Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 23 Ιουλίου 2018

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Τοξότη  και αυτό είναι κάτι βοηθητικό παρόλο που σχηματίζει ένα σύμπλεγμα όψεων που χρειάζεται προσοχή. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως θα  πρέπει να είσαι σε εγρήγορση προκειμένου να μην κάνεις κάποιο λάθος σε καθημερινές υποχρεώσεις ιδιαίτερα αν εμπλέκονται και οικονομικά ζητήματα. Εξίσου προσεκτικός/η θα πρέπει να είσαι και στα αισθηματικά σου καθώς ο Ποσειδώνας θα δημιουργήσει ένα θολό τοπίο και η Αφροδίτη θα προσπαθήσει να σε κάνει να το εκλογικεύσεις με αποτέλεσμα να μπερδευτείς ακόμα περισσότερο. Κράτησε αποστάσεις  από σημαντικά ζητήματα καθώς η ημέρα δεν ενδείκνυται για τελεσίδικες αποφάσεις.

Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με αυτά που θα υποσχεθείς  στον/τη σύντροφό σου καθώς θα έχουν ένα στοιχείο υπερβολής και ούτε εσύ ο/η ίδιος/α θα μπορέσεις να τα εκπληρώσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  προσπάθησε να μην πέσεις στην παγίδα να εξιδανικεύσεις αυτόν/η που θέλεις καθώς κάτι τέτοιο είναι πιθανό.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα  πρέπει να είσαι προσεκτικός/η κατά τις οικονομικές συναλλαγές σου με το δημόσιο, τις τράπεζες και τους λοιπούς οργανισμούς, αλλά και με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς η ήμερα κρύβει παγίδες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, υποδηλώνει πως θα είναι εύκολο να μπερδευτείς και να πάρεις αποφάσεις σχετικά με οικονομικά αλλά και ερωτικά ζητήματα οι οποίες δεν θα είναι προς όφελός σου. Κράτησε μικρό καλάθι σήμερα και γίνε ιδιαίτερα καχύποπτος/η σε περίπτωση που ακούσεις πολλά όμορφα λόγια καθώς θα είναι δύσκολο να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Η ημέρα δεν θα σε βοηθήσει να είσαι απόλυτα ειλικρινής με τον/τη σύντροφό σου αλλά το ίδιο μπορεί να ισχύει και για εκείνον/η για αυτό απόφυγε συζητήσεις για σοβαρά θέματα καθώς δεν είναι σίγουρο πως θα ακουστούν αλήθειες. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να μην αφεθείς σε νέες γνωριμίες καθώς μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται.

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να τονίζει τις επαφές με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως ενδέχεται να αποπροσανατολιστείς και να μην δεις ζητήματα που σε ενδιαφέρουν και σχετίζονται με τους ανθρώπους σου μέσα από το πρίσμα της λογικής. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέες συμφωνίες, συμβόλαια αλλά ούτε και για συζητήσεις για νέες συνεργασίες καθώς θα  είναι πολύ εύκολο να βγάλεις λάθος συμπεράσματα. Προσπάθησε να κρατήσεις αποστάσεις από κόλακες που μπορεί να σε πλησιάσουν ώστε να είσαι σίγουρος/η πως δεν θα μπορέσουν να σε αποπροσανατολίσουν.

Η ημέρα ενδείκνυται για μικρά ή μεγάλα ψέματα και εσύ μπορείς να βρεθείς είτε στη θέση του θύτη είτε του θύματος για αυτό αξίζει να είσαι προσεκτικός/η κυρίως όσον αφορά τα αισθηματικά ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η μη βιαστείς να πεις πως αυτός/η που έχεις απέναντί σου μπορεί να καλύψει τις αισθηματικές σου ανάγκες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ημέρα θα έχει αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις οι οποίες θα σε αποσυντονίσουν και θα σου δημιουργήσουν μία τάση αφηρημάδας που δεν θα σε βοηθήσει να τις τελειώσεις γρήγορα.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε κάνει να δώσει μεγαλύτερη σημασία στα αισθηματικά σου ζητήματα και οι υποχρεώσεις που έχεις θα μείνουν πίσω. Μετά για να μπορέσεις να καλυφθείς θα αναγκαστείς να πεις κάποια πράγματα που είναι αναληθή και όλο αυτό θα δημιουργήσει ένα φαύλο κύκλο ο οποίος δεν θα σε βοηθήσει. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς σε αυτά που έχεις να κάνεις και μετά βρες ένα τρόπο να επιβραβεύσεις τον εαυτό σου για την προσήλωση σου!

Σήμερα μπορεί να γίνεις λίγο υπερβολικός/η όσον αφορά τις δουλειές που έχεις προκειμένου να κερδίσεις τη συμπόνια και γιατί όχι και τη βοήθεια του/της συντρόφου σου σε αυτές. Αν είσαι ελεύθερος/η μην ακούσεις τι λένε οι γύρω σου για κάποιον/α που σε ενδιαφέρει αισθηματικά γιατί θα σε αποπροσανατολίσουν.

