Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 10 Φεβρουαρίου 2019

tyirtth ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ, ΚΥΡΙΑΚΗ, ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2019

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται και σήμερα στο ζώδιό σου χαρίζοντάς σου ενέργεια και όρεξη να ασχοληθείς με τις προκλήσεις που θα παρουσιαστούν.  Άδραξε την ημέρα καθώς θα βρεις την ευκαιρία να  έχεις ενδιαφέρουσες συναντήσεις με αγαπημένους ανθρώπους.  Το απόγευμα η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη και τον Ουρανό σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η με τη βιασύνη, και στα λόγια και στα έργα.  Ακόμα και η καλή σου διάθεση μπορεί να παρεξηγηθεί αν συνοδεύεται από παρορμητικές ενέργειες  και δηλώσεις, οι οποίες θα είναι εύκολο να ανάψουν φωτιά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με το τι θα πεις στο/η σύντροφό σου καθώς θα χρειαστούν οι κατάλληλες λέξεις προκειμένου να μην σε παρεξηγήσει.  Αν είσαι ελεύθερος/η η βιασύνη δεν θα σε βοηθήσει σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα αντιθέτως μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

 

Ταύρος

Σήμερα είναι πιθανόν να μην έχεις ιδιαίτερη όρεξη να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό σε κάνει να φλερτάρεις με την περίπτωση να μην κάνεις τίποτα!  Αν έχεις δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας προτίμησε να τις αφήσεις για το δεύτερο μισό της ημέρας, καθώς το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης, του Άρη και του Ουρανού θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς την ενέργειά σου.  Βέβαια μαζί με την ενέργεια δεν αποκλείεται να έρθει και η βιασύνη με αποτέλεσμα να είσαι επιρρεπής σε λάθος κινήσεις, ακόμα και σε μικροατυχήματα.  Μία ξαφνική συνάντηση με ένα πρόσωπο που γνωρίζεις μπορεί να σε  εκπλήξει.

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα πρέπει να ζητήσεις από το/η σύντροφό σου να μη σε ζορίζει καθώς θα είναι πάρα πολύ εύκολο να κάνεις «Μπαμ».  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία τυχαία συνάντηση με κάποιον/α που σου αρέσει θα σε βάλει σε σκέψεις…

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να τονίζει οτιδήποτε σχετίζεται με συλλογικές δραστηριότητες, παρέες, ομάδες και συλλόγους!  Η επαφή σου με κόσμο θα σου κάνει καλό και θα σε βοηθήσει να γίνεις ακόμα πιο κοινωνικός/η και επικοινωνιακός/η!  Το απόγευμα  η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη και τον Ουρανό θα δώσει έναν εκρηκτικό τόνο στην ημέρα και την επικοινωνία σου.  Ακόμα και αν ακούσεις κάτι που θα σε εκνευρίσει, προσπάθησε να αντιδράσεις ήπια καθώς η μία κουβέντα θα φέρει την άλλη με αποτέλεσμα να υπάρξουν θέματα.  Επίσης απόφυγε  «ιδιαίτερα»  αστεία, καθώς θα υπάρξει κίνδυνος παρεξηγήσεων.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να  καταφέρεις να φιλτράρεις αυτό που θέλεις να πεις πριν το πεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η  κάτι που θα πεις μπορεί να παρεξηγηθεί από αυτόν/ην που σου αρέσει για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η.

 

Καρκίνος

Άλλη μία ημέρα κατά την οποία τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα πρωταγωνιστήσουν, όμως εσύ θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η για να μη γίνεις πρωταγωνιστής/στρια αρνητικών απόψεων.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και θα δημιουργήσει έντονη κινητικότητα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.  Από το απόγευμα και έπειτα η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη και με τον Ουρανό δείχνει πως θα είναι εύκολο να πεις κάτι το οποίο θα παρεξηγηθεί. Ακόμα είναι πιθανό να μην έχεις το σωστό τρόπο ακόμα και να διεκδικήσεις το δίκιο σου.  Προσπάθησε να κρατήσεις ήπιους τόνους στο επαγγελματικό σου περιβάλλον ώστε να αποφύγεις έκρυθμες καταστάσεις.

Σήμερα είναι μία  ημέρα που χρειάζεται προσοχή και σε αισθηματικό επίπεδο καθώς είναι πάρα πολύ πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με το ταίρι σου και τα λόγια σου να ρίξουν λάδι στη φωτιά.  Αν είσαι ελεύθερος/η  προτίμησε να κρατήσεις απόσταση ασφαλείας από κάποιον/α που σου αρέσει, καθώς η ήμερα δεν είναι για πολλά.

