Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 10 Φεβρουαρίου 2020

err4w3532 ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, Νέα Αμμοχώστου

Κριός 

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τις δουλειές που πρέπει να διεκπεραιώσεις. Είναι σημαντικό να καταφέρεις να διατηρήσεις την ηρεμία που χρειάζεται για να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε πιθανές απαιτήσεις στον εργασιακό χώρο, διαφορετικά η ένταση θα επηρεάσει τις σχέσεις με τους γύρω σου. Η αντίθεσή της με τον Ερμή στους Ιχθύες μπορεί να σε βάλει σε λεκτικές αντιπαραθέσεις λόγω λανθασμένης ερμηνείας ή δυσκολία στην επικοινωνία που θα πρέπει να προσέξεις καθώς το πιθανότερο είναι να σε οδηγήσει σε συγκρούσεις που δεν θα ωφελήσουν.

Σήμερα η εμμονή στη λεπτομέρεια μπορεί να φέρει προστριβές με το ταίρι σου, οι καβγάδες δεν θα είναι δύσκολο να ξεσπάσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η η νευρικότητα που επικρατεί δεν αφήνει περιθώρια για να πρωταγωνιστείς σε κοινωνικό επίπεδο και στο ερωτικό παιχνίδι.

Ταύρος 

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ασχοληθείς με το ταίρι σου και να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου στη σχέση σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν έξοδοι σε καλλιτεχνικά δρώμενα ή να βάλεις στο πρόγραμμά σου θεατρικές και κινηματογραφικές παραστάσεις που επιθυμείς να παρακολουθήσεις. Η αντίθεσή της με τον Ερμή στους Ιχθύες είναι πιθανό να οδηγήσει σε πιθανές προστριβές με το ταίρι σου που καλό είναι να αποφύγεις καθώς φαίνεται η επικοινωνία να μην διεξάγεται με τους καλύτερους δυνατούς όρους. Βρες τη χρυσή τομή και δεν θα χάσεις.

Σήμερα οι διαφωνίες που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σου δεν θα πρέπει να λυθούν δυναμιτίζοντας την ατμόσφαιρα αλλά έχοντας ως γνώμονα την καλύτερη δυνατή ισορροπία. Αν είσαι ελεύθερος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου, πιθανές αντιπαραθέσεις μπορεί να λειτουργήσουν ανασταλτικά. 

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και σου δίνεται η ευκαιρία να στρέψεις το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά τις οικογενειακές σου σχέσεις καθώς φαίνεται να μπορείς να δραστηριοποιηθείς σε θέματα που απασχολούν την οικογένεια και να πάρεις αποφάσεις. Φρόντισε να μην επιτρέψει την κυκλοθυμία να δημιουργήσει σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου επηρεάζοντας το γενικότερο κλίμα. Η αντίθεσή της με τον Ερμή στους Ιχθύες μπορεί να φέρει διαφωνίες και συγκρούσεις με πρόσωπα της οικογένειας το καλό είναι να διαχειριστείς με ψυχραιμία και να προσπαθήσεις να βρεις τη μέση οδό για να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Σήμερα δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι δεν μπορείς να επικοινωνήσεις με το ταίρι σου, αυτό είναι κάτι που πιθανά να προκαλέσει συναισθηματικά ξεσπάσματα δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η η σύγχυση σε ψυχολογικό επίπεδο δεν αφήνει περιθώρια για να μπεις δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι. 

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και σου δίνεται η δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ανταλλάξεις απόψεις μαζί τους για θέματα που πιθανά απασχολούν. Το εμπόριο και οι δημόσιες σχέσεις κυριαρχούν στα επαγγελματικά σου και μπορεί να δοθούν δυνατότητες για σημαντικές συμφωνίες. Η αντίθεσή της με τον Ερμή στους Ιχθύες μπορεί να φέρει διαφορετικές απόψεις και πιθανή νευρικότητα σε συζητήσεις που θα πραγματοποιηθούν, η καλή θέληση θα εξομαλύνει τις διαθέσεις και θα οδηγήσει στις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Σήμερα το να έχεις διαφορετικές απόψεις με το ταίρι σου δεν πρέπει να οδηγήσει σε προστριβές που θα ενοχλήσουν τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η  νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις ή πάρτι, οι διαφορετικές απόψεις είναι αυτές που μπορεί να σε προβληματίσουν.

