Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 28 Ιανουαρίου 2019

fgdfigfi ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ, ΖΩΔΙΑ, ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, Νέα Αμμοχώστου

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σε «ταξιδεύει» σε συναισθήματα, σκέψεις και οτιδήποτε άλλο κρατάς κρυμμένο μέσα σου.  Το ταξίδι μπορεί  να σου αφήσει γλυκόπικρα συναισθήματα καθώς είναι πιθανόν να θυμηθείς καταστάσεις και ανθρώπους που θα σε κάνουν να νιώσεις περίεργα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως είναι μία καλή ημέρα για να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως θα παρουσιαστούν κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις, οι οποίες θα σε επαναφέρουν στην τάξη.

Σήμερα είναι  πιθανόν να ξεκινήσεις μία συζήτηση με το/η σύντροφό σου η οποία θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα του παρελθόντος, τα οποία σε βάραιναν. Αν είσαι ελεύθερος/η  ο ερωτισμός σε συνδυασμό με τη ρομαντική σου διάθεση θα βοηθήσουν πολύ μία νέα γνωριμία.

 

Ταύρος

Οι αγαπημένοι σου «άλλοι» θα είναι αυτοί που θα σε απασχολήσουν κατά κύριο λόγο σήμερα καθώς  η Σελήνη που βρίσκεται απέναντί σου στο ζώδιο του Σκορπιού,  θα σε κάνει να δώσεις μεγάλη προσοχή στους γύρω σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σε προτρέπει να προσφέρεις εθελοντικά τις υπηρεσίες σου σε κάποιο σύλλογο ή κάποια ομάδα ανθρώπων καθώς αυτό θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να συζητήσεις και να οργανώσεις λεπτομέρειες σχετικά με ένα ταξίδι με ένα εκπαιδευτικό  σου  ζήτημα.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου  για αυτό επεδίωξε να τον/ην παρακινήσεις να σε συνοδεύσει σε οτιδήποτε έχεις κατά νου να κάνεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η συζήτηση με κάποιον/α που σου αρέσει θα σε βοηθήσει να βγάλεις λογικά συμπεράσματα για εκείνον/η ώστε να δεις πως πρέπει να κινηθείς.

Δίδυμοι

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις όρεξη να ονειροπολήσεις με την ησυχία σου όμως οι πρακτικές υποχρεώσεις καθημερινότητας δεν θα έχουν την ίδια διάθεση με εσένα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και δείχνει πως είναι μία καλή ημέρα για να τακτοποιήσεις δουλειές που έχεις εκκρεμότητα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σε προτρέπει να  δεις ένα επαγγελματικό σου ζήτημα πιο χαλαρά, καθώς έτσι θα είναι πιο εύκολο να βρεις τον τρόπο που πρέπει να κινηθείς.  Την  ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα φέρει στο μυαλό σου όλα τα πρέπει που έχεις να κάνεις και θα είναι δύσκολο να τα  ξεχάσεις.

Σήμερα μπορεί να έχεις αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις όμως προσπάθησε να μην έχεις αυτή τη διάθεση όταν θα βρεθείς με το/η σύντροφό σου, καθώς εκείνες οι ώρες ανήκουν αποκλειστικά στη σχέση σας. Αν  είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να γίνει στο εργασιακό περιβάλλον, όμως θα είναι ιδιαίτερα ρομαντική!

 

Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να βοηθάει ιδιαίτερα τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς και τη διάθεσή σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως είναι μία πολύ καλή ημέρα για να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές δραστηριότητες!  Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στη ζωή σου είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο θα είναι πολύ υποστηρικτικό στα σχέδιά σου. Βέβαια την ίδια στιγμή θα προσπαθήσει να σε επαναφέρει στην τάξη προκειμένου να ασχοληθείς και με κάποιες δουλειές!

Σήμερα η ημέρα θα έχει ίσες ποσότητες ρεαλισμού και ρομαντισμού και αυτό είναι ιδανικό για εσένα, το/η σύντροφό σου και τις συζητήσεις που θα επιλέξετε να κάνετε. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε βάλει στη διαδικασία να  καταστρώσεις σχέδιο προσέγγισης, το μόνο που χρειάζεσαι είναι καλή διάθεση!

