Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 18 Νοεμβρίου 2018

rutyuy ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, Νέα Αμμοχώστου

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και σε προτρέπει να ακολουθήσεις ένα χαλαρό ημερήσιο πρόγραμμα προκειμένου να μπορέσεις να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου, καθώς αυτή θα είναι η μέγιστη ανάγκη σου.  Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Σκορπιό θα  ενισχύσει τη διαίσθησή σου η οποία θα είναι πολύτιμος σύμβουλος για να βγάλεις κάποια συμπεράσματα σχετικά με καταστάσεις και ανθρώπους. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου και θα σε βοηθήσει να βρεις ξανά την ενέργειά που μπορεί να έχεις χάσει τις τελευταίες ημέρες. Επεδίωξε να βρεθείς με αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς  εκείνοι θα αποτελέσουν  το καλύτερο τονωτικό για εσένα!

Σήμερα η ημέρα για εσένα και το σύντροφό σου θα είναι πολύ καλή αρκεί να  μη μεταφέρεις μέσα στη σχέση σου τις εγωιστικές τάσεις που μπορεί να σε πιάσουν! Αν είσαι ελεύθερος/η να θυμάσαι πως κάποιος τρόπος θα βρεθεί και τελικά  πάλι θα καταφέρεις να κάνεις εντύπωση εκεί που θέλεις!

 

Ταύρος

Οι κοινωνικές επαφές και οι συναντήσεις με φίλους θα γεμίσουν την ημέρα σου με ευχάριστες «υποχρεώσεις» καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύς θα ενισχύσει το ομαδικό σου πνεύμα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τις εντυπώσεις με  τον αέρα που αποπνέεις και τη συμπεριφορά σου, οπουδήποτε και αν βρεθείς.  Σήμερα δεν αποκλείεται να σε προσεγγίσει και κάποιος άνθρωπος ο οποίος ενδιαφέρεται για μία συνεργασία μαζί σου και οι συζητήσεις για επαγγελματικά ζητήματα είναι πολύ πιθανές.  Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και σε προτρέπει να βρεις χρόνο για να ξεκουραστείς, ιδιαίτερα αν έτρεχες όλη την ημέρα.

Σήμερα είναι μία ημέρα που η επικοινωνιακή σου διάθεση θα βοηθήσει πολύ και τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου και τις επαφές με φίλους σας! Αν είσαι ελεύθερος/η επεδίωξε να βγεις μία βόλτα παρέα με αγαπημένα σου πρόσωπα καθώς δεν αποκλείεται να έχεις μία πολύ ευχάριστη συνάντηση!

Δίδυμοι

Η κοινωνική σου προβολή θα είναι το σημαντικότερο μέλημα σου σήμερα καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύς θα ενισχύσει τις φιλοδοξίες σου και την ανάγκη σου για αναγνώριση. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Σκορπιό θα βοηθήσει την αυτοπεποίθησή σου η οποία θα σε βοηθήσει να «διαφημίσεις» τις  επαγγελματικές ικανότητες που έχεις, αλλά και τις επιτυχίες που έχεις καταφέρει έως τώρα.  Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και καλό θα ήταν να αφήσεις για λίγο τα επαγγελματικά άγχη, ώστε να μπορέσεις να βρεις χρόνο για  εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.  Μία βόλτα με φίλους σου είναι ότι πρέπει για να κλείσει όμορφα η ημέρα!

Σήμερα προτίμησε να δεις τον/τη σύντροφό σου κατά το δεύτερο μισό της ημέρας καθώς όσο περνούν οι ώρες τόσο η διάθεσή σου θα ανεβαίνει και θα αφήνει πίσω επαγγελματικά ζητήματα που σε αγχώνουν! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία  μέσα στο φιλικό σου περιβάλλον θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου.

 

Καρκίνος

Σήμερα το μυαλό σου θα βρίσκεται σε διακοπές καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς δεν θα σε βοηθήσει να συγκεντρωθείς και να ασχοληθείς με ζητήματα της καθημερινότητας!  Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Σκορπιό θα φέρει στο προσκήνιο ένα αισθηματικό σου ζήτημα το οποίο θα εξελιχθεί προς όφελός σου καθώς η ήμερα θα το βοηθήσει πολύ!  Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και είναι πιθανόν να σου υπενθυμίσει ένα επαγγελματικό σου ζήτημα με το οποίο χρειάζεται να ασχοληθείς. Προσπάθησε ως τότε να έχεις γεμίσει τις μπαταρίες σου καθώς τις επόμενες ημέρες θα χρειαστείς ενέργεια για τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις!

