Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 8 Ιουλίου 2019

htthtyft ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Κριός 

Η Σελήνη περνάει στο Ζυγό και σου δίνεται η δυνατότητα να ισορροπήσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς είναι πολύ σημαντικό για εσένα να επικρατεί ηρεμία τόσο με τους συνεργάτες όσο και με το ταίρι σου. Προσοχή μόνο γιατί μπορεί να καταπιεστείς και να υποχωρήσεις σε καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν, γι’ αυτό εξέφρασε αυτά που νιώθεις και έχεις ανάγκη. Το βράδυ το τετράγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να χαλάσει το κλίμα προσωρινά στη σχέση σου, καθώς πιθανά να νιώθεις ότι το ταίρι σου δεν αντιλαμβάνεται τις ανάγκες σου. Κόντρες για οικονομικά ζητήματα με συνεργάτες είναι πιθανές.

Σήμερα πιθανός εκνευρισμός να επηρεάσει τη σχέση σου λόγω της  αισθήσεις ότι υπάρχει έλλειμμα κατανόησης με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει, όμως δεν δείχνεις να ικανοποίησε απόλυτα από αυτήν. 

 

Ταύρος

Η Σελήνη περνάει στο Ζυγό και η καθημερινότητα δείχνει τα δόντια της, καθώς επιφορτίζεσαι υποχρεώσεις και  αγγαρείες που μπορεί να ανατρέψουν το πρόγραμμά σου και να λειτουργήσουν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Σημαντικό είναι να βρεις ένα μέσο εκτόνωσης του άγχους και η άσκηση είναι ένα από αυτά. Το βράδυ το τετράγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να σου προκαλέσει δυσθυμία, καθώς η ανάγκη σου να διασκεδάσεις δεν μπορεί να ικανοποιηθεί λόγω πιθανής κούρασης ή περαιτέρω υποχρεώσεων που μπορεί να υπάρχουν και να μη σου επιτρέπουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις. 

Σήμερα  η κούραση της καθημερινότητας μπορεί να εκδηλωθεί στη σχέση σου και οι συνέπειες να είναι αρνητικές. Αν είσαι ελεύθερος/η το πιθανότερο είναι σήμερα να προτιμήσεις να μείνεις σπίτι παρά να ασχοληθείς με το ερωτικό παιχνίδι.

Δίδυμοι

Η Σελήνη περνάει στο Ζυγό και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ότι σε κάνει χαρούμενο. Ο έρωτας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να βρεθείς με παρέες όπου θα φλερτάρεις, θα διασκεδάσεις και θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου. Πιθανό είναι να ασχοληθείς με δημιουργικές δραστηριότητες που σε ενδιαφέρουν. Το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή και τον Άρη τον Λέοντα σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει παλιότερα με πρόσωπο του κοντινού σου περιβάλλοντος για να περάσεις όμορφα κάτι που επιθυμείς έντονα.

Σήμερα μην αφήνεις ζητήματα να εκκρεμούν και να προβληματίζουν τη σχέση σου, ξεκαθάρισε ότι χρειάζεται και διασκέδασε με το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία που θα εντείνει το ερωτικό παιχνίδι και τη διάθεση για επικοινωνία.

Καρκίνος

Η Σελήνη περνάει στο Ζυγό και κυριαρχεί η αίσθηση του να βρεθείς με την οικογένειά σου, να νιώσεις τη θαλπωρή και τη ζεστασιά που σε κάνουν να αισθάνεσαι ασφαλής και σίγουρος. Η κυκλοθυμία μπορεί να είναι έντονη και δεν αποκλείεται η μεταβαλλόμενη διάθεσή σου να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις με οικεία πρόσωπα. Το βράδυ το τετράγωνο της με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου σού προκαλεί δυσθυμία και νευρικότητα και δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις στην οικογένεια ή στο/η σύντροφό σου μη ξέροντας τι θέλεις πραγματικά.

Σήμερα η ένταση που μπορεί να έχεις θα επηρεάσει την προσωπική σου ζωή, φρόντισε να μην εκδηλώσεις τη δυσθυμία στο ταίρι σου προκαλώντας προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η η νευρικότητα και κυκλοθυμία πιθανά να μην επιτρέψουν να επικεντρωθείς στον έρωτα. 

