Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 16 Δεκεμβρίου 2019

asdias ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και είναι επιτακτική ανάγκη να στραφείς σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς νιώθεις ότι δεν μπορείς να λειτουργήσεις σε απλές καθημερινές υποθέσεις. Επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά τη διασκέδαση και το να περάσεις καλά με την παρέα, το ταίρι σου ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. Οι καλλιτεχνικές δράσεις είναι αυτές που κεντρίζουν το ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται να επιλέξεις να βρεθείς σε θεατρικές και κινηματογραφικές παραστάσεις που θεωρείς ότι καλύπτουν τα προσωπικά σου γούστα.

Σήμερα η γενναιοδωρία και ο ερωτισμός που σε χαρακτηρίζει παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η λάμπεις και γοητεύεις τους πάντες στο πέρασμά σου και είναι πιθανόν να έρθεις πολλά νέα πρόσωπα στη ζωή σου. 

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα δίνοντας τους την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις ότι έρχεσαι σε επαφή με τις ρίζες σου κάτι που σου δίνει τρυφερότητα και ζεστασιά.  Είναι πιθανό να απομονωθείς από την έντονη κοινωνικότητα και να μπεις σε μία διαδικασία εσωστρέφειας λόγω αναμνήσεων του παρελθόντος που έρχονται στο μυαλό σου αλλά και μιας πιθανής φάσεις απολογιστικού χαρακτήρα που μπορεί να περνάς. Προσοχή γιατί η κυκλοθυμία και η μεταβαλλόμενη διάθεση θα προκαλέσουν εντάσεις που θα επηρεάσουν σημαντικές σχέσεις για εσένα.

Σήμερα ο ρομαντισμός μπορεί να κυριαρχήσει σε προσωπικό επίπεδο και να απογειώσει τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η τα σκαμπανεβάσματα της διάθεσής σου δεν αφήνουν περιθώρια για έντονο ερωτικό παιχνίδι. 

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και στρέφεις το ενδιαφέρον σου στο να βρίσκεσαι με πρόσωπα που είναι κοντά σου και μπορείς να συζητήσεις και να επικοινωνήσεις μαζί τους. Είναι σημαντικό για εσένα να προωθήσεις εμπορικά ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν καθώς έχεις γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων και την πειθώ με τα επιχειρήματα που εκφράζεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κοντινές αποδράσεις λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην ψυχολογία σου αφού θα ξεφύγεις από τη ρουτίνα και την στείρα καθημερινότητα και θα απολαύσεις τις στιγμές.

Σήμερα καλά θα κάνεις να βγεις, να διασκεδάσεις, να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου, η επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Αν είσαι ελεύθερος/η η επικοινωνιακή σου δεινότητα θα πρωταγωνιστήσει σε πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και αυτό που σε απασχολεί κυρίως αυτή τη μέρα είναι να κλείσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε αγχώνουν και να σε απασχολούν έντονα. Καλά θα κάνεις βέβαια να μην αφεθείς και προχωρήσει σε πιθανές σπατάλες ή περιττά έξοδα γιατί είναι αυτό που μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερο πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου. Φρόντισε να περάσεις όμορφες στιγμές στην προσωπική σου ζωή καθώς το πάθος και ο ερωτισμός μπορεί να κυριαρχήσει αρκεί να αφήσεις τις  κτητικές διαθέσεις στην άκρη που θα προκαλέσουν ένταση και αντιπαράθεσης με το ταίρι σου.

Σήμερα  σημαντικό είναι να απολαύσεις τις έντονες αισθησιακές στιγμές που μπορεί να σου χαρίσει η προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ότι αφορά τον έρωτα καθώς θα σου χαρίσει ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου δίνοντάς σου τις την πρωτοβουλία των κινήσεων σε ότι αφορά την επαγγελματική και την προσωπική σου ζωή. Μη διστάσεις να κινηθείς σε ότι αφορά συνεργασίες που μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο γιατί είναι αυτές που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά τις αντιδράσεις σου γιατί δεν θα διστάσεις να γίνεις επιθετικός και εριστικός με πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν αντιλαμβάνονται τα θέλω και τις ανάγκες σου.  Αυτό όμως να είσαι βέβαιος ότι μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει για αυτό φρόντισε να ρίξεις τους τόνους και να κρατήσεις τις ανάλογες ισορροπίες.

Σήμερα εξέφρασε τι είναι αυτό που πραγματικά ζητάς από το ταίρι σου δώσε επίσης την ευκαιρία να σου εξηγήσει τι θέλει και αυτό από εσένα. Αν είσαι ελεύθερος/η  εντυπωσιάζεις με το δυναμισμό και τη γοητεία σου και αυτό ελκύει πολλά νέα πρόσωπα στη ζωή σου.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και μπαίνεις σε μία διαδικασία απομάκρυνσης από το ευρύτερο περιβάλλον σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να απομονωθείς και να βιώσεις τα έντονα συναισθήματα που νιώθεις. Πληγές και καταστάσεις του παρελθόντος μπορεί να παίξουν αρνητικό ρόλο στην ψυχολογία σου και να σε οδηγήσουν σε μελαγχολία. Φρόντισε να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων για να ξεφύγεις από τους προσωπικούς του δαίμονες.  Καλά θα κάνεις επίσης να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι αφορά την καθημερινότητα γιατί το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης θα οδηγήσει σε λάθη που μπορεί να σε εκθέσουν.

Σήμερα το ρομαντικό στοιχείο μπορεί να κυριαρχήσει στην προσωπική σου ζωή και να βιώσεις μοναδικές στιγμές για δύο με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν είναι πιθανό να επιστρέψουν και να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και πάλι στη ζωή σου. 

