Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 30 Ιουλίου 2018

Κριός

Σήμερα  η χαλαρή πλευρά του εαυτού σου θα εκλείψει καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στους Ιχθύς θα φέρει στο μυαλό σου διάφορα ζητήματα. Αυτά μπορεί να είναι υποθετικά και να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα θα είναι όμως ικανά να σε προβληματίσουν. Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά, να μην είσαι καχύποπτος/η και να μη φέρνεις την καταστροφή με αφορμή απίθανες σκέψεις. Αν αυτό σου φαίνεται δύσκολο ασχολήσου με κάποια απαιτητική δουλειά ή ανέλαβε και κάποια δουλειά δικών σου ανθρώπων. Με αυτό τον τρόπο και θα κρατήσεις το μυαλό σου απασχολημένο και θα δείξεις και πόσο δοτικός/η είσαι όταν θέλεις!

Σήμερα  δεν θα εξωτερικεύσεις τις σκέψεις σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα με το ταίρι σου ιδιαίτερα αν αυτές οι σκέψεις  σε απομακρύνουν από δίπλα του!  Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να μην αφήσεις αρνητικές σκέψεις να επηρεάσουν  μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει.

Ταύρος

Όσες υποχρεώσεις και αν έχεις σήμερα φρόντισε να βρεις χρόνο για να περάσεις μαζί με τα αγαπημένα φιλικά σου πρόσωπα, καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στους Ιχθύς είναι ιδανική για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις!  Σήμερα θα παρατηρήσεις πως θα έχεις ιδιαίτερη πέραση στους φίλους σου καθώς θα σε αναζητήσουν  μιας και η συμβουλή σου θα είναι πολύτιμη. Μην αρνηθείς προτάσεις για συνάντηση, βόλτα ακόμα και πάρτι καθώς είναι σίγουρο πως θα καταφέρεις να περάσεις πολύ καλά! Το μόνο που πρέπει να θυμάσαι είναι πως η συναναστροφή με τους φίλους σου θα έχει ευεργετικές επιπτώσεις στη διάθεσή σου!

Σήμερα  είναι μία καλή ημέρα για να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να βρεθείτε με την παρέα σας καθώς οι φιλικές συναθροίσεις ευνοούνται περισσότερο από τις αισθηματικές! Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος φίλος σου θα γίνει ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε εσένα και σε αυτόν/ην που σου αρέσει.

Δίδυμοι

Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα είναι αρκετά έντονες και απαιτητικές σήμερα μιας και η Σελήνη που πέρασε στους Ιχθύς δεν θα σε αφήσει να χαλαρώσεις ακόμα και αν  βρίσκεσαι σε διακοπές. Το πιο πιθανό είναι να κάθεσαι στην παραλία και διάφορες σκέψεις σχετικά με τα επαγγελματικά ζητήματα να βασανίζουν το μυαλό σου. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να εστιάσεις σε οτιδήποτε και αν κάνεις. Σίγουρα μετά από λίγο καιρό θα έχεις όλο το χρόνο να σκεφτείς τα επαγγελματικά ζητήματα, για αυτό προσπάθησε να απολαύσεις τον ελεύθερο χρόνο που έχεις και μην κάνεις σενάρια τα οποία ενδέχεται και να μην πραγματοποιηθούν!

Σήμερα  ενδέχεται να παρασυρθείς από τις επαγγελματικές σου ανησυχίες και αυτό να αποτελέσει το μόνο θέμα συζήτησης με τον/τη σύντροφό σου κάνοντας τον/την να αντιδράσει. Αν είσαι ελεύθερος/η  θα πρέπει να προσπαθήσεις αν θελήσεις να κρύψεις ένα φλερτ καθώς θα γίνει κατευθείαν αντιληπτό από τον κοινωνικό σου περίγυρο!

