Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 3 Φεβρουαρίου 2020

ryterew ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Κριός 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και το τετράγωνό της με τον Ερμή στον Υδροχόο μπορεί να δημιουργήσει έντονη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να αντιδράσεις απότομα σε πρόσωπα που συναλλάσσεσαι ή φίλους προκαλώντας προβλήματα στις σχέσεις σου. Αργότερα η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και σου δίνεται η ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς και να επικοινωνήσεις με κοντινά σου άτομα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις ευχάριστες στιγμές μαζί τους συζητώντας για διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Πιθανές είναι οι προσκλήσεις για διασκέδαση που καλό είναι να εκμεταλλευτείς για να περάσεις όμορφα.

Σήμερα φρόντισε η ένταση να μην επηρεάσει τη σχέση σου γιατί οι συγκρούσεις θα είναι έντονες. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν, αυτό που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον είναι η έντονα επικοινωνιακή διάθεση. 

Ταύρος 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και το τετράγωνό της με τον Ερμή στον Υδροχόο μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις λόγω εκνευρισμού με πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντός σου ή συνεργάτες γι’ αυτό φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Αργότερα η Σελήνη περνάει στους Διδύμους επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς το πιθανότερο είναι να μπεις σε διαδικασία έντονοι σκέψεις και αναθεωρήσεις των προτεραιοτήτων σου. Σημαντικό είναι βέβαια επίσης να μην μπεις σε έξοδα και σπατάλες που τελικά θα σας ευχαριστήσουν προσωρινά και περισσότερα προβλήματα θα σου δημιουργήσουν.

Σήμερα ο έντονος ρομαντισμός και το πάθος σε διακρίνει και αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να δημιουργήσεις ανάλογο σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός για να μην απομακρύνεις νέες γνωριμίες λόγω απερισκεψίας και εντάσεις. 

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και το τετράγωνό της με τον Ερμή στον Υδροχόο εντείνει τη διάθεση για συναισθηματικά ξεσπάσματα και δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο προβλήματα με κοντινά σου πρόσωπα που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Αργότερα η Σελήνη περνάει  στο ζώδιό σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να βγεις από την εσωστρέφεια και να πάρεις την πρωτοβουλία για να βγεις να διασκεδάσεις να κοινωνικοποιηθείς, να έρθεις σε επαφή με νέα πρόσωπα που μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε επίπεδο συνεργασιών αλλά και στον έρωτα.

Σήμερα όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σου και αυτό είναι κάτι που απολαμβάνεις γιατί θέλεις να βρίσκεσαι στο επίκεντρο τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανό να προκύψουν καθώς φαίνεται να διεκδικείς με δυναμισμό τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο ερωτικό παιχνίδι. 

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και το τετράγωνό της με τον Ερμή στον Υδροχόο είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα στις φιλικές σου σχέσεις αλλά και στην ερωτική σου ζωή καθώς φαίνεται ότι δεν μπορείς να ισορροπήσεις τη νευρικότητα. Αργότερα η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και το πιθανότερο είναι να επιδιώξεις να απομονωθείς από όλους και όλα καθώς έρχονται στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να τριβελίζουν το μυαλό σου  και να βαραίνουν έντονα την ψυχολογία σου. Η στροφή στην τέχνη θα βοηθήσει στο να ισορροπήσεις τη διάθεση σου και να βγεις από τα αδιέξοδα.

Σήμερα η ανάγκη να εξιδανικεύσεις το ταίρι σου μπορεί να οδηγήσει στο να περάσεις ονειρικές στιγμές μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον, κράτησε μικρό καλάθι για να δεις τις πραγματικές τους προθέσεις. 

