Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 13 Ιανουαρίου 2019

tytrutr ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2019, ΚΥΡΙΑΚΗ

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και σε προτρέπει να δώσεις προτεραιότητα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.  Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η κατά τη συναναστροφή σου με αγαπημένους  ανθρώπους, καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως υπάρχει ένα κόλλημα στην επικοινωνία. Είναι πιθανόν να θελήσεις να πεις πράγματα τα οποία όμως δεν θα καταφέρεις και αυτό θα σου δημιουργήσει ένα υποβόσκων εκνευρισμό. Ευτυχώς την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία από τον Τοξότη θα φροντίσει να  αποφύγεις τις δυσκολίες ακόμα και την τελευταία στιγμή, καθώς θα σου χαρίσει εύνοια.

Σήμερα μπορεί να μην  είναι εύκολη η επικοινωνία με τον/τη σύντροφό σου όμως στο τέλος θα βρεις την κατάλληλη φόρμουλα και θα τα καταφέρεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μπορεί να υπάρξουν μερικά εμπόδια σε μία  γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα όμως μην ανησυχείς καθώς θα είναι προσωρινά.

 

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σου δημιουργεί την ανάγκη να μείνεις μακριά από οτιδήποτε απαιτεί κόσμο ή πολλή «φασαρία» για να ολοκληρωθεί! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως η επικοινωνία θα εξελίσσεται μετά εμποδίων σήμερα, για αυτό  η πρόθεσή σου να αποφύγεις  τεχνηέντως ανθρώπους και καταστάσεις που ξέρεις πως απαιτούν κόπο είναι σωστή. Την ίδια στιγμή θα λάβει χώρα και ένα τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης και του Δία από τον Τοξότη, το οποίο δείχνει πως με κάποιο τρόπο θα είσαι προστατευμένος/η καθόλη τη  διάρκεια της ημέρας και θα μείνεις μακριά από κακοτοπιές.

Σήμερα είναι πιθανόν να  χρειαστεί να προσπαθήσεις προκειμένου να βρεις τρόπο να επικοινωνήσεις με τον/τη σύντροφό σου όμως κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο αν δεν θέλεις να  απομακρυνθείτε. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα θα  έχει ένα βαθμό δυσκολίας όσον αφορά τα αισθηματικά σου ζητήματα όμως στο τέλος θα σε ανταμείψει.

 

Δίδυμοι

Η ημέρα θα φέρει συναντήσεις και επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να είναι στο ζώδιο του Κριού, ευνοεί τέτοιου είδους συναπαντήματα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως μπορεί να υπάρχει ένα  ψυχρό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιο φιλικό σου πρόσωπο εξαιτίας μιας παρεξήγησης. Προσπάθησε να τη λύσεις όσο και αν αυτό σου φαίνεται ακατόρθωτο. Το  τρίγωνο της Σελήνης με το  Δία  από τον Τοξότη  θα σε βοηθήσει να γυρίσεις τις καταστάσεις υπέρ σου, και να βρεις συμμάχους στον περίγυρό σου.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να μην αφήσεις τη δυσκολία που θα υπάρξει την επικοινωνία σας να πάρει μεγάλες διαστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με  επιφυλάξεις, όμως γρήγορα το κλίμα θα αλλάξει προς το καλύτερο.

 

Καρκίνος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου ζητήματα αν και θα πρέπει να έχεις υπό όψιν  σου πως κάποιες συζητήσεις με τους ανωτέρους σου μπορεί να σε πιέσουν.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως δεν θα είναι εύκολο να πείσεις τους ανθρώπους που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου ζητήματα για κάτι που θέλεις.  Την ίδια στιγμή όμως το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία από τον Τοξότη δείχνει πως παρά το περίεργο κλίμα που  υπάρχει, θα προκύψουν ευκαιρίες σχετικές με εργασιακά ζητήματα και υποχρεώσεις της καθημερινότητας οι οποίες θα έρθουν σαν «μάννα εξ Ουρανού».

Σήμερα τα επαγγελματικά σου ζητήματα δεν θα σου αφήσουν χρόνο, όμως όσον αφορά τον/τη σύντροφό σου θα πρέπει να του/ης δώσεις λίγο προσοχή, καθώς οι δουλειές και οι υποχρεώσεις θα σας απομακρύνουν. Αν είσαι ελεύθερος/η  θα πρέπει να προσπαθήσεις προκειμένου να καταφέρεις να επιτύχεις ένα ζεστό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και σε αυτόν/ην που σου αρέσει.

