Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κ. Δευτέρας 2 Μαρτίου 2020

erfresr ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, Καθαρά Δευτέρα, Καθαρή Δευτέρα, ΚΟΥΛΟΥΜΑ

Κριός 

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να υπάρξει επικοινωνία που θα δημιουργήσει χαλαρές στιγμές και όμορφη ατμόσφαιρα. Σε επαγγελματικό επίπεδο επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά το εμπόριο και σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα και να προωθήσεις συμφωνίες που μπορούν να αποδώσουν πολλά. Προσοχή σε πιθανά σκαμπανεβάσματα και νευρικότητα που θα προκαλέσουν εντάσεις στο περιβάλλον που θα βρεθείς. Απόλαυσε τις προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι όπου η διασκέδαση κυριαρχεί.

Σήμερα η επικοινωνιακή σου δεινότητα πρωταγωνιστεί και στην προσωπική σου ζωή και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για επίλυση ζητημάτων που πιθανά σε προβλημάτιζαν. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το κοντινό περιβάλλον που θα απογειώσουν τη διάθεσή σου και θα σε βοηθήσουν να διασκεδάσεις.

Ταύρος 

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ζητήματα οικονομικής φύσεως καθώς φαίνεται να σε προβληματίζουν αρκετά. Είναι αυτά που μπορεί να σου δημιουργήσουν έντονη ανασφάλεια και έλλειμμα αυτοπεποίθησης, όμως καλά θα κάνεις να μην το επιτρέψεις και να πιστέψεις στον εαυτό σου ασχέτως της οικονομικής ευμάρειας. Το πάθος στην προσωπική σου ζωή απογειώνεται και επιδιώκεις να απολαύσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου, αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι πιθανό πείσμα και αδιαλλαξία που έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα.

Σήμερα ο αισθησιασμός κυριαρχεί σε προσωπικό επίπεδο και δεν αφήνει περιθώρια για να χάσεις τα μοναδικά συναισθήματα που μπορεί να σου προσφέρει. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα πρόσωπα μπορεί να προκύψουν που έρχονται για να σου τονίσουν ότι επενδύουν σε αυτό που είσαι και στην προσωπικότητά σου. 

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να πραγματοποιήσεις σημαντικές κινήσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθησή σου δεν μπορούν να κρυφτούν και είναι αυτά που θα εντυπωσιάσουν σε κάθε βήμα σου, φρόντισε βέβαια να αποφύγεις εγωκεντρικές διαθέσεις και υποκειμενισμό που θα οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις και προβλήματα στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Νέες γνωριμίες έρχονται για να παίξουν κομβικό ρόλο και σε ότι αφορά τον έρωτα αλλά και στις επαγγελματικές σου επιλογές.

Σήμερα εκφράζοντας αυτά που θέλεις από το ταίρι σου είναι βέβαιο ότι θα κεντρίσεις την προσοχή του και θα απολαύσεις την τρυφερότητα που μπορεί να σου δώσει. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία καθώς η κοινωνικότητα και η γοητεία σου εντυπωσιάζουν τους πάντες. 

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απομονωθείς από όλους και όλα καθώς καταστάσεις του παρελθόντος και νευρικότητα έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να χαλάσουν την ψυχολογία σου. Ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσεις ζητήματα που μπορεί να σε έχουν πληγώσει, όμως είναι γεγονός ότι θολώνουν τη σκέψη και ο συναισθηματισμός εκτοξεύεται. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ζητήματα ρουτίνας που έχεις αναλάβει καθώς στο μυαλό δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθεί και μπορεί να οδηγηθείς σε λάθη. Αφιερώσει χρόνο για να ανακουφίσεις την ψυχή σου μέσω του εσωτερισμού και της τέχνης.

Σήμερα δημιούργησε την κατάλληλη ατμόσφαιρα στη σχέση σου καθώς ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα κατακλύζουν και τους δυο σας. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος έρχονται για να σου θυμίσουν ότι δεν έχεις κλείσει κεφάλαια στη ζωή σου.