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και ευνοεί όλους τους τρόπους απόδρασης, είτε νοερά είτε πραγματικά. Σήμερα είναι πιθανόν να μας διαβάζεις από το μέρος όπου έχεις πάει διακοπές ή να περιμένεις να πας και το μυαλό σου θα βρίσκεται κολλημένο εκεί. Αν τίποτα από τα δύο δεν υπάρχει ως σενάριο και δεν προβλέπονται διακοπές για φέτος ή μόλις έχεις γυρίσει υπάρχουν και άλλοι τρόποι να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα. Επίλεξε ένα βιβλίο της αρεσκείας σου, δες ένα πρόγραμμα στην τηλεόραση ή ταξίδεψε μέσα από φωτογραφίες από τις  αγαπημένες σου στιγμές, καθώς οτιδήποτε γεμίζει το μυαλό σου με εικόνες θα  αυξήσει την καλή σου διάθεση.

Σήμερα ένα πρόσφατο ή μελλοντικό ταξίδι που έχεις κάνει ή θα κάνεις με τον/ην σύντροφό σου θα είναι το κύριο θέμα συζήτησης το οποίο μάλιστα θα σας φτιάξει τη διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος/η  η ημέρα ενδείκνυται για φλερτ καθώς η καλή σου διάθεση και η ενέργειά σου θα βοηθήσει πολύ.

Λέων

Οι σκέψεις σου θα είναι περίεργες σήμερα καθώς θα κολλήσεις σε θέματα και ανθρώπους που σου προκαλούν αρνητικά συναισθήματα.  Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και αναμοχλεύει τα «κακώς κείμενα» σχέσεων, οικονομικών θεμάτων και παρελθοντικών καταστάσεων προκειμένου να μπορέσεις να τα διευθετήσεις καλύτερα. Προσπάθησε να μην τα βάλεις με τον εαυτό σου για τα λάθη που ενδεχομένως είχες κάνει, αλλά δέξου τις αδυναμίες σου γιατί είναι ο μόνος τρόπος να σταματήσουν να σε επηρεάζουν. Αν χρειάζεται να πάρεις μία απόφαση για να τακτοποιήσεις ένα σημαντικό οικονομικό ζήτημα φρόντισε να αφήσεις τη συναισθηματική υπερχείλιση μακριά και να χρησιμοποιήσεις μόνο τη λογική.

Σήμερα η σχέση με τον/τη σύντροφό σου θα έχει μία έντονη ημέρα καθώς είναι πιθανό να ψάχνεις αφορμές για να καυγαδίζεις μαζί του/ης προκειμένου να εκτονωθείς. Αν είσαι ελεύθερος/η μην αφήσεις ιστορίες του παρελθόντος να επηρεάσουν μία νέα γνωριμία  και μην προδικάζεις τις καταστάσεις.

Παρθένος

Οι σημαντικοί «άλλοι» της ζωής σου, οι «απέναντι» σου θα παίξουν ιδιαίτερο ρόλο κατά τη διάρκεια της ημέρας καθώς θα τους αναζητήσεις και θα σε αναζητήσουν  για θέματα που σας αφορούν. Η Σελήνη πέρασε στους Ιχθύς και θα σε κάνει να νιώθεις ασφαλής μόνο αν περιτριγυρίζεσαι από αγαπημένους σου ανθρώπους, από στενούς του συνεργάτες και από τον/τη σύντροφό σου. Η ανάγκη σου για αποδοχή θα γίνει έντονη σήμερα, για αυτό είναι πολύ πιθανό να πάρεις αποφάσεις που μπορεί να μην είναι οι καλύτερες για εσένα αλλά θα έχουν την έγκριση των σημαντικών ανθρώπων. Προσπάθησε να βρεις ισορροπία και να βάλεις σε προτεραιότητα τις δικές σου ανάγκες.

