Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 30 Δεκεμβρίου 2019

tryeryr ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Κριός 

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και το τετράγωνό της με τον Άρη στον Σκορπιό δημιουργεί ιδιαίτερη ένταση που μπορεί να εκδηλωθεί τόσο σε ότι αφορά τις φιλικές σου σχέσεις όσο και σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να έχεις. Αργά το απόγευμα η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες και μπαίνει σε μία διαδικασία εσωστρέφειας καθώς χάνεσαι σκέψεις και αναμνήσεις που έρχονται στο μυαλό σου και μπορεί να σε ταλαιπωρούν.  Η ψυχολογία σου χαλάει, κάτι όμως που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν ζητήματα της καθημερινότητας και υποχρεώσεις που θα πρέπει να διαχειριστείς με ξεκάθαρη σκέψη.

Σήμερα στιγμές για δύο με το ταίρι σου είναι αυτό που θα σε ικανοποιήσει περισσότερο από ποτέ. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να έρθουν και πάλι στη ζωή σου και να ζητήσουν μία δεύτερη ευκαιρία. 

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και το τετράγωνό της με τον Άρη στον Σκορπιό ανεβάζοντας την ένταση κατακόρυφα σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή και τις συνεργασίες σου, καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός για να μην υπάρχουν συγκρούσεις. Αργά το απόγευμα η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες και επικεντρώνεσαι να περάσεις όμορφες στιγμές  με φιλικά σου πρόσωπα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώθεις ότι μπορείς να εκφράσεις σκέψεις και απόψεις που έχεις με απώτερο σκοπό να γίνουν κοινές επιδιώξεις για όλους. Προσοχή μόνο σε τάσεις αλαζονείας και εγωκεντρισμού που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

Σήμερα οι κοινές επιδιώξεις με το ταίρι σου είναι αυτές που θα σας οδηγήσουν να λειτουργήσετε σαν ομάδα. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα  μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξουν πρόσωπα που θα δείξουν το έντονο ερωτικό τους ενδιαφέρον για σένα. 

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και το τετράγωνό της με τον Άρη στον Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει έντονες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον αλλά και πρόσωπα που συνεργάζεσαι σε καθημερινό επίπεδο δημιουργώντας προβλήματα στην εξέλιξη των υποθέσεων σου. Αργά το απόγευμα η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικές υποχρεώσεις οι ευθύνες που καλείσαι να αναλάβεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να δείξεις ότι μπορείς να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πρόσεξε μόνο να μην γίνεσαι απόλυτος στις σκέψεις και στις απόψεις σου γιατί αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα.

Σήμερα η νευρικότητα των πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν πρέπει να επηρεάσει τη σχέση σου γιατί θα οδηγήσει σε καυγάδες. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψουν νέες γνωριμίες σε κοινωνικές υποχρεώσεις που θα πρέπει να παρευρεθείς.

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και το τετράγωνό της με τον Άρη στον Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερη νευρικότητα σε ότι αφορά τις οικονομικές τους συναλλαγές αλλά και την ερωτική σου ζωή βάζοντας φωτιά σε υποθέσεις και σχέσεις. Αργά το απόγευμα η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες βοηθώντας σε να ισορροπήσεις και να βελτιώσει σημαντικά την ψυχολογία σου. Η αισιοδοξία και η χαρά έρχονται και πάλι και αυτό σε οδηγεί στο να βρεθεί σε πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον όπου μπορείς να περάσεις μοναδικά μαζί τους. Πρόσεξε μόνο πιθανές υποχρεώσεις γιατί αμέλεια μπορεί να οδηγήσει σε λάθη και παραλείψεις.

Σήμερα σημαντικό είναι να επικεντρωθείς στο να διασκεδάσεις με το ταίρι σου, κάτι που θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες καθώς εντυπωσιάζεις με το χιούμορ και το ερωτικό σου ταπεραμέντο. 

Λέων

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και το τετράγωνό της με τον Άρη στον Σκορπιό μπορεί να βάλει φωτιά στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή αλλά και σε οικογενειακές σχέσεις καθώς η εριστική σου διάθεση θα οδηγήσει σε συγκρούσεις που καλό είναι να αποφύγεις. Αργά το απόγευμα η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες και μπαίνεις σε μία διαδικασία έντονης εσωστρέφειας καθώς ανασφάλειες και φόβοι έρχονται στην επιφάνεια και καλείσαι να τους διαχειριστείς. Το πάθος κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή παράλληλα όμως μπορεί να γίνεις έντονα εξουσιαστικός και ελεγκτικός με το ταίρι σου κάτι που θα οδηγήσει στο να αντιπαρατεθείς με σφοδρό τρόπο χάνοντας το μέτρο.

Σήμερα το πάθος και ο ερωτισμός μπορεί να κυριαρχήσει στη σχέση σου, αρκεί να χαλιναγωγήσεις στη ζήλια που θα οδηγήσει σε συγκρούσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν κομβικές νέες γνωριμίες στη ζωή σου πού θα ανακινήσουν μοναδικά συναισθήματα.

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και το τετράγωνό της με τον Άρη στον Σκορπιό δεν αποκλείεται να φέρει ιδιαίτερες εντάσεις τόσο σε σχέσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά όσο και με κοντινά σου πρόσωπα γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Αργά το απόγευμα η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες και επικεντρώνει πια την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει η καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα με τους συνεργάτες και το ταίρι σου. Φρόντισε βέβαια να εκφράζεις και εσύ αυτά που έχεις ανάγκη για να μην βρεθείς να καταπιέζεσαι σε σχέσεις που δεν σε καλύπτουν.

Σήμερα η συντροφικότητα κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και μπορεί να δώσει μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα παίξει κυρίαρχο ρόλο σε προσωπικό επίπεδο.

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και το τετράγωνό της με τον Άρη στον Σκορπιό δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου που καλά θα κάνεις να αποφύγεις για να μην δημιουργηθούν προβλήματα στη σχέση σου. Αργά το απόγευμα η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες και καλείσαι να επικεντρωθείς σε καθημερινές υποθέσεις και αγγαρείες που μπορεί να έχεις αναλάβει στη δουλειά καθώς είναι αυτές που φαίνεται ότι κυριαρχούν και σου δημιουργούν έντονο άγχος. Φρόντισε να εκτονώσεις μέσω της γυμναστικής ή κάποιου είδους άσκησης που σου καλύπτει την ένταση για να μην υπάρξουν συγκρούσεις που θα δυναμιτίσουν το καθημερινό σου πρόγραμμα.

Σήμερα η ένταση των υποχρεώσεων μπορεί να μεταφερθεί στο ταίρι σου και να υπάρξουν έντονοι καυγάδες. Αν είσαι ελεύθερος/η  πρόσωπα μέσα από τον εργασιακό περίγυρο δεν αποκλείεται να δείξουν το ενδιαφέρον τους για σένα.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και το τετράγωνό της με τον Άρη στο ζώδιό σου μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα τόσο σε ότι αφορά σχέσεις με πρόσωπα της οικογένειας όσο και στις συνεργασίες σου για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός. Αργά το απόγευμα η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεση σου και ωθώντας σε στο να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να διασκεδάσεις με την παρέα, το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει. Φρόντισε να μην είσαι υπερβολικός τη συμπεριφορά σου γιατί αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα.

Σήμερα η διασκέδαση και ο αισθησιασμός θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο να ανανεωθεί η προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η λάμπεις και γοητεύει στους πάντες στο πέρασμά σου και αυτό θα φέρει πολλές νέες γνωριμίες κοντά σου.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​