Λέων

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και το τετράγωνό της με τον Ερμή στον Υδροχόο εντείνει τον εκνευρισμό και τη διάθεση για κόντρες στις συνεργασίες και στην επαγγελματική σου ζωή καθώς φαίνεται αλλά να σκέφτεσαι και άλλα πραγματικά να εκφράζεις. Αργότερα η Σελήνη περνάει στους Διδύμους αλλάζοντας τη διάθεσή σου και δίνοντάς σου την ευκαιρία να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα καθώς είναι αυτό που σου αρέσει περισσότερο. Το να εκφράζεις τις προσωπικές σου απόψεις και τα όνειρά σου είναι ιδανικό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν φίλη που θα επιδιώξουν να σταθούν δίπλα σου σε κάθε προσπάθειά σου.

Σήμερα το να περάσεις καλά σε φιλικές παρέες με το ταίρι σου είναι κάτι που θα ευχαριστήσει και τους δύο και θα λειτουργήσει ανανεωτικά στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από ομαδικές προσπάθειες και οργανώσεις έρχονται νέες γνωριμίες πού θα προκαλέσουν το έντονο ενδιαφέρον σου. 

  

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και το τετράγωνό της με τον Ερμή στον Υδροχόο δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Αργότερα η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και στρέφεις την προσοχή σου σε επαγγελματικά ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να διεκπεραιώσεις. Η ανάγκη για κοινωνική καταξίωση και προβολή μπορεί να σε οδηγήσει σε έντονες προσπάθειες για εξέλιξη στην καριέρα σου, να θυμάσαι ότι το να δείξεις τις δυνατότητές σου είναι αυτό που θα σε οδηγήσει στο να αναρριχηθείς.

Σήμερα κοινωνικές εκδηλώσεις και υποχρεώσεις μπορεί να τρώνε το χρόνο σου και να μην σου επιτρέπουν να αφιερωθείς στο ταίρι σου, κάτι που θα προκαλέσει ένταση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν μέσα από το περιβάλλον της καριέρας σου, η συναισθηματική αποστασιοποίηση είναι αυτό που πρέπει να διαχειριστείς. 

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και το τετράγωνό της με τον Ερμή στον Υδροχόο δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο ανασφάλειες και φοβίες που θα επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή και θα προκαλέσουν ένταση με το ταίρι σου. Αργότερα η Σελήνη περνάει στους Διδύμους ανεβάζοντας την ψυχολογία σου καθώς βρίσκει στην αισιοδοξία που χρειάζεσαι για να δεις με θετική μάτια της ζωή. Προτάσεις από πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος για εξόδους είναι πολύ πιθανό να προκύψουν, απόλαυσε την διασκέδαση την παρέα και την συζήτηση γιατί αυτό είναι που σου δίνει φτερά.

Σήμερα πνευματικά ταξίδια είναι αυτό που σας ενώνει κυρίως με το ταίρι σου και δημιουργεί ιδανικές στιγμές για δύο. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από παρέες που διασκεδάζεις καθώς το χιούμορ και το κέφι σου κεντρίζουν την προσοχή και το ενδιαφέρον.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και το τετράγωνό της με τον Ερμή στον Υδροχόο δεν αποκλείεται να σε φέρει σε ρήξεις που μπορεί να επηρεάσουν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις γι’ αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και τη διάθεση για την παραθέσεις. Αργότερα η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και μπαίνει σε μία διαδικασία εσωστρέφειας καθώς ανασφάλειες και ενοχές έρχονται στην επιφάνεια και επιθυμούν την ένταση. Σκέψου καλά πριν εκφραστείς γιατί η ζήλια θα σε οδηγήσει στο να συγκρουστείς μετωπικά με το ταίρι σου και να δημιουργήσεις σκηνές που θα είναι δύσκολο να ξεπεραστούν.

Σήμερα σημαντικό είναι να επικεντρωθείς στον αισθησιασμό και τον πόθο και να μην αφήσεις τις φοβίες σου να κυριαρχήσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η η ταχυπαλμία που μπορεί να προκαλέσουν πιθανές νέες γνωριμίες είναι πρωτόγνωρη και τα συναισθήματα μοναδικά.