Σήμερα  οτιδήποτε και αν κάνεις θα αναζητήσεις την επιβεβαίωση από τον/τη σύντροφό σου και αν δεν την πάρεις θα του/ης κρατάς μούτρα για αρκετές ημέρες! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου ξυπνήσει την ανάγκη να ξεκινήσεις μία νέα σχέση και είναι πολύ πιθανό να το κάνεις άμεσα!

Ζυγός

Σήμερα δεν θα νιώθεις γεμάτος/η ενέργεια καθώς λίγο η καλοκαιρινή διάθεση, λίγο οι διακοπές λίγο η ζέστη θα βάλουν τη σφραγίδα τους για αυτό.  Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και από τη μία θα σου φέρει κάποιες αγγαρείες και υποχρεώσεις από την άλλη θα σε κάνει να ψάχνεις τρόπους να τις αποφύγεις.  Σίγουρα αυτό που σου λείπει δεν είναι οι αντοχές ούτε η ενέργεια αλλά η θέληση για να ασχοληθείς με δουλειές. Καλό θα ήταν να τελειώνεις με οτιδήποτε έχεις σήμερα διαφορετικά οι δουλειές που θα αφήσεις θα έρθουν να προστεθούν στο αυριανό σου πρόγραμμα και τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα για εσένα!

Σήμερα  καλό θα ήταν να βρεις και λίγο χρόνο για εσένα και τον/τη σύντροφό σου και να κάνετε κάτι που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας! Αν είσαι ελεύθερος/η η προσοχή σου θα στραφεί σε κάποιο πρόσωπο που γνωρίζεις γιατί σήμερα θα εκδηλώσει τα συναισθήματα του προς εσένα και θα σε εκπλήξει!

Σκορπιός

Η ημέρα θα σου φέρει καλή διάθεση και όρεξη να βγεις, να περπατήσεις, να ασχοληθείς με το σπίτι ή να πιείς ένα καφέ με φίλους σου! Αυτό που πρέπει να κάνεις σήμερα για να περάσεις καλά είναι να κινηθείς σε χαλαρούς ρυθμούς. Η Σελήνη έχει περάσει τους Ιχθύς και θα ενισχύσει και την έμπνευση σου δημιουργώντας σου καλλιτεχνικές ανησυχίες!  Μη διστάσεις να ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα ή να ασχοληθείς με ένα ήδη υπάρχον χόμπι προκειμένου να μπορέσεις να  δείξεις πόσο καλλιτεχνική φύση έχεις. Απόλαυσε λοιπόν την ημέρα κάνοντας αυτά που σε γεμίζουν, γέμισε τις μπαταρίες σου και μην έχεις τύψεις για λίγες ώρες που δεν θα σκέφτεσαι δουλειές!

Σήμερα  είναι μία καλή ημέρα για να την αφιερώσεις στον/η σύντροφό σου και στη σχέση σας οργανώνοντας ένα δείπνο έκπληξη ή  μία άλλη ρομαντική δραστηριότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η σήμερα θα έχεις έμπνευση και στο φλερτ και είναι κρίμα να μην τη χρησιμοποιήσεις!

Τοξότης

Μια συζήτηση με την οικογένεια σου για κάποιο θέμα ακόμα και ασήμαντο μπορεί να γίνει η αφορμή να ξεκινήσεις να απαριθμείς τα παράπονα που έχεις από εκείνους. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα δώσει ένα μελοδραματικό τόνο στα παράπονά σου και είναι πιθανό να σε οδηγήσει και σε συναισθηματικές υπερχειλίσεις. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά και αντικειμενικά  καθώς είναι ο μόνος τρόπος να αποφύγεις τους καυγάδες και τις εντάσεις με τους δικούς σου ανθρώπους. Αν νιώσεις πως δεν μπορείς να κρατηθείς προτίμησε να μετρήσεις μέχρι το δέκα και μετά να πεις αυτό που θέλεις.

