Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου 2019

astdt 1 ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Κριός 

Η Σελήνη παραμένει για λίγες ακόμα ώρες στο Ζυγό και σου δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μετά το μεσημέρι περνάει στο Σκορπιό εντείνοντας τον εκνευρισμό, τις ανασφάλειες, τα απωθημένα. Πιθανό είναι να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα ή επιχειρηματικές δράσεις μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Το βράδυ η αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει σφοδρές συγκρούσεις στην προσωπική σου ζωή λόγω ζήλιας και καχυποψίας που μπορεί να έχεις κάτι που θα απομακρύνει το ταίρι σου.

Σήμερα αιφνιδίασε θετικά με μία βραδιά μόνο πάθος το ταίρι σου, διαφορετικά η ένταση θα πρωταγωνιστήσει στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ο εκνευρισμός και η εσωστρέφεια  δεν αφήνουν περιθώρια για να ασχοληθείς με το ερωτικό παιχνίδι. 

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει για λίγες ακόμα ώρες στο Ζυγό βοηθώντας σε στο να τακτοποιήσεις ζητήματα καθημερινότητας και αγγαρείες στη δουλειά που έχεις επωμιστεί. Μετά το μεσημέρι περνάει στο Σκορπιό και επικεντρώνεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου, καθώς επιδιώκεις να επικρατεί ηρεμία στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Το βράδυ η αντίθεση της με τον Ουρανό στο ζώδιό σου μπορεί να δημιουργήσει ένταση με το ταίρι σου ή με συνεργάτες που μπορεί να έχεις, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους γιατί οι συγκρούσεις μπορεί να είναι σφοδρές και να προκληθεί η απόσταση.

Σήμερα η ένταση μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στη σχέση σου προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου γιατί οι προστριβές δεν θα αποφέρουν τίποτα άλλο παρά ψυχρότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν αιφνιδιαστικά στη ζωή σου, ο εκνευρισμός που εκπέμπεις θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξή τους.

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει για λίγες ακόμα ώρες στο Ζυγό και έχεις την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την προσωπική σου ζωή αφού δείχνεις μεγάλη προσοχή στο/η σύντροφό σου. Μετά το μεσημέρι περνάει στο Σκορπιό αυξάνοντας τις υποχρεώσεις σε καθημερινό επίπεδο και στη δουλειά, κάτι που μπορεί να σου δημιουργήσει άγχος του πιεστικού προγράμματος που έχεις. Το βράδυ η αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικά ζητήματα στο προσκήνιο που να ανατρέπουν την καθημερινότητά σου και να σου δημιουργούν ένταση, γκρίνια και εμμονές.

Σήμερα η νευρικότητα είναι στα ύψη και η κούραση λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων μπορεί να εκτονωθεί στο ταίρι σου, προσπάθησε να το αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η ο εκνευρισμός και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα δύσκολα θα σου επιτρέψουν να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή.

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει για λίγες ακόμα ώρες στο Ζυγό δίνοντας σου τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την οικογένεια και θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να έχουν προκύψει. Μετά το μεσημέρι περνάει στο Σκορπιό ανεβάζοντας το κέφι και τη χαρά στα ύψη καθώς νιώθεις πιο σίγουρος για τον εαυτό σου από ποτέ και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό στο περιβάλλον σου και κυρίως στο/η σύντροφό σου. Το βράδυ η αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει έντονες αντιπαραθέσεις σε προσωπικό επίπεδο ή αιφνιδιαστικά γεγονότα που να δημιουργήσουν ένταση στη σχέση σου. Καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

Σήμερα μία έκπληξη μπορεί να απογειώσει τη σχέση σου για να σε βοηθήσει να αποφύγεις έντονες αντιπαραθέσεις που θα κοστίσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν αιφνιδιαστικά στο προσκήνιο, καλό είναι να θυμάσαι ότι το ίδιο ξαφνικά μπορεί να φύγουν. 