ΛΕΩΝ

Η ημέρα είναι αφιερωμένη σε αισθηματικά ζητήματα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη θα ενισχύσει την όρεξή σου για φλερτ και για επαφές με ανθρώπους που υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως η ήμερα θα φαντάζει ιδανική  και αυτό ακριβώς είναι που πρέπει να προσέξεις. Μη δώσεις μεγάλη σημασία σε όμορφα λόγια καθώς μπορεί να  μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και  θα σε ξεσηκώσουν χωρίς λόγο. Προτίμησε να κάνεις μικρά αλλά σταθερά βήματα στην προσωπική σου ζωή καθώς η ήμερα δεν ενδείκνυται για  κάτι  περισσότερο.

Σήμερα  θα νιώσεις έντονα την επιθυμία να φλερτάρεις και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους ακόμα και αν έχεις  ήδη βρει τον έρωτα σου! Προσπάθησε να το αποφύγεις αν δεν θέλεις να βάλει σε κίνδυνο τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η προσοχή καθώς κάποιος/α που φαίνεται «χρυσός» μπορεί να μην είναι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα προτιμήσεις να μείνεις σπίτι ή αν έχεις ακόμα και λίγο ελεύθερο χρόνο να τον περάσεις εκεί παρέα με τους δικούς σου ανθρώπους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου και τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς υποδηλώνει πως θα υπάρξει η τάση για να συμβούν παρανοήσεις  στο οικογενειακό αλλά και στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Είναι πιθανόν να μη δεχτείς να ακούσεις κάτι που δεν σου  αρέσει ή να μην το λάβεις σοβαρά υπό όψιν σου, και να δώσεις σημασία σε κάτι που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα απλά και μόνο επειδή σε βρίσκει σύμφωνο/η. Η ημέρα κρύβει παγίδες και εσύ καλείσαι να τις αντιληφθείς και να τις προσπεράσεις!

Σήμερα η ειλικρίνεια δεν θα είναι χαρακτηριστικό των συζητήσεων που θα κάνεις με τον/τη σύντροφό σου για αυτό καλύτερα να αποφύγεις έστω τις σημαντικές! Αν είσαι ελεύθερος/η κράτησε απόσταση από κάποιον/α σε περίπτωση που νιώθεις πως δεν σου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Οι επαφές με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου θα συνεχιστούν και σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό/η και με διάθεση για κους- κους. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως πολλά από αυτά που θα άκουσεις αλλά και αρκετά από αυτά που θα πεις δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Προσπάθησε να μην το κάνεις ηθελημένα καθώς αυτό μπορεί να βλάψει την αξιοπιστία σου. Καλό θα ήταν να μείνεις μακριά από μαγαζιά και αγορές καθώς σήμερα ελλοχεύει ο κίνδυνος να πάρεις ένα προϊόν που είναι ελαττωματικό και να μην το αντιληφθείς εγκαίρως ή να πληρώσεις πολλά παραπάνω για μία αγορά που χρειάζεσαι.

Σήμερα  θα πρέπει να διαφυλάξεις τις σχέσεις σου από την πολυκοσμία,  διαφορετικά ο/η σύντροφός σου κινδυνεύει να παρασυρθεί από απόψεις ανθρώπων του περιβάλλοντός σας οι οποίες θα βλάψουν τη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία δεν θα σου δείξει από την αρχή τις προθέσεις της για αυτό μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα είναι μία μέρα κατά την οποία θα παίξει σημαντικό και μοναδικό ρόλο οτιδήποτε σχετίζεται με το ταμείο σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σου δημιουργεί την ανάγκη να δεις διεξοδικά λογαριασμούς, αποδείξεις και οικονομικές συμφωνίες. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως θα υπάρξουν λάθος αποφάσεις σχετικά με οικονομικά ζητήματα οι οποίες θα σε ζημιώσουν. Απόφυγε να προχωρήσεις σε μία νέα συμφωνία με οικονομικές απολαβές και εξέτασε το ενδεχόμενο να κάνεις λάθος διαχείριση των πόρων σου. Αν καταφέρεις να διαχωρίσεις αυτά που πραγματικά χρειάζεσαι με αυτά που πιστεύεις πως χρειάζεσαι τότε θα καταφέρεις να κάνεις μία πολύ καλή αρχή για τα οικονομικά σου ζητήματα.

