Εύνοια στα ερωτικά τους κυρίως θέματα θα απολαύσουν 4 ζώδια μέχρι τις 29/9

Ο πλανήτης του έρωτα, της ομορφιάς και του χρήματος θα κάνει στάση στην Παρθένο μέχρι τις 29/09/2022 και αυτό το διάστημα, ειδικά 4 ζώδια θα ευνοηθούν πολύ σε ερωτικά ζητήματα.

ftrytthtythty ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, Παρθένος

Η Άση Μπίλιου εξηγεί πως αυτή είναι μια ευνοϊκή θέση της Αφροδίτης και ειδικά τα ακόλουθα 4 ζώδια θα έχουν μεγάλη εύνοια αυτές τις μέρες μέχρι τα τέλη του μήνα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στην Παρθένο θα εγκαινιάσει μια άκρως ερωτική και παθιασμένη περίοδο για εσάς, αφού θα ενεργοποιήσει τον πιο ερωτικό τομέα του ωροσκοπίου σας. Μέσα σε αυτό το διάστημα λοιπόν θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας, θα νιώσετε σίγουροι για όσα μπορείτε να καταφέρετε και δεν θα διστάσετε να βγάλετε προς τα έξω τον καλύτερο σας εαυτό. Είναι η στιγμή που θα λάμψετε και θα ξεχωρίσετε ανάμεσα στο πλήθος, επομένως τολμήστε να βγείτε από τη ρουτίνα που τόσο πολύ αγαπάτε για να γνωρίσετε καινούριους ανθρώπους, να φλερτάρετε και να περάσετε καλά. Εάν είστε δεσμευμένοι/ες θα αναζωπυρώσετε τη φλόγα μεταξύ σας και μπορεί να νιώσετε την έξαψη που αισθανόσασταν στα πρώτα ραντεβού της σχέσης σας. Είναι επίσης η ιδανική στιγμή να βάλετε μπροστά για έναν απόγονο ή να έρθετε πιο κοντά με τα παιδιά σας. Η θέση αυτή της Αφροδίτης θα σας βοηθήσει να εκφράσετε το ενδιαφέρον και την αγάπη σας στους άλλους και να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε την ανταπόκριση που ζητάτε. Εκτός από τα αισθηματικά, είναι μια πολύ δημιουργική περίοδος και για τα επαγγελματικά σας, επομένως μη διστάσετε να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας και να κυνηγήσετε τους στόχους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε από τους πιο ευνοημένους του Σεπτεμβρίου, αφού ο πλανήτης του έρωτα, του χρήματος, και της ηδονής, θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο σχεδόν ολόκληρο τον μήνα. Η Αφροδίτη θα σας χαρίσει γοητεία και θα κάνετε πολύ καλή πρώτη εντύπωση στους ανθρώπους που γνωρίζετε τώρα, επομένως είναι η ιδανική περίοδος για να κάνετε νέες γνωριμίες και να βγείτε ραντεβού. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να γεφυρώσετε τις διαφορές σας, γιατί διαθέτετε διπλωματία και ξέρετε τι να πείτε προκειμένου να πάρετε τους άλλους με το μέρος σας. Γενικώς, το κλίμα θα είναι πολύ πιο ήρεμο και θα είστε διατεθειμένοι να κάνετε συμβιβασμούς και υποχωρήσεις προκειμένου να βρείτε μια κοινή γραμμή με τους άλλους. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα εάν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνιση σας και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Η Αφροδίτη θα σας δώσει τη δυνατότητα να χαλαρώσετε, να καλομάθετε τον εαυτό σας και να απολαύσετε τις μικρές χαρές της ζωής χωρίς να νιώθετε τύψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου, ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας θετικός μήνας για εσάς αφού θα ανακτήσετε την αισιοδοξία σας και θα νιώσετε την ανάγκη να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε καινούρια άτομα τα οποία με κάποιο τρόπο θα σας αλλάξουν την κοσμοθεωρία και θα σας κάνουν να δείτε τις καταστάσεις μέσα από ένα εντελώς διαφορετικό πρίσμα. Ευνοούνται ιδιαίτερα τα ταξίδια, οι σπουδές και οι επαφές με το εξωτερικό, επομένως εάν θέλετε να προωθήσετε κάποιο σχέδιο σχετικά με αυτούς τους τομείς, κάντε το χωρίς δεύτερο σκέψη. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούσαν και θα ανοίξουν νέα μονοπάτια μπροστά σας τα οποία θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλετε στη ζωή σας νέα ενδιαφέροντα ή για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και τις εμπειρίες σας. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να γνωρίσετε τον έρωτα σε ένα ταξίδι ή να κάνετε σχέση με ένα άτομο που βρίσκεται μακριά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου και εσείς θα ευνοηθείτε ιδιαίτερα σε επίπεδο σχέσεων και συνεργασιών. Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε καινούριες γνωριμίες και επαφές και για να ξεκινήσετε κάτι νέο, είτε στον προσωπικό είτε στον επαγγελματικό τομέα. Εάν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση ή σε ένα γάμο, ο πλανήτης της αγάπης θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον και να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες σε περίπτωση που το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν εντάσεις μεταξύ σας. Γενικώς, το κλίμα τώρα θα είναι πιο αρμονικό και θα μπορέσετε να λύσετε παρεξηγήσεις και να κατανοήσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα έχετε ευκαιρίες για νέες συνεργασίες και επικερδείς συμφωνίες, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε κάποιες επαφές οι οποίες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία σας. Εάν είχαν υπάρξει διαφορές και αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σας, τώρα θα μπορέσετε να τις διευθετήσετε και θα βρείτε μια κοινή γραμμή που θα ωφελήσει και εσάς και εκείνους.

