Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 25 Ιουνίου 2018

gfig ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΑ, ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ, Νέα Αμμοχώστου

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα προτιμήσεις να ασχοληθείς με οτιδήποτε μπορεί να σε βοηθήσει να συγκεντρώσεις νέες πληροφορίες και έπειτα να τις επεξεργαστείς και να τις μοιραστείς με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα ευνοήσει την ανταλλαγή γνώσεων αλλά και την απόκτηση νέων! Αν έχεις κάποιο θέμα που σχετίζεται με το εξωτερικό είναι μία πολύ καλή ημέρα για να το κοιτάξεις και να το διευθετήσεις όσο καλύτερα μπορείς. Αν βρεις ευκαιρία κανόνισε να συναντηθείς με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου καθώς η ημέρα ευνοεί και την επικοινωνία.

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς θα βρεις χρόνο για εκείνον/η και οι συζητήσεις μεταξύ σας θα σας κρατήσουν ευχάριστα απασχολημένους. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει σε κάποιο μέρος που σχετίζεται με πληροφορίες και σπουδές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να απομονωθείς καθώς θέλεις να ανασυνταχθείς. Βέβαια αυτό μπορεί να μην είναι και τόσο εύκολο καθώς κάτι θα βρεθεί να σου αποσπάσει την προσοχή και να μην σε αφήσει να συγκεντρωθείς στον εαυτό σου. Το πιο πιθανό είναι να είναι ένα  οικονομικό ζήτημα η κάτι που σχετίζεται με μία επιχειρηματική ιδέα ή κάποιο συνεταίρο σου. Προσπάθησε να λύσεις πρώτα τα πρακτικά ζητήματα και ύστερα να «αποσυρθείς στα ενδότερα» καθώς αν τα αφήσεις σε αναμονή δεν θα μπορείς να χαλαρώσεις.

Σήμερα η λίμπιντό σου θα είναι αυξημένη και αυτό θα σε βοηθήσει να έρθεις κυριολεκτικά πολύ κοντά με τον/τη σύντροφό σου καθώς θα δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα ερωτικό κλίμα μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει με  έντονο πάθος.

 

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα σε απασχολήσουν περισσότερο από κάθε τι οι σχέσεις και οι επαφές με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Τοξότη θα τους φέρει σε  προτεραιότητα. Σήμερα θα είσαι αρκετά δεκτικός/η στην άποψη των άλλων και αυτό είναι ένα πολύ καλό πλεονέκτημα, που θα μπορέσει να σε φέρει κοντά με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Ακόμα θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις κάποια νέα συνεργασία. Αν έχεις κάτι τέτοιο στα σκαριά είναι μία πολύ καλή ημέρα για να το διευθετήσεις ή να κάνεις μία περιεκτική συζήτηση σχετικά με αυτό.

Σήμερα θα σε νοιάζει πολύ η γνώμη του/ης συντρόφου σου για αυτό και δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα εάν δεν τον/ην ρωτήσεις την άποψή του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσω ενός συνεργάτη σου η είναι πιθανόν να ξεκινήσει να αναπτύσσεται ένα ειδύλλιο με ένα συνεργάτη σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα το μυαλό σου θα βρίσκεται αποκλειστικά στις εργασιακές υποχρεώσεις που έχεις για αυτό και θα επιλέξεις να «εξαφανιστείς» προσωρινά από συγγενείς, φίλους ακόμα και τους δικούς σου ανθρώπους. Η Σελήνη έχει μπει στον Τοξότη και είναι υπεύθυνη για την εργασιομανία που θα σε πιάσει καθώς θέλεις να τελειώνεις όσο πιο γρήγορα μπορείς. Πρόσεξε καθώς υπάρχει κίνδυνος να αναλάβεις  πολλές περισσότερες υποχρεώσεις από αυτές που αντέχεις και τελικά να μην είναι εύκολο να τις φέρεις εις πέρας. Ιεράρχησε τις δουλειές σου και να θυμάσαι πως ακόμα και αν αρνηθείς ευγενικά κάτι που θα σου ανατεθεί, είναι προτιμότερο από το να μην καταφέρεις να το φέρεις εις πέρας και τελικά να εκτεθείς.

Σήμερα το ταίρι σου θα σε βοηθήσει να ξεμπερδεύεις με κάποιες υποχρεώσεις σου αρκεί να του το ζητήσεις και να μην το αφήσεις «μακριά». Αν είσαι ελεύθερος/η  ένα νέο ειδύλλιο είναι πιθανό να ξεκινήσει μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον!

