Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 12 Αυγούστου 2019

fdshfdh ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ, ΔΕΥΤΕΡΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και οι πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις της καριέρας σου μπορεί να σου δημιουργούν έντονο άγχος. Η σύνοδος της με τον Κρόνο εντείνει την πίεση και μπορεί να επωμιστείς από επιπλέον καταστάσεις και ζητήματα που πρέπει να λύσεις, κάτι που θα λειτουργήσει άκρως περιοριστικά στην ψυχολογία σου και θα σου δημιουργήσει κατήφεια και ανάγκη να απομακρυνθείς από όλους. Το απόγευμα το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε βοηθά να ισορροπήσεις και να δημιουργήσεις ιδανικό σκηνικό μακριά από όλους και εσένα και το/η σύντροφό σου ή πιθανή νέα γνωριμία.

Σήμερα τα ψυχολογικά βάρη της καριέρας δεν πρέπει να επηρεάσουν τη σχέση σου, ο ρομαντισμός η τρυφερότητα θα σε βοηθήσουν να βρεις και πάλι τον εαυτό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από παρέες του επαγγελματικού περιβάλλοντος, πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να φαίνεσαι απόμακρος και αυτό να εμποδίσει την όποια εξέλιξη.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και επικεντρώνεσαι στο να ασχοληθείς με σπουδές και ότι αφορά το εξωτερικό ταξίδια ή επαφές που μπορεί να υπάρχουν καθώς είναι σημαντικό για σένα να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Η σύνοδος της με τον Κρόνο σε βάζει σε σκέψεις για το πώς θέλεις να πορευτείς μελλοντικά στη ζωή σου και μπορεί προσωρινά να χρειαστεί να  απομονωθείς από το ευρύτερο φιλικό και συγγενικό περιβάλλον επιδιώκοντας να σκεφτείς ώριμα τις επόμενες επιλογές σου. Το απόγευμα το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σου δίνουν την ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές με παρέες από μακρινούς συγγενείς ή φιλικά πρόσωπα που φτιάχνουν το κέφι σου.

Σήμερα ο έντονος συναισθηματισμός κυριαρχεί και μπορεί να περάσεις μοναδικές στιγμές διασκέδασης και τρυφερότητας με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου πού να εντείνουν το συναίσθημα και τη διάθεση για ονειροπόληση.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις που πιθανά σε ενδιαφέρει να κυνηγήσεις. Η σύνοδος της με τον Κρόνο εντείνει την κατήφεια καθώς οι ανασφάλειες και οι φόβοι που έρχονται στην επιφάνεια σου δημιουργούν άγχος και απαισιοδοξία και αυτό μπορεί να γίνει εμφανές σε  οικονομικές και επιχειρηματικές κινήσεις. Το απόγευμα το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε βοηθά να βελτιώσεις τη διάθεσή σου και να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και πρόσωπα από το επαγγελματικό περιβάλλον.

Σήμερα πάθος και ρομαντισμός εναρμονίζονται μοναδικά και μπορούν να δημιουργήσουν ιδανική ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορούν να προκύψουν που θα προσφέρουν πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και κυριαρχεί η ανάγκη να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις επιδιώκοντας να υπάρχει ήρεμο κλίμα που δεν σου δημιουργεί ανασφάλεια.  Η σύνοδος της με τον Κρόνο μπορεί να σε επιφορτίσει περισσότερες ευθύνες στις συνεργασίες που έχεις και αυτό να σε οδηγήσει στο να απομονωθείς. Προσοχή γιατί πιθανή είναι η αποστασιοποίηση και από το ταίρι σου. Το απόγευμα το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες φτιάχνει τη διάθεση σου και έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές με συνεργάτες ή το/η σύντροφό σου αφήνοντας πίσω ότι σε προβληματίζει.

Σήμερα το τρυφερό κλίμα στη σχέση μπορεί να δώσει πολλά και να βοηθήσει να αποφύγεις την ψυχρότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανό να υπάρξουν που θα δημιουργήσουν παραμυθένιο σκηνικό στον έρωτα. 

 Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω  και καλείσαι να λύσεις ζητήματα σε εργασιακό επίπεδο καθώς επωμίζεσαι υποχρεώσεις και αγγαρείες  που μπορεί να σου δημιουργούν έντονο άγχος. Η σύνοδος της με τον Κρόνο εντείνει την πίεση και μπορεί να υπάρξουν επιπλέον ζητήματα που θα προκύψουν και θα πρέπει να λύσεις, πρόσεξε γιατί το στρες μπορεί να σε κατακλίσει για τα καλά και να οδηγηθείς στην απογοήτευση, πιστεύοντας ότι δεν μπορείς να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει. Το απόγευμα το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες λειτουργεί βοηθητικά στην ψυχολογία σου και η διαίσθησή σου μπορεί να σου δώσει μοναδικές λύσεις για να αποφορτιστείς.

Σήμερα το αυξανόμενο άγχος στη δουλειά μπορεί να σε απομακρύνει από το/η σύντροφό σου λόγω της γκρίνιας που εκδηλώνεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η κούραση λόγω της προσπάθειας που έχει καταβάλλει πιθανό είναι να σε οδηγήσει στο να ξεκουραστείς.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και προσανατολίζεσαι κυρίως στον έρωτα και στο πώς θα περάσεις όμορφες στιγμές με το/η σύντροφο σου που θα απογειώσουν την προσωπική σας ζωή. Η διασκέδαση και η απόλαυση της κάθε στιγμής είναι άκρως σημαντικά για εσένα. Η σύνοδος της με τον Κρόνο σε βάζει σε διαδικασία έντονης σκέψης σε ότι αφορά την πορεία της σχέσης σου και αυτό παροδικά μπορεί να σε οδηγήσει στο να απομακρυνθείς από το ταίρι σου για να δεις πραγματικά τι σου προσφέρει και αν μπορεί να είναι δίπλα σου. Το απόγευμα το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ανεβάζει τη διάθεση σου και σε βοηθά να περάσεις μοναδικά διασκεδάζοντας με το/η σύντροφο ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει.

Σήμερα αφέσου στην τρυφερότητα και δώσε παραμυθένια διάσταση στη σχέση σου απογειώνοντας τις αισθήσεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η   μην επιτρέψεις την κατήφεια να κυριαρχήσει, νέες γνωριμίες μπορεί να δώσουν ονειρική διάσταση στην προσωπική σου ζωή.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και πιθανό είναι να επιδιώξεις να λύσεις ζητήματα οικογενειακής φύσεως που μπορεί να σε ταλαιπωρούν. Θέματα ακίνητης περιουσίας, αγοραπωλησίες και μετακομίσεις είναι πιθανό να προκύψουν. Η σύνοδος της με τον Κρόνο λειτουργεί περιοριστικά στην ψυχολογία σου καθώς καλείσαι να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες που πιθανά θεωρείς ότι δεν μπορείς να ανταποκριθείς και αυτό μπορεί να δημιουργήσει απογοήτευση. Το απόγευμα το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε βοηθά να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου και να δώσεις σημαντικές λύσεις σε οικογενειακά και καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σε πιέζουν.

Σήμερα η κατήφεια μπορεί να επηρεάσει τη σχέση σου, μην επιτρέψεις να χαλάσει η ατμόσφαιρα και αφέσου στην τρυφερότητα και στο ρομαντισμό. Αν είσαι ελεύθερος/η κυκλοθυμία και πολλές υποχρεώσεις είναι πιθανόν να μη σου επιτρέπουν να ασχοληθείς με τον έρωτα.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η προσοχή σου είναι στραμμένη σε ότι αφορά το κοντινό σου περιβάλλον και σε ζητήματα εμπορικής φύσεως που πιθανά σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς. Η σύνοδος της με τον Κρόνο  σε οδηγεί προσωρινά στο να σκεφτείς ώριμα και λογικά ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία και που θα είναι οι ενδεδειγμένες για να επιτύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το απόγευμα το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ανεβάζει την ψυχολογία σου και δεν χάνεις ευκαιρία να διασκεδάσεις με πρόσωπα του στενού σου περίγυρου και το ταίρι σου ή πιθανή νέα γνωριμία.

Σήμερα διασκέδαση, πάθος και τρυφερότητα αποτελούν μοναδικό συνδυασμό για την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανό να προκύψουν μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις ή πάρτι που θα έχουν την αίσθηση του ονειρικού. 

