Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 6 Μαΐου 2019

hpsovhpsh ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΑΪΟΣ 2019

Κριός

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και η επικοινωνία έχει την τιμητική της. Η ανάγκη να μιλήσεις και να έρθεις σε επαφή με τα κοντινά σου πρόσωπα είναι διάχυτη, γι’ αυτό δεν θα διστάσεις να επιδιώξεις να βγεις με αδέρφια, ξαδέρφια, κοντινούς φίλους για να έχεις χαλαρές συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να περάσεις όμορφα τη μέρα σου. Μετακινήσεις κοντινές μπορεί να υπάρξουν με αφορμή πιθανά επαγγελματικά ζητήματα που θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά για τη διάθεσή σου. Μην χάσεις προσκλήσεις για πάρτι και κοινωνικές εκδηλώσεις, καθώς θα πρωταγωνιστήσεις με την επικοινωνιακή σου δεινότητα.

Σήμερα μία κοντινή απόδραση με το ταίρι σου θα λειτουργήσει ευεργετικά για τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η οι νέες γνωριμίες είναι πιθανές καθώς είσαι άκρως επικοινωνιακός και το χιούμορ σου αποτελεί ακαταμάχητο όπλο.

 

Ταύρος

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και προσανατολίζεσαι σε ότι αφορά τα οικονομικά σου ζητήματα, καθώς λογαριασμοί και εκκρεμότητες έρχονται στο προσκήνιο και προσπαθείς να δρομολογήσεις την τακτοποίησή τους. Συναισθηματικά, είναι γεγονός ότι συνδέεις το εισόδημά σου με την προσωπική σου αξία και γι’ αυτό μπορεί να νιώθεις έντονα ανασφαλής σε περίπτωση που δεν σε ικανοποιεί. Καλό είναι να προσπαθήσεις να απεμπλέξεις αυτά τα δύο, καθώς δεν δίνεις αυτό που πραγματικά αξίζει στον εαυτό σου και επικεντρώνεσαι σε υλικά αγαθά που σε οδηγούν στο να χάνεις την αυτοπεποίθησή σου.

Σήμερα το πάθος και ο ερωτισμός μπορεί να κυριαρχήσει αρκεί να περιορίσεις ζήλια και κτητικότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από χαλαρές στιγμές και ήρεμες παρέες νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που να εκτοξεύσει την έξαψη.

Δίδυμοι

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις συναισθηματικές σου ανάγκες και πώς αυτές θα τις εκφράσεις στο περιβάλλον σου και κυρίως στο ταίρι ή τους συνεργάτες σου. Σημαντικό είναι για εσένα να είσαι το επίκεντρο της προσοχήςς, γι’ αυτό θα προσπαθήσεις να κάνεις τα πάντα για να στραφούν όλοι σε εσένα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι ιδιαίτερα εγωιστικές, υποκειμενικές και παρορμητικές τάσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν στο να συγκρουστείς με πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν αντιλαμβάνονται αυτά που νιώθεις ή αυτά που έχεις ανάγκη.

Σήμερα εξέφρασε όλα αυτά που θέλεις από το σύντροφό σου, δώσε του όμως χώρο να εκφράσει και ο ίδιος τις δικές του ανάγκες.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες καθώς εντυπωσιάζεις με το δυναμισμό και την ενεργητικότητα σου.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και γίνεται εντονότερη από ποτέ η εσωστρέφεια και η μοναχικότητα, καθώς έρχονται στην επιφάνεια καταστάσεις και πληγές του παρελθόντος επηρεάζοντας την ψυχολογία σου. Είναι άμεση ανάγκη να ασχοληθείς με την τέχνη ή το διαλογισμό γιατί μέσω αυτών θα μπορέσεις να ισορροπήσεις και να μην βουλιάξεις στην κατήφεια ή τη θλίψη. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις την καθημερινότητα καθώς το μυαλό δεν συγκεντρώνεται εύκολα και μπορεί να κάνεις λάθη, παράλληλα όμως μπορεί να έρθει στο φως παρασκήνιο στη δουλειά που θα πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία.

