Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 23 Δεκεμβρίου 2018

fgdfgfdgfd ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Κριός

Σήμερα η επικοινωνία με την οικογένεια σου θα είναι απαραίτητη αλλά θα έχει και ένα βαθμό δυσκολίας. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τους δικούς σου ανθρώπους όμως η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα δυσκολέψει λίγο την κατάσταση.  Είναι πιθανό να νιώσεις παραγκωνισμένος/η από τους δικούς σου ανθρώπους με αποτέλεσμα να είναι εύκολο να απομακρυνθείς. Η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για να εκθέσεις τα παράπονά σου και να τα συζητήσεις  καθώς ο Κρόνος παγώνει την ατμόσφαιρα.

Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις πως ο/η σύντροφός σου σε πιέζει να συμφωνήσεις με τη γνώμη του/ης και αυτό θα είναι ικανό να παγώσει την ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  ημέρα δεν θα βοηθήσει αισθηματικά ζητήματα και θα πρέπει να καταβάλλεις προσπάθεια…

 

Ταύρος

Η ημέρα θα φέρει συζητήσεις και επαφές με αρκετούς ανθρώπους από το συγγενικό και κοινωνικό σου περίγυρο καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Καρκίνο θα ενισχύσει την επικοινωνία. Βέβαια η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε συζητήσεις  λόγω διαφορετικών απόψεων.  Αυτό που μπορείς να κάνεις αν θέλεις να αποφύγεις τις εντάσεις είναι να είσαι πολύ προσεκτικός/η στον τρόπο που θα εκθέσεις τις απόψεις σου, καθώς ακόμα και άθελά σου μπορεί να προσβάλεις κάποιον! Αν καταφέρεις να το κάνεις αυτό  τότε θα έχεις κερδίσει το στοίχημα της ημέρας!

Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να δημιουργηθεί απόσταση ανάμεσα σε εσένα και στον/τη σύντροφό σου, αν αφήσετε τρίτα πρόσωπα να σας συμβουλεύσουν για ζητήματα που αφορούν τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα χρειαστεί προσπάθεια καθώς θα είναι δύσκολο να «ξεκλειδώσει»!

Δίδυμοι

Τα οικονομικά σου θέματα θα είναι η προτεραιότητα σου σήμερα καθώς αν δεν τα βάλεις σε μία σειρά δεν θα είναι εύκολο να ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να δημιουργεί ένα επιπλέον άγχος το οποίο δεν θα σε αφήσει να πάρεις σωστές αποφάσεις και να διαπραγματευτείς προς όφελός σου τα οικονομικά σου ζητήματα.  Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω  θα εντείνει προσωρινά την ανασφάλεια σου, αλλά την ίδια στιγμή θα σε ωθήσει να διεκδικήσεις  οτιδήποτε θεωρείς πως σου αξίζει.  Μία οικονομική διαπραγμάτευση  μπορεί να έχει καλά αποτελέσματα, αλλά θα πρέπει να κοπιάσεις για αυτό.

Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να νιώσεις πως δεν υπάρχει κοινό σημείο επαφής με τον/τη σύντροφό σου, όμως αυτό είναι λογικό καθώς το μυαλό σου θα είναι στραμμένο αποκλειστικά και μόνο σε οικονομικά ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η  θα χρειαστεί προσπάθεια  για να γίνει θερμό το κλίμα σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

 

Καρκίνος

Η διάθεση σου θα συνεχίσει να αλλάζει με ταχύτητα αστραπής και σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου. Αυτό μπορεί να επηρεάσει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν θα είναι εύκολο να σε προσεγγίσει κανείς,  ούτε οι αγαπημένοι σου άνθρωποι  μιας και θα δυσκολευτούν να καταλάβουν τι είναι αυτό που θέλεις.  Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως μπορεί να γίνεις αυστηρός/η με τους άλλους σε περίπτωση που νιώσεις πως αδικείσαι.  Απόφυγε τις υπερβολές ώστε να αποφύγεις και τις παρεξηγήσεις με τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς.

Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις πως ο/η σύντροφός σου σε πιέζει όμως σκέψου μήπως εσύ έχεις κάνει κάτι που να προκάλεσε αυτή την αντίδραση του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα μπορεί να δημιουργήσει ένα ψυχρό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιον/α που σου αρέσει, όμως αυτό θα είναι προσωρινό.