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να μπορείς να συνυπάρχεις με πρόσωπα που αντιλαμβάνονται τις ιδέες σου και μπορούν να κατανοήσουν τις απόψεις σου. Είναι επιτακτική ανάγκη να περιορίσεις πιθανές εριστικές διαθέσεις και τάσεις αλαζονείας που δεν βοηθούν στη συμπεριφορά και στην εξέλιξη των πραγμάτων. Ομαδικές προσπάθειες μπορεί να υπάρξουν που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον και θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να καταβάλεις το καλύτερο δυνατό για την προώθηση τους.

Σήμερα δεν αποκλείεται να υπάρξουν προσκλήσεις από φιλικά πρόσωπα που θα κινήσουν το ενδιαφέρον σε σένα και το ταίρι σου και θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για μία ευχάριστη βραδιά. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον έρχονται νέες γνωριμίες που θα αλλάξουν τα δεδομένα της προσωπικής σου ζωής ριζικά. 

  

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και σου δίνεται η δυνατότητα να ασχοληθεί με ζητήματα επαγγελματικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν έντονα καθώς φαίνεται τον τελευταίο καιρό να έχεις αναλάβει υποχρεώσεις και ευθύνες που πρέπει να διεκπεραιώσεις. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην ένταση που μπορεί να επικρατήσει καθώς είναι αυτή πού μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις με τους ανωτέρους σου. Απόλαυσε τις στιγμές σε πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις που πρέπει να παρευρεθείς καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να συναναστραφείς πρόσωπα που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή σου.

Σήμερα μην αφήσεις παραπονεμένο το ταίρι σου λόγω των υποχρεώσεων που έχεις, δώσ’ του τον απαιτούμενο χρόνο και δεν θα χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψουν νέες γνωριμίες μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, η συναισθηματική αποστασιοποίηση είναι κάτι που δεν αφήνει περιθώρια για έντονο πάθος. 

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και απογειώνεται η διάθεσή σου καθώς η αισιοδοξία και η χαρά σε κατακλύζουν. Είναι σημαντικό για εσένα να συναναστραφείς πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος καθώς είναι αυτά που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ευχάριστες συζητήσεις και μοναδικές στιγμές διασκέδασης. Αφιέρωσε χρόνο σε αντικείμενα που ανοίγουν τους πνευματικούς σου ορίζοντες και προσπάθησε να δεις τι είναι αυτό που πραγματικά σου αρέσει και θέλεις να ακολουθήσεις. Μία απόδραση στην ύπαιθρο θα είναι ιδανικοί για να ξεφύγεις από τα τετριμμένα της καθημερινότητας.

Σήμερα η θετική σου διάθεση παίζει καθοριστικό ρόλο στο να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου και να ξεπεραστούν τυχόν προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η η εξωστρέφεια και το χιούμορ σου εντυπωσιάζουν και πιθανό είναι να τραβήξουν τα βλέμματα σε νέες γνωριμίες που θα προκύψουν. 

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και μπαίνει σε μία διαδικασία έντονης εσωστρέφειας καθώς υπάρχει εκνευρισμός λόγω των ανασφαλειών και των φόβων που έρχονται στην επιφάνεια. Είναι σημαντικό να καταφέρεις να διαχειριστείς τη νευρικότητα και να επικεντρωθείς σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους για να δώσεις την ενέργειά σου σε αυτό τον τομέα. Σε προσωπικό επίπεδο το πάθος περισσεύει στη σχέση και μπορεί να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου, όμως η καχυποψία και η ζήλεια μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες συγκρουσιακές καταστάσεις που δεν θα είναι εύκολο να μην δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή.