Λέων

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σου δημιουργεί  τάσεις φυγής  από υποχρεώσεις, ανθρώπους που σε εκνευρίζουν,  ακόμα και από την πραγματικότητα! Ότι και αν έχεις να κάνεις μέσα στην ημέρα, προσπάθησε να βρεις λίγο χρόνο για να κάνεις  κάτι που θα βοηθήσει το μυαλό σου να ξεκουραστεί.  Το απόγευμα η σύνοδος που  θα σχηματίσει με τον Άρη και τον Ουρανό δείχνει πως μπορεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιο πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντός σου, εξαιτίας διαφορετικών απόψεων.  Θα πρέπει να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου αλλά και τη βιασύνη σου να απαντήσεις καθώς ο συνδυασμός αυτών των δύο θα έχει αρνητικά αποτελέσματα.

Σήμερα η ημέρα φαίνεται χαλαρή αλλά ενδέχεται να μην είναι και αυτό θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα αντιδράσεις σε κάτι που θα σου πει ο/η σύντροφός σου και δεν θα συμφωνείς.  Αν  είσαι ελεύθερος/η  μία  πρόσφατη γνωριμία μπορεί να κρύβει εκπλήξεις είτε δυσάρεστες είναι ευχάριστες.

Παρθένος

Η ημέρα θα ξεκινήσει με περίεργη διάθεση καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό φέρνει στο μυαλό σου καταστάσεις που σε έχουν δυσκολέψει, με αποτέλεσμα να μην  είσαι σε «φόρμα».  Βέβαια μπορεί να φέρει και ευκαιρίες για να ξεκολλήσεις από αυτές τις καταστάσεις, αρκεί να το θέλεις.  Το απόγευμα η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη και τον Ουρανό  δείχνει πως μπορεί να προκύψουν έξοδα που σχετίζονται και με τρίτους τα οποία θα σε εκνευρίσουν.   Απόφυγε παρορμητικές  ενέργειες και λόγια καθώς θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό που δεν θα σε βοηθήσει  να  τα διευθετήσεις με τον σωστό τρόπο.

Σήμερα μπορεί να μην έχεις ενέργεια σε γενικότερο πλαίσιο όμως η ερωτική σου διάθεση θα είναι ανεβασμένη, για αυτό επίλεξε να λύσεις με το/η σύντροφό σου ζητήματα που θα προκύψουν εντός κρεβατοκάμαρας. Αν είσαι ελεύθερος/η  μία γνωριμία που θα κάνεις θα σου ξυπνήσει έντονα συναισθήματα.

Ζυγός

Η ημέρα θα έχει αρκετές συναντήσεις με ανθρώπους που σχετίζεσαι μαζί τους είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά και αυτές οι συναντήσεις θα φέρουν συζητήσεις «επί παντός του επιστητού». Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να κάνει τη γνώμη των ανθρώπων γύρω σου ιδιαίτερα σημαντική για τις αποφάσεις σου. Το απόγευμα η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη και τον Ουρανό δείχνει πως  οι «άλλοι» μπορεί να σε εκνευρίσουν με τις απόψεις τους αλλά και τον τρόπο που θα τις εκφράσουν.  Προσπάθησε να κρατήσεις τα προσχήματα καθώς θα είναι εύκολο να πεις λόγια τα οποία θα είναι προϊόν παρόρμησης και  θα πληγώσουν πολύ τους αποδέκτες.

Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η όσον αφορά τις συζητήσεις με το/η σύντροφό σου καθώς θα είναι εύκολο από τη μία στιγμή στην άλλη να ανάψουν τα αίματα και να δημιουργηθούν εντάσεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η οι παρορμητικές κινήσεις και τα παρορμητικά λόγια μπορεί να σε εκθέσουν σε κάποιον/α που θέλεις.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έρθουν στο προσκήνιο δουλειές τις οποίες έχεις αφήσει.  Προσπάθησε να τελειώνεις μαζί τους μέχρι το μεσημέρι καθώς όσο περνούν οι ώρες και βλέπεις πως δεν έχεις ξεμπερδέψει τόσο περισσότερο θα εκνευρίζεσαι.  Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη και τον Ουρανό  το απόγευμα μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες πίεσης στο εργασιακό σου περιβάλλον, οι οποίες θα σε κάνουν να ξεσπάσεις.  Προσπάθησε να συγκρατήσεις την ορμή σου, το θυμό σου και τα νεύρα σου καθώς θα είναι  εύκολο να σε παρασύρουν σε ενέργειες που δεν θα σε βοηθήσουν.

Σήμερα  θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η σε περίπτωση που έχεις αναλάβει κάποιες δουλειές από κοινού με το/η σύντροφό σου καθώς αυτές θα  δώσουν αφορμή για εντάσεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα  γνωριμία χρειάζεται υπομονή και εσύ σήμερα θα είναι δύσκολο να την έχεις.