Σήμερα επεδίωξε στιγμές για δύο μακριά από αδιάκριτα βλέμματα που θα εκτοξεύσουν το ρομαντισμό και την τρυφερότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές του παρελθόντος είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν, προσπάθησε να μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Λέων

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και αυτό που κυρίαρχα έχεις ανάγκη είναι να στραφείς στο φιλικό σου περιβάλλον, να επικοινωνήσεις μαζί τους, να εκφράσεις απόψεις και ιδέες που μπορεί να έχεις, καθώς η πρωτοποριακή σου στάση θα κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών και το πιθανότερο είναι να επιδιώξουν να σταθούν δίπλα σου βοηθώντας σε στο να επιτύχεις τους στόχους σου. Οι ομαδικές δράσεις μπαίνουν στο πρόγραμμά σου, καθώς λειτουργείς εξαιρετικά μέσα από κοινές προσπάθειες και όνειρα με άλλα πρόσωπα με τα οποία έχεις παρόμοιες ανησυχίες. Προσοχή μόνο γιατί μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα απαξιωτικός και εριστικός με όποιον δεν συμφωνεί με τις απόψεις σου.

Σήμερα κοινές προσπάθειες ή φιλοδοξίες με το ταίρι σου θα σας φέρουν πιο κοντά.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά για την προσωπική σου ζωή.

Παρθένος

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αυξάνονται, καθώς πιθανές ευθύνες προστίθεται στις ήδη υπάρχουσες και αυτό μπορεί να σου δημιουργεί εντονότερο άγχος. Είναι γεγονός όμως ότι έχεις την υπευθυνότητα, τη διάθεση για να εργαστείς σκληρά και τη μεθοδικότητα για να ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι χρειαστεί να αναλάβεις. Σημαντικό είναι να μπορέσεις να αποφύγεις πιθανές προστριβές ή καβγάδες με ανώτερους σου και πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου, καθώς η αδιαλλαξία και η ακαμψία στη σκέψη θα δημιουργήσουν προβλήματα.

Σήμερα  υποχρεώσεις και ευθύνες της καριέρας μπορεί να μην αφήσουν χρόνο για το ταίρι σου, πρόσεξε όμως γιατί θα προκληθούν εντάσεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα παίξουν σημαντικό ρόλο και στην προσωπική σου ζωή.

 

Ζυγός

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και το κέφι απογειώνεται, καθώς νιώθεις πιο αισιόδοξος και πιο χαρούμενος από ποτέ. Προσανατολίζεσαι σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια που σε ενδιαφέρουν, καθώς πιθανός στόχος σου είναι να ανοίξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Η επικοινωνία με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον είναι πιθανή, γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να δεις πρόσωπα που έχεις να βρεθείς εδώ και καιρό. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός γιατί ο φανατισμός με τον οποίο υπερασπίζεσαι τις απόψεις σου μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις και να χαλάσεις το καλό κλίμα της ημέρας.

  

Σήμερα η διασκέδαση και ο έρωτας κυριαρχούν γι’ αυτό μη χάσεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανό να προκύψουν μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα απογειώσουν τη χαρά και την αισιοδοξία.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και από το πρωί υπάρχει διάχυτος ένας εκνευρισμός που δεν μπορείς να εξηγήσεις από που προκαλείται. Φόβοι και ανασφάλειες μπορεί να έρθουν στο φως και καλείσαι να τους διαχειριστείς με ψυχραιμία, διαφορετικά μπορεί να εκτονωθείς με απότομο και χειριστικό τρόπο στο ταίρι σου. Είναι ιδανική ημέρα για να προωθήσεις οικονομικά θέματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, καθώς η διαίσθησή σου σε καθοδηγεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τις θετικότερες για σένα εξελίξεις.

Σήμερα το πάθος είναι στα ύψη, πρόσεξε γιατί ζήλια και καχυποψία μόνο εντάσεις θα δημιουργήσουν τη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανόν να προκύψουν που θα σου κόψουν την ανάσα δίνοντας άλλη διάσταση στον έρωτα.