Λέων

Η Σελήνη περνάει στο Ζυγό και σου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσεις και να συναναστραφείς πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος, καθώς είναι σημαντικό για σένα να περάσεις χρόνο μαζί τους συζητώντας χαλαρά ζητήματα που μπορεί να σας απασχολούν. Το εμπόριο και η επικοινωνία έρχονται στο προσκήνιο και πιθανές είναι συμφωνίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή και τον Άρη στο ζώδιό σου  μπορεί να φέρει και πάλι στο προσκήνιο συζητήσεις για συνεργασίες που μπορεί να υπήρχαν και στο παρελθόν, όμως τώρα οι συνθήκες είναι ιδανικές να προχωρήσουν καθώς ο δυναμισμός σου σε οδηγεί σε γρήγορες αποφάσεις.

Σήμερα  μοναδικά ερωτικές στιγμές μπορεί να περάσεις με το ταίρι σου, μία κοντινή απόδραση θα λειτουργήσει ευεργετικά στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  η έντονη κοινωνικότητα και ο δυναμισμός σου δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα γι’ αυτό και πιθανές είναι νέες γνωριμίες. 

Παρθένος

Η Σελήνη περνάει στο Ζυγό και ήρθε η στιγμή να επικεντρωθείς σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν καθώς είναι αυτά που σου δημιουργούν έντονη ανασφάλεια. Μπορείς να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και εκκρεμότητες που έχεις, παράλληλα όμως καλό είναι να προσέχεις και τις σπατάλες γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού. Το βράδυ το τετράγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο πιθανό να αυξήσει την ένταση και να εκτονωθείς είτε σε δικούς σου ανθρώπους είτε στο φιλικό σου περιβάλλον λόγω του ότι  δεν μπορείς να αφουγκραστείς τις πραγματικές σου ανάγκες.

Σήμερα ο εκνευρισμός και οι ανασφάλειες προκαλούν συγκρουσιακές διαθέσεις, πρόσεξε γιατί οι αντιδράσεις θα είναι έντονες.  Αν είσαι ελεύθερος/η οι φοβίες σου έρχονται και πάλι στο φως και  παράλληλα με τη νευρικότητα δεν επιτρέπουν να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή.

 

Ζυγός

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και ο δυναμισμός που δείχνεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις κυρίως είναι εμφανής καθώς θέλεις να πρωταγωνιστήσεις και αυτό καθίσταται σαφές από την πρώτη στιγμή. Προτάσεις για νέες συνεργασίες είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν, πρόσεξε μόνο γιατί ο υποκειμενισμός και η τάση να παρεξηγείσαι εύκολα θα δημιουργήσει εντάσεις. Το βράδυ το τετράγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο εντείνουν τα νεύρα και δίνουν την αίσθηση του ανικανοποίητου που πιθανά να γίνει άμεσα αντιληπτό τόσο στις συνεργασίες όσο και στην προσωπική σου ζωή προκαλώντας προστριβές.

Σήμερα δεν μπορείς να κατασταλάξεις τι έχεις ανάγκη από τη σχέση σου και αυτό εκδηλώνεται έντονα με πιθανές δυσάρεστες συνέπειες. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψει νέο πρόσωπο στη ζωή σου, όμως μπορεί να νιώσεις ότι δεν είναι αυτό που σε καλύπτει απόλυτα.

Σκορπιός

Η Σελήνη περνάει στο Ζυγό και εκδηλώνεις έντονη εσωστρέφεια καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με αναμνήσεις και τραύματα του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν. Είναι ανάγκη να ασχοληθείς με κάτι πρακτικό, γι’ αυτό τα θέματα ρουτίνας είναι ιδανικά για να μπορέσεις να ισορροπήσεις ψυχολογικά. Το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή και τον Άρη στο Λέοντα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο προτάσεις επαγγελματικές από το παρελθόν που δεν ευοδώθηκαν. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να  μπορέσεις να τις πραγματοποιήσεις και να έχουν επιτυχημένη πορεία καθώς δείχνεις να ξέρεις τους κατάλληλους χειρισμούς και έχεις έντονη βούληση για αυτό.

Σήμερα λύνοντας ζητήματα που σε απασχολούν με το ταίρι σου μπορείς να αφήσεις τα απωθημένα στην άκρη και να  βιώσεις τον έντονο ρομαντισμό και το πάθος. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές από τα παλιά προκαλούν αναταράξεις, η επιθυμία για επίλυση των όποιων παλιών διαφορών μπορεί να φέρει θετικές εξελίξεις.

