Από σήμερα και για 2 ημέρες αυτά τα 5 ζώδια έχουν την εύνοια των άστρων

Σήμερα Τετάρτη  8 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη θα σχηματίσει ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τον Ουρανό, το οποίο θα μας επηρεάζει για ακόμα δύο ημέρες και θα φέρει θετικές εξελίξεις και εκπλήξεις, ειδικά αν ανήκουμε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια.

fdgdfgf 1 ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΕΞΑΓΩΝΟ, ΖΩΔΙΑ

Ταύρος

Η αισιοδοξία επιστρέφει στη ζωή σας, αφού το εξάγωνου της Αφροδίτης με τον Ουρανό φέρνει ευκαιρίες στα επαγγελματικά και τα συναισθηματικά. Μια νέα πρόταση συνεργασίας ή μια νέα γνωριμία εξελίσσονται πολύ θετικά, αρκεί να παραμένετε ανοιχτές στο καινούριο. Η καλή σας διάθεση και το κίνητρο για ζωή επιστρέφουν, εκμεταλλευτείτε τα.

Δίδυμοι

Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού οδηγεί σε ένα πράγμα: η σχέση σας να γίνει πιο σοβαρή. Είτε επρόκειτο για έναν δεσμό χωρίς καμία σοβαρή υποχρέωση είτε για μια σχέση που κινούνταν αργά, η κατάσταση αλλάζει. Η ώρα για το επόμενο βήμα πλησιάζει και εσείς είστε ήδη έτοιμες γι’ αυτό.

Καρκίνος

Ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη ανοίγονται μπροστά σας και σας δίνεται η ευκαιρία να ανεξαρτητοποιηθείτε. Ένα ταξίδι, μια νέα γνωριμία, μια συνομιλία με έναν άνθρωπο που βρίσκεται μακριά θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε μπροστά, προς την επιτυχία. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να «ξεκολλήσετε» από καταστάσεις που σας κρατούν πίσω.

Παρθένος

Ο ενθουσιασμός, η χαρά και η ανάγκη για αποφυγή κάθε συμβιβασμού κυριαρχούν στο μυαλό σας αυτόν τον καιρό, γι’ αυτό και δεν λέτε όχι σε νέες γνωριμίες ή ευκαιρίες. Η σχέση σας σάς επιφυλάσσει μια έκπληξη, ενώ όσοι ανήκετε στις αδέσμευτες μια γνωριμία θα έρθει να αλλάξει τα όσα γνωρίζατε. Μείνετε θετικές απέναντι στις αλλαγές και θα τα καταφέρετε.

Ιχθύς

Την ανάγκη σας να «δραπετεύσετε» από τη ρουτίνα ξυπνά το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού. Θα σας δώσει, επίσης, το κίνητρο να δοκιμάσετε νέα μονοπάτια και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που δεν πιστεύατε ότι ταιριάζετε. Η κοινωνική σας ζωή ευνοείται, ενώ αν έχετε στο πλευρό σας ανθρώπους που σας πιστεύουν και σας βοηθούν, θα μπορέσετε να σχεδιάσετε το μέλλον σας και να αποδεσμευτείτε από ό,τι σας κρατά πίσω.

Πηγή: marieclaire.gr