Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 30 Δεκεμβρίου 2018

trhhyt ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018, ΖΩΔΙΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ

Κριός

Οι επαφές με κόσμο μπορεί να είναι κάτι που αναζητάς σήμερα όμως στην πράξη ίσως δυσκολευτείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ζυγό και να τονίζει οτιδήποτε σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και με τους «άλλους».  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε κάνει αρκετά καχύποπτο/η απέναντι από οποιονδήποτε και αυτό είναι κάτι που δεν θα μπορέσεις να κρύψεις. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της με τον Ερμή που βρίσκεται στον Τοξότη θα φέρει ένα ευχάριστο τηλεφώνημα ή μία συνάντηση με ένα πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντος σου.

Σήμερα είναι πιθανόν να γίνεις αρκετά πιεστικός/η με τον/τη σύντροφό σου και η επικοινωνιακή σου υπεροχή  θα σε βοηθήσει να το αιτιολογήσεις, όμως  αυτό μπορεί να δημιουργήσει αντιδράσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  απόφυγε τις στενές επαφές  με κάποιον/α που αισθάνεσαι διαισθητικά πως δεν είναι αυτό που ψάχνεις.

 

Ταύρος

Σήμερα θα είναι δύσκολο να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς με τις ετοιμασίες για τις επόμενες εορταστικές ημέρες, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό δείχνει πως ακόμα και αν έχεις πάρει άδεια από τη δουλειά σου το μυαλό σου θα βρίσκεται σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω δείχνει πως χρειάζεται να ξεκινήσεις να τακτοποιείς κάθε μία δουλειά που έχεις ώστε να μπορέσεις να χαλαρώσεις.  Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Τοξότη δείχνει πως μία διευθέτηση οικονομικών ζητημάτων ή ένα γραφειοκρατικό θέμα θα πάει πολύ καλά.

Σήμερα είναι πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου καθώς δεν θα έχει την ίδια αγχώδη διάθεση με εσένα και θα προσπαθήσει να σε κάνει να χαλαρώσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  προσπάθησε να μην είσαι καχύποπτος/η με μία γνωριμία που έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα, αν δεν σου δώσει αφορμές.

 

Δίδυμοι

Σήμερα προσπάθησε να εκμεταλλευτείς  το εορταστικό κλίμα και να έρθεις κοντά με αγαπημένους σου φίλους, με τον/τη σύντροφό σου αλλά και με ανθρώπους που αγαπάς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να δείχνει πως θα περάσεις καλά μόνο αν συναναστραφείς με ανθρώπους και δραστηριότητες που σου φτιάχνουν τη διάθεση.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να ρίξει μία σκιά στην ευδαιμονία της ημέρας για αυτό μην αφήσεις το μυαλό σου να κάνει καχύποπτες, δεύτερες σκέψεις. Την ίδια στιγμή το  εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Τοξότη θα φέρει μία  συζήτηση σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο που θα σου φτιάξει το κέφι.

Σήμερα προτίμησε να επικεντρωθείς σε πράγματα που σε ευχαριστούν να κάνεις μαζί με τον/τη σύντροφό σου και όχι σε αυτά που σε χαλάνε, ώστε να συνεχίσεις να έχεις καλή διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να μη φέρεις σε δύσκολη θέση αυτόν/ην που σου αρέσει με τις ερωτήσεις που θα του/ης κάνεις!

 

Καρκίνος

Σήμερα στο σπίτι θα επικρατεί μία αναστάτωση καθώς το πρόγραμμα των τελευταίων ημερών  αλλά και των επόμενων, περιλαμβάνει κάποιο οικογενειακό τραπέζι ή μία συνάντηση με αγαπημένους συγγενείς.  Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και  δείχνει πως θα προσπαθήσεις να συντονίσεις το πρόγραμμα της ημέρας όμως αυτό θα είναι δύσκολο εγχείρημα.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε κάνει απόλυτο/η και δεν θα αφήσει περιθώρια  διαπραγμάτευσης με τους άλλους ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Τοξότη θα κατευνάσει τα πνεύματα και τελικά θα επικρατήσει  ισορροπία εντός οικίας.

Σήμερα για  οποιονδήποτε λόγο και αν θυμώσεις με τον/τη σύντροφό σου να θυμάσαι πως ο διάλογος και η συζήτηση κάνουν θαύματα, καθώς είναι πολύτιμα εργαλεία. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα έχει πολλά να σου πει, άκουσε την καθώς θα βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα.