 

Λέων

Σήμερα είναι πιθανόν να τρέχεις από  νωρίς για ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου ή τους ανθρώπους της οικογένειάς σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σου δημιουργεί τη διάθεση να τακτοποιήσεις εδώ και τώρα τα «εν οίκω» και ύστερα να περάσεις και στα «εν δήμω»! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως είναι μία καλή ημέρα για να προσεγγίσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν με φαντασία, καθώς αυτή θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις! Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα φέρει τα εύσημα σε ένα εργασιακό ζήτημα που σε είχε απασχολήσει το προηγούμενο διάστημα.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να αφήσεις στην άκρη τη διάθεση που θα έχεις να δίνεις εντολές! Αν είσαι ελεύθερος/η  κάποιος άνθρωπος που σε ενδιαφέρει θα σου δείξει μία πτυχή του εαυτού του που δεν είχες δει μέχρι τώρα…

 

Παρθένος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται  στο Σκορπιό και δείχνει πως σήμερα θα σε απασχολήσουν περισσότερο τα ζητήματα που αφορούν τους ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος, παρά τα δικά σου!  Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει  πως έχεις μία διάθεση να βοηθήσεις πραγματικά τους ανθρώπους γύρω σου για αυτό και θα ασχοληθείς πολύ με οτιδήποτε τους απασχολεί. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω δείχνει πως  μία γνωριμία που έχεις κάνει σε αισθηματικό επίπεδο θα αρχίσει να εξελίσσεται  προς όφελός σου.

Σήμερα  η ενασχόληση με το/η σύντροφό σου επιβάλλεται καθώς η ημέρα έχει  μία ρομαντική διάθεση που θα βοηθήσει πολύ τη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει να κάνει πιο ξεκάθαρα αυτά που θέλει από εσένα και έπειτα το μπαλάκι περνάει στο χέρι σου!

 

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σε προτρέπει να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα και οτιδήποτε σχετίζεται με τέτοιου είδους συμφωνίες και διευθετήσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως αν σκεφτείς έξω από τα κουτάκια για ένα τέτοιο ζήτημα είναι πολύ πιθανόν να βρίσκεις και τη λύση του.  Την  ίδια  στιγμή  το  εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως  ένα πρόσωπο του οικογενειακού σου περιβάλλοντος θα σου προσφέρει τη βοήθειά του σε πρακτικό και αισθηματικό επίπεδο.

Σήμερα η εξιδανίκευση του/ης συντρόφου σου είναι κάτι παραπάνω από πιθανή όμως πρόσεξε να μην το παρακάνεις και βγεις εκτός ορίων. Αν είσαι ελεύθερος/η  ενδέχεται να  εστιάσεις σε κάτι που σου άρεσε σε μία πρόσφατη γνωριμία, παραβλέποντας όλα τα υπόλοιπα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου χαρίζει διάθεση να ασχοληθείς πρώτα από όλα με εσένα και μετά με όλους τους υπόλοιπους.  Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να κάνεις μία νέα γνωριμία σε αισθηματικό επίπεδο η οποία θα σε ενθουσιάσει και θα κρατήσει αποκλειστικά το ενδιαφέρον σου.  Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα φέρει στα αυτιά σου τη φωνή της λογικής μέσω ενός ανθρώπου που βρίσκεται στο  στενό σου περιβάλλον. Άκουσε τον καθώς η συμβολή του στα θέματα που σε απασχολούν θα είναι καθοριστική.

Σήμερα είναι μία καλή μέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να μην παρασυρθείς  πολύ από τη χαλαρή σου διάθεση γιατί δεν θα δώσεις σημασία σε κάποια ζητήματα που πρέπει.  Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία  μπορεί να ξεκινήσει  με πολύ ρομαντική διάθεση μέσω ενός ανθρώπου του στενού σου περιβάλλοντος!

