Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 3 Μαρτίου 2019

ixgixxig ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, ΚΥΡΙΑΚΗ

Κριός

Οι φίλοι σου θα είναι οι πρώτοι άνθρωποι που θα συζητήσεις μαζί τους σήμερα οτιδήποτε σε απασχολεί καθώς εμπιστεύεσαι τη γνώμη τους και την έχεις ανάγκη προκειμένου να πάρεις αποφάσεις σε προσωπικά κυρίως ζητήματα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σε κάνει ιδιαίτερα εξωστρεφή και με όρεξη για συναντήσεις με την παρέα σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να χαλάσει λίγο το ιδανικό κλίμα καθώς τα φέρει διαφωνίες και ενδεχομένως συγκρούσεις μεταξύ φίλων.  Αυτό που μπορείς να κάνεις για να το αποφύγεις είναι να μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς προκειμένου να μην ενισχύσεις τον εκνευρισμό σου.

Σήμερα είναι πιθανόν να μην έχεις ιδιαίτερη όρεξη να δεις το/η σύντροφό σου όμως αν την ίδια στιγμή του/ης πεις πως έχεις όρεξη να συναντήσεις τους φίλους σου, τότε είναι δεδομένο πως θα εκνευριστεί.  Αν είσαι ελεύθερος/η  η κατάσταση με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει μπορεί να έχει σκαμπανεβάσματα…

 

Ταύρος

Η ημέρα θα είναι αρκετά απαιτητική όσον αφορά επαγγελματικά ζητήματα καθώς μπορεί να νιώθεις πως κάποιος παίζει με τα νεύρα σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα τονίσει οτιδήποτε σχετίζεται με την καριέρα, το επάγγελμα και την κοινωνική αναγνώριση. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου είναι η αιτία που νιώθεις  νευρικότητα.  Προσπάθησε να τη συγκρατήσεις ώστε να μην δημιουργηθούν εντάσεις εντός του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος.  Η ημέρα  χρειάζεται προσοχή καθώς θα δώσει αφορμές για  καυγάδες. Κράτησε μια πιο συντηρητική στάση προκειμένου να περάσει η δύσκολη μέρα και απόφυγε να φέρεις στη δουλειά θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και το αντίστροφο.

Σήμερα  θα πρέπει να προσπαθήσεις προκειμένου να μην φέρεις τα ζητήματα που σε ταλανίζουν στη δουλειά στο σπίτι, καθώς αν το κάνεις θα έρθεις σε ρήξη με το/η σύντροφό σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η  πρόσεξε καθώς μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις ακόμα και σε μία γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα.

 

Δίδυμοι

Σήμερα θέλεις να χαλαρώσεις μέσα από μια ταινία ή ένα καλό βιβλίο καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Υδροχόο αφενός σε προτρέπει να περάσεις χρόνο κάνοντας ευχάριστες δραστηριότητες αφετέρου σε προκαλεί να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες!  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στον Ταύρο δεν θα σου αφήσει την απαραίτητη ενέργεια για να ασχοληθείς με δουλειές και υποχρεώσεις καθημερινότητας για αυτό επεδίωξε να κάνεις κάτι που σε χαλαρώνει.  Αν το πρόγραμμα σήμερα έχει και μία επίσκεψη σε κάποιο φιλικό σου σπίτι ή στους κουμπάρους σου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η, καθώς μία συζήτηση περί ανέμων και υδάτων θα είναι ικανή να ανάψει τα αίματα.

Σήμερα είναι μία ιδιαίτερη ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου καθώς θα πρέπει να ασκήσεις βούληση προκειμένου να μην έρθετε σε αντιπαράθεση με αφορμή θέματα  κοινωνικό-πολιτικού περιεχομένου.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία διαφωνία που έχεις με κάποιον/α μπορεί να σε εκνευρίσει όμως μπορεί να δημιουργήσει και ερωτικό ενδιαφέρον.