 

Λέων

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και σε προτρέπει να κάνεις μία επίσκεψη σε ένα κουμπάρο ή ένα μακρινό συγγενή σου ή ακόμα και να πας ένα περίπατο σε ένα μέρος που  έχεις καιρό να επισκεφθείς. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο και τον Ερμή από τον Αιγόκερω δείχνει πως μπορεί να προκύψει ένα ζήτημα στο εργασιακό σου περιβάλλον το οποίο θα σε κουράσει μέχρι να το λύσεις.  Μία βόλτα είναι απαραίτητη μετά τη δουλειά σήμερα προκειμένου να καταφέρεις να αδειάσεις το μυαλό σου από τις υποχρεώσεις της ημέρας.  Σε  αυτό θα βοηθήσει και το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία από τον Τοξότη καθώς θα σου φέρει ιδέες για να ασχοληθείς με δραστηριότητες που θα  γεμίζουν τις μπαταρίες σου.

Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να χρειαστεί να αλλάξεις τα σχέδια που έχεις κάνει μαζί με τον/τη σύντροφό σου  καθώς ενδέχεται να προκύψει μία υποχρέωση της καθημερινότητας η οποία θα σε κρατήσει πίσω. Αν είσαι ελεύθερος/η μία  γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα μπορεί να σε «ταλαιπωρήσει» λιγάκι αλλά αξίζει τον κόπο.

Παρθένος

Σήμερα  είναι πιθανόν να χρειαστεί να ασχοληθείς κατά κόρον  με ένα οικονομικό σου ζήτημα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό θα το φέρει στο προσκήνιο. Είναι πιθανόν να  χρειαστεί να κάνεις μία βόλτα από το λογιστή σου ή να αναγκαστείς να  κάνεις μία επίσκεψη σε μία τράπεζα ή σε ένα δημόσιο οργανισμό προκειμένου να καταφέρεις να  το διευθετήσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ερμή και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως θα αναγκαστείς να αφήσεις  σε δεύτερη μοίρα ανθρώπους και δραστηριότητες που σε κάνουν να περνάς καλά, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία από τον Τοξότη δείχνει πως η ήμερα ακόμα και αν έχει αρκετά ζητήματα θα «κλείσει» με όμορφο τρόπο.

Σήμερα προτίμησε να κάνεις πρόταση στον/τη σύντροφό σου να περάσετε το βράδυ παρέα στο σπίτι, διαφορετικά δεν θα είναι εύκολο να χαλαρώσεις και αυτό θα γίνει αντιληπτό και από εκείνον/η. Αν είσαι ελεύθερος/η  ίσως χρειαστεί να αναβάλεις ένα ραντεβού λόγω κάποιων υποχρεώσεων που θα προκύψουν.

 

Ζυγός

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα φέρει κάποιες υποχρεώσεις, οι οποίες σχετίζονται με στενούς σου ανθρώπους όπως είναι οι συνεργάτες σου αλλά και ο/η σύντροφός σου.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και σε καλεί να κρατήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο και τον Ερμή από τον Αιγόκερω  δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να προκύψει μία διαφωνία σε μία συζήτηση, η οποία θα παγώσει την ατμόσφαιρα.  Η ημέρα δεν είναι βοηθητική για νέες συμφωνίες και νέες συνεργασίες για αυτό  άφησε τέτοιου είδους στόχους για άλλη ημέρα. Βέβαια το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία από τον Τοξότη θα βοηθήσει όσο μπορεί τη διάθεσή σου φέρνοντας μία ευχάριστη συνάντηση με κάποιο πρόσωπο από το περιβάλλον σου.

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με αυτά που θα πεις στον/τη σύντροφό σου καθώς ενδέχεται να γίνεις επικριτικός/η απέναντι του και αυτό δεν θα του αρέσει καθόλου. Αν είσαι ελεύθερος/η η επικοινωνία μπορεί να μη σε βοηθήσει να κλέψεις τις εντυπώσεις σε μία νέα γνωριμία, όμως να ξέρεις πως δεν θα περάσει απαρατήρητος/η!

Σκορπιός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να υποδηλώνει πως θα έχεις για λίγο ακόμα κάποιες δουλειές με τις οποίες θα πρέπει να ασχοληθείς.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως είναι πιθανόν να προκύψουν και κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις σχετικές με εργασιακά ζητήματα. Η επικοινωνία στο εργασιακό σου περιβάλλον δεν θα γίνεται με ευκολία σήμερα, για αυτό και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η προκειμένου να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.  Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία από τον Τοξότη θα φέρει ένα ευχάριστο νέο  σχετικό με τα οικονομικά σου ζητήματα το οποίο θα  αντιστρέψει λίγο τη διάθεσή σου!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα  για εσένα και τις υποχρεώσεις σου όμως θα πρέπει να καταβάλεις προσπάθεια αν θέλεις να είναι εξίσου καλή  και για τον/τη σύντροφό σου, καθώς τα έχεις την τάση να τον παραμελήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η ενδέχεται να προκύψει μία δυσκολία στην επικοινωνία με κάποιον/α σου αρέσει και θα χρειαστεί να προσπαθήσεις λίγο περισσότερο για  να μη δημιουργηθεί απόσταση.