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Τοξότη και θα σε βοηθήσει να εστιάσεις στα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν περισσότερο από όλα! Αφιερώσει χρόνο στον/τη σύντροφό σου και κάνετε μαζί δραστηριότητες που αγαπάτε και σας βοηθούν να γεμίσετε με ενέργεια και θετική διάθεση. Σήμερα θα διεκδικήσουν και οι φίλοι σου μερίδιο του ενδιαφέροντος σου κάνοντας σε περιζήτητο/η! Το ιδανικό θα ήταν να κανονίσεις κάτι από κοινού και για τους φίλους και για τον/τη σύντροφό σου και να περάσεις μία όμορφη μέρα περιτριγυρισμένος/η από αγαπημένους σου ανθρώπους.

Σήμερα είναι μία πολύ καλή μέρα για τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου καθώς θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά και να ερωτευτείτε ξανά! Αν είσαι ελεύθερος/η ένας νέος έρωτας θα έρθει στο προσκήνιο και δεν θα αργήσει να σε ενθουσιάσει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικογενειακά ζητήματα θα σε απασχολήσουν σήμερα για αυτό φρόντισε να αφήσεις λίγο ελεύθερο χρόνο ώστε να μπορέσεις να ασχοληθείς και με αυτά χωρίς να πιεστείς. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Τοξότη και θα φέρει στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και τους δικούς σου ανθρώπους. Βέβαια θα φέρει και στο προσκήνιο την τάση που θα έχεις να κάνεις παράπονα καθώς αυτός θα είναι ο τρόπος σου να τραβήξεις την προσοχή, και θα το κάνεις ασυνείδητα. Προσπάθησε να μην υπερβάλλεις διαφορετικά θα είναι εύκολο να δημιουργηθεί ένα περίεργο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στους δικούς σου ανθρώπους.

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα σε βοηθήσει να ξεμπερδεύεις με κάποια ζητήματα που αφορούν δουλειές και υποχρεώσεις του σπιτιού προκειμένου να κερδίσετε λίγο χρόνο για εσάς. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε  να κρατήσεις ένα καλό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και κάποιον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει και μην κάνεις παράπονα.

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα είναι μία ευνοϊκή μέρα για να πάρεις κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο και να κάνετε μία βόλτα στα μαγαζιά ή να πιείτε ένα καφέ μαζί! Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σε βοηθήσει να συσφίξεις τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου για αυτό και είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις τα τηλέφωνα από το πρωί! Ακόμα ενδέχεται να φτάσουν στα αυτιά σου κάποιες πληροφορίες σχετικές με κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντος σου τις οποίες θα πρέπει να προσέξεις πως θα διαχειριστείς, και να μην τις κοινοποιήσεις αν δεν θέλεις να βρεθείς εκτεθειμένος/η.

Σήμερα κάνε μία επίσκεψη μαζί με τον/τη σύντροφό σου σε κάποιο πρόσωπο του στενού σας περιβάλλοντος καθώς η ημέρα ευνοεί τις επαφές με τρίτους. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με τη βοήθεια ενός προσώπου που βρίσκεται στον περίγυρο σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα τα χρήματα και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτά θα αποτελέσουν την κινητήριο δύναμη της ημέρας καθώς η Σελήνη που μπήκε στον Τοξότη θα σε κάνει να τους δώσεις μεγάλη προσοχή. Αυτό που θα προσπαθήσεις να επιτύχεις σήμερα είναι να κερδίσεις όσα περισσότερα μπορείς προκειμένου να μην νιώθεις ανασφάλεια και να μην αγχώνεσαι. Πρόσεξε καθώς μπορεί να αντιμετωπίσεις σχεδόν εμμονικά κάποιο οικονομικό σου ζήτημα και τελικά αυτό θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις. Κάνε ένα πρακτικό πλάνο, συζήτησε με κοντινούς σου ανθρώπους και έπειτα ανέλαβε δράση προκειμένου να μην κάνεις κάτι το οποίο θα σε ζημιώσει.

Σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να βάλεις τα όριά σου σε κάποιο θέμα που απασχολεί εσένα και τον/τη σύντροφό σου αλλά πρόσεξε τον τρόπο που θα το κάνεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  ένα αισθηματικό σου ζήτημα θα φροντίσει να ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη έχει περάσει το ζώδιό σου και θα σε βοηθήσει να τραβήξεις το ενδιαφέρον των άλλων και να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Η αλήθεια είναι πως σήμερα  θα θελήσεις να έχεις όχι απλά το ενδιαφέρον αλλά την αμέριστη προσοχή των ανθρώπων που θα συναναστραφείς, για αυτό μπορεί να παρεξηγηθούν οι προθέσεις σου. Να θυμάσαι πως ο διάλογος είναι η καλύτερη λύση προκειμένου να μπορέσεις να έρθεις σε επικοινωνία με τους άλλους χωρίς να χρειαστεί να δημιουργηθούν ζητήματα και παρεξηγήσεις. Ίσως να χρειαστεί και να πρέπει να υποχωρήσεις σε κάποιο ζήτημα που σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις αν θέλεις να τις διαφυλάξεις.