Τοξότης

Η Σελήνη περνάει στο Ζυγό και πρωταγωνιστικό ρόλο έχει σήμερα για σένα το φιλικό σου περιβάλλον καθώς επιδιώκεις να βρεθείς με φίλους, να εκφράσεις τις επαναστατικές σου ιδέες και απόψεις, να συντονιστείτε μαζί σε κοινούς σκοπούς που σας ενδιαφέρουν. Μην γίνεσαι απαξιωτικός με όποιον διαφωνεί μαζί σου γιατί μπορεί να δημιουργήσει προστριβές. Το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή και τον Άρη στο Λέοντα σε γεμίζουν με δυναμισμό και διάθεση να επαναφέρεις πιθανές προτάσεις του παρελθόντος σε σχέση με το εξωτερικό που σε βοηθούν να βρεθείς πιο κοντά από ποτέ στους στόχους σου.

Σήμερα η διάθεση να διασκεδάσεις με το ταίρι και τα φιλικά σου πρόσωπα θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον που επανέρχονται στο προσκήνιο για να σου δείξουν το ενδιαφέρον τους. 

Αιγόκερως

Η Σελήνη περνάει στο Ζυγό και οι ευθύνες σε επαγγελματικό επίπεδο αυξάνονται, κάτι που λειτουργεί πειστικά στην ψυχολογία σου και σε γεμίζει άγχος. Καλό είναι να θυμάσαι ότι έχεις τις ικανότητες, τη διάθεση να δουλέψεις σκληρά και τη μεθοδικότητα για να ανταποκριθείς σε ότι και αν έχεις αναλάβει. Το βράδυ το τετράγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να δημιουργήσει ένταση στις σχέσεις σου καθώς πιθανά να νιώθεις ότι το ταίρι σου δεν αντιλαμβάνεται την επαγγελματική σου πραγματικότητα. Οικονομικές διαφωνίες με συνεργάτες είναι πολύ πιθανό να προκύψουν.

Σήμερα η ένταση της ημέρας και το έλλειμμα κατανόησης του/ης συντρόφου σου μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις που θα ταλαιπωρήσουν τη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο, πιθανό είναι όμως να νιώσεις ότι δεν καλύπτει την ανάγκη σου για συντροφικότητα. 

  

Υδροχόος

Η Σελήνη περνάει στο Ζυγό και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με πιθανές σπουδές που θέλεις να πραγματοποιήσεις και να ανοίξεις δρόμους με πρόσωπα στο εξωτερικό που μπορούν να δρομολογήσουν διαφορετικούς ορίζοντες για σένα. Πιθανό είναι να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου και να διασκεδάσεις μαζί τους. Το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή και τον Άρη στον Λέοντα μπορεί να σε φέρει ξαφνικά μέσω του ευρύτερου περιβάλλοντος σε επαφή με πρόσωπο από το παρελθόν που θα σε αναστατώσουν συναισθηματικά και μπορεί να παίξουν και πάλι σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

Σήμερα η αισιοδοξία, η διάθεση για διασκέδαση και το έντονο πάθος εκτοξεύουν στα ύψη το ερωτικό παιχνίδι στη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να έρθουν και πάλι σε επαφή μαζί σου πρόσωπα που και παλιότερα έχουν δείξει το ερωτικό τους ενδιαφέρον.

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και νιώθεις τον εκνευρισμό να ανεβαίνει καθώς ανασφάλειες και απωθημένα έρχονται και πάλι στο φως και δεν σου είναι εύκολο να τα διαχειριστείς. Οικονομικές συζητήσεις συμφωνίες με τράπεζες, δημόσιο και ασφαλιστικούς φορείς και επιχειρηματικές κινήσεις τραβούν το ενδιαφέρον σου και δείχνεις να μπορείς να αντιληφθείς άμεσα πώς να κινηθείς για να είσαι κερδισμένος. Το βράδυ το τετράγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο εκτοξεύει την ένταση και εκδηλώνεις έντονες ανασφάλειες, καχυποψία και ζήλια στο ταίρι ή σε πιθανή νέα γνωριμία λόγω των προσωπικών σου ανασφαλειών. 

Σήμερα αμφιβάλλοντας για το/η σύντροφό σου το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δημιουργήσεις εντάσεις ενώ αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ισορροπήσεις μέσα σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η  η δυσθυμία και οι προσωπικές σου αμφιβολίες πιθανά να μην σε ωθήσουν στο να επικεντρωθεί στον έρωτα. 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​