Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 5 Αυγούστου 2018

odosd ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, ΚΥΡΙΑΚΗ, Νέα Αμμοχώστου

Κριός

Η προσοχή σου θα στραφεί στους πόρους σου και στη διευθέτηση οικονομικών εκκρεμοτήτων καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο σου δημιουργεί τη διάθεση να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου υποθέσεις. Αν έχεις κατά νου κάποιο σχέδιο που μπορεί να αυξήσει τα εισοδήματα σου συζήτησε το με τους συνεταίρους σου ώστε να πάρεις μια γνώμη πριν αποφασίσεις την υλοποίηση του.  Αυτές οι ημέρες δεν είναι κατάλληλες για νέα ξεκινήματα και  συμφωνίες που σχετίζονται με τα οικονομικά σου για αυτό προτίμησε να περιοριστείς στις σκέψεις και να αφήσεις τις πράξεις για αργότερα.

Σήμερα τα οικονομικά σου ζητήματα θα μονοπωλήσουν τη συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου αλλά αν το παρακάνεις γρήγορα θα καταντήσει μονότονο και θα απομακρύνει την  ερωτική διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία  νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει στην τράπεζα ή  σε κάποιο άλλο μέρος που σχετίζεται με χρήματα και υλικά αγαθά!

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δημιουργεί  τη διάθεση να κάνεις αισθητή την παρουσία σου στους ανθρώπους που επιθυμείς, ιδιαίτερα στους συνεργάτες και στον/τη σύντροφό σου. Σήμερα δεν θα συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο από το να σου δώσουν την προσοχή που αξίζεις για αυτό και θα εκνευριστείς σε περίπτωση που δεν την λάβεις! Η συμπεριφορά σου πολύ πιθανόν να κινείται στα άκρα και να αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη. Αν έχεις  κάποιο παράπονο από τους αγαπημένους σου ανθρώπους θα πρέπει να προσέξεις πως θα το πεις, καθώς ο τρόπος σου θα είναι αυτός θα κάνει τη διαφορά.

Σήμερα μπορεί να είσαι αρκετά απαιτητικός/η με τον/τη σύντροφό σου  καθώς θα θεωρήσεις πως έτσι πρέπει να είσαι, όμως αυτό/η θα δημιουργήσει δυσφορία από την πλευρά του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η  μην περιμένεις από το αντικείμενο του πόθου σου να κάνει τα πάντα καθώς «συν Αθηνά και χείρα κίνει».

Δίδυμοι

Σήμερα θα είσαι αρκετά αφηρημένος/η και θα ονειρεύεσαι σε ένα δικό σου κόσμο αποφεύγοντας οτιδήποτε έχει σχέση με πρακτικά θέματα και υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και δεν είναι βοηθητική για να διεκπεραιώσεις  δουλειές που έχεις για αυτό προσπάθησε να τις αποφύγεις -έστω αυτές που είναι σημαντικές- ώστε να μην κάνεις κάποιο λάθος.  Είναι πιθανό να νιώθεις και έλλειψη ενέργειας, για αυτό προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και στην ξεκούραση σου προκειμένου να μπορέσεις να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να επανέλθεις δριμύτερος/η.

Σήμερα είναι πιθανόν να δεις ακόμα και μία βόλτα με τον/τη σύντροφό σου σαν αγγαρεία αλλά αν δεν θέλεις να το πάρει προσωπικά αν αρνηθείς, αντιπρότεινε του/ης να περάσετε χρόνο μαζί στο σπίτι. Αν είσαι ελεύθερος/η  άκουσε τη διαίσθησή σου καθώς μπορεί να σε βοηθήσει πολύ σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