Ο διάλογος θα βοηθήσει εσένα και τον/τη σύντροφό σου να λύσετε κάποιο θέμα που σας απασχολεί για αυτό επικαλεστείτε τον και μην γίνεσαι απόλυτος/η με τις απόψεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να δείξεις την καλή πλευρά του εαυτού σου προκειμένου να κερδίσεις το ενδιαφέρον αυτού/ης που θέλεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα είναι πιθανό να μην έχεις ιδιαίτερη όρεξη για να βγεις αλλά ούτε καν για να συναντήσεις αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς η Σελήνη που έχει μπει στον Τοξότη θα σε κάνει να απομονωθείς. Αυτό βέβαια είναι κάτι που θα το κάνεις επειδή το θέλεις καθώς θα έχεις την τάση να είσαι περισσότερο καχύποπτος/η από ότι χρειάζεται με αποτέλεσμα να κρατάς αποστάσεις από τους άλλους. Προσπάθησε να μην γίνεσαι υπερβολικός/η καθώς οι υπερβολές δεν θα σε βοηθήσουν να πάρεις σωστές αποφάσεις. Άκουσε τη διαίσθησή σου σχετικά με κάποιο θέμα που σε απασχολεί καθώς μπορεί να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση.

Σήμερα  δεν θα σου αρέσουν τα πολλά λόγια όμως κάποια από αυτά είναι απαραίτητα προκειμένου να καταλάβει ο/η σύντροφός σου τι σκέφτεσαι και πως νιώθεις. Αν είσαι ελεύθερος/η οι νέες γνωριμίες θα έχουν μια τάση μυστικοπάθειας και θα πρέπει να ερευνήσεις το λόγο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα αυτό που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη είναι να συναντήσεις τους αγαπημένους σου φίλους ύστερα από αρκετές μέρες  που βρισκόσουν σε επαγγελματικό αναβρασμό και έτρεχες με τέτοιου είδους ζητήματα. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Τοξότη και θα σου υπενθυμίσει πως πέρα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις υπάρχουν και φιλικές. Είναι πιθανόν να έχεις παραμελήσει τους φίλους σου οπότε σήμερα είναι μία καλή μέρα για να επανορθώσεις και να αναθερμάνεις το κλίμα μεταξύ σας. Αυτό βέβαια θα κάνει και καλό σε εσένα και τη ψυχολογία σου καθώς θα μπορέσεις να περάσεις στιγμές χαλάρωσης, για αυτό μην το αμελείς πάρε τηλέφωνο τώρα κιόλας.

Οι επαφές με τους φίλους σου και τον/τη σύντροφό σου δεν θα σου αφήσουν καθόλου χρόνο για εσένα και ίσως θα έπρεπε για τις διευθετήσεις λίγο καλύτερα προκειμένου να ξεκουραστείς. Αν είσαι ελεύθερος/η  κάποιος φίλος σου μπορεί να σε βοηθήσει να διευθετήσεις ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η  Σελήνη μόλις μπήκε στον Τοξότη και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε οτιδήποτε σχετίζεται με την καριέρα σου και την κοινωνική σου προβολή. Αυτό που θέλεις περισσότερο από όλα σήμερα είναι να βρεις τρόπο να τραβήξεις επάνω σου τα βλέμματα των άλλων και να διαφημίσεις τις ικανότητές σου. Να θυμάσαι πως αυτό μπορεί να γίνει χωρίς να το υπέρ προσπαθήσεις καθώς η υπερβολική προσπάθεια μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από τα αναμενόμενα. Επαγγελματικές συζητήσεις και συμφωνίες ευνοούνται αλλά να θυμάσαι πως σήμερα καλό θα ήταν να είσαι όσο πιο διακριτικός/η γίνεται.

Σήμερα  θα πιάσεις τον εαυτό σου να ανησυχεί περισσότερο για το τι θα πει ο κόσμος παρά για το τι θα πει ο/η σύντροφός σου και αυτό είναι ένα λάθος που θα δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δες πρώτα αν εγκρίνεις εσύ μία νέα γνωριμία και -αν το θέλεις- πάρε τη γνώμη των άλλων μετά.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​