Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 7 Οκτωβρίου 2019

Κριός 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και στρέφεις το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά φιλικές παρέες και ομαδικές προσπάθειες που θέλεις να ενταχθείς. Προσπάθησε μόνο να μην γίνεσαι εριστικός με πρόσωπα στο φιλικό περιβάλλον που διαφωνούν μαζί σου γιατί η ένταση θα είναι στα ύψη και δεν αποκλείεται να τσακωθείς. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στον Σκορπιό και τον Ουρανό στον Ταύρο απογειώνει την ένταση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σφοδρές συγκρούσεις που θα κοστίσουν στις φιλικές σχέσεις. Πιθανό είναι να ανατραπούν σχέδια και φιλοδοξίες, κάτι που θα σε εκνευρίσει πολύ.

Σήμερα  καλό είναι να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις για κοινούς στόχους με το ταίρι σου καθώς η ένταση είναι στα ύψη και οι καβγάδες δεν αποκλείονται. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανή μέσα από το φιλικό περίγυρο, ο εκνευρισμός όμως μπορεί να ενοχλήσει και να αλλάξει τα δεδομένα.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες που φαίνεται να αναλαμβάνεις και που μπορεί να λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου.  Έχεις την ευκαιρία να δείξεις τις ικανότητές σου και να υπάρξουν βήματα προς την προσωπική σου εξέλιξη, γι’ αυτό μην την χάσεις. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στον Σκορπιό και τον Ουρανό στο ζώδιό σου δημιουργούν εκρηκτικό κλίμα στον επαγγελματικό χώρο καθώς ασυνεννοησία και νευρικότητα μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες συγκρούσεις με ανώτερους σου ή πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου. Δείξε ψυχραιμία και απέφυγε τις σημαντικές συζητήσεις. 

Σήμερα η ένταση στον επαγγελματικό χώρο μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στη σχέση σου φρόντισε να μην εκτονωθεί στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, η νευρικότητα όμως μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και σου κινούν το ενδιαφέρον κυρίως ζητήματα σπουδών και σεμιναρίων που θέλεις να παρακολουθήσεις. Πιθανό είναι να υπάρξουν επαφές και προετοιμασίες για ταξίδια στο εξωτερικό που θα σου ανοίξουν νέους δρόμους μπροστά σου. Η καλή διάθεση είναι χαρακτηριστικό της ημέρας και πιθανό είναι να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντός σου για να διασκεδάσεις. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στον Σκορπιό και τον Ουρανό στον Ταύρο  εντείνει τη νευρικότητα και μπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις σε παρέες που θα βρεθείς, καλό είναι να μην μπεις σε προστριβές που μπορεί να κοστίσουν στη σχέση σου.

Σήμερα η μία κουβέντα μπορεί να φέρει την άλλη και το καλό κλίμα που επικρατεί στη σχέση να χαλάσει καθώς ο εκνευρισμός βρίσκεται στα ύψη. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικό είναι το γεγονός ότι οι διαφωνίες μπορεί να οδηγήσουν σε ψυχρότητα και σύγκρουση.

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και στρέφεις το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν σε σχέση με τράπεζες και ασφαλιστικούς οργανισμούς ή επιχειρηματικές κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Το ένστικτό σου είναι έντονο και μπορεί να σε βοηθήσει στο να πάρεις θετικές για σένα αποφάσεις. Προσοχή γιατί η καχυποψία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σου. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στον Σκορπιό και τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στην ερωτική σου ζωή καθώς η ζήλια εκδηλώνεται με συγκρουσιακό τρόπο και το αποτέλεσμα θα είναι καυγάδες και ένταση.

Σήμερα επικεντρώσου στο να περάσεις έντονα αισθησιακές στιγμές με το ταίρι σου και άφησε την καχυποψία και την περιέργεια στην άκρη που μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η η ένταση που νιώθεις δεν είναι εύκολο να ξεπεραστεί και να μπεις δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι. 