Σήμερα άφησέ τον ερωτισμό και το πάθος να κυριαρχήσει και μην επιτρέψεις σε κατώτερα συναισθήματα να εμπλακούν αρνητικά στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η εσωστρέφεια και η καχυποψία είναι έντονες και δεν αφήνουν περιθώρια για νέες γνωριμίες και ερωτικό παιχνίδι.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και επικεντρώνεις κυρίως την προσοχή σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι κυρίαρχο για σένα να επικρατήσει αρμονία και ισορροπία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει στο να καταπιέσεις πιθανές ανάγκες δικές σου για να ευχαριστήσουν στους γύρω σου, κάτι που αργά ή γρήγορα θα έρθει στην επιφάνεια με φόρα και θα δημιουργήσει εντάσεις. Το φλερτ και η εξωστρέφεια οδηγούν σε εξόδους και πιθανές νέες γνωριμίες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο σε επίπεδο συνεργασιών όσο και στον έρωτα.

Σήμερα η συντροφικότητα παίζει καθοριστικό ρόλο για εσένα για αυτό και προσπαθείς να ευχαριστήσεις το ταίρι σου με όποιο κόστος. Αν είσαι ελεύθερος/η η ανάγκη για επιβεβαίωση είναι μεγάλη και αυτό οδηγεί σε έντονο φλερτ και ερωτικό παιχνίδι.

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με ζητήματα της καθημερινότητας και της ρουτίνας καθώς είναι σημαντικό για εσένα να λύσεις θέματα που έχεις αναλάβει και αγγαρείες που καλείσαι να διεκπεραιώσεις. Ο εκνευρισμός και η ανάγκη να γκρινιάξεις μπορεί να οδηγήσει σε εντάσεις με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά ή με πρόσωπα στο συναδελφικό περιβάλλον προκαλώντας ζητήματα στις σχέσεις σου. Καλά θα κάνεις να εκτονώσεις την ένταση που νιώθεις μέσω της γυμναστικής γιατί θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις και να μπορέσεις να διαχειριστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις οποίες καταστάσεις.

Σήμερα το να γκρινιάζεις στο ταίρι σου για λεπτομέρειες είναι αυτό που θα χαλάσει την όλη ατμόσφαιρα στη σχέση για αυτό φρόντισε να μην το κάνεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή κούραση και κακή διάθεση δεν επιτρέπουν να μπει δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και νιώθεις την αυτοπεποίθησή σου να απογειώνεται καθώς ξέρεις ποιος είσαι και πατάς γερά στα πόδια σου. Αυτό είναι κάτι που μπορούν να το αναγνωρίσουν και γύρω σου και παίζει σημαντικό ρόλο σε όποια παρέα και αν βρεθείς καθώς γίνεσαι το επίκεντρο και μπορείς να δημιουργήσεις τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσετε μοναδικές στιγμές διασκέδασης. Η τέχνη είναι κάτι που σε ενδιαφέρει πολύ και δεν αποκλείεται να δεχτείς προσκλήσεις για καλλιτεχνικές δράσεις ή να βάλεις στο πρόγραμμά σου μία θεατρική και κινηματογραφική παράσταση που σου αρέσει πολύ.

Σήμερα το ερωτικό στοιχείο και ο συναισθηματισμός κυριαρχούν στη σχέση σου και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για υπέροχες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η λάμπεις και αυτό είναι δύσκολο να περάσει απαρατήρητο για αυτό και πιθανό είναι να υπάρξουν πολλές νέες γνωριμίες που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα.

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να ασχοληθείς και να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με τα πρόσωπα της οικογένειάς σου καθώς θέλεις να νιώσεις την τρυφερότητα και την ασφάλεια που μόνο αυτά μπορούν να σου δώσουν. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά την κυκλοθυμία και πιθανά σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου καθώς είναι αυτά που τελικά θα δημιουργήσουν προβλήματα χωρίς να υπάρχει επί της ουσίας λόγος. Δείξε την κατανόηση και την τρυφερότητα που έχεις και είναι βέβαιο ότι αυτό θα εκτιμηθεί δεόντως από τα δικά σου άτομα.

Σήμερα εκμεταλλεύσου τη συγκυρία για να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου καθώς μπορεί να κυριαρχήσουν ο έντονος ερωτισμός και ο ρομαντισμός. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψουν γνωριμίες που θα προκαλέσουν πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​