Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 2 Ιουλίου 2018

zoodod ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ, ΖΩΔΙΑ

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου δημιουργεί την ανάγκη ασχοληθείς με κάποια ομάδα ή σύλλογο στον οποίο έχεις ενεργό ρόλο. Βέβαια είναι πιθανό να σε παρακινήσουν και οι φίλοι σου για να ασχοληθείτε με μία ομαδική δραστηριότητα καθώς η ημέρα ευνοεί κάτι τέτοιο. Μέχρι το απόγευμα θα είσαι γεμάτος/η ενέργεια και ζωντάνια και μάλιστα με όσο περισσότερους ανθρώπους συναναστραφείς σήμερα τόσο θα αυξάνεται η ενέργειά σου.  Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύς και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αποτραβηχτείς για λίγο από όλα αυτά με τα οποία έχεις καταπιαστεί τις τελευταίες ημέρες καθώς θα νιώσεις κουρασμένος/η.

Σήμερα το ταίρι σου θα  γίνει ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε εσένα και τους φίλους σου καθώς  είναι πιθανό να έχει μία ιδέα για συνάντηση που θα περιλαμβάνει και εκείνους! Αν είσαι ελεύθερος/η και έχεις κάποιο αισθηματικό ζήτημα σε εκκρεμότητα προτίμησε να το «διευθετήσεις» τις πρωινές ώρες καθώς όσο περνάει η ημέρα θα γίνεσαι περισσότερο ντροπαλός/η.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ξεμπερδεύεις με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και οτιδήποτε σχετίζεται με την καριέρα σου. Σήμερα είναι πιθανό να είσαι ανυπόμονος/η καθώς θέλεις να καταφέρεις ότι έχεις βάλει στο μυαλό σου άμεσα. Θα πρέπει να θυμάσαι πως αυτό είναι πολύ δύσκολο να γίνει μέσα σε λίγες ώρες και δεν θα πρέπει να χάνεις την υπομονή για την οποία φημίζεσαι. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει τους Ιχθύς και θα σου υπενθυμίσει πως είχες υποσχεθεί σε κάποιο φίλο σου να τον δεις μόλις καταφέρεις να ξεμπερδέψεις από τις δουλειές σου!

Σήμερα προτίμησε να δεις τον/τη σύντροφό σου κατά το δεύτερο μισό της ημέρας καθώς θα είναι καλύτερο για αισθηματικές επαφές. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε βοηθήσει να γίνεις περισσότερο επικοινωνιακός/η από αυτό που είσαι και να αφήσεις για λίγο τα επαγγελματικά σου ζητήματα στην άκρη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα είναι πιθανόν να κάνει την εμφάνισή του κάποιος άνθρωπος από το περιβάλλον σου τον οποίο βέβαια δεν βλέπεις τόσο συχνά και σίγουρα τον έχεις επιθυμήσει. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να φέρνει γύρω σου ανθρώπους με τους οποίους μπορείς να μιλήσεις, να μοιραστείς ιδέες και απόψεις και να περάσεις ευχάριστα την ημέρα σου. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσεις  στους Ιχθύς και τα επαγγελματικά ζητήματα θα μονοπωλήσουν τις συζητήσεις με τους άλλους καθώς το ενδιαφέρον σου θα στραφεί εκεί. Είναι πιθανόν να έχεις και κάποιο νέο σχετικά με ένα επαγγελματικό σου θέμα οπότε σίγουρα θέλοντας και μη είναι δύσκολο να μην ασχοληθείς μαζί τους.

Σήμερα αν έχεις κατά νου κάποια έξοδο με τον/τη σύντροφό σου προτίμησε να την πραγματοποιήσεις το πρώτο μισό της ημέρας, καθώς όσο  περνούν οι ώρες τόσο η προσοχή σου θα στρέφεται στα επαγγελματικά αδιαφορώντας για το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα τραβήξει όχι μόνο την προσοχή σου αλλά και την προσοχή  του κοινωνικού σου περιβάλλοντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα η αλήθεια είναι πως δεν θα έχεις όρεξη για να βγεις και να συναντήσεις κόσμο  καθώς κάποιο συγκεκριμένο θέμα έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου και θα σε κάνει απόμακρο/η με όλους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου δημιουργεί μία συναισθηματική αναστάτωση με αφορμή κάτι που σε απασχολεί. Η αλήθεια είναι πως θα έχεις την τάση να βλέπεις τα πράγματα μεγεθυμένα γεγονός που δεν θα σε βοηθήσει να τα  λύσεις. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύς και θα  έχει θετική επίδραση στην ψυχολογία σου. Μία βόλτα με αγαπημένους σου ανθρώπους θα σου φτιάξει τη διάθεση για αυτό οργάνωσε τη από τώρα.