 

Λέων

Σήμερα είναι μία ημέρα που πιθανόν να έχεις κανονίσει να κάνεις μία επίσκεψη σε κάποιο συγγενή ή να παρευρεθείς σε ένα τραπέζι που είσαι καλεσμένος/η. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και τονίζει την ανάγκη σου να βγεις έξω και να συναναστραφείς με αγαπημένους σου ανθρώπους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως οι απόψεις σου μπορεί να μην τύχουν της αποδοχής που θέλεις, αλλά και να δημιουργήσουν φανατισμό. Πρόσεξε ιδιαίτερα που τις εκθέτεις κυρίως αν  βρεθείς με κόσμο που δεν ξέρεις τόσο καλά. Ευτυχώς το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Τοξότη  μπορεί να «μαζέψει» τυχόν παρεξηγήσεις που θα δημιουργηθούν.

Σήμερα είναι μία «καλή» ημέρα  για να παρεξηγηθείς με τον/τη σύντροφό σου για αυτό προσπάθησε να κατευνάσεις τις εγωιστικές σου τάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η συζήτηση θα σε φέρει κοντά με κάποιον/α που στην αρχή μπορεί να σου φανεί αδιάφορος/η, όμως στην πορεία θα αλλάξεις γνώμη.

 

Παρθένος

Η ανασφάλεια που σχετίζεται με υλικά αγαθά θα κάνει έντονη την παρουσία της σήμερα και θα χρειαστεί να προσπαθήσεις προκειμένου να μην σε παρασύρει σε απαισιόδοξες σκέψεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ζυγό και να σου δημιουργεί ανησυχία ακόμα και αν δεν υπάρχουν επιχειρήματα για να τη στηρίξουν.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα  σε κάνει να δεις εμμονικά οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα.  Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Τοξότη θα σώσει την κατάσταση και θα φέρει δίπλα σου ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου το οποίο θα σε επαναφέρει στην τάξη!

Σήμερα θα έχεις την τάση να φέρνεις την καταστροφή και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξεις  αν δεν θέλεις να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η άκουσε τι έχει να σου πει αυτός/η που σε ενδιαφέρει και μην κοιτάς μόνο αυτά που θέλεις να πεις εσύ.

 

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί την ανάγκη να κάνεις αισθητή την παρουσία σου οπουδήποτε και αν παρευρεθείς σήμερα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως δεν θα περάσεις απαρατήρητος/η σήμερα όμως  ενδέχεται να είναι για  λάθος λόγους. Πρόσεξε καθώς η συμπεριφορά σου μπορεί να είναι απότομη ακόμα και σε αγαπημένους σου ανθρώπους και αυτό θα γίνει αιτία για να παρεξηγηθείς.  Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Τοξότη δείχνει πως  μπορείς να φτιάξεις τα πράγματα και να αντιστρέψεις το κλίμα που επικρατεί.

Σήμερα μπορεί να γίνεις αρκετά πιεστικός/η με τον/τη σύντροφό σου όμως η αλήθεια είναι πως θα έχεις έτοιμες τις δικαιολογίες, τις οποίες μάλιστα θα είναι  δύσκολο να τις αντικρούσει. Αν είσαι ελεύθερος/η  μην αφήσεις τον εγωισμό σου να οδηγήσει  σε αδιέξοδο μία πρόσφατη γνωριμία.

 

Σκορπιός

Σήμερα δεν θα έχεις όρεξη για πολλά-πολλά καθώς  εορταστικές συναντήσεις του προηγούμενου διαστήματος είναι πιθανόν να σε έχουν κουράσει.  Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως  η καχυποψία σου συνεχίζεται και σήμερα και αυτό θα δυσκολέψει τις επαφές με κόσμο.  Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Τοξότη θα  βοηθήσει στην επικοινωνία αρκεί να έχεις και εσύ θέληση.  Πρόσεξε ιδιαίτερα τον τρόπο σου καθώς είναι αυτός που μπορεί είτε να βοηθήσει είτε να δημιουργήσει θέματα ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους.

Σήμερα  θα πρέπει να καταβάλεις προσπάθεια για να κρατήσεις ένα καλό κλίμα στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου καθώς ενδέχεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις εξαιτίας της γενικότερης καχυποψίας. Αν είσαι ελεύθερος/η  η αυτοπεποίθηση σου θα ανέβει μετά από ένα τετ α τε με αυτόν/ην που σου αρέσει.