 

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να περάσεις καλά οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να κάνεις σήμερα. Το τετράγωνο που σχηματίζει τον Ερμή και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει μία παρεξήγηση ανάμεσα σε εσένα και στον/τη σύντροφό σου, η οποία δεν θα είναι σημαντική όμως θα είναι αρκετή για να υπάρξουν αποστάσεις μεταξύ σας. Ευτυχώς  το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία  που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα είναι υποστηρικτικό για εσένα και θα καταφέρει ακόμα και τελευταία στιγμή να σε σώσει από καυγάδες και εντάσεις. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μην ξεχάσεις τη θετική διάθεση και την αισιοδοξία σου!

Σήμερα μπορείς να εκμεταλλευτείς  το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία που σε ευνοεί πολύ, και να μην αφήσεις το τετράγωνο της με τον Ερμή και τον Κρόνο να δημιουργήσει απόσταση και παρεξηγήσεις τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/h θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς  οι αποφάσεις   για τα προσωπικά σου ζητήματα θα είναι ή του ύψους ή του βάθους.

 

Αιγόκερως

Σήμερα  αν έχεις κατά νου να ασχοληθείς με ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και με τους δικούς σου ανθρώπους θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς απαιτούν λεπτό χειρισμό. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Κρόνο που βρίσκονται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως  οι συζητήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους θα χρειαστούν υπομονή και προσοχή προκειμένου να μην παγώσουν το κλίμα μεταξύ σας. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία από τον Τοξότη δείχνει πως στο τέλος θα καταφέρεις να βρεις τη χρυσή τομή και να αποφύγεις τις «προκλήσεις».

Σήμερα είναι πιθανόν να μην έχεις διάθεση να ασχοληθείς με τον/τη σύντροφό σου, όμως ο τρόπος με τον οποίο θα αποφύγεις μία βόλτα ή μία συνάντηση είναι αυτός που θα  δείξει αν θα αποφύγεις τις εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  ένα αισθηματικό σου ζήτημα χρειάζεται υπευθυνότητα και σωστή προσέγγιση.

 

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και θα φέρει συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου είτε τυχαίες είτε  προγραμματισμένες. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως μπορεί να υπάρξει μία κουβέντα η οποία θα φέρει παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους. Προσπάθησε να κρατήσεις τα προσχήματα και να μην  αναλύεις κάθε τι που μπορεί να ειπωθεί καθώς είναι σίγουρο πως κάτι μεμπτό θα βρεθεί. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία από τον Τοξότη δείχνει πως  μία συνάντηση ή ένα τηλεφώνημα από ένα καλό σου φίλο μπορεί να «σώσει» την περίεργη ημέρα αλλά και τη διάθεσή σου.

Σήμερα  θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η όσον αφορά ζητήματα που σχετίζονται με τον/τη σύντροφό σου καθώς ενδέχεται να είσαι επικριτικός/η και απόμακρος/η απέναντί του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η η ήμερα μπορεί να φέρει ένα κόλλημα  επικοινωνιακής φύσεως σε μία νέα γνωριμία.

 

Ιχθύες

Σήμερα είναι πιθανόν να συνεχίζεις με την ενασχόληση των τελευταίων ημερών που δεν είναι άλλη από το ταμείο σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω  μπορεί να δημιουργήσει δυσκολίες σε μία οικονομική συμφωνία, για αυτό πριν ξεκινήσεις οτιδήποτε θα πρέπει να είσαι σίγουρος/η πως έχεις τα κατάλληλα επιχειρήματα για να το υποστηρίξεις. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία από τον Τοξότη θα φέρει εύνοια σε ένα επαγγελματικό ζήτημα δημιουργώντας μία καλή ισορροπία στην ημέρα. Προτίμησε να ασχοληθείς με στον επαγγελματικό τομέα καθώς σήμερα θα είναι πιο ευνοημένος.

Σήμερα  θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η όσον αφορά την επικοινωνία με τον/τη σύντροφό σου, καθώς μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα μεταξύ σας, λόγω της άρνησης σας να κάνετε διάλογο για ζητήματα που σας απασχολούν. Αν είσαι ελεύθερος/η μία  νέα γνωριμία δεν θα ξεκινήσει με ιδιαίτερα θερμή διάθεση, όμως αυτό θα είναι προσωρινό.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​