Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 25 Νοεμβρίου 2019

rterye ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό εντείνοντας την εσωστρέφεια και την ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου καθώς απωθημένα και ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να επηρεάσουν καθοριστικά τη διάθεσή σου. Πρόσεξε γιατί δεν αποκλείεται η καχυποψία και η νευρικότητα να εκτονωθούν σε ζήλια στη σχέση και να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα, μετουσίωσε αυτή σου την ενέργεια σε πάθος και δεν θα χάσεις. Το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και βοηθά να δημιουργήσεις ένα άκρως ρομαντικό κλίμα στην προσωπική σου ζωή και να περάσεις μοναδικές στιγμές αισθησιασμού με το ταίρι σου.

Σήμερα ιδανικές είναι οι συνθήκες σε προσωπικό επίπεδο εκμεταλλεύσου τις στιγμές για να απογειώσεις το ερωτικό στοιχείο στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα εκτοξεύσουν το καρδιοχτύπι, τον ρομαντισμό, τον αισθησιασμό.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και σου δίνεται η ευκαιρία να συναναστραφείς με το ταίρι σου ή τους συνεργάτες σου και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους ξεπερνώντας πιθανές καταστάσεις που μπορεί να σε προβλημάτισαν. Καλά θα κάνεις να εκδηλώσεις άμεσα και ειλικρινά και τις δικές σου ανάγκες γιατί το πιθανότερο είναι να καταπιεστής και να μην είσαι ικανοποιημένος με αυτό που βιώνεις. Το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί εξαιρετικές προϋποθέσεις για να περάσεις καλά σε παρέες που μπορείς να βρεθείς και να εξομαλύνει τις όποιες καταστάσεις έχουν διαταράξει τις σχέσεις σου φτιάχνοντας μοναδικό κλίμα.

Σήμερα ο ρομαντισμός και τρυφερότητα επικρατούν σε προσωπικό επίπεδο και δίνουν άλλη αίσθηση στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα φαίνεται ιδανική, καλά θα κάνεις να περάσεις όμορφα και να αφήσεις το χρόνο να δείξει πως πραγματικά μπορεί να κυλήσει.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και ασχολείσαι κυρίως με καθημερινές υποχρεώσεις και αγγαρείες που μπορεί να έχουν προκύψει και σε φορτίζουν ψυχολογικά  έντονα. Καλά θα κάνεις να εκτονώσεις το άγχος και τη νευρικότητα μέσω της γυμναστικής ή κάποιου είδους άσκησης που σου ταιριάζει, διαφορετικά οι συγκρούσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι είναι πολύ πιθανές. Το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σου δίνει την ευκαιρία να φύγεις από τη μιζέρια της ρουτίνας και να δημιουργήσεις ένα εξιδανικευμένο σκηνικό που μπορεί να σε απασχολούν καθημερινά ζητήματα όμως αυτό δεν σε αποτρέπει από το να διασκεδάσεις.

Σήμερα βάλε στη ρουτίνα, φαντασία και ονειρική διάθεση και είναι βέβαιο ότι θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από τον εργασιακό περίγυρό που θα δημιουργήσει ευχάριστα συναισθήματα και κέφι.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και πρωταγωνιστικό ρόλο έχει για εσένα ο έρωτας καθώς δεν θα διστάσεις να επικεντρωθείς στο να περάσεις καλά με το ταίρι σου διασκεδάζοντας και απολαμβάνοντας κάθε στιγμή μαζί του. Η τέχνη πρωταγωνιστεί στη σημερινή ημέρα γι’ αυτό και πιθανό είναι να βάλεις το πρόγραμμά σου κινηματογραφικές ή θεατρικές παραστάσεις που σου ταιριάζουν και σου αρέσουν. Το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες επηρεάζει τη διάθεση σου ακόμα περισσότερο και δημιουργεί ονειρεμένο σκηνικό στην προσωπική σου ζωή όπου πάθος και ρομαντισμός οδηγούν σε μοναδικές στιγμές.

