Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 17 Μαρτίου 2019

tht ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, Νέα Αμμοχώστου

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και είναι πολύ βοηθητική για να χαλαρώσεις λίγο από τις οικογενειακές -και όχι μόνο- υποχρεώσεις του προηγούμενων ημερών και να αναζητήσεις τρόπους προκειμένου να περάσεις καλά.  Σήμερα ευνοείται οτιδήποτε σχετίζεται με δραστηριότητες, συναντήσεις και φλερτ καθώς  θα είσαι πάρα πολύ επικοινωνιακός/η και με πολύ καλή διάθεση και πρέπει να  εκμεταλλευτείς τα «χαρίσματα» σου.  Βέβαια σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς υπάρχει πιθανότητα να αφήσεις πίσω κάποιες σημαντικές δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας  με τις οποίες θα χρειαστεί να ασχοληθείς άμεσα.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου και θα σε βοηθήσει να  αναθερμάνεις το κλίμα στη σχέση σας  αρκεί να του/ης αφιερώσεις χρόνο.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με πολύ καλή διάθεση και θα χρωματίσει ευχάριστα την ημέρα σου.

 

Ταύρος

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να ασχοληθείς με ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και με τους δικούς σου ανθρώπους καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Λέοντα.  Είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις εδώ και τώρα  οποιεσδήποτε εκκρεμότητες υπάρχουν και σχετίζονται με το χώρο που ζεις, από γραφειοκρατικές υποθέσεις μέχρι και δουλειές του σπιτιού.  Δεν θα πρέπει να ξεχάσεις πως θα έχεις την τάση να κάνεις παράπονα που δεν θα σε βοηθήσουν καθόλου να συνεννοηθείς ακόμα και με τους δικούς σου ανθρώπους.  Προσπάθησε να κρατήσεις την καλή σου διάθεση και μην αποκτάς εμμονές με πράγματα που υπό άλλες συνθήκες δεν θα πρόσεχες.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να μην αφήσεις ανούσια παράπονα να χαλάσουν το κλίμα μεταξύ σας.  Αν είσαι ελεύθερος/η  προτίμησε να συναντηθείς με αυτόν/η που σε ενδιαφέρει κατ’ ιδίαν και μην αφήσεις τρίτους να εμπλακούν στη μεταξύ σας σχέση.

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα σου υπενθυμίσει πόσο επικοινωνιακός/η μπορείς να γίνεις με αφορμή συναντήσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους. Η ανάγκη που έχεις είναι να συναναστραφείς με ανθρώπους που ξέρεις πως μαζί τους περνάς καλά, να ανταλλάξετε τα νέα σας και να «χαθείς» σε ατελείωτες συζητήσεις.  Αυτές οι συζητήσεις μπορεί να φέρουν και κάποια κοινωνικά σχόλια τα οποία  μπορεί να σε παρασύρουν σε κους-κους.  Προσπάθησε να το αποφύγεις γιατί εν τη ρύμη του λόγου μπορεί να πεις πράγματα  για αγαπημένα σου πρόσωπα που αφενός δεν τα εννοείς και αφετέρου θα ακουστούν αλλιώς.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για σένα και το/η σύντροφό σου καθώς η επικοινωνιακή σας διάθεση αλλά και η επαφή που θα έχετε θα βοηθήσουν να δημιουργηθεί ένα πολύ καλό κλίμα μεταξύ σας.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει  με ιδιαίτερη όρεξη και η συζήτηση θα μπορέσει να σου αποκαλύψει πολλά για εκείνον/η!

Καρκίνος

Σήμερα η προσοχή σου θα στραφεί σε οτιδήποτε σχετίζεται με χρήματα, υλικά αγαθά και αποκτήματα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Λέοντα θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια.  Αυτή η ανασφάλεια πιθανόν να γίνει η αιτία για να προβείς σε βιαστικές κινήσεις και οικονομικές συμφωνίες τις οποίες καλό θα ήταν να δεις προσεκτικά. Εκμεταλλεύσου τις ευνοϊκές συγκυρίες και τακτοποίησε μία εκκρεμότητα οικονομικής φύσεως, όμως μη βιαστείς να κάνεις ένα νέο άνοιγμα.  Πρόσεξε καθώς οι ανησυχίες σου μπορεί να σε κάνουν να περάσεις στο άλλο άκρο και τελικά να μην θέλεις να ξοδέψεις χρήματα ούτε για να καλύψεις σημαντικές σου ανάγκες.