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να μπορέσεις να σταθεροποιήσεις ή δυνατόν να αυξήσεις το εισόδημά σου γιατί είναι αυτό που σου δημιουργεί αυτοπεποίθηση και ασφάλεια. Προσοχή βέβαια σε περιττά έξοδα που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στον προϋπολογισμό σου. Η αντίθεσή της με τον Ερμή στους Ιχθύες μπορεί να σε φέρει σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι, φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να βρεις την καλύτερη δυνατή λύση για να μην υπάρξουν απώλειες.

Σήμερα οι προσωπικές σου ανασφάλειες μπορεί να ενταθούν λόγω καχυποψίας του/ης συντρόφου σου και αυτό να οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις και καυγάδες. Αν είσαι ελεύθερος/η η ανάγκη να επικεντρωθείς στον εαυτό σου δύσκολα θα επιτρέψει την έντονη κοινωνικότητα. 

  

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και έχεις τη δυνατότητα να διεκδικήσεις με δυναμισμό τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις, κάτι που είναι σημαντικό για εσένα και την προσωπική σου επιβεβαίωση. Φρόντισε βέβαια να μην γίνεσαι ακραία υποκειμενικός γιατί αυτό είναι κάτι που θα ενοχλήσει έντονα και θα σε βάλει σε μπελάδες. Η αντίθεσή της με τον Ερμή στους Ιχθύες μπορεί να φέρει διαφωνίες και αντιπαραθέσεις μεταξύ εσού και των συνεργατών ή του/ης συντρόφου σου προκαλώντας νευρικότητα στις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου. Η ώριμη σκέψη και οι λογικές κινήσεις θα βοηθήσουν στην εκτόνωση της οποίας έντασης.

Σήμερα οι προστριβές με το ταίρι σου μπορεί να χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα στη σχέση, φρόντισε να τις ξεπεράσεις με ώριμο διάλογο και συνετές λύσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει, βρίσκοντας τη χρυσή τομή στα πράγματα θα βοηθήσει στην μετέπειτα εξέλιξη των πραγμάτων. 

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και μπαίνεις σε μία διαδικασία έντονης εσωστρέφειας καθώς είναι κομβικό για εσένα να απομονωθείς από όλους και όλα και να μπορέσεις να κλειστείς συσκέψεις και στις αναμνήσεις που έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να σε προβληματίζουν και να χαλάνε την ψυχολογία σου. Πρόσεξε ιδιαίτερα στην καθημερινότητα καθώς το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης δεν θα βοηθήσει σε υποχρεώσεις και τα λάθη είναι πολύ πιθανά. Η αντίθεσή της με τον Ερμή στους Ιχθύες μπορεί να σε φέρει σε σύγκρουση με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι σε καθημερινό επίπεδο ή στη δουλειά, φρόντισε να περιορίσεις τη νευρικότητα και πιθανά συναισθηματικά ξεσπάσματα που θα δυσχεράνουν την ατμόσφαιρα.

Σήμερα είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι τώρα εγκλωβίζεσαι στο παρελθόν δεν επιτρέπει η σχέση σου να πάρει ανάσα και αυτό θα δημιουργήσει εκνευρισμό στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να επιστρέψουν πρόσωπα από το παρελθόν, οι συγκρούσεις δεν αποκλείεται να είναι έντονες και να οδηγήσουν σε μελαγχολία. 

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και αφιερώνεις πολύ χρόνο στο να βρεθείς με τα φιλικά σου πρόσωπα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να μπορέσεις να συναναστραφείς άτομα που αντιλαμβάνονται τον τρόπο σκέψης σου και μπορούν να χειριστούν τις επιδιώξεις σου. Οργανώσεις και σύλλογοι  μπαίνουν στο πρόγραμμά σου αφού έχεις ιδιαίτερη ευαισθησία στο να ενταχθείς σε ομαδικές προσπάθειες. Η αντίθεσή της με τον Ερμή στους Ιχθύες μπορεί να φέρει στην επιφάνεια διαφορετικές απόψεις και προστριβές με φιλικά σου πρόσωπα, η συμπεριφορά και η κατανόηση που θα δείξεις θα βοηθήσουν στο να ξεπεραστούν οι όποιες αντιδράσεις.

