Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 24 Φεβρουαρίου 2019

sthsgh ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, ΚΥΡΙΑΚΗ

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό  και σου χαρίζει έντονη διεισδυτική ματιά και διάθεση να μη μένεις μόνο σε αυτά που ακούς αλλά να ψάξεις και τι κρύβεται από πίσω!  Η «ερευνητική» σου διάθεση μπορεί να βοηθήσει ένα οικονομικό ή ένα αισθηματικό σου ζήτημα καθώς θα σε κάνει να βρεις λύσεις που μέχρι τώρα δεν είχες σκεφτεί.  Το βράδυ το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως  οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές για να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις.  Απόφυγε τις εξόδους και την πολυκοσμία καθώς θα νιώσεις πολύ καλύτερα στον καναπέ του σπιτιού σου, ακόμα και αν δεν κάνεις τίποτε άλλο.

Σήμερα είναι  πιθανόν να κάνεις αρκετές ερωτήσεις στο/η σύντροφό σου πολύ περισσότερες από ότι συνηθίζεις, και αυτό μπορεί να του/ης δημιουργήσει ερωτήματα.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία μπορεί να  εξελίσσεται πολύ διακριτικά  και η ρομαντική διάθεση που θα υπάρχει σήμερα, θα τη βοηθήσει.

 

Ταύρος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να επιδιώξει συναντήσεις και επαφές με αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό θα σε βοηθήσει σε αυτές.  Μία συζήτηση για μία νέα συνεργασία ή μία επαγγελματική συμφωνία που έχεις κατά νου είναι πολύ πιθανή και η γνώμη συγκεκριμένων προσώπων θα είναι πολύτιμη για εσένα.  Το  βράδυ η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και δείχνει πως θα δημιουργηθεί ένα πολύ καλό κλίμα για συναντήσεις με ανθρώπους που έχεις να δεις περισσότερο καιρό.  Αν θέλεις μπορείς να επιδιώξεις μία τέτοια συνάντηση, καθώς οι συζητήσεις που θα στραφούν σε όμορφες αναμνήσεις που είχες μαζί τους, θα σου φτιάξουν τη διάθεση.

Σήμερα θα είσαι αρκετά ρομαντικός/η και αυτό θα ευνοήσει πολύ τη σχέση με το/η σύντροφό σου ιδιαίτερα αν επιλέξεις να του/ης κάνεις μία έκπληξη προκειμένου να δείξεις  τα συναισθήματά σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία  πρόσφατη γνωριμία θα ξεκινήσει να σε εκπλήσσει και να σε μαγεύει.

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και είναι πιθανόν να φέρνει μαζί τις δουλειές και υποχρεώσεις τις οποίες δεν γίνεται να κάνεις πως δεν βλέπεις, καθώς αν το κάνεις αυτό θα μαζευτούν και άλλες αργότερα. Το μυστικό της ημέρας είναι να κάνεις ένα ημερήσιο πλάνο προκειμένου να δεις καλύτερα και τις δουλειές αλλά και τους χρόνους που έχεις για να τις διεκπεραιώσεις.  Το  βράδυ η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και δείχνει πως μπορεί να έχεις μία  ευφάνταστη ιδέα σχετική με τη δουλειά σου, η οποία θα βοηθήσει σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα.

Σήμερα οι ώρες που θα περάσεις με το/η σύντροφό σου θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τις δουλειές και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και  θα φτιάξουν το κλίμα στη σχέση σας.  Αν είσαι ελεύθερος/η  είναι πιθανόν να δημιουργηθούν  ρομαντικές συνθήκες εντός εργασιακού χώρου!

 

Καρκίνος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να τη γεμίσεις με πράγματα και δραστηριότητες που σε ευχαριστούν καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό θα σου χαρίσει διάθεση και όρεξη για τα πάντα!  Οι συναντήσεις με φίλους, μία βόλτα με το/η σύντροφό σου και η ενασχόλησή σου με ένα χόμπι σου θα έχουν πολύ ευεργετική επίδραση στην ψυχολογία σου, για αυτό βρες λίγο χρόνο για κάτι από τα παραπάνω.  Το βράδυ το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς  δείχνει πως δεν αποκλείεται να σου γίνει πρόταση για ένα ταξίδι ή να έχεις μία επικοινωνία με κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται μακριά!

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου για αυτό είναι στο χέρι σου να ετοιμάσεις  μία έκπληξη για εκείνον/η όπως ένα ρομαντικό δείπνο ή μία εκδρομή!  Αν είσαι ελεύθερος/η  η ημέρα δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν να ερωτευτείς!

