Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 29 Ιουλίου 2018

asassa ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΙΟΥΛΙΟΣ 2018, ΚΥΡΙΑΚΗ

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα επιδιώξεις να βρεθείς με τους φίλους σου καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο θα ευνοήσει τις φιλικές συναθροίσεις και τις συλλογικές δραστηριότητες. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από το Λέοντα ο οποίος βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, θα φέρει στο προσκήνιο έναν έρωτα του παρελθόντος και αυτό θα είναι το κύριο θέμα συζήτησης στην παρέα σου. Οι γνώμες διίστανται και μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις μεταξύ σας καθώς  οι απόψεις των άλλων δεν θα σου αρέσουν. Μην αφήσεις κάτι τέτοιο να γίνει αιτία για να υπάρξουν αντιπαραθέσεις στις φιλικές σου σχέσεις, και δέξου πως κάποιοι έχουν διαφορετική γνώμη από εσένα και εσύ μπορείς να επιλέξεις  αν σου ταιριάζει.

Σήμερα μπορεί να έχεις  διάθεση να αναπολήσεις το παρελθόν και συγκεκριμένα κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος αλλά προσπάθησε να είσαι διακριτικός/η αν δεν θέλεις να το καταλάβει το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  ένας παλιός έρωτας μπορεί να βρεθεί ξανά μπροστά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα σου τραβήξει την προσοχή ένα επαγγελματικό σου ζήτημα μιας και η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο θα το φέρει στο προσκήνιο. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από το Λέοντα υποδηλώνει πως θα έρθουν ξανά στο παρόν και γεγονότα που σχετίζονται με το σπίτι σου αναγκάζοντας σε να ασχοληθείς και με αυτά. Είναι πιθανόν να πρέπει να επισκευάσεις ξανά κάτι το οποίο έχει χαλάσει ή να ασχοληθείς με κάποιο ζήτημα με το οποίο πίστευες πως είχες τελειώσει. Αυτό θα επηρεάσει και τη διάθεση σου αλλά και την απόδοσή σου στη δουλειά, για αυτό θα πρέπει να είσαι σε θέση να το διαχωρίσεις από τα επαγγελματικά σου ζητήματα για να μην δημιουργήσει πρόβλημα. Μία επαγγελματική πρόταση που σου είχε γίνει παλαιότερα θα επιστρέψει δριμύτερη!

Σήμερα η επικοινωνία με τον/τη σύντροφό σου μπορεί να μην είναι εύκολη για αυτό απόφυγε να ξεκινήσεις συζητήσεις για σημαντικά επαγγελματικά ζητήματα καθώς αυτά μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  πρόσεξε καθώς ενδέχεται  να μεταφράσεις λάθος τα σήματα που θα σου δώσει αυτός/η που σε ενδιαφέρει.

  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να αποκομίσεις όσο περισσότερες πληροφορίες μπορείς για θέματα που σε ενδιαφέρουν  και αυτό θα εξάρει ακόμα περισσότερο τα επικοινωνιακά σου ταλέντα. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από το Λέοντα υποδηλώνει πως μαζί με τις πληροφορίες τις οποίες αναζητάς θα σου έρθουν και άλλες πληροφορίες που θα σου τραβήξουν την προσοχή. Σήμερα είναι πιθανόν να δεις και κάποιον άνθρωπο που είχες καιρό να δεις και αυτή η συνάντηση μπορεί να σου αφήσει μία γλυκόπικρη γεύση. Πρόσεξε ιδιαίτερα να μην πάρεις μέρος σε κους-κους καθώς η ημέρα ευνοεί τις παρεξηγήσεις.

Σήμερα  οι πολλές συζητήσεις μπορεί να φέρουν προβλήματα στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου καθώς αλλά θα λες εσύ και αλλά θα καταλαβαίνει εκείνος/η. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς μπορεί να κάνεις ένα επικοινωνιακό λάθος σε μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει προσωπικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα αυτό που θα έχεις μεγαλύτερη ανάγκη είναι να βρεις τρόπο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και τις σκέψεις σου καθώς θέλεις να τις εξωτερικεύσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και κάνει ακόμα πιο έντονη την ανάγκη σου να αποφορτιστείς συναισθηματικά ώστε να μπορέσεις να χαλαρώσεις. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από το Λέοντα υποδηλώνει πως είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν παρεξηγήσεις σε συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με αυτά που θα πεις ώστε να μειώσεις τις πιθανότητες. Ακόμα είναι πολύ πιθανό να έρθει στο προσκήνιο  ένας λογαριασμός ή μια οικονομική υποχρέωση την οποία ξέρεις πως είχες αφήσει σε εκκρεμότητα. Προσπάθησε να την τακτοποιήσεις και μην την αφήσεις για αργότερα.

