Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι άκρως ερωτικό για αυτά τα 4 ζώδια

chdhdjfj ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΕΡΩΤΑΣ, ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, ΖΩΔΙΑ, ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ, Χριστούγεννα

Και δεν σας λέγαμε ψέματα. Καθώς οδεύουμε προς το τέλος του 2018, αρκετά ζώδια θα δουν τη λίμπιντο τους να εκτοξεύεται στα ύψη και σύμφωνα με το marieclaire,gr, ειδικά για αυτά τα 4 ζώδια, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αναμένεται να είναι… καυτό!

Κριός

Με την Σελήνη από το ζώδιό σας την Κυριακή, αυτό το σαββατοκύριακο θα τα δώσετε όλα.  Οι δύσκολες όψεις της Σελήνης από τους Ιχθύες με τον Άρη και τον Ήλιο το Σάββατο δεν σας αγγίζουν, οπότε θα απολαύσετε ένα από τα πιο αισθησιακά διήμερα του χειμώνα. Δεν πρόκειται να σας περιορίσει τίποτα και κανένας!

Ταύρος

Με  τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη και τετράγωνο με τον Ήλιο το Σάββατο, αποφύγετε να παρασυρθείτε σε διαφωνίες. Αν το κάνετε καλύτερα να εκτονώσετε την έντονη ευαισθησία σας στο… κρεβάτι, γιατί εκεί μπορείτε να κάνετε θαύματα.  να κάνεις θαύματα!

Δίδυμοι

Με την Σελήνη στον Κριό την Κυριακή, βγαίνετε, διασκεδάζετε, φλερτάρετε γοητεύετε. Οπότε μην αφήσετε το σαββατοκύριακο να πάει χαμένο.  Άλλωστε τώρα μπορείτε να συναντήσετε το ένα και μοναδικό άτομο, που θα σας συντροφεύει για πολύ καιρό ακόμα! Τυχεροί.

Παρθένος

Με το πνεύμα των Χριστουγέννων στην ατμόσφαιρα, αλλά και με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε το ταίρι σας και να αναζωπυρώσετε την αγάπη σας μακριά από αρνητικές επιρροές τρίτων! Αν δεν υπάρχει ταίρι, μη σκάτε! Αυτό το σαββατοκύριακο είναι μοναδική ευκαιρία να βρείτε ένα που θα «ζεστάνει» το κρεβάτι σας για πολύ καιρό. Βγείτε με φίλους, διασκεδάστε και  όλα τα άλλα αφήστε τα στην Αφροδίτη από τον Σκορπιό, που στρώνει το δρόμο της δέσμευσης