ΓΕΝΙΚΑ Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο η νέα θέση της Αφροδίτης:

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο, αξίζει τώρα να εντείνετε τις προσπάθειές σας στη δουλειά σας, αφού θα δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας. Η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο ουσιαστική και πιο παραγωγική. Παθιαστείτε, όμως και με τον εαυτό σας και φροντίστε τον. Ακολουθήστε μια καλή δίαιτα και γυμναστείτε, αφού πλέον μπορείτε να αποκτήσετε την εμφάνιση που θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας στην Παρθένο είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση. Έρωτας, δημιουργία, καλλιτεχνία και αισθητική, προβολή, αλλά και απόκτηση παιδιών, όλες οι χαρές είναι για σας, σε μια απαιτητική γενικότερα περίοδο. Τα συναισθήματα ξυπνούν και φέρνουν κοντά σας αυτούς που σας αγαπούν και αγαπάτε κι εσείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη νέα θέση της Αφροδίτης στην Παρθένο φαίνεται ότι η οικογενειακή ζωή μπορεί να σας προσφέρει απολαύσεις. Υποθέσεις με ακίνητα προχωρούν με μεγαλύτερη ευκολία. Το πάθος σας, αφορά στη φωλιά σας, το μέρος που νιώθετε καταφύγιο, που είναι το λιμάνι σας στα δύσκολα. Είναι η στιγμή να το περιποιηθείτε και να το απολαύσετε. Ακόμη είναι η στιγμή να συσφίξετε τις σχέσεις σας με τους οικείους σας και  να έρθετε κοντά στην οικογένεια σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη από την Παρθένο σάς σπρώχνει στην επικοινωνία, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις επαφές με τον κόσμο. Ο έρωτας γίνεται έρωτας για τη μάθηση, αφού επιθυμείτε σφοδρά να γνωρίσετε νέα πράγματα, να αποκτήσετε νέες εμπειρίες και συναναστροφές. Μπορεί να έχετε συναντήσεις και ειδήσεις πολύ ευχάριστες από το οικείο σας περιβάλλον.