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και δραστηριοποιείσαι κυρίως στο να λύσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως, όπως να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και λογαριασμούς που μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Η σύνοδος της με τον Κρόνο εντείνει τους φόβους που εκδηλώνονται πιθανά από περιορισμό των οικονομικών σου πόρων, καλά θα κάνεις να επανεξετάσεις τις οικονομικές σου προτεραιότητες και πώς διαμορφώνεις τον προϋπολογισμό σου. Το απόγευμα το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ενισχύει την ανάγκη να βρεθείς με οικεία πρόσωπα και να περάσεις όμορφες στιγμές χαλαρώνοντας από πιθανά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζεις.

Σήμερα εκμεταλλεύσου την  τρυφερή ατμόσφαιρα που συνδυάζεται μοναδικά με τον αισθησιασμό και που μπορεί να απογειώσει τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα δημιουργήσουν έντονο συναισθηματισμό και  έξαψη.

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και επιχειρεί να κινητοποιηθείς δυναμικά σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς απαιτείς με τον τρόπο σου να καλύψουν τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου τις ανάγκες που έχεις. Η σύνοδος της με τον Κρόνο εντείνει τις ευθύνες και μπαίνεις σε μία διαδικασία να σκεφτείς καλά εάν πρόσωπα και καταστάσεις που υπάρχουν στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που έχεις. Πρόσεξε γιατί μπορεί να υπάρξει ψυχρότητα με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου. Το απόγευμα το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί εξαιρετικές προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα και να αφήσεις πίσω ότι σε προβληματίζει.

Σήμερα μην είσαι αυστηρός με το/η σύντροφό σου, προσπάθησε να περάσεις όμορφες στιγμές διασκέδασης που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά για τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που μπορεί να σε απαλλάξουν από άγχη και να σου χαρίσουν στιγμές ευχαρίστησης.

  

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και έντονη είναι η μοναχικότητα καθώς τραύματα και απωθημένα του παρελθόντος κατακλύζουν το μυαλό σου και δεν σου είναι εύκολο να σκεφτείς ξεκάθαρα. Η σύνοδος της με τον Κρόνο επιβαρύνει τη διάθεση σου και μπορεί να νιώθεις απογοήτευση για όλα αυτά που σε έχουν στιγματίσει αλλά και ματαιότητα για το αν θα καταφέρεις κάποια στιγμή να τα ξεπεράσεις. Εμπιστεύσου την τέχνη και τη μουσική για να μπορέσεις να βελτιώσεις τη διάθεσή σου. Το απόγευμα το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε βοηθά να ισορροπήσεις και να επιδιώξεις να βρεθείς με λίγους και καλούς περνώντας ένα ήρεμο βράδυ.

Σήμερα η απογοήτευση δεν θα βοηθήσει το να εκφραστούν τα έντονα συναισθήματα στο/η σύντροφό σου, προσπάθησε να την αφήσεις στην άκρη και να χαρείς τις στιγμές μαζί του.  Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και αυτό να σε οδηγήσει στη  θλίψη και τη μοναχικότητα.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και έχεις την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού του περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για σένα να κινητοποιηθείς από κοινού σε νέους στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να σχεδιάσετε. Η σύνοδος της με τον Κρόνο σε οδηγεί στο να δεις με λογική και ωριμότητα τα επόμενα βήματα που πρέπει να δρομολογηθούν, ώστε η προσπάθεια που καταβάλεις με φιλικά πρόσωπα να στεφθεί με επιτυχία και να επιτύχετε τα όνειρά σας. Το απόγευμα το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου ανεβάζει το κέφι και τη διάθεση για διασκέδαση επηρεάζοντας και τους γύρω σου και δημιουργώντας υπέροχη ατμόσφαιρα.

Σήμερα συντονίζοντας τις δυνάμεις σας στο να επιτύχετε σχέδια που έχετε θέσει από κοινού με το ταίρι σου δημιουργεί τις καλύτερες βάσεις για τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον καθώς πρωταγωνιστείς με το κέφι και τη διάθεση για ονειροπόληση.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​