Δύο είναι τα “τυχερά” ζώδια που θα έχουν μεγάλη εύνοια τον Οκτώβριο

fxadsfkaskfadskx ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΑΤΥΧΑ, ΕΥΝΟΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2019

Οι πιο «τυχεροί» του Οκτωβρίου θα σταθούν για μία ακόμα φορά οι Ταύροι και οι Σκορπιοί του 2ου  και 3ου δεκαημέρου. (αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν και άλλα ζώδια που θα ευνοηθούν μέσα στο μήνα). Οι πιο τυχερές μέρες του μήνα: 16,20,21,31

Μηνιαίες προβλέψεις για τα δυο πιο τυχερά ζώδια του ερχόμενου μήνα

ΤΑΥΡΟΙ Β’ & Γ’ Τετραήμερου

Β’ Δεκαήμερο: Ο Οκτώβριος είναι ένας τρυφερός, συντροφικός και σταθεροποιητικός μήνας για εσάς τους Ταύρους του 2ου δεκαημέρου.  Από τις 10-19 Οκτωβρίου ο Ερμής από το Σκορπιό, εντείνει τις επικοινωνίες σας με το περιβάλλον σας, έρχεστε πιο κοντά στους ανθρώπους που συνδέεστε στενά, ενώ δεν θα λείψουν οι νέες γνωριμίες, οι νέες επαφές με ανθρώπους που θα μπορείτε να έχετε μαζί μία κοινή σταθερή πορεία (είτε επαγγελματικά, είτε αισθηματικά). Σε αυτό το διάστημα μπορείτε να πάρετε και αποφάσεις για την εξέλιξη και την πορεία σταθερών σας σχέσεων, ιδιαίτερα κοντά στις 14-16/10 με τις θετικές όψεις του Ερμή με τον Κρόνο – Ποσειδώνα.  Την περίοδο από τις 16-24 Οκτωβρίου η Αφροδίτη από το Σκορπιό, εντείνει πολύ περισσότερο το αίσθημα της συντροφικότητας και απολαμβάνετε όμορφες στιγμές στα αισθηματικά σας. Ικανοποιήστε από την εξέλιξη μίας σχέσης, εκπληρώνονται κάποιες προσδοκίες σας.  Στα οικονομικά σας αξιοποιήστε σημαντικές ευκαιρίες που σας προσφέρονται ως τα μέσα του Οκτωβρίου όπου ο Δίας επηρεάζει θετικά το δικό σας δεκαήμερο.  Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, είναι πιο κουραστικό και φορτωμένο σε εργασίες και υποχρεώσεις, θα χρειαστεί από πλευράς σας να κάνετε καλύτερη διαχείριση του χρόνου σας, δείχνοντας παραπάνω επιμέλεια και σε θέματα διατροφής / άσκησης.

Γ’ Δεκαήμερο: Σε έναν προκλητικό και πιεστικό για πολλούς Οκτώβριο, εσείς οι Ταύροι του 3ου δεκαημέρου διανύετε πιο ήρεμες μέρες, ενώ στην πορεία του θα  σταθείτε ευνοημένοι και ενδυναμωμένοι τόσο στα προσωπικά σας σχέδια, όσο και στην εξέλιξη σχέσεων , συνεργασιών αλλά και οικονομικών. Μέχρι τις 4 Οκτωβρίου, ο Άρης από την Παρθένο σας θέτει σε εγρήγορση και σας κάνει πιο διεκδικητικούς στον έρωτα ή και στα δημιουργικά σας σχέδια. Προσοχή οι γονείς στα καβγαδάκια με τα παιδιά.  Ως τις 7/10 με την Αφροδίτη από το Ζυγό,  βελτιώνεται την ποιότητα της καθημερινότητας, της εργασίας, την φυσική σας κατάσταση. Περισσότερο ενδιαφέρον αποκτούν οι μέρες σας σταδιακά από τις 20 Οκτωβρίου , όπου με τον Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού και στην συνέχεια από τις 24/10 με την Αφροδίτη από το ίδιο ζώδιο, θα δείτε σημαντική βελτίωση στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Αρκετοί θα νιώσετε ότι επιτέλους τα αισθηματικά σας αρχίζουν και ξεμπλοκάρουν,  ενώ καθώς οδεύουμε προς το τέλος του μήνα, δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για επικοινωνία ή συνάντηση με άτομο του ερωτικού παρελθόντος (Ο Ερμής γυρνά ανάδρομος στις 31/10). Επιπλέον, με την θετική επιρροή του Δία (που επηρεάζει πλέον το δικό σας δεκαήμερο) βρίσκεστε σταδιακά ψυχικά ενδυναμωμένοι,  ανοίγονται προοπτικές για την ενίσχυση των οικονομικών σας, ενώ και η σεξουαλική σας ζωή αρχίζει να γίνεται πιο πιπεράτη.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ Β’ & Γ’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ

