Διαλέξτε το ιδανικό κραγιόν ανάλογα με το ζώδιο σας

ewr ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΚΡΑΓΙΟΝ, ΟΜΟΡΦΙΑ

Σε άρθρο του marrieclaire.gr διαβάσαμε ποιος τύπος και χρώμα κραγιόν ταιριάζει σε κάθε ζώδιο ανάλογα με τα χαρακτηριστικά και τις ιδιαιτερότητες του κάθε ζωδίου, οπότε μπορείτε να προσθέσετε ένα ακόμη κριτήριο που θα σας βοηθήσει στην αναζήτηση του ιδανικού κραγιόν.

Κριός
Ο κριός είναι από τα πιο ενεργητικά ζώδια και επομένως δεν θα μπορούσε παρά να έχει ένα έντονο χρώμα στα χείλη για να τον αντιπροσωπεύει. Το φλογερό κόκκινο της φωτιάς είναι η ιδανική απόχρωση για τον παθιασμένο κριό.

Ταύρος
Ο ταύρος είναι ένα από τα πιο ερωτικά ζώδια με έντονη προσωπικότητα. Ένα κραγιόν σε nude αποχρώσεις του dusty pink θα αντιπροσωπεύσει απόλυτα την εμμονή σας με το απαιτητικό πρόγραμμά σας παράλληλα με την ερωτική σας διάθεση.

Διδυμοι
Στου διδύμους θα ταίριαζε μια απόχρωση που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε κάτι άλλο αναλόγως την ώρα και τη διάθεσή σας. Ένα έντονο κοραλί κραγιόν, μπορεί να σας συνοδεύσει από τις πρωινές ώρες αν με λίγη πούδρα του δώσετε πιο απαλή απόχρωση ενώ με ένα ακόμη πέρασμα αποκαλύπτει τις φλογερές διαθέσεις του κάνοντάς το την ιδανική απόχρωση για το βράδυ.

Καρκίνος
Οι καρκίνοι θέλουν να αισθάνονται ασφαλείς και να μη βγαίνουν εύκολα από το comfort zone τους. Οι nude και οι καφέ αποχρώσεις είναι ιδανικές για εσάς καθώς θα σας επιτρέψουν να αισθάνεστε ο χαλαρός εαυτός σας χωρίς να προκαλείτε τα βλέμματα για το μακιγιάζ σας.

Λέων
Οι λέοντες είναι οι βασιλείς του ζωδιακού και δεν είναι τυχαίο που οτιδήποτε έχει λάμψη τους ταιριάζει απόλυτα. Επιλέξτε όποια απόχρωση θέλετε αλλά φροντίστε να έχει λαμπερό φινίρισμα και θα δείτε τη διαφορά στην εμφάνισή της.

Παρθένος
Οι παρθένοι είναι τελειομανείς και σύμφωνα με αυτή τους την ιδιότητα είναι από τα ελάχιστα ζώδια που θα μπορούσαν να απογειώσουν τα σκουρόχρωμα χείλη αφού μόνο εκείνοι έχουν την υπομονή να πετύχουν το τέλειο περίγραμμα. Οι σκούρες αποχρώσεις του βατόμουρου είναι η ιδανική επιλογή κραγιόν για τους παρθένους, αφού εκτός των άλλων τους αρέσει να ακολουθούν τις τάσεις της ομορφιάς.

Ζυγός
Οι αναποφάσιστοι ζυγοί περνάνε δύσκολα κάθε φορά που πρέπει να αποφασίσον ποια απόχρωση κραγιόν θα επιλέξουν για το μακιγιάζ τους και έτσι το ιδανικό κραγιόν για εκείνους είναι αυτό στις αποχρώσεις του καφέ που δεν απογοητεύει ποτέ σε κανένα look.

Σκορπιός
Οι σκορπιοί έχουν τη φήμη των καρδιοκατακτητών και έτσι δεν είναι τυχαίο που το κόκκινο κραγιόν απογειώνει πάντα την εμφάνισή τους. Ένας σκορπιός θα αισθανθεί πραγματικά γοητευτικός με αυτό το χρώμα στα χείλη, αφού το κόκκινο είναι το στοιχείο του.

Τοξότης
Έντονα διορατικοί αλλά και με εκρηκτικές προσωπικότητες, οι τοξότες θέλουν να τραβάνε την προσοχή και ας μη το παραδέχονται ωστόσο προτιμούν να παίζουν εκ του ασφαλούς. Το σάπιο μήλο είναι η ιδανική απόχρωση για τους τοξότες που θέλουν να ακολουθούν τις τάσεις αλλά με το δικό τους τρόπο.

Αιγόκερως
Οι αιγόκεροι απολαμβάνουν να είναι το κέντρο της προσοχής όμως πολλές φορές εκφράζουν την άποψή τους με τρόπο που μοιάζει επιθετικός. Απλά ροδακινί nudes είναι ιδανικά για τους αιγόκερους ώστε να ισορροπήσουν τον έντονο χαρακτήρα με τη γλυκύτητα που κρύβουν μέσα τους.

Υδροχόος
Στους υδροχόους ταιριάζουν άψογα οι βαθιές μοβ αποχρώσεις και αυτό είναι απολύτως λογικό αφού το μοβ χρώμα συνδέεται με την ενόραση. Με τόση φαντασία και κλίση προς τις τέχνες που έχουν οι υδροχόοι, οι αποχρώσεις του μοβ τους αντιπροσωπεύουν απόλυτα.

Ιχθύες
Οι ιχθείς είναι από τους πιο ευπροσάρμοστους του ζωδιακού, επομένως αυτό που θα τους ταίριαζε καλύτερα είναι μια nude απόχρωση στο χρώμα της άμμου η οποία ταιριάζει με όλες τις ώρες τις ημέρας, καθώς ποτέ δεν ξέρετε για το που θα ξεκινήσετε και που θα καταλήξετε στο τέλος της ημέρας.