 

Τοξότης

Σήμερα όσες υποχρεώσεις και αν έχεις προσπάθησε να βρεις λίγο χρόνο για να βρεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα και φίλους σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει την ανάγκη να πείσεις τους άλλους για οτιδήποτε πεις. Σήμερα όμως δεν θα είσαι διαλλακτικός/η με κανέναν και αυτό δεν θα βοηθήσει το στόχο σου. Ευτυχώς το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να δικαιολογήσεις τον εαυτό σου σε περίπτωση που συνειδητοποιήσεις πως παρεκτράπηκες!  

Σήμερα είναι πιθανόν να  προσπαθείς να καλύψεις με την επικοινωνιακή σου διάθεση  τις αδυναμίες σου και τις ανασφάλειές σου, αλλά αυτό δεν θα αφήσει τον/τη σύντροφό σου να καταλάβει αν είσαι καλά. Αν είσαι ελεύθερος/η προτίμησε να ακούσεις τι έχει να σου πει αυτός/η που σε ενδιαφέρει, ώστε να πάρεις τις απαραίτητες πληροφορίες.

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ζυγό και αυτό δείχνει πως θα είναι δύσκολο να ξεκολλήσεις το μυαλό σου από τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου  μπορεί να σου δημιουργήσει νεύρα, σε περίπτωση που κάποια επαγγελματική υποχρέωση που έχεις σήμερα δεν πάει όπως είχες σχεδιάσει.  Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να σώσεις δύσκολες καταστάσεις με το επικοινωνιακό σου ταλέντο.  Προσπάθησε να μην δώσεις αφορμή για σχόλια σήμερα, ιδιαίτερα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον καθώς η ήμερα θα ευνοήσει το παρασκήνιο.

Σήμερα είναι πιθανόν να γίνεις απότομος/η με τον/τη σύντροφό σου όμως εκείνος/η δεν βρίσκεται στην ίδια διάθεση με εσένα. Προσπάθησε εσύ να ακολουθήσεις τη δική του καθώς είναι πολύ καλύτερη! Αν είσαι ελεύθερος/η  μπορεί να χάσεις μία μάχη που αφορά ένα αισθηματικό σου ζήτημα αλλά το αποτέλεσμα δεν έχει κριθεί ακόμα.

 

Υδροχόος

Σήμερα θα επιδιώξεις να συναντηθείς με κόσμο και αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό δεν θα σου αφήσει περιθώρια να μην το κάνεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως μπορεί να μην κρατήσεις τα προσχήματα σε μία συζήτηση που θα προκύψει και ενδέχεται να  θυμώσεις ακόμα και με ένα πρόσωπο που αγαπάς. Αιτία για αυτό θα είναι η προσκόλληση που θα έχεις σε κάποια ζητήματα και δεν θα σε βοηθήσει να δεις πως υπάρχουν και άλλες  απόψεις. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Τοξότη θα βοηθήσει την κατάσταση  ιδιαίτερα αν επικοινωνήσεις αυτό που σε πείραξε και δεν το κρατήσεις μέσα σου.

Σήμερα  είναι πιθανόν να επιμείνεις σε αυτά που πιστεύεις εσύ για ένα θέμα που σχετίζεται με το ταίρι σου, ενώ ο διάλογος μπορεί να γίνει εξαιρετικά εποικοδομητικός για εσάς. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανόν να μην νιώσεις άνετα σε μία νέα γνωριμία όμως η  συζήτηση θα καταφέρει να σπάσει τον πάγο.

 

Ιχθύες

Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να μην είσαι και τόσο εξωστρεφής καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σου δημιουργεί συναισθηματική  δυσθυμία με αιτία μικρά πράγματα τα οποία βλέπεις μεγάλα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω  υποδηλώνει πως θα πάρεις πολλά πράγματα σοβαρά και δεν χρειάζεται καθώς δεν θα έχουν την αξία και τη σημασία που θα τους δώσεις. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Τοξότη υποδηλώνει πως ένα θέμα που σχετίζεται με τη δουλειά σου θα «κλέψει» το ενδιαφέρον σου και αυτό θα είναι για καλό!

Σήμερα θα έχεις την τάση να πάρεις τοις μετρητοίς ακόμα και την παραμικρή κουβέντα που θα πει ο/η σύντροφός σου και θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως αυτό θα χαλάσει τη διάθεσή σου. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος/α που σχετίζεται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον, θα προσπαθήσει να έρθει κοντά σου.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​