ΛΕΩΝ

Ένα φλερτ ή μια πρόσφατη σχέση μπορεί να μετατραπεί σε κάτι πιο ισχυρό, δημιουργώντας δυνατά συναισθήματα. Από την άλλη, η Αφροδίτη στην Παρθένο εντείνει τη δίψα σας για νέες οικονομικές απολαβές και συμφωνίες. Τακτοποιήστε με κάθε τρόπο εκκρεμότητες του οικονομικού σας παρελθόντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας και τα πάθη σας ξυπνούν. Έρωτας, δημιουργία, επαγγελματικές σχέσεις και οικονομικά, θα τονωθούν πολύ μέχρι τις 29/09/2022. Φροντίστε να τα χαρείτε, χωρίς τις συνήθεις αγωνίες σας και να αξιοποιήσετε την καλή σας εικόνα και τη γοητεία που εκπέμπετε, η οποία τραβά τους άλλους κοντά σας σαν μαγνήτης.

ΖΥΓΟΣ

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η Αφροδίτη, φέρνει ένα σημαντικό δώρο: την εσωτερική γαλήνη και την ηρεμία. Το πνεύμα σας δυναμώνει, όπως και η ανάγκη σας για πνευματικές αναζητήσεις. Αγαπάτε περισσότερο τον εαυτό σας και έχετε αυτοπεποίθηση. Έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα που δεν είχατε συμφιλιωθεί με αρκετές πλευρές σας, θα νιώσετε πως δεν θα αλλάζατε τη ζωή σας με κανενός άλλου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι φίλοι και οι παρέες σάς δίνουν χαρά και μαζί τους μοιράζεστε τις επιθυμίες και τις αγαπημένες σας δραστηριότητες. Από την άλλη, δεν αποκλείεται μια φιλία να μετατραπεί σε έρωτα ή γενικότερα να εκπέμπετε ερωτική διάθεση όπου κινήστε. Δημόσιες σχέσεις, προβολή των ταλέντων σας και εύνοια σε συλλογική δουλειά είναι μερικά από τα δώρα της Αφροδίτης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε με την Αφροδίτη στην Παρθένο, είναι να παθιαστείτε με την καριέρα σας, την κοινωνική σας άνοδο και την επαγγελματική προβολή σας. Ήρθε η ώρα να λάμψετε στο επαγγελματικό περιβάλλον σας και να αναγνωρίσουν την αξία σας. Βάλτε υψηλούς στόχους, αρκεί να είναι εφικτοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη από την Παρθένο προσφέρει ευκαιρίες για γνώση, αλλά και μεγάλη επιθυμία να διευρύνετε τα πνευματικά σας ενδιαφέροντα ή να σπουδάσετε κάτι καινούργιο. Εύνοια σε εκδόσεις, τουρισμό, ταξίδια και σχέσεις με ξένους και το εξωτερικό. Ανοίγουν οι ορίζοντές σας και έχετε πίστη στο μέλλον και αισιοδοξία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη έρχεται να προσφέρει πιο έντονες συγκινήσεις στις ερωτικές σας σχέσεις. Καλό είναι, ωστόσο, να ελέγχετε τις παρορμήσεις σας, ιδίως αν πρόκειται για νέες γνωριμίες. Ταυτόχρονα, δίνετε μάχες στα οικονομικά σας, που φαίνεται πως θα αποφέρουν κάποια λάφυρα. Εύνοια και μαχητικότητα σε κληρονομικά θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ήρθε ο καιρός να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας ή να ψάξετε σύντροφο. Η Αφροδίτη στην Παρθένο μπορεί να φέρει μια σχέση ή και έναν σύντροφο ζωής. Το σημαντικότερο; Μπορεί να παρουσιαστούν ευκαιρίες να ερωτευτείτε. Αν τώρα είστε ήδη δεσμευμένοι, μπορεί να έρθει μια επισημοποίηση ή τρυφερότητα και κατανόηση με το ταίρι σας. Ακόμη, θα έχετε συνεννόηση με τους συνεργάτες σας ή καλές συνεργασίες.