Σήμερα  θα πρέπει να θυμάσαι πως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, για αυτό καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να λύσεις οποιοδήποτε θέμα έχει προκύψει με τον/τη σύντροφό σου με κάποιο άλλο τρόπο πέρα από τη συζήτηση! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα έχει πάθος αλλά αυτό δεν μπορεί να εγγυηθεί τη σταθερότητα.

ΛΕΩΝ

Σήμερα οι αγαπημένοι σου «άλλοι» θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σου αμείωτο καθώς θα έχουν αρκετά ζητήματα και θέματα που τους απασχολούν, τα οποία θα σου εκμυστηρευτούν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σε κάνει να δίνεις προτεραιότητα στους άλλους και μετά σε εσένα. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου, υποδηλώνει πως ενδέχεται να έρθει ξανά στο προσκήνιο κάποιο θέμα που σχετίζεται με κάποιο συνεργάτη ή τον/τη σύντροφό σου το οποίο είχες «παλαιόθεν». Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να το λύσεις αρκεί βέβαια να του δώσεις την πρέπουσα σημασία. Μην το αφήσεις να διαιωνίζεται καθώς  θα αναζωπυρώσει συναισθήματα και εκνευρισμό.

Σήμερα  είναι πολύ πιθανόν να έρθουν στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος τα οποία σχετίζονται με τον/τη σύντροφό σου για αυτό προσπάθησε να τα διευθετήσεις προκειμένου να μη βρεθούν ξανά μπροστά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η ο ανάδρομος Ερμής δεν βοηθάει την επικοινωνία με κάποιον/α που θέλεις για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η σε αυτά που λες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς με ζητήματα ρουτίνας τα οποία για τους άλλους μπορεί να είναι βαρετά, εσύ όμως θα βρεις την ευκαιρία να  δείξεις τις οργανωτικές σου ικανότητες. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από το Λέοντα υποδηλώνει πως είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν και κάποιες υποχρεώσεις οι οποίες  σχετίζονται με παρελθοντικά ζητήματα που είχες αφήσει σε εκκρεμότητα.  Προσπάθησε να φτιάξεις ένα ρεαλιστικό ημερήσιο πλάνο και να το ακολουθήσεις προκειμένου να εκμεταλλευτείς σωστά το χρόνο που έχεις. Οι επαφές με τους ανθρώπους στο εργασιακό σου περιβάλλον μπορεί να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις για αυτό καλό θα ήταν να είσαι φειδωλός/η  στα λόγια.

Σήμερα  θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η  στη συνεννόηση με τον/τη σύντροφό σου ειδικά αν έχετε αναλάβει από κοινού υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανό να συναντήσεις τυχαία στο δρόμο ή κάπου που θα βρεθείς για τις δουλειές σου κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα αυτό που χρειάζεσαι για να νιώσεις πλήρης είναι οι επαφές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, τους φίλους σου και τον/τη σύντροφό σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και σου δημιουργεί την ανάγκη να γεμίσεις τις μπαταρίες σου περνώντας χρόνο με ανθρώπους που σου χαρίζουν θετική ενέργεια. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από το Λέοντα υποδηλώνει πως η ήμερα θα έχει εκπλήξεις. Είναι πιθανόν να φέρει συναντήσεις με παλιούς φίλους, γνωστούς αλλά και έρωτες του παρελθόντος. Αυτό θα σου δημιουργήσει μία γλυκιά αναστάτωση αλλά θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η σε περίπτωση που αποφασίσεις πως θέλεις να τους έχεις ξανά στη ζωή σου.

Σήμερα είναι μία πολύ ωραία ημέρα για να κάνεις κάτι που συνήθιζες με τον/τη σύντροφό σου και σας έφτιαχνε τη διάθεση τον πρώτο καιρό της γνωριμίας σας! Αν είσαι ελεύθερος/η τα αισθηματικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν σήμερα μιας και ενδέχεται να υπάρξουν επιστροφές  «ασώτων»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα στρέψεις την προσοχή σου σε οικογενειακά ζητήματα καθώς μπορεί να γίνεις δέκτης παραπόνων από τους δικούς σου για κάτι που είχες κάνει παλαιότερα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να τονίζει την ανάγκη σου να έχεις καλή επικοινωνία με τους δικούς του ανθρώπους. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Λέοντα υποδηλώνει πως μπορεί να έρθει ξανά μπροστά σου ένα επαγγελματικό ζήτημα του παρελθόντος. Καλό θα ήταν να αποφύγεις να το διευθετήσεις σήμερα καθώς ακόμα και αν εσύ έχεις τη θέληση δεν θα είναι εύκολο να βρεις και άλλους την ίδια διάθεση. Πρόσεξε καθώς οι παρεξηγήσεις λόγω επικοινωνιακών λαθών είναι πολύ πιθανές είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο.