Σήμερα τρυφερότητα και αισθησιασμός μπορούν να  δημιουργήσουν μοναδική ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να υπάρξει που φαίνεται ονειρική και δημιουργεί την αίσθηση ενός παραμυθιού. 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα της οικογένειας σου καθώς έχει ιδιαίτερη ανάγκη να νιώσει ζεστασιά, τρυφερότητα και αγάπη. Σημαντικό είναι να μπορέσεις να περιορίσεις την κυκλοθυμία που έρχεται στο προσκήνιο γιατί αυτή η μεταβαλλόμενη διάθεση μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και να χαλάσει όμορφη ατμόσφαιρα. Το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει την κατανόηση, την καλή διάθεση και την αίσθηση ότι ήρθε η ώρα να περάσεις μοναδικά με τα δικά σου πρόσωπα στο προσωπικό σου χώρο απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή μαζί τους.

Σήμερα ρομαντικό σκηνικό για δύο στο προσωπικό σου χώρο θα είναι ιδανικό για να απολαύσεις τον έρωτα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σε γεμίσουν ασφάλεια και τρυφερότητα.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα που είναι κοντινά σου γιατί είναι σημαντικό για εσένα να έρθεις σε επαφή μαζί τους, να συζητήσεις ζητήματα που σε απασχολούν, να διασκεδάσεις να περάσεις όμορφα την ώρα σου.  Γεγονός είναι ότι βαριέσαι εύκολα και αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει νευρικότητα που καλά θα κάνεις να ελέγξεις για να μην υπάρξουν προστριβές. Το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες  μπορεί να σε βοηθήσει να περάσεις μοναδικά δείχνοντας καλή διάθεση και αφήνοντας τον εαυτό σου σε χαλαρούς ρυθμούς με δικά σου πρόσωπα που μπορείτε να διασκεδάσετε μαζί.

Σήμερα εκμεταλλεύσου τις συνθήκες που επικρατούν για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου καθώς διασκέδαση και ρομαντισμός εναρμονίζονται και δίνουν υπέροχες στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το κοντινό περιβάλλον που θα δημιουργήσει  ονειρικό σκηνικό.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και επικεντρώνεσαι να περάσεις όμορφα με καλή παρέα σε ήρεμους και χαλαρούς ρυθμούς απολαμβάνοντας το καλό φαγητό το ποτό τη συζήτηση με κοντινά σου πρόσωπα. Φρόντισε να μην μπεις σε διαδικασία σπατάλης απλά και μόνο για να απολαύσεις τις στιγμές γιατί είναι αυτό που θα σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού και θα σε προβληματίσει αργότερα. Το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί εξιδανικευμένο σκηνικό σε όποιες παρέες και αν βρεθείς. Εκμεταλλεύσου τις συνθήκες για να περάσεις μοναδικά και με το ταίρι σου κάτι που θα σου δημιουργήσει η ασφάλεια.

Σήμερα ήρθε η ώρα και σταθερότητα και ρομαντισμό στη σχέση αυτό θα είναι αρκετό για να υπάρξει έντονος αισθησιασμός και πάθος. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει δημιουργώντας αίσθημα ασφάλειας και τρυφερότητας.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και είναι δύσκολο να περάσεις απαρατήρητος σε όποια παρέα κι αν βρεθείς καθώς η γοητεία, ο δυναμισμός και η ενεργητικότητά σου μαγνητίζουν τα βλέμματα των γύρω σου.  Σημαντικό είναι βέβαια να μην μπεις εγωκεντρικά μοτίβα και υποκειμενισμό που μόνο προβλήματα θα προκαλέσουν. Το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς καθώς είναι βέβαιο ότι η κατανόηση και η καλή διάθεση που δείχνεις θα τραβήξουν το ενδιαφέρον και θα εντυπωσιάσεις με τη συμπεριφορά σου.