Σήμερα προσπάθησε να μην αφήσεις οικονομικά ζητήματα να επηρεάσουν τη σχέση με το/η σύντροφο σου καθώς είναι σίγουρο πως δεν θα είναι υπέρ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα εξελιχθεί όμως προσπάθησε να διαχωρίσεις ποιος είναι ο λόγος που επιθυμείς την εξέλιξη της…
 

Λέων

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου καθώς η Σελήνη που πέρασε στο ζώδιό σου θα κάνει επιτακτική την ανάγκη να δώσεις προτεραιότητα στα θέματα που σε απασχολούν.  Πολύ ψηλά στις προτεραιότητές σου θα είναι και οι διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς οι επαφές με συνεργάτες σου, με το/η σύντροφό σου και με άλλα αγαπημένα σου πρόσωπα θα καθορίσουν τη διάθεση σου.  Προσπάθησε να μην αφήσεις  κυκλοθυμικές συμπεριφορές να επηρεάσουν αγαπημένες σου σχέσεις και να τις θέσουν σε κίνδυνο.  Ο διάλογος θα είναι η καλύτερη λύση για να μπορέσεις να λύσεις διαφωνίες που ενδέχεται να προκύψουν.

Σήμερα είναι πιθανόν να γίνεις αρκετά εγωκεντρικός/η και αυτό να επηρεάσει αρνητικά το/η σύντροφό σου καθώς θα νιώσει πως τον/ην παραμελείς,  για αυτό θα πρέπει να βρεις τη χρυσή τομή.  Αν είσαι ελεύθερος/η  θα έχεις την ικανότητα να τραβήξεις το ενδιαφέρον αυτού/ης που θέλεις,  προσπάθησε να είναι για τους σωστούς λόγους!

 

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα  σε κάνει ιδιαίτερα εσωστρεφή αλλά και καχύποπτο/η ακόμα και με τους αγαπημένους σου ανθρώπους.  Θα χρειαστεί να καταβάλεις προσπάθεια προκειμένου να κρατήσεις τα προσχήματα και να μην δημιουργήσεις παρεξηγήσεις κατά τη συναναστροφή σου με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου.  Σίγουρα χρειάζεται να  είσαι προσεκτικός/η με τους ανθρώπους που μοιράζεσαι τις σκέψεις σου, τις ανησυχίες σου και τα προσωπικά σου θέματα όμως προσπάθησε να μην το παρακάνεις καθώς αυτό θα εγείρει παρεξηγήσεις.

Σήμερα είναι πιθανόν να αρχίσεις τις ερωτήσεις στο/η σύντροφό σου εξαιτίας των σεναρίων που μπορεί να κάνεις με το μυαλό σου, για αυτό προσπάθησε όσο γίνεται να το περιορίσεις προκειμένου να μη δημιουργηθεί πρόβλημα μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με  επιφυλάξεις όμως προσπάθησε να μην το παρακάνεις με αυτές.

 

Ζυγός

Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα διάλειμμα από τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στο Λέοντα θα  σου υπενθυμίσει πόσο σημαντικό είναι να αφιερώσεις λίγο χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάς.  Η επαφή με τους φίλους σου θα μπορέσει να σε ξεκουράσει και να σου ανεβάσει τη διάθεση για αυτό μην την θεωρήσεις πολυτέλεια, αλλά ανάγκη.  Η ημέρα θα ευνοήσει οτιδήποτε σχετίζεται με φιλικές επαφές και συλλογικές δραστηριότητες για αυτό  επεδίωξε να  ξοδέψεις χρόνο στους αγαπημένους σου φίλους.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου καθώς θα είσαι εξαιρετικά επικοινωνιακός/η και θα παρασύρεις και εκείνον/η στη δική σου διάθεση.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία  γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα θα αρχίσει να εξελίσσεται με τη βοήθεια ενός φιλικού σου προσώπου.

Σκορπιός

Σήμερα θα σε απασχολήσουν κατά κύριο λόγο επαγγελματικά ζητήματα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στο Λέοντα θα τα φέρει στο προσκήνιο.  Επαγγελματικές συμφωνίες, συζητήσεις που αφορούν κάποια ζητήματα εντός εργασίας αλλά και νέοι στόχοι είναι μέσα στα σενάρια της ημέρας. Εσύ παρόλα αυτά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η κατά την ενασχόλησή σου με τα παραπάνω καθώς μπορεί να κάνεις κάποιες βιαστικές κινήσεις οι οποίες χρειάζονται μεγαλύτερη σκέψη πριν αποφασίσεις.  Σήμερα μπορείς να εκμεταλλευτείς την προσοχή  που θα σου δείξουν οι άλλοι όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η  και να μην κάνεις κινήσεις που «φωνάζουν».

Σήμερα είναι πιθανόν να αφήσεις τα αισθηματικά σου ζητήματα λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων και αυτό μπορεί να φέρει παράπονα από την πλευρά του/ης συντρόφου σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία  πρόσφατη γνωριμία που έχεις κάνει θα χρειαστεί χρόνο και αν δεν τον έχεις  θα χρειαστεί να σκεφτείς τι προτεραιότητες θέλεις να βάλεις.

