαιρετικά θετικές για να επιδιώξετε κάθε τι καινούργιο που θα σας βγάλει από την στασιμότητα. Οι Ζυγοί του 2ου δεκαημέρου μπορεί να αισθάνεστε κουρασμένοι ψυχολογικά ή επιβαρυμένοι με αρκετά οικογενειακά προβλήματα, όμως οι μέρες φέρνουν χαρούμενα νέα, προτάσεις, συμφωνίες, γνωριμίες που έχουν κάτι σημαντικό να σας προσφέρουν. Οι Ζυγοί του 3ου δεκαημέρου είστε εν αναμονή πιο σημαντικών εξελίξεων από την επόμενη εβδομάδα. Για την ώρα τα επαγγελματικά σας , σας κουράζουν, υπάρχουν αρκετές υποχρεώσεις που σας επιβαρύνουν, ενώ κάποιες συζητήσεις θα σας προκαλέσουν το αίσθημα της πικρίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διανύετε μία περίοδο που οι περισσότεροι έχετε την ανάγκη να κλείσετε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, ενώ είστε πιο εσωστρεφείς και το ενδιαφέρον σας είναι περισσότερο δοσμένο στις επαγγελματικές και οικονομικές σας υποθέσεις. Οι Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου μπορείτε να βελτιώσετε τις συνθήκες στην εργασία σας, αλλά και να απαλλαγείτε από κάθε τι που σας βάραινε την περασμένη περίοδο. Οι Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου, έχετε σημαντικές ευκαιρίες στα οικονομικά σας και μία νέα συνεργασία μπορεί τώρα να σας αποφέρει καρπούς. Στα αισθηματικά σας διανύετε ένα όμορφο στάδιο. Οι Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου, δραστηριοποιήστε κοινωνικά, ξεκινάτε νέες δραστηριότητες, έρχεστε όμως και σε κόντρα με άτομα του συλλογικού σας περιβάλλοντος. Κάποιες αρνητικές σκέψεις σας ρίχνουν προσωρινά την διάθεση, ενώ κάποιες επαφές δεν σας καλύπτουν αλλά εντείνουν το αίσθημα της καχυποψίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρκετά κοινωνικές είναι οι μέρες που ανοίγονται μπροστά σας, με εσάς να είστε αρκετά ενθουσιώδεις αλλά και ανοιχτοί σε νέες επαφές, αλλά και στο κυνήγι της εκπλήρωσης των προσδοκιών σας. Οι Τοξότες του 1ου δεκαημέρου, διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, ξεκινάτε μία νέα φιλία, ή γίνονται τώρα τα βήματα για να ικανοποιήσετε μία προσωπική σας επιθυμία. Οι Τοξότες του 2ου δεκαημέρου είστε ζορισμένοι στα οικονομικά σας, όμως σας παρουσιάζονται σημαντικές ευκαιρίες για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους ή ακόμα και να ερωτευτείτε.  Οι Τοξότες του 3ου δεκαημέρου, κινητοποιήστε ενεργά στα επαγγελματικά σας, είστε δραστήριοι και διεκδικητικοί στην καριέρα σας. Δείξτε προσοχή στις οικονομικές σας δοσοληψίες. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε έτοιμοι να θέσετε νέους στόχους, να κυνηγήσετε περισσότερο τη καριέρα σας ή και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στα επαγγελματικά σας αυτή την περίοδο. Οι Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου, ήδη έχετε στα σκαριά την έναρξη μίας νέας επαγγελματικής συνεργασίας, η οποία μάλιστα σας κάνει αρκετά δημιουργικούς και σας γεμίζει με ενθουσιασμό. Οι Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου αισθάνεστε αρκετά πιεσμένοι από τα δεδομένα γύρω σας, όμως πλέον έχετε τη γνώση και την εμπειρία για να ξεπεράσετε τους προβληματισμούς που υπάρχουν στη ζωή σας. Κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες σας δίνουν διέξοδο και λύση. Οι Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου κάνετε νέα σχέδια για την πορεία σας,  ανοίγονται νέες προοπτικές για την πορεία σας, ωστόσο αν είναι κάτι αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι τις επαγγελματικές σας επαφές, ή και τον δόλο που μπορεί να δεχθείτε από άτομα του επαγγελματικού περιβάλλοντος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετά πιο αισιόδοξες είναι οι μέρες που ανοίγονται μπροστά σας, όπου σας βοηθούν να γυρίσετε μία νέα σελίδα στη ζωή σας. Οι Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου,  κάνετε νέες σημαντικές ενάρξεις που σας ανανεώνουν. Ξεκινάτε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, προχωρά μία νομική υπόθεση ή μία νέα συμφωνία ενώ δέχεστε εύνοια για μία νέα γνωριμία. Οι Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου δέχεστε ευκαιρίες μέσα από το κοινωνικό σας περιβάλλον, ο έρωτας μπορεί να προέλθει μέσα από μία φιλία, ενώ οι μέρες σας είναι αρκετά πιο κοινωνικές και πρόσχαρες. Προβληματισμό έχετε για την εξέλιξη επαγγελματικών και οικονομικών υποθέσεων. Οι Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου είστε σε ένα συνεχές τρέξιμο για να μπορέσετε να καλύψετε οικονομικές υποχρεώσεις που τώρα σας παιδεύουν. Η ψυχολογία σας θα είναι αρκετά πεσμένη αυτές τις μέρες.

ΙΧΘΥΣ

Ανανεώνετε η ψυχολογία σας, δέχεστε ευκαιρίες στα οικονομικά και στα επαγγελματικά σας ενώ σταδιακά μπορείτε να δείτε πιο καθαρά τη ζωή και το μέλλον σας. Οι Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου, δέχεστε μία οικονομική ευκαιρία, κάνετε μία νέα επένδυση, ή διευθετείτε κάποια χρεωστικά σας υπόλοιπα. Οι Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου, δέχεστε σημαντικές επαγγελματικές και οικονομικές ευκαιρίες τις οποίες τώρα πρέπει να κρίνετε, να αξιολογήσετε και να αξιοποιήσετε προς όφελος σας. Οι Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου έχετε μέρες με περισσότερη ένταση, ιδιαίτερα για θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Δείξτε περισσότερη προσοχή σε παρεξηγήσεις που μπορεί να γίνουν με το κοινωνικό σας περιβάλλον.

Πηγή: astrokouskous.oroskopos.gr