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και το τετράγωνό της με τον Ερμή στον Υδροχόο είναι πολύ πιθανό να σε οδηγήσει στο να αντιπαρατεθείς με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι στη δουλειά ή σε καθημερινό επίπεδο δημιουργώντας προβλήματα στην εξέλιξη των υποχρεώσεων σου. Αργότερα η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και η κοινωνικότητα σου αυξάνεται καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βγεις, να φλερτάρεις, να συναναστραφείς ανθρώπους που μπορούν να σε επιβεβαιώσουν. Η συντροφικότητα είναι κυρίαρχη ανάγκη και μπορεί να σε οδηγήσει σε συμβιβασμούς που τελικά αργότερα πιθανόν να μετανιώσεις.

Σήμερα η προσωπική σου ζωή και το ταίρι σου είναι το μοναδικό σου μέλημα κάτι που σε οδηγεί στο να βάλεις δεύτερη μοίρα τον εαυτό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανό να προκύψουν καθώς το ερωτικό σου ταπεραμέντο και η επικοινωνιακή σου δεινότητα κατακτούν τους πάντες.

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και το τετράγωνό της με τον Ερμή στον Υδροχόο και δεν αποκλείεται να εντείνει ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοεκτίμησης στο ταίρι σου, πρόσεξε γιατί η επιρροή στη σχέση σου θα είναι έντονα αρνητική και οι αντιπαραθέσεις δεν θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν εύκολα. Αργότερα η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και επικεντρώνεσαι σε πιθανές αγγαρείες και υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει στην καθημερινότητα. Αυτό είναι αρκετό για να αυξήσει το άγχος σου κατακόρυφα και να εκδηλώσεις γκρίνια και επικριτική διάθεση, προκαλώντας την δυσαρέσκεια των γύρω σου.

Σήμερα η καθημερινότητα μπορεί να οδηγήσει το να παραπονιέσαι συνέχεια στο ταίρι σου, αυτό όμως είναι κάτι που θα κουράσει. Αν είσαι ελεύθερος/η μην αφήσεις την κούραση των υποχρεώσεων να σε οδηγήσει στο σπίτι και να μην βρεθείς σε πιθανές παρέες όπου μπορείς να βρεις πρόσωπα που θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον.

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και το τετράγωνό της με τον Ερμή στο ζώδιό σου ενισχύει τη νευρικότητα και τη διάθεση για συγκρούσεις στην οικογενειακή εστία και δεν αποκλείεται να έρθεις σε έντονη αντιπαράθεση με πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντός. Αργότερα η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και σου δίνεται η ευκαιρία να ξεφύγεις από την κυκλοθυμία καθώς βρίσκεις την αυτοπεποίθησή σου και διεκδικείς την προσοχή των γύρω σου. Ο έρωτας παίζει πρωταρχικό ρόλο στην ημέρα και το πιθανότερο είναι να βρεθείς με το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει και να περάσεις μοναδικές στιγμές μαζί του.

Σήμερα απόλαυσε το χρόνο που μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου καθώς το ερωτικό στοιχείο κυριαρχεί. Αν είσαι ελεύθερος/η η γοητεία σου είναι απαράμιλλη και είναι βέβαιο ότι θα κινήσει το ενδιαφέρον πολλών που θα επιδιώξουν να βρεθούν δίπλα σου.

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και το τετράγωνό της με τον Ερμή στον Υδροχόο και δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος που θα επηρεάσουν τις σχέσεις με τον κοντινό περίγυρο, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Αργότερα η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να απολαύσεις στιγμές τρυφερότητας και ασφάλειας μαζί τους. Ασχολήσου με θέματα ακίνητης περιουσίας καθώς είναι βέβαιο ότι η διαίσθησή σου μπορεί να σου δείξει το δρόμο για να έχεις το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος.

Σήμερα η τρυφερή σου διάθεση είναι αυτή που μπορεί να δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα που θα απογειώσει την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η έντονη κυκλοθυμία και εσωστρέφεια δεν επιτρέπουν να βγει δυναμικά στο προσκήνιο και να διεκδικήσεις το ταίρι σου στον έρωτα.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​