Καρκίνος

Σήμερα θα είσαι έντονα κοινωνικός/η και έτοιμος/η να δραστηριοποιηθείς μέσα από συλλόγους ή σωματεία που ανήκεις για τα κοινά συμφέροντα που προασπίζεσαι. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και σου δημιουργεί την ανάγκη να προσφέρεις  οπουδήποτε θεωρείς πως χρειάζεται. Η σημερινή ημέρα είναι πολύ καλή αν ασχολείσαι με συλλογικές δραστηριότητες, εργασίες και εθελοντικούς σκοπούς  καθώς θα  έχεις καλή διάθεση και αλτρουισμό ο οποίος δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητος/η. Μέσα από τις συναναστροφές σου με κόσμο θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις ομοϊδεάτες σου και ανθρώπους με τους οποίους θα διαπιστώσεις πως μπορείς να κάνεις πολύ καλή παρέα.

Σήμερα  μπορείς να παρακινήσεις τον/τη σύντροφό σου να ασχοληθείτε με μία συλλογική δραστηριότητα η οποία  είναι σίγουρο πως θα σας φτιάξει το κέφι. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μέσα από τις συναναστροφές σου με κόσμο, ιδιαίτερα με ανθρώπους του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Λέων

Σήμερα θα σε απασχολήσει μόνο ότι έχει σχέση με την επαγγελματική σου φήμη καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο δεν θα σε αφήσει να σκεφτείς τίποτα άλλο παρά μόνο την καριέρα και τον κοινωνικό σου περίγυρο! Αυτό θα γίνει η αφορμή για να βρεις τρόπους να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να κατακτήσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους.  Βέβαια είναι πιθανόν να έχεις κάποιες ανησυχίες καθώς θα αρχίσεις να σκέφτεσαι αν είσαι καλός/η στη δουλειά σου ή αν μπορείς να αναλάβεις κάτι παραπάνω, όμως αυτές θα είναι παροδικές και δεν θα σε επηρεάσουν περαιτέρω. Προσπάθησε να βρεις συμμάχους στο επαγγελματικό σου περιβάλλον χωρίς όμως να χρειαστεί να μπεις σε «κλίκες» γιατί αυτό περισσότερο θα σε βλάψει παρά θα σε ωφελήσει.

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα μονοπωλήσουν τη συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου και είναι μία καλή ευκαιρία για να ακούσεις τη γνώμη του/της καθώς πολύ σύντομα θα σου χρειαστεί. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μέσα από μία κοινωνική εκδήλωση.

Παρθένος

Μια πολύ καλή ημέρα ξεκινά σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου θα σε βοηθήσει να βρεις το κέφι σου και να ασχοληθείς μόνο με ανθρώπους που ξέρεις πως μπορούν να σου το φτιάξουν!  Μία μονοήμερη εκδρομή ή η ενασχόλησή σου με κάποιο πολιτιστικό δρώμενο θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις αλλά και να κάνεις δημόσιες σχέσεις στις οποίες θα είσαι expert σήμερα.  Ακόμα είναι πιθανόν να σου γίνει και μία πρόταση για να σε φιλοξενήσουν σε ένα εξοχικό φίλων/συγγενών/κουμπάρων και θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο να αρχίσεις να ετοιμάζεις βαλίτσες έστω και για  λίγες ημέρες.

Σήμερα  πάρε τον/τη σύντροφό σου και συναντήστε συγγενείς και ανθρώπους του ευρύτερου σας περιβάλλοντος καθώς η ημέρα ευνοεί τις κοινωνικές συναναστροφές και την επαφή με κόσμο. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος/α που θα συναντήσεις σήμερα θα σου τραβήξει κατευθείαν το ενδιαφέρον, τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σου.

Ζυγός

Σήμερα θα έχεις την τάση να τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς και κατάκαρδα και οι πιθανότητες να παρεξηγηθείς με τους κοντινούς σου ανθρώπους αλλά και τους συνεταίρους σου αυξάνονται επικίνδυνα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου δημιουργεί πείσμα που σε συνδυασμό με τη συναισθηματική σου αναταραχή μπορεί να κάνει «θαύματα»! Προσπάθησε να απασχοληθείς ευχάριστα μέσα από το διάβασμα ενός αστυνομικού βιβλίου καθώς σήμερα έχει ξυπνήσει ο ντεντέκτιβ μέσα σου!  Βέβαια επειδή θα σου είναι εύκολο να βγάζεις συμπεράσματα αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξεις, καθώς σε συνδυασμό με την καχυποψία σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις.

