Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 13 Μαΐου 2019

ezsayr ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και έχεις στραφείς σε ότι αφορά την καθημερινότητα, καθώς το πιθανότερο είναι να αναλάβεις περισσότερες υποχρεώσεις ή αγγαρείες στη δουλειά και να επιφορτιστεί το πρόγραμμά σου προκαλώντας σου άγχος και γκρίνια. Προσοχή  γιατί μπορεί να γίνεις έντονα επικριτικός και αυτόν  προκαλέσει δυσαρέσκεια στους γύρω σου. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Ταύρο σου δίνει την ευκαιρία να μιλήσεις σε εργασιακό επίπεδο για τα πλάνα σου, να προωθήσει λύσεις σε ζητήματα που έχει επιφορτιστεί και, γιατί όχι, να πραγματοποιήσεις συμφωνίες οικονομικού επιπέδου άκρως θετικές για εσένα.

Σήμερα λύνοντας ζητήματα της καθημερινότητας δημιουργούνται συνθήκες σταθερότητας και ασφάλειας στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να δείξουν το ενδιαφέρον τους, η επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο.  

 

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το κέφι βρίσκεται στα ουράνια, καθώς νιώθεις πιο χαρούμενος από ποτέ και επικεντρώνεσαι στο πώς να διασκεδάσεις, να περάσεις μοναδικά με το ταίρι ή την παρέα σου. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες μπαίνουν στο πρόγραμμα σου όπως θεατρικές παραστάσεις, κινηματογράφος. Το τρίγωνο της με τον Ερμή στην στον Ταύρο σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις σημαντικά ζητήματα που αφορούν δημιουργικές δράσεις ή να κάνεις εκ βαθέων συζητήσεις με το ταίρι σου που θα σε οδηγήσουν στο να  εκδηλώσεις τα συναισθήματά  σου βοηθώντας έτσι στο να απογειώσεις  την πίεση σου.

Σήμερα μην χάσεις την ευκαιρία για ειλικρινείς συζητήσεις με το/η σύντροφό σου που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία σήμερα, καθώς είσαι άκρως επικοινωνιακός και εκφραστικός.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και είναι σημαντικό για εσένα να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα της οικογένειάς σου, καθώς η ανάγκη για τρυφερότητα και θαλπωρή είναι διάχυτη. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή στην κυκλοθυμία που μπορεί να υπάρξει γιατί είναι αυτή που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Ταύρο σου δίνει την ευκαιρία να κάνει σημαντικές  συζητήσεις με οικεία σου πρόσωπα  και να λύσεις ζητήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σπουδαίες συμφωνίες σε ότι αφορά θέματα ακίνητης περιουσίας που σε ενδιαφέρουν.

Σήμερα μοναδικά μπορεί να είναι σήμερα για εσένα και το ταίρι σου, καθώς στιγμές για δύο στο προσωπικό σου χώρο δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό που επιθυμείς.  Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανή είναι μία γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό σου περιβάλλον, καθώς δείχνεις να επικοινωνείς άμεσα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και είναι ξεκάθαρο ότι η διάθεσή σου για να επικοινωνήσεις ιδιαίτερα με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος είναι έντονη. Πολλές μπορεί να είναι οι κοινωνικές εκδηλώσεις και τα πάρτι που θα είσαι προσκεκλημένος. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Ταύρο σου δίνει την ευκαιρία για άμεση επικοινωνία με όποιον συναναστραφείς και γνωρίσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές συζητήσεις σε ότι αφορά το εμπόριο ή τις δημόσιες σχέσεις πού να προωθήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σήμερα  η διάθεσή σου είναι στα ύψη και η επικοινωνία με το ταίρι σου άκρως θετική για να περάσετε όμορφες στιγμές και να κάνετε χαλαρές συζητήσεις μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία, καθώς η έντονη διάθεση για φλερτ θα προκαλέσει το ενδιαφέρον των γύρω σου.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και στρέφεις την προσοχή σου σε οικονομικά θέματα, γι’ αυτό και θέλεις να δρομολογήσεις λογαριασμούς και εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις. Είναι ευκαιρία να απολαύσεις χαλαρές στιγμές, πρόσεχε όμως γιατί σπατάλες και περιττά έξοδα μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Ταύρο μπορεί να σε οδηγήσει σε σημαντικές διαπραγματεύσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος για να υπάρξει πιθανή αύξηση του μισθού σου ή μπόνους. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις και σε σχέδια επαγγελματικού ενδιαφέροντος.

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου εκφράζοντας τα συναισθήματά σου που θα εντείνουν το πάθος.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές μπορεί να υπάρξουν, η επικοινωνία και το εξαιρετικό κλίμα ευνοεί τις όποιες εξελίξεις.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις συναισθηματικές σου ανάγκες, γι’ αυτό και δεν θα διστάσεις με δυναμισμό να διεκδικήσεις την προσοχή των γύρω σου και κυρίως του συντρόφου ή των συνεργατών σου. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Ταύρο σου δίνει τη δυνατότητα να εκφράσεις με αμεσότητα απόψεις και σκέψεις τόσο στο περιβάλλον σου όσο και σε παρέες που μπορεί να βρεθείς. Η αισιοδοξία σε διακρίνει και αυτό εντυπωσιάζει το περιβάλλον σου, παράλληλα έχεις την ευχέρεια να πείσεις για ότι πιστεύεις και για τις προτάσεις σου.

Σήμερα εκφράζοντας ότι νιώθεις έχεις την ευκαιρία να δείξεις στο ταίρι σου τα συναισθήματά σου και να έλξεις το άμεσο ενδιαφέρον του.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία, καθώς η επικοινωνιακή σου δεινότητα εντυπωσιάζει τους πάντες.