Σήμερα είναι  προτιμότερο να ασχοληθείς με δραστηριότητες  και ανθρώπους που σε ευχαριστούν – όπως ο/η σύντροφός σου -κατά το πρώτο μισό της ημέρας, καθώς μετά η προσοχή σου θα στραφεί σε επαγγελματικές υποχρεώσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία συνάντηση με κάποιο πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντός σου θα αποδειχθεί αρκετά ενδιαφέρουσα!

 

Λέων

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να επηρεάζει τις ευαισθησίες σου και τα βαθύτερα συναισθήματα σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Σκορπιό είναι μία ευνοϊκή όψη που θα  ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου και αυτό είναι κάτι που  χρειάζεσαι πολύ τις τελευταίες ημέρες.  Ένα  ζήτημα σχετικό με το σπίτι σου θα βρει λύση αρκεί να ασχοληθείς μαζί του.  Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε ερωτικά ζητήματα!  Αφιέρωσε χρόνο στον/τη σύντροφό σου  ή αν είσαι ελεύθερος/η σε αυτόν που θα ήθελες να γίνει σύντροφός σου. καθώς είναι σίγουρο πως θα περάσεις καλά.

Σήμερα  προτίμησε το δεύτερο μισό της ημέρας για να αφιερώσεις χρόνο στον/τη σύντροφό σου καθώς το βράδυ θα είσαι γεμάτος/η όρεξη και ενέργεια και αυτό θα φανεί  ε οποιονδήποτε βρεθεί δίπλα σου! Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα θα ευνοήσει νέες γνωριμίες και φλερτ!

Παρθένος

Οι σχέσεις  με τους σημαντικούς «άλλους» της ζωής σου βρίσκονται στο προσκήνιο και σήμερα καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύς θα τονίσει τα θετικά αλλά και τα αρνητικά τους σημεία. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον  Ήλιο από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει σε οτιδήποτε βάλεις στόχο, αρκεί να σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.  Η καλή διάθεση που έχεις και τα επικοινωνιακά σου ταλέντα θα βοηθήσουν πολύ και συζητήσεις από τις οποίες θα βγεις κερδισμένος/η.  Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Κριό  και θα φέρει στο προσκήνιο ένα οικονομικό ζήτημα που σχετίζεται με τρίτα πρόσωπα. Προσπάθησε να το διευθετήσεις καθώς η ημέρα σε ευνοεί.

Σήμερα  τα επικοινωνιακά σου ταλέντα θα σε βοηθήσουν να έρθεις κοντά με τον/τη σύντροφό σου και να υπάρξει ένα πολύ καλό επικοινωνιακό κλίμα ανάμεσά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μέσω κάποιου ανθρώπου που βρίσκεται στον περίγυρό σου  και θα δείξει κατευθείαν τις προθέσεις της.

 

Ζυγός

Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις της εξακολουθούν να είναι αρκετές σήμερα και να μην σου αφήνουν χρόνο για ξεκούραση. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον  Σκορπιό είναι βοηθητικό όχι μόνο για να τελειώσεις με τις δουλειές σου αλλά και για να ανταμειφθείς για τον κόπο σου.  Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και ζητήματα που σχετίζονται με τους συνεργάτες σου ή τον/τη σύντροφό σου θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου.  Είναι πιθανό να σου ζητήσουν μία χάρη  και εσύ μπορεί να σκεφτείς να τους χαλάσεις χατίρι, αλλά σκέψου πως αυτά είναι «δούναι και λαβείν».

Σήμερα είναι μία ημέρα που ο/η σύντροφός σου θα έχει την αμέριστη προσοχή σου φρόντισε όμως να έχεις τελειώσει με τις δουλειές της καθημερινότητας, διαφορετικά και να θέλεις θα είναι δύσκολο να του/της αφιερώσεις χρόνο. Αν είσαι ελεύθερος/η μία συζήτηση με κάποιο πρόσωπο θα σου δείξει αν υπάρχουν ή όχι οι προοπτικές για μία νέα σχέση.

Σκορπιός

Σήμερα θα ξυπνήσεις με πολύ καλή διάθεση καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον  Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα σε βοηθήσει να λάμψεις! Η ενέργεια σου, η όρεξη και  η εξωστρέφεια που θα έχεις θα τραβήξουν δίπλα σου κόσμο σαν μαγνήτης! Εκμεταλλεύσου τα δώρα της ημέρας και αφιέρωσε το χρόνο σου εκεί όπου πραγματικά επιθυμείς.  Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και είναι πιθανόν να κάνει την εμφάνισή  της μία  δουλειά ρουτίνας η οποία θα σε προσγειώσει  λίγο απότομα στην καθημερινότητα.  Φρόντισε μέχρι τότε να έχεις  γέμισε τις μπαταρίες σου,  για να έχεις αντοχές!