 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και ζητήματα που ξεκινούν από το σπίτι σου θα βρίσκονται ψηλά στις προτεραιότητές σου, καθώς θα  σου δημιουργηθεί η ανάγκη να τα τακτοποιήσεις όλα εδώ και τώρα κυριολεκτικά και μεταφορικά. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει το βράδυ με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς δείχνει πως  όσο περνούν οι ώρες τόσο θα νιώθεις την ανάγκη να ξεκουραστείς ή να ασχοληθείς με κάτι που σου ταξιδεύει το μυαλό.  Μία καλή ιδέα είναι να οργανώσεις μία προβολή ταινίας στο σπίτι σου και να καλέσεις τους αγαπημένους σου φίλους και το/η σύντροφό σου, καθώς θα είναι εύκολο να περάσετε ένα πολύ όμορφο βράδυ!

Η ημέρα θα προσφέρει έντονα συναισθήματα και αισθηματικές συγκινήσεις για αυτό θα ήταν μία πολύ καλή ιδέα να αφιερώσεις χρόνο στο/η σύντροφό σου, καθώς μαζί του/ης θα περάσεις  όμορφα.  Αν είσαι  ελεύθερος η ημέρα ενδείκνυται για να έρθεις πιο κοντά με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει.

 

Παρθένος

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις ήδη βάλει στο πρόγραμμα μία συνάντηση με κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο ή με κάποιο γνωστό σου, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό δεν θα σε αφήσει να μείνεις χωρίς παρέα!  Η ανάγκη σου να συζητήσεις και να ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις με τους ανθρώπους γύρω σου θα σε ωθήσει να γίνεις πολύ επικοινωνιακός/η και εξωστρεφής. Το βράδυ το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως είναι μία καλή ευκαιρία για να προσεγγίσεις  κάποιους ανθρώπους που θέλεις.  Επίσης δεν αποκλείεται να δεχτείς μία σημαντική βοήθεια από κάποιο συνεργάτη σου ή ακόμα και το/η σύντροφό σου.

Σήμερα προτίμησε να περάσεις χρόνο μαζί με το/η σύντροφό σου συζητώντας για τα σχέδια του επόμενου διαστήματος καθώς η ήμερα είναι πολύ ευνοϊκή για κάτι τέτοιο.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με πολύ καλή διάθεση  και θα βρει τρόπο να σε προσεγγίσει, μέσω ενός ανθρώπου που βρίσκεται στο περιβάλλον σου.

 

Ζυγός

Σήμερα είναι πιθανόν να χρειαστεί να ασχοληθείς με κάποιο οικονομικό σου ζήτημα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό σε καλεί να αναλάβεις τις ευθύνες σου.  Προσπάθησε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και λογαριασμούς, καθώς είναι ο μόνος τρόπος και για να σταματήσεις να αγχώνεσαι αλλά και για να  δείξεις τις οργανωτικές σου ικανότητες!  Το βράδυ το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα δημιουργήσει ένα  ζεστό και ρομαντικό κλίμα γύρω σου.  Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες για να συναντήσεις κάποιο πρόσωπο που θέλεις,  καθώς  η ημέρα θα το ευνοήσει.

Σήμερα θα βρεις ευκαιρία να προσεγγίσεις το/η σύντροφό σου με ένα δικό σου ιδιαίτερο τρόπο και αυτό θα αφήσει στην άκρη οποιαδήποτε ζητήματα είχαν δημιουργηθεί τις προηγούμενες ημέρες.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με  τρυφερή διάθεση μέσα στο εργασιακό περιβάλλον.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου προσφέρει την ευκαιρία να κάνεις εντύπωση! Από την άλλη μπορεί να γίνεις αρκετά εγωκεντρικός/η και αυτό να παραξενέψει τους ανθρώπους με τους οποίους θα συναναστραφείς. Το βράδυ το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα βοηθήσει σημαντικά ένα αισθηματικό σου ζήτημα.  Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αφήσεις τα συναισθήματα σου να έρθουν στην επιφάνεια και να μην τα καταπιέσεις.  Δέξου πως κανείς δεν είναι τέλειος/α και μην προσπαθήσεις να μπεις σε αυτό το ρόλο,  καθώς το να δείχνεις «ατσαλάκωτος/η» δεν θα σε βοηθήσει πουθενά!