 

Καρκίνος

Οι σκέψεις που γυρίζουν στο μυαλό σου, θα σου προκαλέσουν συναισθηματική αναστάτωση και δεν θα σε αφήσουν να χαλαρώσεις σήμερα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Υδροχόο θα τις βοηθήσει να πολλαπλασιαστούν. Προσπάθησε να επικεντρωθείς μόνο σε ζητήματα που πραγματικά αξίζουν την προσοχή σου διαφορετικά θα σπαταλήσεις την ενέργειά σου για να ασχοληθείς με ζητήματα άνευ λόγου.  Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Ταύρο δείχνει πως θα  νιώθεις κουρασμένος/η σήμερα και αυτό από μόνο του θα είναι αρκετά εκνευριστικό!  Ένα οικονομικό ζήτημα θα κάνει την εμφάνισή του και όσο κουρασμένος/η και αν είσαι, θα πρέπει να το διευθετήσεις καθώς αν το αφήσεις έτσι δεν θα είναι βοηθητικό για το ταμείο σου. 

Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις με το/η σύντροφό σου για αυτό θα πρέπει να είσαι φειδωλός/η με αυτά που θα πεις, αλλά και να φροντίσεις με  τα λόγια σου να μη ρίξεις λάδι στη φωτιά.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία πρόσφατη γνωριμία μπορεί να σου δείξει κάτι το οποίο θα σε εκνευρίσει.

 

Λέων

Οι επαφές σου με τους συνεργάτες και το/η σύντροφο σου σήμερα θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας που θα αυξηθεί ή θα μειωθεί ανάλογα με τις διαθέσεις σου, αλλά και  τις συζητήσεις που θα προκύψουν μεταξύ σας.  Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και είναι βοηθητική για να έρθεις στη θέση των άλλων και να μπορέσεις να τους καταλάβεις καλύτερα.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στον Ταύρο δεν είναι τόσο βοηθητικό για να παραμείνει ένα ήρεμο κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Οι διαφωνίες και οι εντάσεις είναι πολύ πιθανές στον περίγυρο σου καθώς από τη μία μπορεί να σου δώσουν αφορμές αλλά από την άλλη η αλήθεια είναι πως και εσύ ψάχνεις να τις βρεις. Επικαλέσου τη ψυχραιμία σου και  μέτρησε μέχρι το δέκα πριν απαντήσεις!

Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς ακόμα και οι απαντήσεις σου μπορεί να μοιάζουν νευριασμένες και αυτό θα δημιουργήσει ερωτήματα στο/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η απόφυγε να προσεγγίσεις κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αν δεν είσαι στην κατάλληλη διάθεση!

Παρθένος

Σήμερα καλό θα ήταν να ξεκινήσεις την ημέρα σου με ένα θρεπτικό πρωινό και μερικές βιταμίνες  προκειμένου να είσαι ετοιμοπόλεμος/η και να ανταπεξέλθεις στις δουλειές και τις υποχρεώσεις που έχεις στο πλάνο σου.  Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα φέρει στο προσκήνιο κάποιες δουλειές τις οποίες πρέπει να κάνεις άμεσα.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Ταύρο δεν θα είναι βοηθητικό ως προς την ενέργειά σου και είναι πιθανόν να  σε κάνει να νιώθεις κουρασμένος/η.  Καλό θα ήταν να μη ζορίσεις τον εαυτό σου και να ασχοληθείς μόνο με κάποιες από τις υποχρεώσεις σου τις οποίες δεν μπορείς να αφήσεις για άλλη ημέρα.

Σήμερα είναι πιθανόν να φέρεις στη σχέση με το/η σύντροφό σου μία διαφωνία που είχες στο εργασιακό σου περιβάλλον και αυτό δεν θα τη βοηθήσει καθόλου.  Αν είσαι ελεύθερος/η  η ημέρα δεν ενδείκνυται για να ξεκαθαρίσεις αισθηματικά ζητήματα καθώς δεν θα έχεις την υπομονή να το κάνεις!