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και αυτό που επιδιώκεις κυρίως είναι να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού σου περίγυρου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εκφράσεις απόψεις, σκέψεις και πρωτοποριακές ιδέες που μπορεί να έχεις. Δεν θα διστάσεις να ενταχθείς σε ομαδικές δράσεις καθώς οι οργανώσεις και οι σύλλογοι που σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον είναι αυτοί που προσπαθούν να λειτουργήσουν βοηθητικά σε κοινωνικές ομάδες. Φρόντισε μόνο να μην γίνεσαι εμπρηστικός και επιθετικός με πρόσωπα που μπορεί να διαφωνούν μαζί σου γιατί οι αντιπαραθέσεις θα είναι έντονες και τα αποτελέσματα δυσάρεστα.

Σήμερα το να θέσεις κοινούς στόχους με το ταίρι σου είναι σαφές ότι θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ και θα λειτουργήσετε μοναδικά σαν ομάδα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από τις φιλικές παρέες που θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σου.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά την καριέρα σου και πιθανές υποχρεώσεις που φαίνεται να επωμίζεται σε καθώς δεν αποκλείεται να πρέπει να ανταποκριθείς σε δύσκολες συνθήκες που πιθανά να σε γεμίζουν άγχος. Καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στη συμπεριφορά σου γιατί το πιθανότερο είναι να συγκρουστείς με πρόσωπα που είναι σημαντικά σε ότι αφορά την καριέρα σου και να δημιουργηθούν προβλήματα. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τη συγκυρία για να δείξεις τις πραγματικές σου ικανότητες γιατί είναι αυτό που μπορεί να σε οδηγήσει στο να εξελιχθεί σημαντικά σε επαγγελματικό επίπεδο.

Σήμερα καλά θα κάνεις να αφήσεις στην άκρη πιθανή ένταση που μπορεί να υπάρχει στο επαγγελματικό πεδίο και να δώσεις χρόνο στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από τον επαγγελματικό χώρο μπορεί να παίξουν κυρίαρχο ρόλο και σε ότι αφορά στην προσωπική σου ζωή.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και σου δίνεται η ευκαιρία να στραφείς σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό που ανοίγουν νέους δρόμους μπροστά σου. Η διαφήμιση και η επικοινωνία μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο σε επαγγελματικό επίπεδο. γι’ αυτό εκμεταλλεύσου πιθανές ευκαιρίες που μπορεί να σου δοθούν. Γεγονός είναι ότι μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και πάλι πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος, καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένος για προτάσεις που μπορεί να περιλαμβάνουν διασκέδαση καλή παρέα συζητήσεις που ξεφεύγουν από τα τετριμμένα.

Σήμερα ο έρωτας και η διασκέδαση θα απογειώσουν την προσωπική σου ζωή και θα δώσουν νέα αισιόδοξη τροπή στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η το χιούμορ και η επικοινωνιακή σου χάρη θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να έλξεις νέα πρόσωπα στη ζωή σου. 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και σου δίνεται η ευκαιρία να στραφείς σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να έχουν μεγάλη σημασία για εσένα. Μπορείς να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου καθώς είναι αυτή που θα σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε επιτυχημένες αποφάσεις που θα δώσουν σημαντικά κέρδη. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς οι έντονες ανασφάλειες και φοβίες που έρχονται στην επιφάνεια μπορούν να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα και να οδηγήσουν τη σχέση σου σε ακραίες καταστάσεις.

Σήμερα μετουσίωσε το έντονο ψυχικό δυναμικό σε πάθος και ερωτισμό και δεν θα χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα προκαλέσει συναισθηματικό σεισμό στη ζωή σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και αυτό που κυρίως ενδιαφέρει είναι να επικεντρωθείς σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει ηρεμία και αρμονία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό βέβαια μπορεί να σε οδηγήσει στο να καταπιέσεις τις προσωπικές σου ανάγκες καθώς ο φόβος της μοναξιάς είναι έντονος και μπορεί να σε εγκλωβίσει σε καταστάσεις που δεν σε εκφράζουν. Φρόντισε να αφήσεις την υποχωρητικότητα στην άκρη και να εκφράσεις άμεσα αυτά που νιώθεις και θέλεις από το ταίρι σου ή τους συνεργάτες διεκδικώντας τη θέση σου στα πράγματα.

Σήμερα μοναδικές μπορείς να περάσεις στιγμές με το ταίρι σου καθώς η συντροφικότητα είναι αυτό που κυριαρχεί σε προσωπικό επίπεδο. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να προκύψει καθώς φλερτάρεις και αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. 

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και η καθημερινότητα  δείχνει τα δόντια της καθώς οι ρυθμοί αυξάνονται σημαντικά λόγω των επιπροσθέτως των ευθυνών και υποχρεώσεων που πιθανά έχεις αναλάβει. Αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο να εκδηλώσεις άμεσα έντονο άγχος νευρικότητα γκρίνια και ιδιαίτερα επικριτική στάση που μπορεί να ενοχλήσει τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά. Καλά θα κάνεις να περιορίσεις τη δυσαρέσκειά γιατί είναι αυτή που θα δημιουργήσει εντάσεις στο συνοδευτικό περιβάλλον. Εκτονώσου μέσω της γυμναστικής ή κάποιο είδος άσκησης που μπορεί να σε ισορροπήσει και να σε βοηθήσει να λειτουργήσεις με πιο ξεκάθαρο μυαλό.

Σήμερα το να γκρινιάζεις και να είσαι επικριτικός με το ταίρι σου θα οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις που θα σου στοιχίσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η η κούραση και η ένταση της καθημερινότητας δεν αφήνουν περιθώρια για ερωτικό παιχνίδι.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​