Σήμερα  έχεις την ανάγκη να νιώσεις πως είσαι απαραίτητος/η για το ταίρι σου όμως αυτό μπορεί να σε οδηγήσει να γίνεις πιεστικός/η μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με  συναισθήματα τα οποία μπορεί να είναι έντονα αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα είναι διαρκείας.

ΛΕΩΝ

Οι άνθρωποι με τους οποίους περνάς χρόνο μαζί και είναι σημαντικοί για τα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο σε κάνει να σκέφτεσαι πρώτα εκείνους και μετά εσένα. Είναι πολύ πιθανόν να σου ζητηθεί η συνδρομή σου από κάποιο στενό σου συνεργάτη ή τον/τη σύντροφό σου για ένα θέμα που τους απασχολεί και εσύ θα νιώσεις χαρά για αυτό. Το απόγευμα η Σελήνη θα πέρα στους Ιχθύς και σου λέει πως πρέπει να κοιτάξεις πρώτα τον εαυτό σου και μετά τους  άλλους. Βρες χρόνο για εσένα καθώς τις τελευταίες ημέρες στην προσπάθεια να τους ικανοποιήσεις όλους ξέχασες να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου.

Σήμερα ίσως χρειαστεί να βάλεις κάποια όρια στον/στη σύντροφό σου σχετικά με κάποιο ζήτημα που σας απασχολεί και θα είναι δύσκολο καθώς δεν θέλεις να δημιουργήσεις εντάσεις αλλά σίγουρα μπορείς να το κάνεις και χωρίς παράπλευρες απώλειες. Αν είσαι ελεύθερος/η μην προσποιηθείς κάτι που δεν είσαι προκειμένου να κερδίσεις αυτόν/η που σου αρέσει.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να  στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα της καθημερινότητας. Σήμερα θα παρατηρήσεις πως έχουν μαζευτεί μικρές δουλίτσες οι οποίες μπορεί να μην είναι σημαντικές όμως πρέπει να γίνουν. Σήμερα θα είσαι ακόμα πιο πρακτικός/η από τις άλλες ημέρες και μπορείς να εκμεταλλευτείς το χάρισμά σου για να τακτοποιήσεις οποιαδήποτε εκκρεμότητα έχεις καθώς θα είσαι συγκεντρωμένος/η σε αυτό που κάνεις. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύς και είναι μία καλή ευκαιρία για να ασχοληθείς πέρα από τις δουλειές και με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Βρες χρόνο για τους αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς αποτελούν σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς σου.

Σήμερα το ταίρι σου θα θελήσει να σε δει όμως εσύ  είναι πιθανό να έχεις αρκετές υποχρεώσεις και κάπως έτσι να προκύψουν μικρές διαφωνίες μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία που θα ξεκινήσει  στο εργασιακό σου περιβάλλον και θα σου τραβήξει ενδιαφέρον.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο  και να σου χαρίζει θετική ενέργεια για αυτό εκμεταλλεύσου την για να περάσεις καλά είτε μόνος/η σου είτε παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους. Οτιδήποτε και αν κανείς σήμερα προσπάθησε να βρεις χρόνο να ασχοληθείς με κάτι που σου αρέσει έστω και για λίγο καθώς αυτό είναι ικανό να κρατήσει τις μπαταρίες σου γεμάτες. Το απόγευμα η Σελήνη θα  περάσει στους Ιχθύς και είναι πιθανόν να φέρει μαζί της και κάποιες υποχρεώσεις που σχετίζονται με καθημερινά ζητήματα. Σίγουρα το διάλειμμα θέλεις να κρατήσει λίγο ακόμα αλλά σκέψου πως χωρίς την καθημερινότητα και τις δουλειές το διάλειμμα δεν θα έχει καμία αξία.

Σήμερα  προτίμησε να δεις στο πρώτο μισό της ημέρας τον/τη σύντροφό σου καθώς είναι πιο ευνοϊκό για αισθηματικά ζητήματα και επαφές. Αν είσαι ελεύθερος/η  το φλερτ δεν θα λείψει από την ημέρα σου -ακόμα και αν περάσεις όλη την ημέρα στη δουλειά- και  φυσικά ούτε και οι νέες γνωριμίες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ζητήματα που απασχολούν την οικογένειά σου θα απασχολήσουν εξίσου και εσένα σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο σε κάνει να ταυτίζεις τη διάθεσή σου με τη διάθεση των δικών σου ανθρώπων. Καλό θα ήταν να κρατήσεις την αντικειμενική σου ματιά ώστε να μπορέσεις να δώσεις στοχευμένες συμβουλές καθώς αυτές είναι που θα έχουν ανάγκη οι δικοί σου άνθρωποι. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσεις στους Ιχθύς και θα σε παρακινήσει να αφήσεις για λίγο οτιδήποτε σε απασχολεί στην άκρη, να βγεις μία βόλτα και να δεις τους φίλους αλλά και τον/τη σύντροφό σου. Όσες δουλειές και να έχεις προσπάθησε να βρεις έστω και λίγο χρόνο για να το κάνεις καθώς θα είναι εξαιρετικά ευνοϊκό για τη διάθεσή σου.