Σήμερα δείχνοντας κατανόηση στις ανάγκες του/ης συντρόφου σου είναι βέβαιο ότι του δημιουργείς την αίσθηση και τη διάθεση να καλύψει τις δικές σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανόν να προκύψει και είναι αυτή που θα απογειώσει την ερωτική σου ζωή.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό εντείνοντας την ανάγκη να απομονωθείς από όλους και όλα καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να σε ταλαιπωρούν και να μην σε αφήνουν να ξεφύγεις.  Σημαντικό είναι να μπορέσεις μέσω της τέχνης, του εσωτερισμού και του διαλογισμού να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου, διαφορετικά δεν αποκλείεται να βουλιάξει στη μελαγχολία και την εσωστρέφεια. Το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε βοηθά να ξεφύγεις σε κόσμους μαγικούς και να αφήσεις πίσω την κατήφεια μπαίνοντας σε μοναδικές σκέψεις και όνειρα που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Υπέροχες στιγμές με το ταίρι σου μπορεί να υπάρξουν που θα σε ανανεώσουν.

Σήμερα ο ρομαντισμός κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και είναι αυτός που μπορεί να σε βοηθήσει να ορθοποδήσεις και να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν και δίνουν διαφορετική αίσθηση στον έρωτα. 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βρίσκεσαι μαζί τους και να εκφράζεις πιθανές προτάσεις που έχεις.  Οργανώσεις και σύλλογοι πρωταγωνιστούν στα ενδιαφέροντά σου γιατί είναι αυτό που σε ικανοποιεί κυρίως, το να συμμετέχεις και να προσπαθήσεις ομαδικό επίπεδο. Το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα με τους φίλους σου το κέφι είναι στα ύψη και η κατανόηση μεταξύ σας δεν αφήνει περιθώρια για αντιπαραθέσεις, συγκρούσεις ή πιθανές αντιδικίες που μπορεί να υπάρχουν.

Σήμερα ιδανικοί στόχοι μπορεί να τεθούν από εσένα και το ταίρι σου καθώς φαίνεται να υπάρχει απόλυτη κατανόηση μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον που ο κοινός τρόπος σκέψης και ο ιδεαλισμός θα σας φέρουν πιο κοντά.

  

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και επικεντρώνεσαι στο να λύσεις ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν σε ότι αφορά την καριέρα σου καθώς φαίνεται να έχεις αναλάβει ευθύνες και υποχρεώσεις που άμεσα πρέπει να λυθούν. Είναι καθοριστικό να προσπαθήσεις να συγκρατήσεις την ψυχραιμία σου και το άγχος γιατί διαφορετικά οι συγκρούσεις με ανώτερο σου είναι πολύ πιθανές. Το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε βοηθά να αποκτήσεις έντονη διαίσθηση σε πιθανές λύσεις που πρέπει να δώσεις και δεν αποκλείεται να σε καθοδηγήσει μοναδικά σε άκρως θετικές εξελίξεις.  Η καλή διάθεση και η κατανόηση πρωταγωνιστούν για να αποφευχθούν συγκρούσεις.

Σήμερα οι ευαισθησίες εντείνονται και είναι βέβαιο ότι μπορείς να αφήσεις στην άκρη τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και να χαρίσεις χρόνο στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα σου χαρίσει μοναδικά ρομαντικές στιγμές. 

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και πιθανό είναι να υπάρξουν εξελίξεις σε ότι αφορά σπουδές ή σεμινάρια που σε ενδιαφέρουν, νομικά ζητήματα ή επαφές στο εξωτερικό που σε απασχολούν. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις πιθανές προσκλήσεις από πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος για να περάσεις όμορφα μαζί τους διασκεδάζοντας και ξεφεύγοντας από τα τετριμμένα. Το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου σε βοηθά να πρωταγωνιστήσεις για τις φιλοσοφημένες ιδέες στην κατανόηση και την ιδεολογική προσέγγιση που δείχνεις τα πράγματα εντυπωσιάζοντας το περιβάλλον γύρω σου.  Μαγνητίζεις τα πλήθη και πιθανόν να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για σένα.

Σήμερα ο ρομαντισμός και η αισιοδοξία εναρμονίζονται και πιθανό είναι να δώσουν απίστευτες στιγμές πάθους για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πολλοί μπορεί να δείξουν το ενδιαφέρον τους για σένα αφού εντυπωσιάζεις με τον τρόπο που κινείσαι και συμπεριφέρεσαι.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​