Οι άντρες που ανήκουν σε ένα συγκεκριμένο ζώδιο είναι οι χειρότεροι… “πρώην”

zdeytsxtd άντρες, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, Ζυγός, ΖΩΔΙΑ, ΠΡΩΗΝ, ΧΩΡΙΣΜΟΣ

Και δεν το λέμε εμείς, αλλά άρθρο του marieclaire.gr, που “φωτογραφίζει” τους άντρες – Ζυγούς, ως τους χειρότερους πρώην.

Και το άρθρο εξηγεί πως ο λογικός και συνετός Ζυγός που μοιάζει το ιδανικό ταίρι, καθώς είναι πιστός, έντιμος, ότι λέει το κάνει και απεχθάνεται τα ψέμματα, όταν χωρίζει, μπορεί να σου σπάσει τα νεύρα.

Όμως τι ακριβώς συμβαίνει όταν ο Ζυγός ήρθε η ώρα από νυν να γίνει πρώην; Ο χωρισμός μαζί του είναι δύσκολος αφού δε λέει να ξε σετάρει τον εγκέφαλό του από το mode “in a relationship”.

Το πρόβλημα με αυτό το ζώδιο είναι ότι κλειδώνει ο εγκέφαλός του σε καταστάσεις και τις θεωρεί αιώνιες. Βολεύεται και δε λέει να ξεβολευτεί με τίποτα. Είναι σταθερός και δεν κουνιέται ούτε με σεισμό επτά ρίχτερ. Κι όλα αυτά όχι απαραίτητα επειδή αισθάνεται, αλλά επειδή θεωρεί ότι μερικά πράγματα απλά πρέπει να είναι έτσι.

Αν τελικά καταφέρεις να ξεκολλήσεις το Ζυγό και να αλλάξει το relationship status του σε “ελεύθερος” το έχεις κάνει αφού έχει έρθει να πάρει τα πράγματά του ένα ένα από το σπίτι σου, σου έχει επιστρέψει επίσης ένα ένα τα δικά σου από το δικό του και έχει χάσει δέκα φορές τα κλειδιά του σπιτιού σου στο δρόμο ενώ του τα βρήκε στο τέλος ο Άγιος Φανούριος.