Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ως 20 Δεκεμβρίου – Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια;

akakfk Αιγόκερως, ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Όπως αναφέρει το astrokoukous.oroskopos.gr, καθώς η Αφροδίτη κινείται στο γήινο ζώδιο του Παρορμητικού σταυρού, τον Αιγόκερω, κάνει  τις υποθέσεις που αφορούν τον έρωτα, αλλά και τις προσωπικές επιθυμίες, να κινούνται κάτω από ένα πολύ αυστηρό και οργανωμένο πλαίσιο, μέσα στο οποίο δεν υπάρχουν περιθώρια για πολύ ανεμελιά, αυθορμητισμό , παιχνίδι αλλά και διασκέδαση! 

Η επιρροή της Αφροδίτης στα ζώδια

Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω ως τις 20 Δεκεμβρίου:

Ο Κριός: Δίνει έμφαση στον τομέα της καριέρας και προσπαθεί με κάθε τρόπο να αναδείξει την αξία του, φανερώνοντας τα ταλέντα του ή προχωρώντας τα δημιουργικά του σχέδια. Η επιτυχία γίνεται μονόδρομος! Καλή περίοδος για να επιμεληθεί ένας Κριός την κοινωνική του εικόνα, να θέσει δημιουργικούς στόχους αλλά και να γίνει πιο αγαπητός στο χώρο που κινείται! 

Ο Ταύρος: Φιλοσοφεί τις καταστάσεις διαφορετικά, ανοίγεται σε γνωριμίες που έχουν κάτι νέο να του δώσουν, ενώ ο έρωτας μπορεί να προκύψει και με ένα άτομο που υπάρχει διαφορά ηλικίας. Ζητήματα σπουδών ή νομικών υποθέσεων μπαίνουν σε σειρά!

 Ο Δίδυμος: Γίνεται  επιβλητικός και απόλυτος στα «θέλω» του προσπαθώντας να κυριαρχήσει στους πάντες. Ο τομέας των οικονομικών αρχίζει να έχει βελτίωση, είτε μέσω εσόδων του συζύγου, είτε μέσω καλύτερης διαχείρισης. 

Ο Καρκίνος: Αναζητά και επιδιώκει την συντροφικότητα οι απαιτήσεις του όμως είναι πολύ παραπάνω από ότι συνήθως και προσπαθεί να ακολουθήσει το «σωστό» στις σχέσεις του αλλά και στις συνεργασίες του! 

Ο Λέοντας: Βάζει γινάτι να προετοιμαστεί για την περίοδο των εορτών , βελτιώνει την φυσική κατάσταση, ξεκινά διατροφή ή άσκηση προκειμένου να βελτιώσει το σώμα του ή και να νιώσει ευεξία.  Η περίοδο όμως είναι θετική για να αναλάβει και επαγγελματικά έργα που του διεγείρουν την δημιουργικότητα αλλά και τον βοηθούν να δημιουργήσει νέες προοπτικές στην εργασία του! 

Ο Παρθένος: Απολαμβάνει τον έρωτα ακριβώς έτσι όπως πάντα τον επιθυμούσε,  διεκδικεί την εκπλήρωση των επιθυμιών του και είναι  ο απόλυτα κερδισμένος!

Ο Ζυγός:  Αφιερώνεται στις πολύ οικείες του υποθέσεις, ομορφαίνει το χώρο του, το σπίτι του, δείχνει την αγάπη του στα πρόσωπα που συμβιώνει και δημιουργεί την ζεστή χειμωνιάτικη φωλίτσα του! 

Ο Σκορπιός:  Έχει «ταλέντο» στις γνωριμίες αυτή την περίοδο, ενώ η εκφραστικότητά του , οι επικοινωνίες και οι συζητήσεις μπορούν να τον βοηθήσουν τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε πρακτικό πλαίσιο! Τα φλερτ δεν θα λείψουν. 

Ο Τοξότης: Επιτέλους παίρνει μία ανάσα στα οικονομικά του και προσπαθεί με επιτυχία να αυξήσει τις πηγές των εσόδων του! Το ζητούμενο «συναισθηματική ασφάλεια», γίνεται πλέον απαραίτητο! 

Ο Αιγόκερως: Ομορφαίνει, ασχολείται παραπάνω με την εικόνα και την εμφάνισή του, έχει κατακτήσεις και ανανεώνει την αισθηματική του ζωή!

Ο Υδροχόος:  Μαζεύεται, αναλογίζεται, ανασυγκροτείτε δεν παύουν όμως να υπάρχουν στη ζωή του κάποιες αδιέξοδες ερωτικές καταστάσεις ή κάποια μυστικά που για την ώρα τον κάνουν να κλείνεται στον εαυτό του! 

Ο Ιχθύς: Κυνηγά την εκπλήρωση επιθυμιών και προσδοκιών και φαίνεται ότι το καταφέρνει πολύ καλά, αφού έχει και «συμμάχους» άτομα του κοινωνικού του κύκλου!