Δείτε ποια ζώδια θα ζήσουν έναν πολύ… ερωτικό Φεβρουάριο

Οι Τυχεροί στον Έρωτα:  Ως τις 7 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ, προσφέροντας ερωτική εύνοια στους Ιχθείς, Παρθένους, Σκορπιούς του 3ου δεκαημέρου.

Δεν θα λείψουν όμως και τα πάθη αλλά και οι ικανοποιήσεις για τους Ταύρους του 3ου δεκαημέρου όπου μπορούν να έχουν μία σημαντική ερωτική εξέλιξη ή και γνωριμία μέσα από το φιλικό τους περιβάλλον. 

Επιπλέον οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου  μπορούν στις αρχές του μήνα να πάρουν μία σημαντική ανάσα στη σχέση τους, τονίζουμε όμως ότι η εύνοια για εσάς αφορά αποκλειστικά τον προσωπικά σας χάρτη. 

Από τις 7 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο της αδυναμίας της, τον Κριό. Ο έρωτας γίνεται ένα βιαστικό παιχνίδι διεκδίκησης, ενθουσιασμού με τους Κριούς – Ζυγούς – Τοξότες  να έχουν τα πρωτεία της ερωτικής εύνοιας ως και το τέλος του μήνα. Οι Λέοντες και οι Υδροχόοι αναμένεται να έχουν μία αισιόδοξη περίοδο ανεμελιάς, μετακινήσεων, επαφών , γνωριμιών. 

Ποια άλλα ζώδια όμως ευνοούνται στα αισθηματικά τους αυτό το μήνα;;; Οι Καρκίνοι – Αιγόκεροι – Παρθένοι – Ιχθύες – Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου (αρκετοί από εσάς μπορεί να κινηθείτε και με έρωτα του παρελθόντος),  οι Παρθένοι – Ιχθύες- Σκορπιοί- Καρκίνοι- Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 17 Φεβρουαρίου 2020