Σήμερα θα υπάρχει ιδιαίτερα ρομαντική διάθεση όμως την ίδια στιγμή θα  υπάρχουν και μεγάλες δόσεις εγωισμού και θα πρέπει να βρεις την ισορροπία ανάμεσα σε αυτά τα δύο, προκειμένου να περάσεις μία καλή ημέρα με το/η σύντροφό σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με ιδιαίτερα ερωτική διάθεση…

Τοξότης

Σήμερα θα έχεις την τάση να ταυτιστείς με οτιδήποτε μπορεί να σου δημιουργήσει δύσκολες σκέψεις και ανησυχίες, για αυτό καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/η με τους ανθρώπους με τους οποίους θα συναναστραφείς και με τα νέα  στα οποία θα επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου.  Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και σου δημιουργεί μία διάθεση η οποία  εύκολα θα ταυτίζεται ή θα «παρασύρεται» από τη διάθεση των ανθρώπων γύρω σου.  Το βράδυ το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σου δημιουργήσει έντονη διαισθητική ικανότητα.  Καλό θα ήταν για τα σημαντικά σου ζητήματα να ακούσεις αυτή και μόνο!

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να μείνεις ανεπηρέαστος/η από πράγματα που μπορούν να συμβαίνουν γύρω σου, αλλά στην ουσία δεν σε αφορούν.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα μιλήσει στην καρδιά σου  και θα το καταλάβεις αμέσως.

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να δημιουργεί ιδανικό κλίμα για φιλικές συναθροίσεις, συλλογικές εργασίες και οτιδήποτε σχετίζεται με ομάδες, συλλόγους και παρέες! Είναι  γεγονός πως σήμερα θα νιώθεις καλύτερα αν βρίσκεσαι περιτριγυρισμένος/η με αγαπημένους σου ανθρώπους για αυτό και θα το επιδιώξεις.  Το βράδυ το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα ενισχύσει  τον αλτρουισμό σου και θα σε οδηγήσει να ασχοληθείς με μία εθελοντική δραστηριότητα.  Εκμεταλλεύσου και την πειθώ που θα έχεις, προκειμένου να πείσεις και φιλικά σου πρόσωπα να ακολουθήσουν  το σκοπό σου.

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα να παρακινήσεις το/η σύντροφό σου να κάνετε κάτι παρέα με τους αγαπημένους σας φίλους, καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να μη μείνει κανείς παραπονεμένος/η! Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα από τη συναναστροφή σου με ανθρώπους μιας ομάδας.

 

Υδροχόος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου ζητήματα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό σε προκαλεί να κερδίσεις την επιβεβαίωση στη δουλειά σου, καθώς θα είναι ο μόνος τρόπος για να νιώσεις καλά.  Σίγουρα μπορείς να  το καταφέρεις αρκεί να αποφύγεις  κινήσεις εντυπωσιασμού καθώς μπορεί να έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις.  Το βράδυ το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς  δείχνει πως είναι μία καλή ευκαιρία για να αφήσεις για λίγο τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και να ασχοληθείς με κάτι που σε ευχαριστεί, προκειμένου να χαλαρώσεις.

Το βράδυ  προμηνύεται ερωτικό και ρομαντικό, για αυτό αν έχεις βρει το/η σύντροφό σου σου μην αφήσεις τις συγκυρίες που θα προκύψουν δίχως να τις «εκμεταλλευτείς».  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με  ρομαντική διάθεση μέσα στον επαγγελματικό σου χώρο.

 

Ιχθύες

Η ανάγκη σου να ταξιδέψεις είναι η μεγαλύτερη σου ανάγκη σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό σου δημιουργεί τάσεις φυγής και από την πραγματικότητα αλλά και από το μέρος που είσαι!  Προσπάθησε να αφιερώσεις λίγο χρόνο να ασχοληθείς με κάτι που μπορεί να σε ταξιδέψει νοητά, όπως το διάβασμα ενός βιβλίου ή η παρακολούθηση μιας ταινίας. Το  βράδυ το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα  που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σε κάνει ιδιαίτερα ρομαντικό/η  αλλά και αφηρημένος/η και  αυτό θα γίνει αντιληπτό από τους ανθρώπους με τους οποίους θα συναναστραφείς!

Σήμερα μία συζήτηση θα κάνεις με το/η σύντροφό σου θα σε ταξιδέψει σε μέρη όπου έχετε βρεθεί μαζί και είχατε περάσει πολύ καλά ή σε μέρη όπου θέλετε να πάτε, το σίγουρο είναι πως αυτή η συζήτηση θα σας παρακινήσει για ένα ταξίδι.  Αν είσαι ελεύθερος/η  η  καλή σου διάθεση θα κάνει εντύπωση σε κάποιο πρόσωπο που δεν σου περνά απαρατήρητο/η!

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​