Σήμερα  απόφυγε να συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σου οποιοδήποτε θέμα δεν σχετίζεται με εσάς καθώς είναι πάρα πολύ πιθανό να ξεκινήσετε να διαφωνείτε και η επικοινωνία δεν θα σας βοηθήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει με λάθος εντυπώσεις για αυτό μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου δημιουργεί  την ανάγκη να δεις αγαπημένους σου ανθρώπους και να τους αφιερώσεις τον ελεύθερο σου χρόνο. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από το Λέοντα, υποδηλώνει πως είναι πιθανό να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις κατά τη συζήτησή σας οι οποίες θα  ξεκινήσουν με αφορμή παρελθοντικές συζητήσεις. Η ημέρα δεν  θα βοηθήσει την επικοινωνία για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με αυτά που θα πεις. Καλό θα ήταν να αποφύγεις να κάνεις κάποια αγορά καθώς μπορεί να σου βγει ελαττωματική και μετά να μπεις σε μία διαδικασία προκειμένου να  αλλάξεις το προϊόν.

Σήμερα κράτησε ζητήματα της σχέσης σου αποκλειστικά για εσένα και τον/τη σύντροφό σου διαφορετικά όσο περισσότεροι εμπλακούν τόσο πιο δύσκολα επικοινωνιακά θα γίνουν τα πράγματα για εσάς. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία  μπορεί να έχει επικοινωνιακά ζητήματα και θα είναι δύσκολο να βρεις κοινό σημείο επαφής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανασφάλεια που νιώθεις σήμερα οφείλεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στο γεγονός πως δεν έχεις καταφέρει να διευθετήσεις οικονομικά θέματα που σε απασχολούν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και εντείνει την ανησυχία και το άγχος σου για οικονομικές υποχρεώσεις που έχεις ακόμα και για υποχρεώσεις που θα έχεις αργότερα. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από το Λέοντα ενδέχεται να φέρει εμπόδια σε υποθέσεις που θεωρούσες ήδη κλεισμένες. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για να αναμόχλευσεις οικονομικά ζητήματα καθώς αν το κάνεις μπορεί να προκύψει και κάποια νέα υποχρέωση η οποία δεν θα σου αρέσει. Απόφυγε υπογραφές  συμβολαίων και οικονομικές συμφωνίες ή αν πρέπει να κάνεις κάτι τέτοιο πρόσεξε πολύ τις λεπτομέρειες.

Παρεξηγήσεις μεταξύ εσένα και του/της συντρόφου σου είναι πιθανές κυρίως αν ξεκινήσετε να συζητάτε για οικονομικά για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η με το τι θα πεις σε περίπτωση που αρχίσετε μία τέτοια συζήτηση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία/η θα σε μπερδέψει με τη στάση της καθώς η ήμερα δεν ευνοεί την επικοινωνία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ούτε και σήμερα θα καταφέρεις να διώξεις την κυκλοθυμία που σε ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου μεταβάλλει τη διάθεσή σου ότι μία στιγμή στην άλλη.  Η αντίθεση που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή  από το Λέοντα σου λέει να προσέξεις καθώς η επικοινωνία θα είναι κάτι δύσκολο σήμερα. Πρόσεξε ιδιαίτερα κατά τις συναναστροφές σου με τους αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς κάτι μπορεί να πεις που θα είναι διφορούμενο και να παρεξηγηθείς.  Προτίμησε να μιλήσεις λιγότερο καθώς είναι ένας τρόπος για να αποφύγεις παρεξηγήσεις. Ένας παλιός γνώριμος ή ακόμα και παλιός συνεργάτης είναι πιθανό να εμφανιστεί και να θελήσει να μάθει τα νέα σου.

Σήμερα η ημέρα δεν είναι καλή για να επικοινωνήσεις με τον/τη σύντροφό σου για αυτό θα πρέπει να είσαι  προσεκτικός/η με οτιδήποτε πεις αν θέλεις να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε τα επικοινωνιακά λάθη προς κάποιον/α που σε ενδιαφέρει.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα οι σκέψεις που κάνεις δεν θα είναι τόσο αισιόδοξες καθώς θα σε οδηγήσουν σε αυθαίρετα συμπεράσματα τα οποία θα δυσκολέψουν τις σχέσεις με τους γύρω σου και θα χαλάσουν τη διάθεση σου. Η Σελήνη  εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο  και η αντίθεση που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από το Λέοντα θα εντείνει την κατάσταση.  Αιτία για αυτό θα είναι πως θα ξεκινήσεις να θυμάσαι κάποιες παρελθοντικές καταστάσεις οι οποίες θα σε εκνευρίσουν.  Άφησε το παρελθόν εκεί όπου ανήκει καθώς αν το φέρεις στο παρόν σου θα δημιουργήσει μπλεξίματα σε προσωπικά, επαγγελματικά ακόμα και εργασιακά ζητήματα.

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα σου θυμίσει ένα γεγονός που είχε συμβεί μεταξύ σας το οποίο εσύ έχεις ξεχάσει, και αυτό θα γίνει αφορμή να δημιουργηθεί απόσταση μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία παρελθοντική γνωριμία θα κάνει την εμφάνισή της και θα σου δημιουργήσει μία αναταραχή!

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​