 

Ζυγός

Σήμερα έχεις ξυπνήσει με καλή διάθεση την οποία όμως δεν ξέρεις με ποιο τρόπο να εκμεταλλευτείς, καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Υδροχόο θα σε ευνοήσει ιδιαίτερα.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Ταύρο δείχνει πως όσες ιδέες και όσα σχέδια και αν έχεις για τη σημερινή ημέρα το πιο πιθανό είναι να σε κερδίσει  ο καναπές του σπιτιού σου και η ξεκούραση.  Η αλήθεια είναι πως η ενέργειά σου δεν θα είναι σε αυξημένα επίπεδα σήμερα και μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό ακόμα και αν ασχοληθείς με μία δραστηριότητα που σου αρέσει.

Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να μην έχεις την ίδια όρεξη που θα έχει ο/η σύντροφός σου και αυτό θα δημιουργήσει κάποιους διαξιφισμούς ανάμεσά σας, καθώς εσύ τα θέλεις να μείνετε σπίτι και εκείνος/η να βγείτε έξω! Αν είσαι ελεύθερος/η  πρόσεξε καθώς θα είναι εύκολο να κάνεις λάθος κινήσεις σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

Σκορπιός

Θέματα που απασχολούν την οικογένεια σου σήμερα θα απασχολήσουν κι εσένα, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο δεν θα σε αφήσει να μείνεις αμέτοχος/η σε οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με το σπίτι και με τους δικούς σου ανθρώπους.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Ταύρο σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η καθώς η προσέγγισή σου σε ένα ζήτημα μπορεί να εγείρει αντιπαραθέσεις εντός οικίας.   Θα πρέπει να έχεις κατά νου πως πολλά ζητήματα θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό για αυτό  καλό θα ήταν να επιλέξεις σε ποια από αυτά θα δώσεις προτεραιότητα και με ποια από αυτά αξίζει να ασχοληθείς σε γενικότερο πλαίσιο.

Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να σε φέρει σε αντιπαράθεση με το/η σύντροφό σου για ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι σας, όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως με το διάλογο όλα λύνονται. Αν είσαι ελεύθερος/η  η επαφή με κάποιον/α που σου αρέσει θα σου δημιουργήσει  εσωτερική αναστάτωση και αυτή δεν θα είναι καλός σύμβουλος.

Τοξότης

Οι συναντήσεις με γνωστούς, συγγενείς και αγαπημένους  γείτονες θα δώσουν μια ευχάριστη νότα στην ημέρα σου και είναι πιθανό να καθυστερήσεις κάποιες από τις δουλειές που έχεις, προκειμένου  να περάσεις χρόνο μαζί τους.  Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και είναι βοηθητική για οτιδήποτε σχετίζεται με συναντήσεις, συλλογικές δραστηριότητες και παρέες.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να  δημιουργήσει κάποια εμπόδια σε ζητήματα της καθημερινότητας τα οποία θα χαλάσουν έστω και προσωρινά τη διάθεσή σου.  Απόφυγε να μεταφέρεις τον εκνευρισμό που ενδεχομένως θα νιώσεις, στη συνάντηση σου με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, καθώς αυτός σήμερα θα είναι «κολλητικός».

Σήμερα υπάρχουν πιθανότητες να έρθεις σε αντιπαράθεση με το/η σύντροφό σου εξαιτίας κάποιων ζητημάτων που αφορούν πρόσωπα του περιβάλλοντός σας,  για αυτό αποφύγετε να  εμπλακείτε σε οτιδήποτε δεν σας αφορά. Αν είσαι ελεύθερος/η  μία συζήτηση που θα έχεις με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει ενδέχεται να σε εκνευρίσει!