Σήμερα προτίμησε το πρώτο μισό της ημέρας για να αφιερώσεις χρόνο στον/τη σύντροφό σου καθώς μετά κάποια δουλειά η οποία θα προκύψει, μπορεί να σου χαλάσει το πρόγραμμα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει στο εργασιακό σου περιβάλλον, όμως μην την υποτιμήσεις!

 

Τοξότης

Σήμερα η ημέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν το σπίτι σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να  διευθετήσεις και να βρεις λύση σε οποιοδήποτε ζήτημα υπάρχει και σχετίζεται με «οικογενειακές υποχρεώσεις».  Η καλή επικοινωνία που θα έχεις με τους δικούς σου ανθρώπους θα είναι άλλο ένα θετικό στοιχείο για σήμερα,  για αυτό εκμεταλλεύσου το ώστε να ξεμπερδεύεις με κάποια ζητήματα. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Κριό δημιουργώντας σου την ανάγκη για διασκέδαση!

Σήμερα  το δεύτερο μισό της ημέρας ενδείκνυται για  συντροφικές δραστηριότητες για αυτό αν έχεις ήδη βρει τον/τη σύντροφό σου άδραξε την ευκαιρία και μη μείνετε σπίτι! Αν είσαι ελεύθερος/η  ο ενθουσιασμός σου θα τραβήξει κοντά σου ανθρώπους, εσύ όμως θα πρέπει να κάνεις την κατάλληλη επιλογή.

 

Αιγόκερως

Οι επαφές με συγγενείς, γνωστούς ακόμα και γείτονες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και σήμερα καθώς τα θέματα τους θα σου προκαλέσουν το ενδιαφέρον! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον  Ήλιο από το Σκορπιό δεν θα σε αφήσει να μην κάνεις εντύπωση οπουδήποτε και αν βρεθείς!  Γύρω σου θα βρεθούν άνθρωποι οι οποίοι θα ζητήσουν τη γνώμη  σου για οτιδήποτε και αν τους απασχολεί και αυτό  θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου!  Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Κριό  και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα  των ανθρώπων της οικογένειάς σου,  καθώς θα χρειαστεί η συμβολή σου σε αυτά.

Σήμερα η επικοινωνιακή σου διάθεση θα βοηθήσει  ακόμα και τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου καθώς θα προσδώσει μία ζωντάνια ανάμεσά σας η οποία έλειπε τις τελευταίες ημέρες. Αν είσαι ελεύθερος/η  οι άνθρωποι του στενού σου περιβάλλοντος θα είναι «υπεύθυνοι» για μία νέα γνωριμία.

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να ευνοεί τους οικονομικούς διακανονισμούς και την διευθέτηση τέτοιου είδους εκκρεμοτήτων σήμερα που έχει απομακρυνθεί από τον Ποσειδώνα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το  Σκορπιό θα δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για να συζητήσεις για μία συμφωνία η οποία θα έχει αντίκτυπο και στα οικονομικά σου. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και ένα τηλέφωνο από κάποιο πρόσωπο του στενού σου περιβάλλοντος, θα σε βάλει στη διαδικασία να αφήσεις πίσω έννοιες και άγχη.  Προτίμησε να κανονίσεις μία συνάντηση με αγαπημένα σου πρόσωπα  καθώς χρειάζεται να βρεις χρόνο να αποφορτιστείς.

Σήμερα η επαφή με τον/τη σύντροφό σου θα ανεβάσει τη διάθεση αλλά και την αυτοπεποίθησή σου, για αυτό μην την υποτιμήσεις και φρόντισε να αφιερώσεις λίγο χρόνο στο ταίρι σου! Αν  είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα βοηθηθεί πολύ από την επικοινωνιακή σου διάθεση.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σου δημιουργεί αλλαγές στη διάθεση σου από τη μια στιγμή στην άλλη. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις τη διάθεσή σου στην ευχάριστη εκδοχή της, και αυτό θα είναι βοηθητικό και για εσένα αλλά και για τους γύρω σου!  Το δεύτερο μισό της ημέρας η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα σου υπενθυμίσει πως πρέπει να διευθετήσεις ένα οικονομικό ζήτημα που σχετίζεται με κάποιο λογαριασμό ή μία υποχρέωση που έχεις. Βάλε το στο πρόγραμμα και μην το αφήσεις πίσω, καθώς δεν θα αργήσει να εμφανιστεί ξανά μπροστά.

Σήμερα είναι μία ημέρα πολύ βοηθητική για εσένα και τον/τη σύντροφό σου ιδιαίτερα κατά το πρώτο μισό της, για αυτό εκμεταλλεύσου την για να του/ης αφιερώσεις χρόνο και να κάνετε πράγματα μαζί. Αν είσαι ελεύθερος/η  τα δείγματα που θα πάρεις από κάποιον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει, θα σε γεμίσουν ικανοποίηση!

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​