 

Τοξότης

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ταξιδέψεις είτε κυριολεκτικά  είτε μεταφορικά καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Λέοντα θα σε ωθήσει να βρεις τρόπους να κάνεις μία εξόρμηση σε ένα κοντινό προορισμό ή να κάνεις την ίδια εξόρμηση νοητά.  Η επαφή σου με ανθρώπους που μπορείς να συζητήσεις  θα σου ανεβάσει τη διάθεση σήμερα για αυτό επεδίωξε την.  Ακόμα καλό θα ήταν να επιδιώξεις και την επαφή με κάποιο  αγαπημένο σου πρόσωπο που βρίσκεται στο εξωτερικό και μέχρι τώρα δεν μιλάς μαζί του τόσο συχνά όσο θα ήθελες.

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Λέοντα θα σε βοηθήσει να περάσεις ξέγνοιαστες στιγμές μαζί του/ης ιδιαίτερα αν ασχοληθείτε με εξωτερικές δραστηριότητες. Αν είσαι ελεύθερος/η  μία  συζήτηση με κάποιον/α που βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον θα σας φέρει κοντά.

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα σου δημιουργήσει έντονη εσωστρέφεια καθώς είναι πιθανόν να φέρει στο μυαλό σου παρελθοντικά γεγονότα με τα οποία δεν νιώθεις και τόσο άνετα όταν θα σκέφτεσαι.  Αυτά είναι πιθανόν να σχετίζονται με κάποιο αισθηματικό ή με κάποιο οικονομικό σου ζήτημα, όμως σε περίπτωση που σχετίζονται με το δεύτερο, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η  στις κινήσεις που θα κάνεις σήμερα.  Μην αφήσεις τη συναισθηματική σου υπερχείλιση να εμπλακεί σε συζητήσεις με συνεταίρους σου,  οικονομικές διευθετήσεις και συμφωνίες που σχετίζονται με τράπεζες, ασφαλιστικούς οργανισμούς και το δημόσιο τομέα σε γενικότερο πλαίσιο.

Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις έντονα την ανάγκη να κατακτήσεις και να κερδίσεις από την αρχή το/η σύντροφό σου και σίγουρα θα το καταφέρεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η  η ημέρα θα είναι γεμάτη πάθος χωρίς όμως να μπορεί να εγγυηθεί και για το αύριο,  για αυτό δράσε ανάλογα με το τι ζητάς.

Υδροχόος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να έρθεις κοντά με τους συνεργάτες σου αλλά και με το/η σύντροφό σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Λέοντα θα σε βοηθήσει να το επιτύχεις.  Συζητήσεις, συναντήσεις και οτιδήποτε σχετίζεται με τους αγαπημένους σου ανθρώπους θα ευνοείται σήμερα για αυτό αξίζει να το επιδιώξεις.  Δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και μία συζήτηση σχετικά με μία συνεργασία που έχεις ξεκινήσει πρόσφατα η οποία θα σε βοηθήσει να καταλάβεις  πολλά περισσότερα για το νέο σου συνεργάτη.

Η επαφή με το/η σύντροφο σου θα είναι πολύ σημαντική για την ημέρα σου για αυτό επεδίωξε να αφιερώσεις στο ταίρι σου το χρόνο που του αρμόζει! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα ξεκινήσει να σε ενδιαφέρει ύστερα από προτροπή ενός αγαπημένου σου προσώπου.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα σε βοηθήσει να  ξεμπερδεύεις με κάποιες εργασιακές υποχρεώσεις αλλά και με κάποιες δουλειές ρουτίνας τις οποίες μέχρι τώρα δεν έβρισκες χρόνο για να τις διευθετήσεις.  Καλό θα είναι να βάλεις μία σειρά προτεραιότητας σε αυτές καθώς είναι πιθανόν να προκύψουν και κάποιες έκτακτες  για αυτό να είσαι προετοιμασμένος/η.  Σήμερα δεν αποκλείεται να έρθει στο προσκήνιο ένα εργασιακό σου ζήτημα το οποίο θα πρέπει να επιλύσεις με προσοχή ιδιαίτερα αν μέσα σε αυτό εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα.  Μην αδιαφορήσεις για αυτό καθώς η αδιαφορία δεν θα είναι προς όφελος σου.

Σήμερα είναι μία ιδιαίτερη ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου καθώς είναι πολύ πιθανόν να μην προλάβεις να τον/ην δεις λόγω εργασιακών και λοιπών υποχρεώσεων. Αν είσαι ελεύθερος  απόφυγε να στριμώξεις ένα αισθηματικό ραντεβού ανάμεσα στις δουλειές και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, καθώς δεν θα έχεις όρεξη και αυτό θα φανεί στο συνδαιτυμόνα σου.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​