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και προσανατολίζεσαι στο να λύσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατεί ηρεμία και ισορροπία με το ταίρι και τους συνεργάτες σου. Καλά θα κάνεις να εκφράζεις τις ανάγκες σου γιατί υπάρχει τάση του να καταπιέζεις τον εαυτό σου και να ανέχεσαι καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στον Σκορπιό και τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να οδηγήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις καθώς ζητήματα στη δουλειά και στο σπίτι ανεβάζουν την ένταση κατακόρυφα και δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις  στο περιβάλλον σου δημιουργώντας προβλήματα.

Σήμερα προσοχή γιατί ο εκνευρισμός θα οδηγήσει στο να ειπωθούν κουβέντες που θα ενοχλήσουν και θα δημιουργήσουν ψυχρότητα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να προκύψουν, η νευρικότητα όμως θα είναι θα βάλει εμπόδια στην εξέλιξή τους.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο αυξάνοντας κατακόρυφα τις υποχρεώσεις και τις αγγαρείες σε εργασιακό και καθημερινό επίπεδο, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει ασφυκτικό πρόγραμμα στο οποίο θα πρέπει να ανταποκριθείς. Φρόντισε να μην γίνεσαι εμμονικός και επικριτικός με τους γύρω σου γιατί αυτό θα προκαλέσει δυσαρέσκεια ιδιαίτερα σε συναδέλφους. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στον Σκορπιό και τον Ουρανό στον Ταύρο εντείνει τον εκνευρισμό και μπορεί να γίνεις άκρως εριστικός και επιθετικός στο εργασιακό περιβάλλον διαφωνώντας με την πορεία ζητημάτων ή επιπλήττοντας πρόσωπα που εμπλέκονται σε θέματα που ασχολείσαι. 

Σήμερα  η νευρικότητα εκτονώνεται πιθανά στην προσωπική σου ζωή και οι συγκρούσεις δεν αποκλείονται. Αν είσαι ελεύθερος/η  η κούραση και η ένταση της καθημερινότητας δύσκολα θα αφήσουν χώρο για να ασχοληθείς με τον έρωτα. 

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και νιώθεις την αυτοπεποίθησή σου να ξεχειλίζει καθώς λάμπεις και μπορείς να κυριαρχήσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Αυτό που κυρίως ενδιαφέρει είναι να διασκεδάσεις να απολαύσεις κάθε στιγμή με το ταίρι και την παρέα σου και να επικεντρωθείς στον έρωτα φλερτάροντας και κατακτώντας το αντικείμενο του πόθου σου. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στον Σκορπιό και τον Ουρανό στον Ταύρο  αυξάνει κατακόρυφα τη νευρικότητα και δεν θα είναι δύσκολο να έρθει σε σύγκρουση με το ταίρι σου ή με πρόσωπα στην παρέα που διασκεδάζεις καθώς μπορεί να γίνεις εριστικός και άκρως επιθετικός σε περίπτωση που διαφωνείς ή αλλάξουν τα πλάνα που μπορεί να είχες.

Σήμερα μην επιτρέψεις στη νευρικότητα να κυριαρχήσει στην προσωπική σου ζωή γιατί μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες, όμως η ένταση που  εκδηλώνεις δεν αφήνει περιθώρια για θετική συνέχεια.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο επικεντρώνοντας την προσοχή σου σε οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν ή θέματα ακίνητης περιουσίας που πιθανά έχουν προκύψει. Η εσωστρέφεια είναι έντονη καθώς αναπολείς καταστάσεις που έχεις βιώσει κάτι που εντείνει την κυκλοθυμία και τη νευρικότητα. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στον Σκορπιό και τον Ουρανό στον Ταύρο ανεβάζει τον εκνευρισμό και την ένταση κατακόρυφα και δεν αποκλείεται να έρθεις σε σύγκρουση με πρόσωπα από την οικογένειά σου διαφωνώντας για το χειρισμό καταστάσεων που μπορεί να υπάρχουν. Ανατροπές σε θέματα ακίνητης περιουσίας δεν αποκλείονται που μπορεί να σε βγάλουν εκτός εαυτού.