Β’Δεκαήμερο: Ζείτε όμορφες στιγμές αυτό τον Οκτώβριο και σε ένα γενικότερο πλαίσιο καταφέρνετε και διατηρείτε την ισορροπία και την αρμονία στους βασικούς τομείς της ζωής σας.  Ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο σας, σας βοηθούν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα εκφραστικά σας μέσα,  έχετε ενδιαφέρουσες επικοινωνίες, γνωριμίες, επαφές που έχουν κάτι σημαντικό να σας προσφέρουν. Σχέδια εκπληρώνονται, η αισθηματική σας ζωή είναι μέσα στον ρομαντισμό και την ζεστασιά, κάνετε νέα δημιουργικά σχέδια για τη ζωή ας αλλά κατασταλάζετε και πιο ώριμα σε αυτά ου θέλετε για το μέλλον σας.  Οι μέρες 16 και 21 Οκτωβρίου είναι και οι πιο θετικές του μήνα, όπου ικανοποιούν μία μεγάλη προσδοκία σας, ή σας βοηθούν να απολαύσετε όμορφες στιγμές στα αισθηματικά σας.  Από τις 20 του μήνα ο Άρης από το Ζυγό, σφίγγει για λίγο και για εσάς τα λουριά με πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις και θα αισθάνεστε αρκετά κουρασμένοι. Κοντά στις 27/10 με το τετράγωνο Άρη – Κρόνου θα υπάρξουν και κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις για εσάς, τις οποίες ωστόσο θα καταφέρετε άμεσα να ξεπεράσετε. Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε μία ευνοϊκή θέση ιδιαίτερα ως τα μέσα του μήνα.

Γ’Δεκαήμερο:  Ένας εξαιρετικός μήνας ξεκινά για το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο, σταδιακά σας ανοίγονται σημαντικές ευκαιρίες για να ενδυναμωθείτε τόσο ψυχολογικά όσο και οικονομικά.  Στις πρώτες μέρες του μήνα είστε αρκετά δραστήριοι κοινωνικά, ξεκινάτε νέες δραστηριότητες, κυνηγάτε περισσότερο τις προσδοκίες σας.  Στα μέσα του μήνα με την Πανσέληνο στον Κριό (14/10), δέχεστε κάποιες πιέσεις στα επαγγελματικά σας, κουράζεστε περισσότερο, ωστόσο οι κόποι σας θα πιάσουν τόπο και εντέλει θα καταφέρετε να ανταμειφτείτε.  Από τα μέσα του μήνα ο Δίας από τον Τοξότη σας ευνοεί με κάθε τρόπο, ώστε να μπορέσετε να αυξήσετε το εισόδημά σας, να βρείτε νέες πηγές εσόδων και να δείτε τα οικονομικά σας σταδιακά να ανθίζουν. Αναπτερώνεται όμως και η αυτοπεποίθησή σας, αυτή η τάση θα σας είναι ακόμα πιο έκδηλη από τις 24/10 που θα επηρεάζεστε και από την Αφροδίτη από το ζώδιο σας, που θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο.  Η αισθηματική σας ζωή είναι γεμάτη έντονες στιγμές που σταδιακά τις απολαμβάνετε από τις 20 του μήνα και έπειτα. Ευνοούνται οι νέες γνωριμίες που μπορούν τώρα να ξυπνήσουν μέσα σας σκέψεις και συναισθήματα που είχατε καιρό να βιώσετε.  Ο Ερμής από το ζώδιο σας, σας κάνει πιο εξωστρεφείς και έτοιμους να εφαρμόσετε στη ζωή σας τις αποφάσεις εκείνες που θα σας βοηθήσουν στην προσωπική σας επιτυχία. Τακτοποιήστε κάθε υπόθεσή σας ή συμφωνία σας πριν το τέλος του μήνα, γιατί στην συνέχεια από τις 31/10 ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας.

Πηγή: oroskopos.gr