 

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και είναι έντονη η εσωστρέφεια και η διάθεση να απομακρυνθείς από όλους, καθώς καταστάσεις και πληγές του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο μυαλό σου και επιβαρύνουν την ψυχολογία σου. Προσπάθησε να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα για να ισορροπήσεις. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Ταύρο σε βοηθά να βρεις την ψυχική δύναμη που χρειάζεται και να συζητήσεις διεξοδικά ζητήματα που εκκρεμούν και σε στενοχωρούν με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά ή το ταίρι σου. Η ειλικρίνεια και η αμεσότητα στον λόγο σε χαρακτηρίζουν.

  

Σήμερα μοναδικές στιγμές συζήτησης με το ταίρι σου μπορεί να προκαλέσουν έντονο ερωτισμό, τρυφερότητα και πάθος,.  Αν είσαι ελεύθερος/η  οι επιστροφές του παρελθόντος δεν αποκλείονται, που θα σου κεντρίσουν και πάλι το ενδιαφέρον λόγω πιθανής εξομολόγησης συναισθημάτων που σε αναστατώνει.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και οι φιλικές σου σχέσεις είναι άκρως σημαντικές για εσένα, καθώς έχεις την ανάγκη να βρεθείς με φίλους, να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους και να εκφράσεις με αμεσότητα σκέψεις, απόψεις και ιδέες που μπορούν να συμμεριστούν και να τις στηρίξουν. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Ταύρο σου δίνει την ευκαιρία να προωθήσεις τις προτάσεις σου σε φιλικά σου πρόσωπα και δεν αποκλείεται να προκύψουν σημαντικές συνεργασίες που θα σου δώσουν εξαιρετική ώθηση σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα βρεθούν αρωγοί για να επιτύχεις στόχοι και φιλοδοξίες.

Σήμερα απόλαυσε χαλαρές στιγμές συζήτησης με το ταίρι σου και με φιλικά σας πρόσωπα που θα ομορφύνουν την ημέρα.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, οι σκέψεις και οι απόψεις σου θα εντυπωσιάσουν.

Τοξότης

  

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και στρέφεις την προσοχή σου σε επαγγελματικές υποχρεώσεις που μπορεί να προκύψουν και αυτό είναι κάτι που σε αγχώνουν. Σημαντικό είναι να πιστέψεις τον εαυτό σου γιατί οι δυνατότητές σου είναι υψηλές και μπορείς να εξελιχθείς σε επίπεδο καριέρας. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Ταύρο σε βοηθά σημαντικά στο να λύσεις ζητήματα της καθημερινότητας και της δουλειάς σου που μπορεί να σε προβλημάτιζαν. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα σχέδια και εξελίξεις που θα ωθήσουν προς την προσωπική σου εξέλιξη επαγγελματικά.

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου σε πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις που πρέπει να παρευρεθείς. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανό να υπάρξουν μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα παίξουν κομβικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και είναι ημέρα χαράς και διασκέδασης, καθώς η διάθεσή σου είναι στα ύψη και θέλεις να περάσεις μοναδικά με παρέες ή το ταίρι σου. Σημαντικό είναι για εσένα να βρεθείς με πρόσωπα που έχετε κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα και μπορείς να συζητήσεις μαζί τους διευρύνοντας τους ορίζοντές σου. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Ταύρο στο να δημιουργήσεις τις κατάλληλες δυνατές προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα όπου και αν βρεθείς και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σε επίπεδο σπουδών που να σε ενδιαφέρουν.

Σήμερα χαλαρές συζητήσεις με το ταίρι σου μπορεί να απογειώσουν το ερωτικό στοιχείο της σχέσης.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει, καθώς εντυπωσιάζεις με την εκφραστικότητά και την αισιοδοξία σου.

  

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και πιθανό είναι να νιώσεις εκνευρισμό από το πρωί, κάτι που δεν μπορείς να εξηγήσεις. Οικονομικά θέματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις έρχονται στο προσκήνιο και είναι σημαντικό όπλο σου η διαίσθηση, καθώς σε βοηθά στις θετικότερες για εσένα αποφάσεις. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Ταύρο μπορεί να λειτουργήσει άκρως βοηθητικά στο να δρομολογήσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με την οικογένεια. Οι ειλικρινείς συζητήσεις με τα οικεία σου πρόσωπα σας φέρνουν πιο κοντά από ποτέ και μπορούν να αποκαταστήσουν όποιες παρεξηγήσεις μπορεί να υπήρξαν.

Σήμερα εξέφρασε με ειλικρίνεια ότι νιώθεις στο ταίρι σου και είναι βέβαιο ότι αυτό που θα εισπράξεις θα σε κάνει να νιώσεις πιο ασφαλής από ποτέ.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα απογειώσει το καρδιοχτύπι και θα οδηγήσει σε άμεση ψυχική επαφή.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και είναι ξεκάθαρο ότι θέλεις να λύσεις ζητήματα που μπορεί να επηρεάζουν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς είναι σημαντικό για εσένα το να κρατήσεις τις ισορροπίες. Νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν σε ότι αφορά συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Ταύρο εντείνει την επικοινωνιακή προσέγγιση των πραγμάτων και δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε συμφωνίες που θα έχουν σχέση με το εμπόριο ή τις δημόσιες σχέσεις. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη και το ερωτικό παιχνίδι παίρνει φωτιά.

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που μπορεί να προβληματίζουν την σχέση σου και να αποκαταστήσεις την επικοινωνία με το ταίρι σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές νέες γνωριμίες μπορεί να σε ιντριγκάρουν, καθώς είναι άκρως επικοινωνιακός και γοητευτικός.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​