Σήμερα το ρομαντικό στοιχείο δεν είναι εύκολο να κρατηθεί ζωντανό καθώς η ένταση κυριαρχεί και επηρεάζει και τις σχέσεις σου . Αν είσαι ελεύθερος/η τα νεύρα και η κυκλοθυμία δεν αφήνουν περιθώρια για να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικοινωνήσεις, να συζητήσεις, να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους.  Εμπορικές συμφωνίες μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο που σε ενδιαφέρουν έντονα, η πειθώ σου θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή τους. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στον Σκορπιό και τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να ανατρέψει την πορεία των συμφωνιών σου και αυτό να σε γεμίσει ένταση κάτι που θα οδηγήσει σε συγκρούσεις με πρόσωπα που συναλλάσσεται. Προσοχή γιατί δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις και σε κοντινά πρόσωπα.

Σήμερα το κέφι σου χαλάει και η ένταση που δημιουργείται μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να υπάρξουν, πρόσεξε πώς εκφράζεσαι γιατί είναι αυτό που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή τους. 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και ασχολείσαι κυρίως με ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Οικονομικά ζητήματα και λογαριασμοί έρχονται στο προσκήνιο που καλείσαι να τους  τακτοποιήσεις. Φρόντισε να μην προβείς σε περιττά έξοδα και σπατάλες γιατί είναι αυτό που θα βγάλει εκτός τον προϋπολογισμό σου. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στον Σκορπιό και τον Ουρανό στον Ταύρο εντείνει την ανασφάλεια και τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να έρθεις σε έντονη αντιπαράθεση με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι σε οικονομικό επίπεδο προκαλώντας συγκρούσεις. Πείσμα και κτητικότητα σε συνδυασμό με νεύρα δυναμιτίζουν το κλίμα στη σχέση σου.

Σήμερα φρόντισε να μην έρθεις σε έντονη αντιπαράθεση με το ταίρι σου γιατί οι κτητικές διάθεσης και ο εκνευρισμός σου δεν είναι εύκολο να ελεγχθούν. Αν είσαι ελεύθερος/η φόβοι και ανασφάλειες εντείνονται και το πιθανότερο είναι να μην ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή.

  

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο καθώς επιδιώκεις να γίνεις το επίκεντρο στο περιβάλλοντος σου εκφράζοντας τις ανάγκες σου. Θέλεις να γίνουν κατανοητές από το ταίρι και τους συνεργάτες σου και να προσπαθήσουν να σε ικανοποιήσουν. Σημαντικές θα είναι οι πρωτοβουλίες που θα πάρει σε επαγγελματικό επίπεδο βλέποντας ότι πιθανές συνεργασίες μπορούν να αποδώσουν πολλά. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στον Σκορπιό και τον Ουρανό στον Ταύρο εντείνει τον υποκειμενισμό, την επιθετικότητα και τα νεύρα και το πιθανότερο είναι να διαφωνήσεις με πρόσωπα σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο δημιουργώντας προβλήματα και συγκρούσεις.

Σήμερα ο εγωισμός και ο εκνευρισμός είναι κακοί σύμβουλοι και μπορεί να οδηγήσουν σε σφοδρές αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να προκύψει,, η δυσκολία στην επικοινωνία και η ένταση δεν αφήνουν περιθώρια για θετικές εξελίξεις. 

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και νιώθεις ότι θέλεις να απομακρυνθείς από όλους και όλα καθώς έρχονται στο μυαλό σου ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε έχουν πληγώσει και θολώνει. Φρόντισε να είσαι συγκεντρωμένος σε καθημερινά ζητήματα και εργασιακές υποχρεώσεις γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν λάθη  που θα σε εκθέσουν. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στον Σκορπιό και τον Ουρανό στον Ταύρο εντείνει το συναισθηματισμό και τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συναισθηματικά ξεσπάσματα σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου αλλά και στη δουλειά προκαλώντας ένταση και κατήφεια.

Σήμερα η τρυφερότητα και ο ρομαντισμός δεν είναι εύκολο να κυριαρχήσουν καθώς έντονη ευαισθησία και εκνευρισμός δημιουργούν εκρηκτικό κλίμα στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν και πιθανά να σε οδηγήσουν στο να ξεσπάσεις και να χάσεις τον έλεγχο.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​