 

Λέων

Σήμερα οτιδήποτε και να έχεις να κάνεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου θα βρίσκονται αρνητικές σκέψεις και μια γενικότερη δυσθυμία που θα επηρεάσει τη διάθεση σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να  ενισχύει τις αδυναμίες σου, αλλά και τις φοβίες σου.  Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να εκλογικεύσεις οτιδήποτε σε ανησυχεί, ώστε να δεις αν και κατά πόσο υπάρχει λόγος να υφίσταται.  Εκμεταλλεύσου την τετράγωνη λογική που θα σου χαρίσει αυτή η όψη και μην εστιάζεις στα αρνητικά οποιουδήποτε θέματος, διαφορετικά θα είναι δύσκολο να χαλαρώσεις.

Σήμερα είναι πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου με αφορμή μία υποχρέωση της καθημερινότητας και αυτό μπορεί να σας απομακρύνει. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει  στο εργασιακό σου περιβάλλον αλλά η ημέρα δεν θα τη βοηθήσει να εξελιχθεί άμεσα.

Παρθένος

Σήμερα οι συλλογικές δραστηριότητες μαζί με τους φίλους σου θα έχουν την τιμητική τους καθώς μόνος/η σου δεν θα έχεις όρεξη να κάνεις τίποτα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται  στον Καρκίνο και σε βοηθά σε οτιδήποτε σχετίζεται με ομάδες, φίλους και συλλόγους.  Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να χαλάσει για λίγο το καλό κλίμα καθώς θα φέρει παρεξηγήσεις.  Αυτές με τη σειρά τους μπορεί να  δημιουργήσουν αποστάσεις σε φιλικές σχέσεις και θα πρέπει να τις διαχειριστείς και να μην τις αφήσεις ανεξέλεγκτες.  Αν δεν είσαι αυστηρός/η ακόμα και με τους αγαπημένους σου φίλους, θα καταφέρεις να κρατήσεις ένα όμορφο κλίμα στην παρέα.

Σήμερα είναι πιθανόν να έρθεις σε διαφωνία με τον/τη σύντροφό σου εξαιτίας ενός ζητήματος που αφορά ένα κοινό σας φίλο και αυτό θα είναι άδικο για τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μέτρησε προσεκτικά κάποιον/α που σε ενδιαφέρει, πριν σχεδιάσεις τη στρατηγική σου.

 

Ζυγός

Η ημέρα θα ξεκινήσει αρκετά δυναμικά καθώς είσαι αποφασισμένος/η να πάρεις αποφάσεις για το επαγγελματικό σου μέλλον. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να δημιουργεί αναβρασμό σε επαγγελματικά θέματα και εσύ θα βρίσκεσαι στο επίκεντρο τους.  Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα πρέπει να κάνεις μικρά και σταθερά βήματα και να μην βιαστείς να δείξεις την αξία σου. Είναι σίγουρο πως θα  καταφέρεις να επιτύχεις τα σχέδιά σου, αρκεί να επικεντρωθείς τους επαγγελματικούς σου στόχους και να κρατήσεις απόσταση από οτιδήποτε δεν σχετίζεται με αυτούς.

Σήμερα είναι μία  ημέρα που θα δεχτείς τα παράπονα του/ης συντρόφου σου καθώς θα δώσεις προσοχή μόνο σε επαγγελματικά ζητήματα και όχι σε αισθηματικά! Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα ενδείκνυται περισσότερο για επαγγελματικές επιτυχίες, καθώς το μυαλό σου θα είναι στραμμένο σε αυτές.

 

Σκορπιός

Το μυαλό σου σήμερα θα ταξιδεύει όπου εκείνο επιθυμεί και σίγουρα δεν θα βρίσκεται εκεί που είναι η φυσική σου παρουσία. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να σου δίνει αφορμές για να αφήσεις τη σκέψη σου να τρέξει σε μέρη μαγικά και ονειρεμένα, μακριά από οτιδήποτε σε αγχώνει. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως είναι πιθανόν μία συζήτηση με ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός σου να γίνει αφορμή για να προσγειωθείς στην πραγματικότητα. Είναι πιθανόν να σου υπενθυμίσει μία δουλειά ή να σε κρίνει με αφορμή κάτι που έκανες. Προσπάθησε να μην αντιδράσεις σπασμωδικά, ώστε να αποφύγεις τις συγκρούσεις.

