Αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ τυχερή για πολλά ζώδια

dhreytrdet ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΕΒΔΟΜΑΔΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, ΖΩΔΙΑ, ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ, τυχη

Σύμφωνα με το astrokoukous.oroskopos.gr, αυτή την εβδομάδα αρκετοί θα βρεθούν ανέλπιστα ευνοημένοι από τα “χάδια” της τύχης με νέες προοπτικές και χαρμόσυνες εξελίξεις που θα τους προσφέρουν χαμόγελα και για αυτό ευθύνονται τα ακόλουθα δύο αστρολογικά φαινόμενα.

O Ήλιος από τον Σκορπιό στον Τοξότη
Ο Ήλιος ολοκληρώνει την πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού και την Παρασκευή κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Τοξότη.  Πιο θετική διάθεση, ενέργεια, ζωτικότητα ή ακόμα και αισιοδοξία έχουν ως την Παρασκευή οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου, ενώ στο τέλος της εβδομάδα οι τάσεις αυτές είναι αισθητές για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) των πρώτων ημερών.

Τα… δώρα της Αφροδίτης

Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Τοξότη και πιο συγκεκριμένα στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου (20η -28η μοίρα). Η συνάντησή της με τον Δία (28η μοίρα)  την Κυριακή στις 24 Νοεμβρίου 2019, αναμένεται να σκορπίσει απλόχερα σπουδαίες ευκαιρίες ανάπτυξης, εξέλιξης, προόδου τόσο σε οικονομικές όσο και σε αισθηματικές υποθέσεις, όπου θα προσφέρουν χαρά, ευδαιμονία, ολοκλήρωση καθώς και την δυνατότητα εξέλιξης και νέων προοπτικών. Οι εκπρόσωποι του Ζωδιακού του 3ου δεκαημέρου, μα πολύ περισσότερο όσοι έχουν γεννηθεί στις 2 τελευταίες ημέρες του ζωδίου τους, αναμένεται να δεχθούν αυτή την εβδομάδα μία σπουδαία ευκαιρία. Οι Κριοί, δέχονται εύνοια να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, τις εμπειρίες τους και να βρεθούν ωφελημένοι μέσα από μία συμφωνία, γνωριμία. Ταξίδια, έγγραφα, νομικές υποθέσεις (που συνδέονται και με οικονομικά) , εκπαιδευτικές δραστηριότητες  προσφέρουν αυτό το διάστημα σημαντικές προοπτικές. Οι Ταύροι, δέχονται εύνοια στον οικονομικό τους τομέα, σε υποθέσεις που συνδέονται με μισθώσεις, πωλήσεις, δάνεια, έσοδα συντρόφου. Κάποιο δώρο θα βοηθήσει την ψυχική τους ανάταση. Οι Δίδυμοι, ζουν σημαντικές στιγμές στον τομέα των σχέσεων, ιδιαίτερα αν έχουν γεννηθεί κοντά στις 18-20 Ιουνίου. Ένας νέος έρωτας θα έχει την προοπτική  μίας όμορφης σταθερής σχέσης. Βελτιώνονται οι συνθήκες στις σχέσεις με το περιβάλλον τους, συνάπτουν νέες συνεργασίες, ενώ αρκετοί μπορεί τώρα να προχωρήσουν με ενθουσιασμό σε μία νέα δέσμευση … Οι Καρκίνοι βελτιώνουν αισθητά την ποιότητα της ζωής τους, της εργασίας τους, της καθημερινότητάς τους. Όμορφες αλλαγές στην εμφάνιση θα αναπτερώσουν το ηθικό. Οι Λέοντες ζουν μεγάλες στιγμές στα ερωτικά τους, απολαμβάνουν όμορφες στιγμές, φλερτάρουν, διασκεδάζουν, είναι δημιουργικοί είναι όμως και αρκετά τυχεροί στο χρήμα όπου στην δική τους περίπτωση το ρίσκο μπορεί να φέρει όμορφες εκπλήξεις. Οι Παρθένοι έχουν όμορφες εξελίξεις στο σπίτι, στην οικογένεια, αναμορφώνουν το χώρο τους ή και συμβαίνει ένα πολύ τυχερό γεγονός στην προσωπική τους ζωή. Οι Ζυγοί δέχονται όμορφες προτάσεις, έχουν ευκαιρίες για μία νέα οικονομική συμφωνία , αλλά και στα αισθηματικά μπορούν αυτό το διάστημα να βρουν αυτό το διάστημα το άτομο που θα τους βγάλει από την ρουτίνα τους.  Οι Σκορπιοί βελτιώνουν το εισοδήμα τους, δέχονται ευκαιρίες για μία νέα πηγή εσόδων, αναπτερώνεται η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθησή τους. Οι Τοξότες, αυτές τις μέρες βλέπουν τα αδύνατα να γίνονται δυνατά , η τύχη τους χαμόγελά δίνοντάς τους την ευκαιρία να νιώσουν απόλυτα κερδισμένοι και ευτυχισμένοι. Οι Αιγόκεροι, καταφέρνουν να λύσουν προβλήματα που τους ταλάνιζαν, ευνοούνται στην εξέλιξη των επαγγελματικών τους σχεδίων. Οι Υδροχόοι κάνουν νέες γνωριμίες, δικτυώνονται, εκπληρώνεται μία επιθυμία τους, αλλά γίνονται και πιο δημοφιλείς και αγαπητοί στο περιβάλλον τους. Οι Ιχθύες, κάνου σημαντικά επαγγελματικά βήματα που θα τους βοηθήσουν να αναρριχηθούν στην καριέρα τους … κατακτούν στόχους!