Σήμερα  έχεις δύο εναλλαγές είτε να έρθεις κοντά με τον/τη σύντροφό σου κυριολεκτικά είτε να τσακωθείς μαζί του/ης καθώς θα τα βλέπεις όλα ύποπτα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου δημιουργήσει συναισθήματα πάθους και θα ανεβάσει τη λίμπιντο σου!

Σκορπιός

Οι προσωπικές σχέσεις αλλά και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου θα βρεθούν στο προσκήνιο σήμερα καθώς θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να τους συμβουλευτείς σχετικά με κάτι που σε απασχολεί. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και θα σε κάνει να δώσεις βαρύνουσα σημασία στους άλλους και στη γνώμη τους.  Είναι πιθανό να προκύψει και μία συζήτηση για μία νέα συνεργασία ή μια ήδη υπάρχουσα που χρειάζεται κάποιες διορθώσεις, όμως καλό είναι να παραμείνεις στις συζητήσεις και να μην προχωρήσεις σε πράξεις.  Αυτό το διάστημα δεν ενδείκνυται για να υλοποιήσεις τις σκέψεις που έχεις σχετικά με συνεργασίες και νέα ξεκινήματα. Παρά όλα αυτά είναι ένα πολύ καλό διάστημα για να πάρεις τη γνώμη των  ανθρώπων που εμπιστεύεσαι και να κρίνεις  πώς πρέπει να κινηθείς.

Σήμερα  είναι μία πολύ καλή ημέρα για να αφιερώσεις χρόνο στον/τη σύντροφό σου και να περάσετε μαζί κάποιες ώρες οι οποίες μπορεί να είναι λίγες αλλά θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την μεταξύ σας σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η να θυμάσαι πως μία πρόσφατη γνωριμία δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε σχέση.

Τοξότης

Σήμερα θα πρέπει να δείξεις πόσο εργατικός/η είσαι καθώς θα σου ανατεθούν κάποιες υποχρεώσεις είτε εργασιακές είτε της καθημερινότητας τις οποίες πρέπει να φέρεις εις πέρας πάση θυσία. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου χαλάει για λίγο τις διακοπές όμως μην ανησυχείς καθώς πολύ σύντομα θα μπορέσεις ξανά να χαλαρώσεις. Για να καταφέρεις να φέρεις εις πέρας δουλειές και υποχρεώσεις θα πρέπει να οργανώσεις σωστά το χρόνο σου ώστε να μην τον αφήσεις να περάσει ανεκμετάλλευτος. Αν θέλεις να έχεις περισσότερη ενέργεια πάρε και μία βιταμίνη ή εφοδίασε το διαιτολόγιό σου με φρούτα και λαχανικά καθώς μόνο καλό θα σου κάνουν!

Σήμερα μπορείς να ζητήσεις τη βοήθεια από τον/τη σύντροφό σου προκειμένου να φέρεις εις πέρας κάποιες από τις υποχρεώσεις σου όμως να τη ζητήσεις ευγενικά για να μη φανεί πως την απαιτείς! Αν είσαι ελεύθερος/η σίγουρα θα βρεις χρόνο και τα κατάλληλα πρόσωπα τα οποία θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να φλερτάρεις!