 

Τοξότης

Σήμερα θα ξυπνήσεις με ιδιαίτερα αποθέματα ενέργειας καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό θα φροντίσει  για αυτό.  Παρόλο που ανήκεις στους ευνοημένους από τη διέλευση της Σελήνης στο πύρινο ζώδιο του Κριού, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η  καθώς το δεύτερο μισό της ημέρας προμηνύεται έντονο. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη και τον Ουρανό σε προτρέπει να βρεις τρόπο να διοχετεύσεις την ενέργειά σου διαφορετικά θα είναι πάρα πολύ εύκολο να την διοχετεύσεις σε καβγάδες.  Η ημέρα είναι ιδανική για να ξεκινήσεις μία αθλητική δραστηριότητα  προκειμένου να εκτονωθείς.

Σήμερα  θα  χρειαστεί να βρεις μία δραστηριότητα να ασχοληθείς από κοινού με το/η σύντροφό σου, διαφορετικά η παραμονή σου στον καναπέ του σπιτιού σου θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό.  Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με  ενθουσιασμό αλλά και ένταση.

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σου δημιουργεί την ανάγκη να αναμοχλεύσεις πράγματα τα οποία είχαν γίνει κατά το παρελθόν.  Σήμερα θα έχεις μία ροπή  να σκέφτεσαι καταστάσεις στις οποίες έχεις αδικηθεί ξεκάθαρα, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η διάθεσή σου. Προσπάθησε να βρεις μία πιο ευχάριστη ενασχόληση καθώς το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη και τον Ουρανό δείχνει πως θα είναι δύσκολο να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσεις κατά τις επαφές  με τους ανθρώπους της οικογένειάς σου,  καθώς θα είναι εύκολο να δημιουργηθούν εντάσεις.

Σήμερα είναι πιθανόν να σου πει κάτι ο/η σύντροφός σου που θα σε εκνευρίσει ιδιαίτερα, όμως και εσύ θα έχεις την τάση για υπερβολικές αντιδράσεις.  Αν  είσαι ελεύθερος/η  όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά στα αισθηματικά σου ζητήματα, για αυτό αν δεν θέλεις να έχεις αρνητικές εκπλήξεις προσπάθησε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου.

Υδροχόος

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις μία συνάντηση με ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός σου η ή να έχεις μία πρόταση για έξοδο, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό  φέρνει τέτοιου είδους σενάρια στο προσκήνιο.   Βέβαια σήμερα θα πρέπει να είσαι σε επιφυλακή καθώς θα είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις ιδιαίτερα κατά το δεύτερο μισό της ημέρας.  Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη και τον Ουρανό δείχνει πως το κλίμα μπορεί να αλλάξει εύκολα και από καλό να γίνει έκρυθμο. Προσπάθησε να μην είσαι εριστικός/η ιδιαίτερα με τους αγαπημένους σου ανθρώπους, καθώς αυτοί θα είναι πρώτοι στη λίστα με τα εξιλαστήρια θύματα.  Ακόμα θα πρέπει να προσέξεις το μεταφορικό μέσο και την οδήγηση καθώς η ήμερα μπορεί να έχει απρόοπτα.

Σήμερα θα πρέπει να συγκρατήσεις την παρορμητική σου διάθεση καθώς μπορεί να σε οδηγήσει να πεις λόγια στο/η σύντροφό σου τα οποία  θα δημιουργήσουν πρόβλημα μεταξύ σας.  Αν  είσαι ελεύθερος/η μπορεί  να δημιουργηθεί μία αντιπαράθεση μεταξύ εσένα και αυτού/ης που σου αρέσει.

Ιχθύες

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να φέρνει σκέψεις σχετικά με τις επόμενες κινήσεις  που αφορούν οικονομικά ζητήματα. Καλό θα ήταν σήμερα να μην προβείς σε νέα ανοίγματα και να είσαι πολύ προσεκτικός/η με τις διευθετήσεις που θα κάνεις μιας και η ημέρα μπορεί να έχει εκπλήξεις. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη και τον Ουρανό  θα αυξήσει τις πιθανότητες να πάει κάτι διαφορετικά από ότι το είχες σχεδιάσει.  Να θυμάσαι πως πολλές φορές δεν είναι το ίδιο  το ζήτημα που μας δημιουργεί πρόβλημα, αλλά η αντίδρασή μας πάνω σε αυτό.

Σήμερα είναι πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με το/η σύντροφό σου με αφορμή ένα οικονομικό ζήτημα  όμως  προτίμησε να κάνεις διάλογο και όχι «πόλεμο».  Αν είσαι ελεύθερος/η  ένα ραντεβού μπορεί να μην πάει όπως το έχει σχεδιάσει, όμως σκέψου πως θα είναι ένα καλό crash test.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​