Τοξότης

  

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και επικεντρώνεις την προσοχή σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και πώς θα καταφέρεις να κρατήσεις τις πολυπόθητες για σένα ισορροπίες, καθώς ο ενδόμυχος φόβος της μοναξιάς είναι έντονος. Έχεις τη διάθεση να ακούσεις και να ικανοποιήσεις το ταίρι ή τους συνεργάτες σου, αυτό όμως σε οδηγεί στο να καταπιέσεις τις προσωπικές σου ανάγκες  γι’ αυτό είναι προτιμότερο να εκφράσεις και εσύ αυτά που νιώθεις και πιστεύεις, διαφορετικά να είσαι βέβαιος ότι αργά ή γρήγορα θα εκτονωθούν και μάλιστα με απότομο τρόπο.

Σήμερα μπορείς να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου καθώς η διάθεση επικοινωνίας και κοινωνικότητας είναι στα ύψη. Αν είσαι ελεύθερος/η η γοητεία και το ταπεραμέντο σου θα είναι πόλος έλξης για πολλές νέες γνωριμίες που θα πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή.

Αιγόκερως

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και η καθημερινότητα έρχεται στο επίκεντρο της προσοχής, καθώς υποχρεώσεις και αγγαρείες της δουλειάς και αλλαγές στον προγραμματισμό δημιουργούν ένταση και άγχος που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Καλό είναι να αποφύγεις να γίνεσαι επικριτικός με τους γύρω σου και να αφήσεις στην άκρη την τελειομανία για να  μην επιβαρύνεις ψυχολογικά τον εαυτό σου. Η γυμναστική ή σπορ που σου αρέσουν μπορούν να μπουν στην καθημερινότητα για να εκτονώσεις το στρες πριν σε καταβάλει. Είναι ευκαιρία να αλλάξεις τις διατροφικές σου συνήθειες προσπαθώντας έτσι να δώσεις περισσότερη ενέργεια στον εαυτό σου.

Σήμερα μην επιτρέψεις την γκρίνια και στο άγχος της καθημερινότητας να επηρεάσει τη σχέση σου, προσπάθησε να τα αφήσεις μακριά και να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η η ένταση του καθημερινού προγράμματος πιθανά να μη σου επιτρέψει να ασχοληθείς με την ερωτική σου ζωή.

  

Υδροχόος

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και είναι γεγονός ότι η διάθεσή σου ανεβαίνει κατακόρυφα, νιώθεις χαρούμενος και έτοιμος να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής. Είναι σημαντικό για εσένα να τραβήξεις την προσοχή των γύρω σου, γι’ αυτό και μπορεί να υποπέσεις σε υπερβολές εκδηλώνοντας έντονα τα συναισθήματά σου και κάνοντας αισθητή την παρουσία σου, καλά θα κάνεις λοιπόν να διατηρήσεις το μέτρο για να μην υπάρξει δυσαρέσκεια. Η τέχνη είναι κάτι που σε εμπνέει και σε απογειώνει και γι’ αυτό το πιθανότερο είναι να βάλεις στο πρόγραμμά σου ένα θεατρικό ή κινηματογραφικό έργο.

Σήμερα επικεντρώσου στο ταίρι σου και απογείωσε το συναίσθημα φτιάχνοντας ένα έντονο ερωτικό σκηνικό για δύο.  Αν είσαι ελεύθερος/η η γοητεία σου είναι στα ύψη και πολλές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

Ιχθύες

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και κυρίαρχη είναι η ανάγκη σου να στραφείς στις ρίζες σου, γι’ αυτό το πιθανότερο είναι να επιδιώξεις να βρεθείς με την οικογένειά σου για να νιώσεις τρυφερότητα, ζεστασιά, ασφάλεια. Αναμνήσεις του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σου και δεν αποκλείεται να κάνεις ένα μικρό απολογισμό των πεπραγμένων σου το τελευταίο καιρό, κάτι που θα σε οδηγήσει στο να γίνεις περισσότερο εσωστρεφής και μελαγχολικός. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις την κυκλοθυμία γιατί τα σκαμπανεβάσματα της διάθεσης σου είναι αυτά που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα με τους γύρω σου.

Σήμερα εκμεταλλεύσου τις στιγμές για να δημιουργήσεις το κατάλληλο ρομαντικό σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η εσωστρέφεια και η μοναχικότητα είναι πιθανόν να μην αφήσουν περιθώρια για να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​