Αιγόκερως

Η ημέρα θα ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο, και να σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς μόνο με δραστηριότητες και ανθρώπους που μέσα από αυτούς μπορείς να ανανεωθείς! Η διάθεσή σου θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο και για τον περίγυρό σου καθώς αν εσύ είσαι καλά θα καταφέρεις να το περάσεις και στους άλλους, και αυτό θα είναι ιδιαίτερα  θετικό και για τις μεταξύ σας σχέσεις!  Βρες χρόνο  για να βρεθείς με φίλους, να βγεις να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να ασχοληθείς με όλα αυτά που σου αρέσουν χωρίς τύψεις και ενοχές. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάς πως είναι ακόμα καλοκαίρι και δικαιούσαι να ξεκλέψεις κάποιες επιπλέον στιγμές χαλάρωσης!

Σήμερα είναι πιθανόν να είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός/η με όλους και πρέπει να προσέξεις καθώς μπορεί να δημιουργήσεις παρεξηγήσεις με τον/τη σύντροφό σου που θα ξεκινήσει να ζηλεύει! Αν είσαι ελεύθερος/η  ένας έρωτας μπορεί να είναι κεραυνοβόλος και να σε βγάλει εκτός «προγράμματος»!

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται  στον Ταύρο  και να στρέφει την προσοχή σου στο σπίτι και στους δικούς σου ανθρώπους. Ακόμα και αν βρίσκεσαι σε διακοπές το μυαλό σου θα τριγυρίζει σε υποχρεώσεις που σχετίζονται με το σπίτι σου σαν ακίνητο ή σε υποχρεώσεις που απορρέουν από την οικογένειά σου.  Προσπάθησε να χαλαρώσεις καθώς θα είναι δύσκολο να βρεις διάθεση να τις κάνεις σήμερα εκτός αν είναι κάτι ιδιαίτερα σημαντικό.  Σε περίπτωση που έχεις κατά νου κάποιες αλλαγές στο χώρο που ζεις  θα πρέπει να το συζητήσεις μαζί με τους δικούς σου καθώς είναι πιθανόν να υπάρξουν διαφωνίες με αφορμή αυτές. Αν έχεις τη διάθεση να μπεις σε διαδικασία διαλόγου τότε θα καταφέρεις να κρατήσεις το καλό κλίμα και να βρεθεί μία κοινά αποδεκτή λύση  από όλους τους ενδιαφερόμενους για θέματα σπιτιού.

Σήμερα  μπορείς να περάσεις μία χαλαρή βραδιά παρέα με τον/τη σύντροφό σου στο σπίτι, στο μπαλκόνι σας πίνοντας ένα ποτό καθώς η Σελήνη στον Ταύρο θα σε κάνει σπιτόγατο/α έστω και για μία ημέρα! Αν είσαι ελεύθερος/η  προσέγγισε τον άνθρωπο με τον οποίον ξέρεις πως νιώθεις ιδιαίτερα οικεία κάθε φορά που βρίσκεστε!

Ιχθύες

Η επικοινωνιακή σου διάθεση συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο θα σου υπενθυμίσει πόσο επικοινωνιακός/η μπορείς να γίνεις όταν θέλεις!  Μην αφήσεις το χάρισμά σου ανεκμετάλλευτο και κανόνισε να συναντηθείς με αδέρφια, ξαδέρφια και συγγενείς που έχεις καιρό να δεις! Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι η βιασύνη σου να μιλήσεις καθώς πάνω στην κουβέντα μπορείς να πεις πολλά περισσότερα από όσα χρειάζεται να ξέρουν οι άλλοι. Κράτησε για εσένα προσωπικά ζητήματα καθώς αν τα εκμυστηρευτείς ακόμα και σε ανθρώπους του περιβάλλοντός σου μπορεί να μην μείνουν πλέον μυστικά.

Σήμερα  μπορείς να παρακινήσεις το ταίρι σου να βγείτε μία βόλτα στα μαγαζιά ή να κάνετε μία επίσκεψη σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο καθώς η ημέρα ενδείκνυται για τέτοιου είδους δραστηριότητες! Αν είσαι ελεύθερος/η μία  γνωριμία που ξεκίνησε μέσα στο στενό σου περιβάλλον θα εξελιχθεί, αρκεί μόνο να την προσεγγίσεις.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​