Σήμερα είναι πολύ πιθανόν ο/η σύντροφός σου να σε προσγειώσει όσον αφορά κάποια σχέδιά σου και καλό είναι αυτό να γίνει αφορμή για μία ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων και όχι για εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η επικοινωνία θα είναι δύσκολη και δεν θα βοηθήσει σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

Τοξότης

Ακόμα και μια μικρή αφορμή θα γυρίσει το μυαλό σου σε σκέψεις που δεν σου είναι και τόσο ευχάριστες και θα δημιουργηθεί μια συναισθηματική αναστάτωση. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και δημιουργεί αισθηματική υπερχείλιση και θα πρέπει να προσπαθήσεις προκειμένου να μπορέσεις να τη διαχειριστείς. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα είναι βοηθητική για εσένα καθώς θα ισορροπήσει το συναίσθημα με τη λογική. Πρόσεξε βέβαια καθώς είσαι ικανός/η να περάσεις στο άλλο άκρο και από έντονα συναισθηματικός/η να γίνεις τόσο απόμακρος/η, που δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Σήμερα είναι πιθανόν να μην έχεις όρεξη για πολλά-πολλά με τον/τη σύντροφό σου όμως να θυμάσαι πως αυτό θα δημιουργήσει συναισθηματική απομάκρυνση μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η ίσως εκλογικεύσεις τόσο πολύ τα συναισθήματα που σου ενέπνευσε μία πρόσφατη γνωριμία, που τελικά θα τα ακυρώσεις.

Αιγόκερως

Μέσα από τις συνεργασίες σου αλλά και τις προσωπικές σου σχέσεις θα δεις τις επιλογές σου καθώς η Σελήνη βρίσκεται απέναντι σου στο ζώδιο του Καρκίνου, και σε βοηθά να δεις ένα κομμάτι του εαυτού σου μέσα από τους άλλους.  Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως είναι πιθανόν να υπάρξουν συζητήσεις οι οποίες θα δημιουργήσουν απομάκρυνση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Προσπάθησε να μην πάρεις προσωπικά μία παρατήρηση που θα σου κάνει ένας στενός συνεργάτης ή ο/η σύντροφός σου, καθώς η αλήθεια είναι πως σήμερα θα είσαι αρκετά εύθικτος/η  και αυτό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις.

Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η αν δεν θέλεις να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου και για να γίνει αυτό θα πρέπει να σταματήσεις να είσαι επικριτικός/η μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε «παιδέψει» και θα πρέπει να αναρωτηθείς αν το αξίζει!

 

Υδροχόος

Σήμερα καλό θα ήταν να ξεκινήσεις την ημέρα σου με ένα καλό πρωινό ώστε να έχεις ενέργεια καθώς θα έχεις αρκετά πράγματα για να ασχοληθείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται  στον Καρκίνο και να σου υπενθυμίζει πως έχεις κάποιες δουλειές  με τις οποίες πρέπει να ασχοληθείς άμεσα. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω  θα συμβάλει στην κούραση σου καθώς θα νιώσεις πως έχεις αναλάβει πολύ περισσότερες ευθύνες από αυτές που αντέχεις.  Αν καταφέρεις να φέρεις εις πέρας αυτά που έχεις αναλάβει και να μην τα παρατήσεις,  το αίσθημα που θα νιώσεις όταν τα τελειώσεις δεν θα συγκρίνεται με τίποτα.

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η καθώς  θα είναι εύκολο να απομακρυνθείς από τον/τη σύντροφό σου λόγο των υποχρεώσεων που έχεις να φέρεις εις πέρας. Αν είσαι ελεύθερος/η  κάποιος άνθρωπος μπορεί να σου δείξει το ενδιαφέρον του και εσύ να μην το  αντιληφθείς!

Ιχθύες

Σήμερα είσαι αποφασισμένος/η να μην ασχοληθείς με υποχρεώσεις αλλά μόνο με αυτά που σου αρέσουν, καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο σε καλεί να αφιερώσεις την ημέρα στον εαυτό σου.  Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα χαλάσει για λίγο τα σχέδιά σου καθώς θα σου υπενθυμίσει κάποιες υποχρεώσεις που έχεις και σχετίζονται με μία ομάδα ή κάποιο σύλλογο με τον οποίο ασχολείσαι ενεργά. Να θυμάσαι πως αν ασχοληθείς μαζί τους όχι μόνο δεν θα περάσεις άσχημα, αλλά θα έχεις και την ευκαιρία να κάνεις αισθητή την παρουσία σου και να κερδίσεις το ενδιαφέρον των ανθρώπων που θα συναναστραφείς.

Σήμερα προτίμησε να μην αφήσεις τον/τη σύντροφό σου εκτός του ημερήσιου προγράμματος που έχεις, ιδιαίτερα αν έχεις σκοπό να ασχοληθείς με κάποιο χόμπι το οποίο αρέσει και στους δύο! Αν είσαι ελεύθερος/η  μία γνωριμία που θα κάνεις μέσω ενός φίλου σου ενδέχεται να έχει ένα βαθμό δυσκολίας.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​