Σήμερα το ταίρι σου  θα είναι εκείνο που θα σε παρακινήσει να κάνετε μία βόλτα και καλό θα ήταν να το ακούσεις καθώς σίγουρα έχει δίκιο! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει με  όμορφα συναισθήματα και δεν αποκλείεται να αποτελέσει την αρχή ενός κεραυνοβόλου έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα καλό θα ήταν να μη φορτώσεις την ημέρα με δουλειές και υποχρεώσεις καθώς  θα είναι δύσκολο να τις τακτοποιήσεις όλες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να κάνει την ημέρα ακόμα πιο επικοινωνιακή για αυτό θα έχεις την ανάγκη να συναντήσεις όσο περισσότερο κόσμο μπορείς. Αυτός είναι και ο λόγος που δύσκολα θα καταφέρεις να τελειώνεις με όλες τις δουλειές σου καθώς τα τηλέφωνα, οι συζητήσεις και οι συναντήσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου θα σε κάνουν να τροποποιήσεις το πρόγραμμά σου. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσω στους Ιχθύς και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να περάσεις χρόνο στο καταφύγιό σου, το σπίτι σου.

Σήμερα θα προτιμήσεις την παρέα των γύρω σου παρά την παρέα του/της συντρόφου σου και αυτό αν δεν το διαχειριστείς σωστά επικοινωνιακά θα δημιουργήσει προβλήματα μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η τα συναισθήματα που θα νιώσεις για κάποιον από το περιβάλλον σου δεν θα είναι φιλικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου δημιουργεί ανησυχία σχετικά με οικονομικά ζητήματα και οτιδήποτε απορρέει από αυτά. Παρόλα αυτά θα ενισχύσει την πρακτική και λογική σου σκέψη και αυτό θα είναι πολύ βοηθητικό για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και υποχρεώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύς και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να συζητήσεις οτιδήποτε σε απασχολεί με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως κάποια πράγματα καλό είναι να μείνουν σε εσένα και να μην «κοινοποιηθούν».

Σήμερα η ημέρα θα σε παρασύρει σε ατέρμονες συζητήσεις με το/η σύντροφο σου και αυτό είναι μία καλή ευκαιρία για να κάνετε και μία συζήτηση για εσάς τους δύο. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα  γίνει η  αφορμή για να δείξεις τα επικοινωνιακά σου ταλέντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου δημιουργώντας σου αντικρουόμενα συναισθήματα καθώς τη μία στιγμή μπορεί να είσαι πολύ χαρούμενος/η και με όρεξη να κάνεις τα πάντα, και την άλλη να μην έχεις όρεξη να κάνεις τίποτα. Αυτό αν δεν το διαχειριστείς λίγο θα επηρεάσει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς θα είναι πολύ δύσκολο να αποκρυπτογραφήσουν τη συμπεριφορά σου ακόμα και οι αγαπημένοι σου άνθρωποι. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύς και θα βρεις κάτι συγκεκριμένο να ασχοληθείς χωρίς να αναλώνεσαι με τίποτε άλλο. Τα οικονομικά ζητήματα έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να γίνουν αυτά που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου.

Σήμερα  καλό θα ήταν να κρατήσεις μία σταθερή συμπεριφορά απέναντι στον/τη σύντροφό σου αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν προβλήματα τα οποία θα ξεκινήσουν από εσένα. Αν είσαι ελεύθερος/η κράτησε μία νέα γνωριμία που σε ενδιαφέρει προσωπικά πιο κοντά σου και μην αρχίσεις να απομακρύνεσαι.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα είναι πιθανό να νιώθεις την ανάγκη να παραμείνεις πίσω από τα φώτα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και δεν θα σε βοηθήσει να εξωτερικεύσεις τις σκέψεις σου και τα συναισθήματά σου. Προσπάθησε να μην γίνεις υπερβολικός/η καθώς θα έχεις την τάση να ανησυχείς για τα πάντα παραπάνω από όσο πρέπει και αυτό δεν θα βοηθήσει τη διάθεσή σου. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου και θα σου υπενθυμίσει πως η δύναμή σου είσαι εσύ. Εκμεταλλεύσου την ενέργεια που θα  ξεκινήσεις να νιώθεις για να τακτοποιήσεις κάποια ζητήματα μέσα σου.

Σήμερα προτίμησε το δεύτερο μισό της ημέρας για να δεις τον/τη σύντροφό σου καθώς τότε θα είσαι πιο εξωστρεφής και με μεγαλύτερη διάθεση για αισθηματικές συναντήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα χρειαστεί υπομονή προκειμένου να καταλάβεις τις διαθέσεις που έχει απέναντί σου.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​