Σήμερα οι συγκρουσιακές διαθέσεις με το ταίρι σου για κοινούς στόχους μπορεί να βάλουν φωτιά στη σχέση, φρόντισε να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό περίγυρο, οι αλληλοσυμπληρούμενες απόψεις βοηθούν το να εξελιχθεί αισιόδοξα όποια κατάσταση.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και καλείσαι να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις. Είναι σημαντικό να μην προσπαθήσεις να επιβάλλεις τις προσωπικές σου απόψεις και βλέψεις γιατί είναι αυτό που μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα με τους ανωτέρους σου. Η αντίθεσή της με τον Ερμή στους Ιχθύες δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια προστριβές και αντιπαραθέσεις που μπορεί να στοιχίσουν σε επαγγελματικό επίπεδο και να οδηγήσουν στην αλλαγή το σχέδιό σου. Μπορείς να βρεις την χρυσή τομή στα πράγματα και να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες.

Σήμερα είναι σημαντικό να μην επιτρέψεις στις επαγγελματικές επιδιώξεις να επηρεάσουν άμεσα την σχέση σου γιατί η ένταση θα κυριαρχήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, η συγκρουσιακή σου διάθεση όμως δεν θα αφήσει περιθώρια για θετική εξέλιξη των πραγμάτων.

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και νιώθεις πιο αισιόδοξος και χαρούμενος από ποτέ καθώς βλέπει στη ζωή από τη θετική της πλευρά. Σπουδές, σεμινάρια, επιμόρφωση έρχονται στο προσκήνιο καθώς είναι σημαντικό για εσένα να αναπτύξεις το πνεύμα και να αναζητήσεις νέα πράγματα μέσα από τις φιλοσοφικές σου αναζητήσεις. Η αντίθεσή της με τον Ερμή στους Ιχθύες μπορεί να σε βάλει σε διαδικασία αντιπαραθέσεων με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον για απόψεις και πιστεύω σου, καλά θα κάνεις να αφήσεις τον φανατισμό στην άκρη και να δείξεις τη διαλλακτικότητα που χρειάζεται για να διατηρήσεις τις ισορροπίες.

Σήμερα καλά θα κάνεις να απολαύσεις την παρέα του/ης συντρόφου σου και να προσπαθήσεις να βρεις την καλύτερη δυνατή λύση για πιθανές διαφωνίες σε απόψεις που υπάρχουν. Αν είσαι ελεύθερος/η πολλές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν, η επικοινωνία είναι αυτή που θα δείξει την όποια απορία υπάρξει.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τα οικονομικά σε σχέση με τρίτους ή πιθανές επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν και θέλεις να κυνηγήσεις. Στην προσωπική σου ζωή η ένταση είναι στα ύψη λόγω των ανασφαλειών και τον φόβο σου που δεν βοηθούν να ηρεμήσεις και να δεις τα πράγματα με ωριμότητα και ψυχραιμία. Η αντίθεσή της με τον Ερμή στους Ιχθύες δεν αποκλείεται να σε βάλει σε διαδικασία αντιπαραθέσεων με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι σε οικονομικά θέματα, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου γιατί οι συγκρούσεις δεν αποκλείεται να κοστίσουν τόσο σε οικονομικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Σήμερα η ένταση στη σχέση σου μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα που δεν θα βοηθήσουν να υπάρξει ήρεμο κλίμα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η καχυποψία αυξάνεται κατακόρυφα και δεν αφήνει περιθώρια για να αφεθείς στο φλερτ και στην ένταση του έρωτα.

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και αυτό που κυρίως σε απασχολεί είναι να μπορέσεις να ικανοποιήσεις τα πρόσωπα που παίζουν κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σου, όπως οι συνεργάτες ή το ταίρι σου. Βέβαια από την άλλη έχεις την τάση να καταπιέζεις τις ανάγκες σου και αυτό αργά ή γρήγορα θα σε οδηγήσει σε ξεσπάσματα. Φρόντισε να δείξεις πραγματικά τι αισθάνεσαι και τι θέλεις από τους άλλους. Η αντίθεσή της με τον Ερμή στο ζώδιο σου μπορεί να οδηγήσει σε διαδικασία αντιπαραθέσεων και διαφωνιών είτε σε συνεργασίες είτε στην προσωπική σου ζωή που θα πρέπει να προσέξεις καθώς καλείσαι να βρεις την κατάλληλη ισορροπία για να μην υπάρξουν έντονες αντιδράσεις που θα επηρεάσουν τις σχέσεις σου.

Σήμερα οι συζητήσεις μπορεί να εξελιχθούν ομαλά αρκεί να υπάρχει διάθεση να αντιληφθείς τι θέλει το ταίρι σου και να μην εγκλωβιστείς στον εγωκεντρισμό. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, φρόντισε να είσαι ανοιχτός στην επικοινωνία και διαλλακτικός για να αντιληφθείς τι πραγματικά θέλει ο άλλος από σένα.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​