Σήμερα  είναι πιθανό να ξεκινήσεις τα παράπονα  στον/τη σύντροφό σου καθώς ακόμα και μία πλάκα που θα σου κάνει θα την πάρεις διαφορετικά μιας και ψάχνεις αφορμές να τον/ην μαλώσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με έντονα συναισθήματα και γρήγορα θα μετατραπεί σε  love story.

Αιγόκερως

Σήμερα θα νιώσεις καλά μόνο αν συναναστραφείς με κόσμο, συναντήσεις αγαπημένους σου ανθρώπους και πάρεις μέρος σε συζητήσεις «επί παντός επιστητού». Η Σελήνη πέρασε στους Ιχθύς και θα σε βοηθήσει να νιώσεις πολύ καλά αρκεί να βγεις από το σπίτι και να δεις αγαπημένα σου πρόσωπα. Ακόμα και ένας καφές με κάποιο γνωστό σου που έχεις να δεις καιρό θα έχει ευεργετική επίδραση στην ψυχολογία σου καθώς οι ανθρώπινες επαφές σε γεμίζουν. Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις όρεξη να κάνεις και μία βόλτα στα μαγαζιά αλλά θα πρέπει να προσέξεις και να μην παρασυρθείς παίρνοντας πράγματα που δεν σου χρειάζονται.

Σήμερα  πάρε τον/τη σύντροφό σου και κάντε μία βόλτα σε συγγενείς και φίλους καθώς η ημέρα ευνοεί τη συναναστροφή σας με κόσμο. Αν είσαι ελεύθερος/η  θα μπορέσεις να πλησιάσεις αυτόν/ην που θέλεις καθώς θα βρεις τον τρόπο να ξεκινήσεις την κουβέντα μαζί του/ης.

Υδροχόος

Θέματα ασφάλειας και ανασφάλειας θα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων και θα σου  δημιουργήσει ανησυχίες σχετικές με οικονομικά ζητήματα. Σίγουρα αυτά θα παίξουν τον κύριο ρόλο στην ημέρα σου αλλά και στις συζητήσεις που θα κάνεις με αποτέλεσμα το μυαλό σου να γεμίσει με  αριθμούς και πράξεις! Προσπάθησε να επιδιώξεις ραντεβού με ανθρώπους που σχετίζονται με τα οικονομικά σου αλλά και διαβουλεύσεις με τους συνεταίρους σου αλλά μην πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις τώρα.

Σήμερα μπορείς να έχεις τη συναισθηματική ασφάλεια που αποζητάς από τον/τη σύντροφο σου και αυτό θα είναι πολύ σημαντικό για την αυτοπεποίθησή σου για αυτό μην το υποτιμήσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να  εξελιχθεί λόγω της ανάγκης σου για επιβεβαίωση.

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και φέρνει αλλαγές στη διάθεση σου και κυκλοθυμικές τάσεις που μπορεί να φέρουν ένα βαρύ κλίμα στις σχέσεις με τους συνεργάτες σου ή τον/τη σύντροφό σου. Σήμερα τα συναισθήματά σου είναι αντικρουόμενα και από τη μία θα έχεις ανάγκη την επιβεβαίωση των άλλων. Από την άλλη όμως μπορεί να αποφασίσεις και για σημαντικά ζητήματα μόνος σου χωρίς να σε νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι. Πρόσεξε καθώς αυτά τα τερτίπια είναι πιθανόν να δημιουργήσουν μία περίεργη κατάσταση ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους και οι σχέσεις σας να περάσουν τεστ αντοχής.

Σήμερα  μπορεί να μην είσαι ξεκάθαρος/η με τον/τη σύντροφό σου καθώς αλλά θα λες και άλλα θα κάνεις, πρόσεξε όμως γιατί μπορεί να τον/ην κουράσεις με τα τερτίπια σου! Αν είσαι ελεύθερος/η  κράτησε σταθερά τα αισθηματικά σου «θέλω» ώστε να μπορέσεις να κάνεις τη σωστή επιλογή για εσένα.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​