Σήμερα  είναι πιθανό να κατηγορήσεις τον/τη σύντροφό σου πως δεν μπορεί να καλύψει τις  αισθηματικές σου ανάγκες αλλά σκέψου μήπως τις καλύπτει αλλά όχι με τον τρόπο που θέλεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μην εθελοτυφλείς σχετικά με αυτόν/η που σου αρέσει καθώς θα υπάρξουν ξεκάθαρα δείγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί  μία ένταση καθώς θα σε κάνει ιδιαίτερα απαιτητικό/η από τους ανθρώπους που έχεις επιλέξει για να είναι δίπλα σου. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως μπορεί να προκύψει ένα επαγγελματικό ζήτημα το οποίο θα σε μπερδέψει. Είναι πιθανό να ζητήσεις τη συμβουλή των δικών σου ανθρώπων όμως να ξέρεις πώς αυτό θα σε μπερδέψει ακόμα περισσότερο. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τελεσίδικες αποφάσεις και νέα ξεκινήματα σήμερα και αν σου γίνει μία πρόταση για οτιδήποτε πάρε μερικές ημέρες χρόνο ώστε να φύγει η επήρεια του Ποσειδώνα από τις σκέψεις σου!

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα σου πει τη δική του γνώμη σχετικά με ένα θέμα που σε απασχολεί όμως μπορεί να σε παρασύρει και να μην πάρεις τη σωστή απόφαση. Αν είσαι ελεύθερος/η απόφυγε τις αισθηματικές επενδύσεις γιατί ενέχουν υψηλό κίνδυνο ρίσκου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κρατήσεις αποστάσεις από καταστάσεις και ανθρώπους προκειμένου να μπορέσεις να τις δεις πιο καθαρά.  Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως το να δεις καθαρά οτιδήποτε σήμερα δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Αποφύγετε να πάρεις αποφάσεις αλλά και να δείξεις εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που δεν είσαι σίγουρος/η καθώς η ημέρα έχει αρκετό παρασκήνιο το οποίο θα θολώσει το τοπίο. Κάνε ένα βήμα πίσω αν δεν θέλεις να πάρεις λάθος αποφάσεις που αργότερα θα έρθουν σε σύγκρουση με τις επιθυμίες σου.

Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς  μπορεί να παρασυρθείς και να εκμυστηρευτείς κάτι στον/τη σύντροφό σου που δεν πρέπει να το μάθει. Αν είσαι ελεύθερος/η  κάποιος/α που σε ενδιαφέρει σε αισθηματικό επίπεδο θα σου δείξει μία μόνο πτυχή του εαυτού του. Προσπάθησε να μην την ωραιοποιήσεις για να μην πάρεις λάθος αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα ασχοληθείς με τα κοινά, με θέματα συλλόγων που είσαι μέλος, με φίλους σου ακόμα και με θέματα που σχετίζονται με εθελοντικές δράσεις καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη θα βοηθήσει σε αυτό.  Το ταυ τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από την Παρθένο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς ενδέχεται να σου δημιουργήσει σύγχυση και λάθος κρίση όσον αφορά τους κοντινούς σου ανθρώπους.  Προσπάθησε να διαχωρίσεις τους φίλους σου από τους συναδέλφους σου και από τους ανθρώπους που έχετε κοινή δράση μέσα από μία ομάδα αλλά δεν είστε φίλοι καθώς αυτός ο διαχωρισμός θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα. Αν δεν το κάνεις κινδυνεύεις να ωραιοποιήσεις κάποιους και να αδικήσεις κάποιους άλλους!

Σήμερα  προτίμησε να είσαι ειλικρινής με τον/τη σύντροφό σου και να του μιλήσεις κατά πρόσωπο και χωρίς υπεκφυγές αν υπάρχει κάτι που να σε απασχολεί . Αν είσαι ελεύθερος/η  σκέψου τις δικές σου αισθηματικές ανάγκες και μην τις ταυτίσεις με των φίλων σου καθώς είναι απόλυτα προσωπικές!

ΙΧΘΥΕΣ

Οι πεποιθήσεις που έχεις για θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σου χρειάζονται επαναξιολόγηση καθώς δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και αυτή η συνειδητοποίηση δεν θα σου αρέσει καθόλου. Η Σελήνη  εξακολουθεί να βρίσκεται  στον Τοξότη  και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο αλλά και τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου  δεν θα βοηθήσει τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Η αλήθεια είναι πως πιθανόν να κρίνεις λάθος μία επαγγελματική πρόταση ή κάποιους ανθρώπους που σχετίζονται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον και αυτό να σου γυρίσει μπούμερανγκ. Μείνε μακριά από ίντριγκες και κολακείες αν δεν θέλεις να παρασυρθείς από αυτές μιας και σήμερα θα κάνουν την εμφάνιση τους!

Σήμερα είναι πιθανόν να προσπαθήσεις να πείσεις τον/τη σύντροφό σου για κάτι που δεν ισχύει αλλά σκέψου πως υπάρχει το ενδεχόμενο να εκτεθείς καθώς «ουδέν κρυπτόν υπό του ήλιου». Αν είσαι ελεύθερος/η μην αφήσεις την προσωπική σου ζωή και τις αισθηματικές σου επιλογές εκτεθειμένες στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​