Λέων

Η Σελήνη παραμένει για λίγες ακόμα ώρες στο Ζυγό δίνοντάς σου τη δυνατότητα να κλείσεις ζητήματα εμπορικής φύσεως που μπορεί να σε ενδιαφέρουν ή να λήξεις θέματα που μπορεί να έχουν προκύψει με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος. Μετά το μεσημέρι περνάει στο Σκορπιό και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά την οικογένεια και πιθανά ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει. Το βράδυ η αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο ξαφνικά γεγονότα που θα εκτοξεύσουν την ένταση στο οικείο περιβάλλον και μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες συγκρούσεις με τα δικά σου πρόσωπα.

Σήμερα εριστικές στάσεις και νευρικότητα μπορεί να χαλάσουν τη ρομαντική ατμόσφαιρα της σχέση σου, απέφυγε το. Αν είσαι ελεύθερος/η  η κυκλοθυμία και ο εκνευρισμός δύσκολα θα σου επιτρέψουν να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή.

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει για λίγες ακόμα ώρες στο Ζυγό και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και λογαριασμούς  που μπορεί να σε απασχολούν. Μετά το μεσημέρι περνάει στο Σκορπιό αυξάνοντας τη διάθεση για επικοινωνία και κοινωνικότητα γι’ αυτό και το πιθανότερο είναι να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος και να απολαύσεις την παρέα τους. Το βράδυ η αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο εκτοξεύει τη νευρικότητα στα ύψη και δεν αποκλείεται να έρθεις σε έντονη αντιπαράθεση με κοντινά σου πρόσωπα δημιουργώντας πιθανά ψυχρότητα μεταξύ σας και απόσταση.

Σήμερα η ένταση δεν αποκλείεται να επηρεάσει και την προσωπική σου ζωή, κάνε το κάτι διαφορετικό που θα βοηθήσει στο να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου και θα αποφύγεις τις κόντρες.  Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μπορεί να έρθουν ξαφνικά στη ζωή σου και να βιώσεις τον κεραυνοβόλο έρωτα, προσπάθησε να περιορίσεις τον εκνευρισμό που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει.

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει για λίγες ακόμα ώρες στο ζώδιό σου και έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις στο/η σύντροφο ή στους συνεργάτες σου τις ανάγκες σου ευελπιστώντας να γίνουν κατανοητές. Μετά το μεσημέρι περνάει στο Σκορπιό επικεντρώνοντας την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα και συγκεκριμένα σε λογαριασμούς ή εκκρεμότητες που μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Το βράδυ η αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο πιθανά να ανεβάσει την ένταση στα ύψη και δεν αποκλείεται να έρθει σε μετωπική σύγκρουση με το ταίρι σου καθώς το πείσμα, η νευρικότητα και η αδιαλλαξία μπορεί να πρωταγωνιστήσουν και να επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σου.

Σήμερα αιφνιδίασε με θετικό τρόπο το ταίρι σου για να αποφύγεις ζήλιες και σκηνές που μόνο σε εκρηκτικές διαμάχες θα οδηγήσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η ο εκνευρισμός είναι στα ύψη και δύσκολα θα επιλέξεις να βγεις να διασκεδάσεις να φλερτάρεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει για λίγες ακόμα ώρες στο Ζυγό και έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις θέματα που εκκρεμούν και μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια και θλίψη. Μετά το μεσημέρι περνάει στο ζώδιό σου βοηθώντας σε να βγεις δυναμικά στο προσκήνιο και να διεκδικήσει στο πρωταγωνιστικό ρόλο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το βράδυ η αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο προκαλεί νεύρα και έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξει τελικά ψυχρότητα που θα σου στοιχίσει. 

Σήμερα ξαφνικά γεγονότα ή νευρικότητα μπορεί να χαλάσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου και να υπάρχει ψυχρά με το ταίρι σου, μην του επιτρέψεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα έρθουν κεραυνοβόλα στη ζωή σου, όμως είναι προτιμότερο να μην απαντήσεις γιατί μπορεί να φύγουν το ίδιο αιφνιδιαστικά.