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και είναι πολύ πιθανό να σου δημιουργήσει άγχος το οποίο θα προέρχεται από λογαριασμούς και λοιπές οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετήσεις.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Ταύρο είναι πιθανόν να σε αποδιοργανώσει έστω και προσωρινά και να σου δημιουργήσει δεύτερες σκέψεις σχετικά με το πλάνο εσόδων-εξόδων.  Σήμερα δεν θα πρέπει να κάνεις επιπόλαιες κινήσεις καθώς θα είναι εύκολο να δημιουργηθούν περαιτέρω έξοδα.  Οποιαδήποτε συναλλαγή και αν κάνεις -σε περίπτωση που σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα- ενδέχεται να σε εκνευρίσει για αυτό θα χρειαστεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου να μην δημιουργηθούν προβλήματα.

Σήμερα ενδέχεται να δημιουργηθούν κάποιες εντάσεις με το/η σύντροφό σου  για αυτό απόφυγε κτητικές εκδηλώσεις  που θα του/ης δημιουργήσουν το αίσθημα της πίεσης.  Αν είσαι ελεύθερος/η  θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η με τις κινήσεις που θα κάνεις σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει μπει στο ζώδιό σου και μπορεί να σου δημιουργήσει σκαμπανεβάσματα στη διάθεση σου, με αποτέλεσμα η συμπεριφορά σου στους γύρω σου, τους συνεργάτες σου και το/η σύντροφό σου να μοιάζει με τεστ αντοχής!  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στον Ταύρο δείχνει πως δεν θα είναι εύκολο να κρατήσεις τη ψυχραιμία σου και να μην απαντήσεις εκνευρισμένα σε  κάτι που θα σου φανεί περίεργο.  Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς τέτοιου είδους αντιμετώπιση μπορεί να εγείρει εντάσεις.  Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να προσπαθήσεις για να μην φτάσεις τα πράγματα στα άκρα και τελικά όχι μόνο συγκρουστείς, αλλά και πληγώσεις αγαπημένους σου ανθρώπους.

Σήμερα είναι πιθανόν να υπάρξει μία διαφωνία ανάμεσα σε εσένα και στο/η σύντροφό σου, αλλά το θέμα που μπορεί να εγείρει ζητήματα μεταξύ σας είναι ο τρόπος που θα τη διαχειριστείς, καθώς θα έχεις την τάση να είσαι λίγο νευρικός/η.  Αν είσαι ελεύθερος/η ενδέχεται να προκύψουν  στιγμές έντασης με κάποιο πρόσωπο που έχεις γνωρίσει πρόσφατα, αν δεν αφήσεις την εγωκεντρική σου διάθεση μακριά.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και είναι πιθανόν να σου δημιουργήσει εσωτερικές συναισθηματικές αναταράξεις και εκείνες με τη σειρά  τους να σου δημιουργήσουν ανασφάλειες.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στον Ταύρο είναι πιθανόν να  ρίξει λάδι  στη φωτιά στις εσωτερικές σου διαμάχες.  Καλό θα ήταν να επικεντρωθείς σε ζητήματα και δουλειές της καθημερινότητας προκειμένου να κρατήσεις στο μυαλό σου επικεντρωμένο σε αυτές.  Ακόμα προσπάθησε να βρεις χρόνο για να ξεκουραστείς καθώς η αλήθεια είναι πως σήμερα δεν θα νιώθεις πως έχεις και τόσο μεγάλα αποθέματα ενέργειας, και αυτό από μόνο του θα είναι ικανό για να σου δημιουργήσει εκνευρισμό.

Σήμερα είναι πιθανόν να ψάχνεις αφορμές για να έρθεις σε αντιπαράθεση με το/η σύντροφό σου, όμως σκέψου πως ένας καβγάς μεταξύ σας θα καταναλώσει άσκοπα την ενέργειά σου και σήμερα ήδη δεν την έχεις άφθονη!  Αν είσαι ελεύθερος/η  ένα αισθηματικό σου ζήτημα θα σε κουράσει και μπορεί να κάνεις λάθος κινήσεις.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​