 

Τοξότης

Σήμερα είναι πιθανόν να μην έχεις διάθεση να φορτώσεις την ημέρα σου με δουλειές και υποχρεώσεις καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό δείχνει πως  έχεις ανάγκη για  περισσότερη ξεκούραση. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σε προτρέπει να περάσεις χρόνο στο σπίτι καθώς εκεί θα μπορέσεις να βρεις την ησυχία που  έχεις ανάγκη. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει κάποιο οικονομικό ζήτημα στο προσκήνιο που χρειάζεται να διευθετήσεις και να χαλάσει προσωρινά τα σχέδιά σου για ξεκούραση. Αν ασχοληθείς μαζί του άμεσα τότε θα καταφέρεις και να  τελειώνεις άμεσα.

Σήμερα  προτίμησε να χαλαρώσεις στο σπίτι παρέα με το/η σύντροφό σου καθώς αυτό είναι το καλύτερο σενάριο για την ημέρα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία δεν θα σε αφήσει αδιάφορο/η όμως προσπάθησε να συγκρατηθείς και να μην ξεκινήσεις να κάνεις σχέδια μέχρι να δεις τις λεπτομέρειες.

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Σκορπιό και δείχνει πως οι επαφές με φίλους σου και με ανθρώπους που έχετε κοινά γνωρίσματα είναι μέσα στα σχέδια της ημέρας.  Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σε προτρέπει να αφιερώσεις χρόνο σε κάποιο σύλλογο ή μία ομάδα με την οποία ασχολείσαι και να βοηθήσεις στις εργασίες εκεί. Επίσης σήμερα  ευνοείται πολύ η εθελοντική προσφορά/εργασία καθώς μέσα από αυτή θα νιώσεις καλύτερα.  Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου σε βοηθά να αναδείξεις τις οργανωτικές σου ικανότητες και τα  δυνατά στοιχεία του χαρακτήρα σου, σε νέες γνωριμίες οι οποίες ήρθαν για να μείνουν.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να  επιλέξετε να μην την περάσετε οι δυο σας  αλλά να συναναστραφείτε με φίλους σας! Αν  είσαι ελεύθερος/η  μπορείς να εντυπωσιάσεις κάποιον/α που θα γνωρίσεις σήμερα και σίγουρα θα σου δοθεί η ευκαιρία για αυτό.

Υδροχόος

Το μυαλό σου εξακολουθεί να βρίσκεται στην καριέρα σου και στην επαγγελματική σου αναγνώριση καθώς έχεις βαλθεί να αποδείξεις σε όλους τι αξίζεις! Η Σελήνη  εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα δώσει ένα χαλαρό τόνο στην ημέρα μάλιστα μπορεί να σε παρασύρει να αφήσεις λίγο  επαγγελματικά ζητήματα και να κάνεις μία βόλτα! Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με τον χρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως κάτι τέτοιο  θα είναι δύσκολο να γίνει αν δεν έχεις ξεμπερδέψει με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, διαφορετικά θα ξεκινήσεις να νιώθεις τύψεις.

Σήμερα θα πρέπει να «εργαστείς» αρκετά πάνω στη σχέση με το/η σύντροφό σου ιδιαίτερα αν τις προηγούμενες ημέρες τον/ην είχες παραμελήσει.  Μία ρομαντική βόλτα είναι ότι πρέπει και μπορεί να σας φέρει ξανά κοντά.  Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να είναι επαγγελματική αλλά ενδέχεται να υποβόσκει ένα ερωτικό ενδιαφέρον.

 

Ιχθύες

Σήμερα είναι μια εξαιρετική ημέρα για να απολαύσεις την επικοινωνία και την παρέα με συγγενείς και κουμπάρους ακόμα και να οργανώσεις μια εκδρομή μαζί τους! Η Σελήνη  εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σου χαρίζει καλή διάθεση και όρεξη για βόλτα! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου δείχνει πως  θα βρεις τρόπο να χαλαρώσεις και να αφήσεις το μυαλό σου να ταξιδέψει, ακόμα και αν  βρίσκεσαι στη δουλειά!  Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει  μία συζήτηση με κάποιο φίλο σου μέσα από την οποία θα καταφέρεις να αποκομίσεις πολλά.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα και για τη διάθεσή σου και κατά συνέπεια για το/η σύντροφό σου και αν θέλεις να γίνει ακόμα καλύτερη, πρότεινε  του/ης να κάνετε μία βόλτα ή ακόμα και μία μονοήμερη εκδρομή! Αν είσαι ελεύθερος/η η συμβουλή ενός φίλου σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​