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει για λίγες ακόμα ώρες στο Ζυγό και μπορεί να τακτοποιήσει ζητήματα που πιθανά απασχολούν φιλικές σου σχέσεις ή στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Μετά το μεσημέρι περνάει στο Σκορπιό εντείνοντας τη μελαγχολία την εσωστρέφεια και τις ανασφάλειες, κάτι που γίνεται άμεσα αντιληπτό από τους γύρω σου αφού επιδιώκεις να απομακρυνθείς από όλους και όλα. Το βράδυ η αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο πιθανά να φέρει ξαφνικά ζητήματα καθημερινότητας στο προσκήνιο που θα σε οδηγήσουν σε ξεσπάσματα και θα επηρεάσουν σημαντικά σχέσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά.

Σήμερα το ονειρικό στοιχείο που μπορεί να επικρατήσει η σχέση σου δυναμιτίζεται από ένταση και συναισθηματικά ξεσπάσματα που μόνο θα απομακρύνουν το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος μπορεί να υπάρξουν αιφνιδιαστικά, ο εκνευρισμός όμως μπορεί να δημιουργήσει συγκρουσιακές συνθήκες. 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει για λίγες ακόμα ώρες στο Ζυγό δίνοντάς σου τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις θέματα επαγγελματικής φύσεως που έχεις αναλάβει για να διεκπεραιώσεις. Μετά το μεσημέρι περνάει στο Σκορπιό στρέφοντας την προσοχή σου στις φιλίες και σε κοινούς στόχους που μπορείς να θέσεις με πρόσωπα που θα σε φέρουν πιο κοντά στα όνειρά σου. Το βράδυ η αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει ένταση σε φιλικό επίπεδο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σφοδρές αντιπαραθέσεις που τελικά θα οδηγήσουν στην απομάκρυνση σου από πρόσωπα που μέχρι τώρα είναι σημαντικά για σένα.

Σήμερα διαφωνίες για κοινούς στόχους και σχέδια μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις με το ταίρι σου που καλό είναι να αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα σηματοδοτήσουν κάτι το ανατρεπτικό στη ζωή σου.

  

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει για λίγες ακόμα ώρες στο Ζυγό δίνοντάς σου την ευκαιρία να τακτοποιήσεις σπουδές, νομικά ζητήματα που σε απασχολούν και θέματα σε σχέση με το εξωτερικό και επαφές που έχει με πρόσωπα εκεί. Μετά το μεσημέρι περνάει στο Σκορπιό προσανατολίζονταν σε στην καριέρα σου και σε υποχρεώσεις που μπορεί να αυξηθούν και να εμφανιστείς, κάτι που θα σου προκαλέσει άγχος. Το βράδυ η αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο πιθανά να φέρει στο προσκήνιο ένταση με ανώτερους σου σε επαγγελματικό επίπεδο ή αιφνιδιαστικά γεγονότα που θα ανατρέψουν τα σχέδια στην καριέρα σου και θα εκτοξεύσουν τον εκνευρισμό στα ύψη.

Σήμερα η νευρικότητα λόγω επαγγελματικών ζητημάτων μπορεί να επηρεάσει τη σχέση σου, μην το επιτρέψεις γιατί οι αντιπαραθέσεις θα είναι σφοδρές. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει ξαφνική νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό χώρο, η ένταση που σου δημιουργεί πιθανά να οδηγήσει σε προστριβές.

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει για λίγες ακόμα ώρες στο Ζυγό και μπορείς να κλείσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους ή ότι αφορά επιχειρηματικές δράσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Μετά το μεσημέρι περνάει στο Σκορπιό απογειώνοντας το κέφι, τη χαρά, την αισιοδοξία, κάτι που θα σε οδηγήσει στο να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου φιλικού και συγγενικού του περιβάλλοντος για να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους. Το βράδυ η αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει νευρικότητα σε συζητήσεις με πρόσωπα που θα βρεθείς ή αιφνιδιαστικά γεγονότα που πιθανά να οδηγήσουν σε κόντρες και να χαλάσουν την καλή σου διάθεση. 

Σήμερα η θετικότητα θα πρέπει να επικρατήσει και στην προσωπική σου ζωή απέφυγε αντιπαραθέσεις που  μόνο νεύρα θα προκαλέσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η κεραυνοβόλες νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν, οι προστριβές μόνο απόσταση θα φέρουν.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​